You've got PUNKED!

Haha. Fick en kommentar av min älskade vännina Beate. This is the way it sounds:
Beea om May I please have a hickey, please.:
Haha Luuuurad :P Mitt plan går om 6 h. Landar 09.20 svensk tid på ARN . Yeeey . Läs mitt sista inlägg på resdagboken :P Ringer dej imorrnkväll eller ngt ;) Pusspuss

Nice att det är april men skönt att hon kommer hem! Jag saknar'na. Bara att kunna prata med henne. Men varför hitta på sådanna lögner för..? :)

Jag stamplade precis innanför dörren i Mullsjö med mina sjuttioelva kassar och väskor. När jag åker hem så tar jag med allt jag äger och har, känns det som. Sen ska man släpa tillbaka allting och allting som man tidigare gånger glömt hemma. I morgon ska jag överaska S & C med äppelknytena som mamma och Moa hade bakad åt dem. De blir nog glada. Det fanns några vaniljbullar också, men de snor ju jag. Såklart.

Klockan är satt och i morgon börjat mitt deffande. Jag ska deffa mellan 06:30-08:30, på dagarna äter jag vad jag vill och på kvällen ska jag inte åka och köpa en jättestor godispåse, unless jag känner mig jättedepp. Meeen nu är det bara en vecka kvar till Breeders så det ska jag nog inte hinna göra. Nu är det nog nogranna ryktningar som gäller. Och det suger. för det är det som är jobbigast och man får mest ont av. Som massören sa:
- Det är alla monotoma röresler som sliter på kroppen. Du borde göra de på något annat sätt.
Ja. Lätt. Hur då? Jag ska tvätta hästarna varje dag i stället.  : )

Det var skönt att socialisera sig lite när jag var hemma nu. Jag fick in nästan alla i mitt fullspäckade liv. Den som inte hanns med var Frida och det gråter jag för. Jag saknar Frida.

Nu ska jag blunda en stund, eller två. Först ska jag slå ihjäl den spyfluga som bosatt sig i mitt rum, och numera i mitt hår, när jag varit borta.

Adios Amigos!

P

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback