Skoda Felicia, årsm -89, silvermetallic

Jag upptäckte att min länk till min önskelista inte funkade häromdagen, så här kommer en ny:

My wishlist

Där ser ni min nyuppdaterade önskelista med lite länkar osv. Smart va?

Killen som hjälpte Malin lite förut med att byta däck frågade mig:
Är det där din bil?
Linnea svarar: Ja, det är min. Inte så vacker kanske...
Han svarar: Skoda... Felicia... Årsmodell?
Linnea säger: Gissa!
Han säger: Hm... åttio... åtiionio?
Trodde han seriöst att min bil var från -89? Jag är från -89.

Linnea säger: 1989?! Det är ju förfan en metallic!

Nu blir det duschen för mig. Min axel är konstig, förövrigt.

Konstig kväll det här blev, roligt men lite jobbigt nu på slutet. Det löser sig, som Stina skulle sagt.

Harebra.
P

Känner mig som en död fisk.

En blandning mellan svettigt underställ och hästskit sprider sig där jag går. Det är en underbar upplevelse, måste jag säga. Jag kan inte särkilja lukten från svett eller matos från pizzerian riktigt. Svårt, det där.

Efter att vi tagit i mot Beatrice i stallet efter 6 timmars transportresa så var hon lite mör så jag var kvar med Martina där och gick med henne. Hon kvicknade till efter en stund och med lite mat i kroppen, så det var bra. Förövrigt är jag jätteavis på Martina, men tycker samtidigt att det är hennes tur nu. Sen åkte jag in runt åttasnåret till stan och träffade Malin och Stina som precis slutat jobbet. Efter vårt stora kaloriintag så gick vi ut och upptäckte detta:



Det ska i vilket fall föreställa en punktering.



Malin såg det som en möjlighet att visa sin manliga sida och tog i med hårdhandskarna.



Medans Stina tittade på...



Efter mycket om och men fick hon upp bilen, av däcket, på däcket och ner bilen.
Det är nog min blivande livskamrat det här, kvinnan kan ju allt. Till och med göra tzatsiki på morötter! Det är nå inte dåligt.

Snart blir det av med det här äckliga understället och ner i badet. Det behövs!

P

Tjofaderittanlambo

Kom precis innanför dörren efter en uppfriskande promenad med Anna Fest. Jag tänkte jag skulle visa henne en annan del av Motala men det slutade med att det var hon som hittade hem, inte jag. Sen tog jag Bettan hem, har ätit en kaka och ska väl snart bege mig till Martinas stall. De borde vara på intågande snart, kan en tycka.

Anna berättade att hon hade kommit hem, borstat tänderna och gått och lagt sig och då var inte klockan mer än två! Tänk om det kunde vara så väl någon gång? Äsch, kul hade jag i alla fall.

Nu ska jag scanna in mitt anställningsbevis till Goodwill, söka på deras produkter och läsa in mig lite. Hörs i kväll.

P

Fotosession med SSSSS

 
 

Kl. halv 6 i morse när vi, jag och mitt SuperSexigaSovSällskapSofie och jag bestämde oss för att sova så skulle vi föreviga det ögonblicket. Fan, så bra det blev. Tre tappra försök.

P


Party Pics



Sofie och jag hittade YTTERLIGGARE ett badkar.



Kommer inte ihåg det här...



Schnygg!



Anna Fest, från Kalmar, ursprungligen



Anna Fest



Viccan!



Sara och Marre



Becca och...?



Sofie drar en pose




Måndag, tisdag, onsdag, torsdag, valpkrus.

Att man aldrig lär sig, va? Att man aldrig lär sig att man alltid mår så dåligt dagen efter fest. Däremot är jag mindre bakis idag gentemot vad jag var förra gången då jag druckit cider och alkoblask hela kvällen. Igår blev det billig sprit och inte lika mycket huvudvärk idag. Jag röstar på det i fortsättningen.
Jag önskar det kunde vara fredagar och lördagar hela veckan.

Däremot så var det en kanonkul förfest där vi träffade på en Anna från Kalmar som hakade på mig och Sofie, tillsammans med Evelina, in till stan men lyckades där i bland granar och fulla människor på torget tappa henne. Anna Fest heter hon på min telefon nu.
Ja, in till stan gick vi i regnet och VIP-biljetten till Fabriken gjorde sig förtjänt då vi gick före i kön och slapp visa leg. (Jag försökte skriva det en aning vuxet men är egentligen helt begistrad i att vi slapp visa leg!) Kvällen drog förbi som en svärm fiskmåsar och efter några dråpliga kommentarer och allt för många besök sittandes på huk på toan för vissa hamnade jag brevid, jag tror inte att jag överdriver nu, ta mig fan den sexigaste kroppen på länge i min säng. Mysigt. Vaknade dock av att "den sexia kroppen" låg och pratade i sömnen om valpkurser, Sälen och grymtningar mellan varven. Detta var innan jag upptäckte telfonen vilade mot dess öra. Igår skulle jag dessutom gå ner i källaren samtidigt som jag bortstade tänderna och byta kläder. Jag ställer mig på ett ben och drar upp knät mot mig för att sedan med knät hjälp trycka upp hela tandborsten i halsen. Inga bestående mem, dock.
Jag sov kvar en stund i morse och gick upp för en halvtimme sen. Jag har fortfarande pyjamas på mig.
Skulle åkt till Bollta och rida men eftersom jag är dels bakis, inte har någon bil, har lovat Anna att gå ut och gå med henne (vilket jag troligen kommer svika, HALLÅ - har ni sett mina blåsor under fötterna? Jag hade tydligen försökt förebygga dem i natt när vi kom med med lite solskyddsfaktor 15. Inget jag tipsar om) och sen åka ut till Martinas stall eftersom hennes nya häst kommer idag vilket vi måste inviga. Jag ser fram emot det och är verkligen pirrig för Martinas skull.

Nu ska jag surfa runt lite, lägga in lite bilder och kanske lägga upp några i bloggen.
Pizza i kväll. Det vore sjukt gott.

P

Juste, frågade Sofie i natt på Med eller Utan:
Hur ont har du i fötterna på en skala 1-10?
Det logiska svaret:
12!
Frågade henne även i natt, exakt samma sak, det logiska svaret:
En tvåa?
Undra om hon ens minns att hon påstod att hon hade ont i fötterna?

En gång är ingen gång men två gånger börjar bli en vana.

Idag tog jag fel på tiden, igen! Det var inte förän 15 jag skulle möta Pelin på stan. Under tiden har jag bakat kärleksmums som jag ska muta Sofie med i kväll så att hon håller sig på mattan. Men nu börjar klockan i alla fall närma sig tre. Skulle uppskatta starkt om mamma kunde komma hem nu så jag kunde få låna pengar av henne. De skulle till något Sverkers Kapell, vad man nu än gör där. Jag hade tydligen varit där när jag var jättepytteliten i snöstorm, yeah, like I will remember. Men, men.
Ut i kväll igen, enbart för att jag har fribiljett tack vare Brallan. Puss!

Dagsplanering.

"Fluttost!" - ropar ville halv 10. 10:15 bestämde jag mig för att gå upp. Jag kan inte sova bort hela dagen så mycket som jag har att göra idag.
Jag gick ut och gick en timme innan frukosten, som blev två kokta ägg, några körsbärstomater och en liten, liten, jättesöt morot. Nu blir det "lunch" med Grybäcken på stan. Henne har jag inte träffat på jättelänge, eller såg jag henne på Harrys förresten?
Fest i kväll - och då ska jag försöka komma ihåg lite mer tills i morgon. Måste åka en sväng till ÖB sen också, innan det måste jag tigga lite kontanter av min mor. Juste, Bollta och styrketräning också!
Men nu, som sagt, blir det stan och Elin. Mysigt!

P


Drop it like it's hot.



Sure, fattar grejen men nu får ni väl ge er. KOM TILLBAKA!
Ska skärpa mig, jag ska sluta skriva om mig själv och skriva om roliga saker. Förlåt.

P



Pussiluss och nattinatt.

"Dom är kungar, hälsa från mig" - men det är ju du som har lärt dem! Ju!

Nu kom jag i alla fall precis hem från Brallan. Hon kom fram till att vi är som en hel klädkollektion tillsammans. Brallan och Linnet, liksom. Sofie, Stumpan - Strumpan! Vi borde bilda band. Antagligen kommer inte det här vara hälften så roligt i morgon när jag läser det men smilbanden stretchas nu, så whatever.

I morgon blir det Bollta, lunch med Elin vilket för mig innebär the och sen blir det ett joggingpass och styrka på det. Jag har förslappats lite de sista dagarna och jag har hört att man sparar pengar om man äter dåligt, sover skit och tränar mycket samma dag som man ska ut, så den kör vi på.

Hörs i morgon då!

Linnet, Brallan och Strumpen



Brallan och jag sjunger karaoke. Fan, bra är vi också.

P

Linnet och Brallan tittar på Idol

Malin säger: Men vafan betyder det?
Linnea säger: Bergs...get? Eller nått?
Malin säger: Stenbock?
Linnea säger: Jaa, men.. Juste!

Annars mycket trevligt!

P

Nasse kånkar på hallonsylt.

Nu sitter jag nedklämd mitt i mellan Moa och Ville i tv-soffan. Barnprogrammen har alltid roat mig innerligen. Sedan jag sist skrev har jag:
- Sytt in ett linne
- Sytt upp en klänning
- Köpt godis

Jag har inte gått ut och gått som jag sa att jag skulle. Kanske tar en promenad till Malin sen?
Märks.
Nu är det tacos. *MuMS*

Surfar in på kenzas.se och Moa frågar "Vad är det där? Är det en hund?", Ville säger "Nej, det är en orm, såklart."



P

Kiss & bajsåldern

Moa utbrister "Oj, jag fes!" straxt efteråt säger Ville "Oj, vilken jädra rap!"
Jag klarar inte av det här...

P

Stressat som ett packe getter.

Eftersom min sladd till telfonen bestämde sig för att gå sönder så kan jag inte lägga in några bilder.

Nu är det kvalitétstid för mig själv i soffan med Project Runway och alla underbara bloggar därute. (Varför känns det som jag smörar?) Sen, om det slutar regnar, ska jag nog ta en promenad. Jag tror jag behöver det för jag har stressat som ett packe getter idag. Jag tog helt fel på tiden, 14:00 i stället för 14:40, som jag trodde. Kl 13:35 upptäckte jag situationen, var fortfarande i Nyckelby med stallkläder. Bettan har nog aldrig jobbat på så bra i kurvorna på vägen hem som hon gjorde då, jag var till och med nära på att köra av vägen vid ett tillfälle men den som gillar att leva på livets yttersta spets slås väl inte av det? Nej, absolut inte. Lite tagen av situationen ska jag vila ngr minuter till och sen promenera runt kvarteret.

Åååååhhh! Nu fick jag reda på att vi ska äta tacos till kvällsmat. Jädraans. Pizza för min del?
Sen, efter tacosen, blir det i alla fall Malin, kanske ska sy om ett linne jag hittade igår så jag har något att ha på mig i morgon. Det är ett vitt, jättegulligt tubelinne men eftersom alla nu vet att jag tappar vikt på "fel" ställe så måste jag sy in det. Bättre än inget.

P

"Att säga vad man tycker är ett dyrt nöje"

Det läste jag i går i Corren, precis som jag läste om Gunnar som fyllde tre år, Joel från LHF som börjat med hockeyn igen efter att inte ha platsat i LHC och om Chrille, Martinas Chrille, som gestaltades i form av en julskinka. Att läsa Corren är sådär halvroligt. Det fanns dock en rolig sak men det kommer lite senare.

Jag hittade också en annons i Östgötatidningen som jag ska svara på nu. Det blir nog finfint ska ni se. Efter det blir det snabbfrukost, byta om och sen iväg till Bollta. Rida och mocka står på schemat och sen är det bara hem och duscha för att sen åka in till sjukgymnasten. Skynda, skynda! I kväll blir det Idol med Brallan.

P

Nu var det jul igen.

Blir sängen mycket tidigt för mig idag. Jag har bara ingen lust att vara uppe längre. Det är tråkigt och långsamt. Jag ska hjälpa pappa med att ställa upp julstakarna nu (känns tidigt?) och sen blir det ett varmt bad på det. Skönt.


Så här mycket anstränger sig min pappa och jag oss på jul. Inbilla er inte heller att det blir någon julgran eller några julstjärnor, eller händelsevis en adventsljusstake, för då är det någon som är sjuk! (Pappa) En juleduk kanske hamnar på matbordet, men inget mer. Vi kanske till och med glömmer bort att fira jul? Vem vet? Påmin mig!

Tro inte heller att gardinerna skimmrar i rött, för det gör de verkligen inte. De är sandgula.

Hörs i morgon, kanske sen.

P

Mitt hjärta har en frusen inneboende med ett pajat självförtroende som inte mår så bra.

Sofie kom fram till att jag är som en treåring när jag är "lite rund under fötterna".  Om jag slår mig på fyllan blir det ett himla liv. Jag skriker för att det antagligen gör ont (mindre ont än om jag varit nykter) och Sofie försöker skratta bort det, håna mig lite för min klumpighet och samtidigt frågar lite änglsigt någon som står brevid "Undra hur det gick med henne, egentligen?". Det är enda möjliga sättet eftersom om någon visar lite medlidande börjar jag antagligen stortjuta. Stortjutande blondiner på Harrys är jag inget för, men jag är på fyllan mer än gärna en av dem. Tur att Sofie la benen på ryggen förra fredagen och löpte som ett jihu därifrån, för annars hade hela kvällen gått åt fanders.

Nu är bruden på lite andra breddgrader från Motala sett. Vi får väl se hur det blir med det?
Nu ska jag steka pannkakor, tror jag. JAG KLARAR INTE AV ATT DEFFA! Vila bjöd nämligen på dumleklubbor, päroncider och skumtomtar idag... Åh...

P


Julhandel

Nu drar Sofie och jag till stan och "julhandlar"... För vilka pengar då? : )

P

Varamon +7

Burr, säger jag bara. Varför blåser det alltid så mycket mer vid vattnet än vad det gör på land? Kallt var det men mysigt och skoj. Ska slänga mig i duschen nu sen måste jag ta något att äta. Hinner inte senare!



Line hade svårt med att få oss på bild men det gick tillslut. Elba vägrade stå still för hon fick vatten på tårna. Annars var det en nyttig ridtur i Varamon med två riktiga fegisar.

Sååå vidare in i duschen!

P

Ensamt att gå upp, själv.

Frukost, underställ, bilen, Elba, skogen, duschen, stan, Sofie, fika, bilen, pappa.

Så ser min dag ut i stödord. De behöver jag nästan eftersom jag känner mig hyperupptagen idag. Blir inte mycket bloggande från min sida! Men, men.
Åt precis frukost, stekt ägg-macka och ett glas vatten. Jag ska nämligen deffa nu i några dagar, inget onödigt socker, typ juice, bullar, choklad eller glass. Bara mat. Frukt får jag äta, för det är det enda jag hinner äta på dagarna.

I helgen åker vi och hämtar Martinas nya pålle, Beatrice Pan, och efter det kommer jag ha mycket att göra. Martina kommer inte hinna rida Elba alls så tills hon hittar en fodervärd eller säljs så kommer jag antagligen få rida henne hur mycket jag vill. (Jag tror det blir lite vila för Elba nu, lite nedtrappning i tränandet) Det ska bli lite kul. Ha någon att rida ut med också.
Bollta-Bus får på sig skor i kväll så i helgen, när Sofia är i Göteborg, är det jag som rider pållen och mockar skiten åt henne.

Men nu måste jag skynda mig. Ska träffa Sofie på stan runt 15. Jisses.

P

Nötter och riktigt, riktigt fina vänner.



     Jag är glad. Jag älskar mina vänner.


     P & God Natt


Det finns nötter och sen finns det riktiga nötter!






Idag var oturen på min sida igen när jag skulle stressa iväg till stallet. Pudret, som redan var trasigt, åkte i backen och spridde ut sig över hela toagolvet. Vid det här laget vet ni att jag är en riktigt fattig student, har inte råd att investera i ett nytt puder, jag köpte ju precis ett. Så ner med det i burken och hoppas på att det funkar ändå. Och det gör det väl? Jag känner mig som en riktig nöt.

Tittade på Insider nu och det är fruktansvärt hur mycket minnen det drar upp. Hela min barndom har kantats av denna förskräckliga händelse. Livet går vidare och jag är glad att min morfar fortfarande finns.

Jag åkte ut till nykyrka förut för att titta på Martina och sen träffade jag Sofie på Hugo för en fika. Alla minnesluckor som fanns från helgen är långt ifrån fyllda, men i alla fall en bit på väg. Även om vi hörs på telefon och msn varje dag så hinner man med så mycket mer av att fika. Jag blir glad av att fika.

Nu ska jag titta lite på tv och sen väntar en natt före ytterliggare en hemsk morgon. Tråkigt. Elba i morgon i alla fall! Vid fint väder blir det en låång uteritt!



P


22:00

Min morfar Veikko Määtä på Insider, allt handlar om Grannfejden i Vojakkala.

Här kan ni läsa om situationen.

Här kan ni läsa alla artiklar skrivna om Veikko, morfar.

Reprisen kan ni se på söndag, tv 3, 22:00
P

Öhm-Bla


Nu sitter jag i soffan och huttrar. Kan ni förstå att fast det är 6 plusgrader ute så hänger såhär vackra istappat utmed Pariseviken? Det gör det. Och nu sitter jag och smäller i mig en 200 g Marabou chokladkaka. Rättvist, tycker jag,
That 70´s show på Tv också.

P

Off and out.

Hurtigt av mig att promenera 40 minuter med Martina, komma hem, äta en bulle för att ge mig iväg igen. Blir kiosken på hemvägen... Choklad... Cravings...

På vägen hem fick jag syn på en kändis, nämligen bloggaren Hanna och enligt hennes uppdaterade blogg är hon på väg till jobbet med målarfärg i håret. Sådär kul, eller?

P

Julens Önskelista



Nu, eftersom jag inte har någon större energi till något annat, så har jag börjat på min önskelista. Eftersom jag själv inte har något vidare jobb känns det som att jag inte kan ha för höga förväntningar på min jul, eftersom jag knappt kommer kunna köpa några julklappar till mina nära och kär.
De jag ska köpa till är givetvis mor, far och bror. Jag brukar få en slant av mor att handla till Moa & Ville. Men tre personer, i stället för mor, far, bror, pojkvän, pojkväns mamma och pojkväns pappa. Det är lite skillnad. Jag kanske kommer undan i jul ändå?

Min önskelista finner ni på Wishlistr

Något som inte finns med på min lista, eftersom de är alldeles för dyra, är de här helt underbara chinosen. Finns det något snyggare än ett par snygga, höga chinos med ett ribbstickat linne, synbara nyckelben och ett par sjyssta klackar till? Nej, inte i min värld. Du kan ju dessutom ha dem jämt! Du kan rida i dem, gå på stan i dem, köra ett spinningpass, köra en löparrunda. Ja, allt.
Hittade dem på www.zoovillage.se

Annars innehåller min lista mestadels hårvårdsprodukter, som jag refererar till Fridas salong, lite tjänster och lite kläder. Enkelt.

P


Men jäklar!

Jag upptäckte just att mitt "gäddhäng" är borta. Det var som fan! Mina armar är numera slimmade, det var som fan! Nu blir min dag nog liite bättre i alla fall.

Tänk er, slimmade armar. . . .

Förresten, när man är lite hängig en dag ska man ha sådan självdiciplin att man drar på sig joggingkläderna och gå ut eller ska man tillåta sig själv att sitta i soffan och dega fram tills att man kanske känner lust? Ska man vara stark och övervinna deppigheten, eller ska man rida på vågen? Svårt det där.
Nu blir det visst promenad med Martina när hon slutat, ca 14:00, och sen erbjöd sig Sofie att gå och fika med mig i kväll. Det verkar bli en vana på onsdagar. Mysigt.


P


Oh, what a beautiful morning.

Ni vet ju hur mina morgnar brukar se ut, så även denna. Inget som är speciell outstanding, förrutom att jag är en klubbad säl och har ingen motivation till att röra mig ur soffan idag så vi får väl se hur det blir med det. Jag funderar också på att ta Bettan till pappa, varför inte, liksom.

Jag orkar inte ens röra på mig. Kommer det här bli en deppardag? *Vill inte*

Jag brukar ju skriva "off and go för att koka mitt ägg" men idag blir det:
Hörs om en stund, soffan väntar på mig.

P

Linda Bengtzing hjälper mig en kulen höstkväll.

Som en klok kille sa:
"Mister du en så står det 1000 åter!" -
bad jag honom att ställa dem på led och frakta hit dem. Inom fem minuter skulle de stå nakna utanför dörren och ringa på. Så..? Nu har jag väntat i tjugo minuter. Ingen som har plingat på, ingen som har kanckat och båda gångerna när jag varit och kollat så har det varit tomt utanför.

Well, jag får nöja mig med min bok.

P


Skumpa i kväll!

Som Hanna kommenterade på Goodwill-inlägget. Självklart. Ska bara åka till Systemet först. Eftersom klockan är så lite och jag är tillräckligt gammal.

Nej, skämt åt sidan.
Nu gör min fot jätteont och bra är det att jag ska på sjukgymnastik på fredag. Jag har dragit ut ledbandet tre gånger efter att jag tog av gipset, vilket inte är bra. Självklart.

Henke bläppar för fullt på tv:n, liksom känns som ett epeleptiskt anfall är på G.

Henke säger: Värdelöst äre.
Linnea säger: Vaddå?
Henke säger: Fyra matcher... Samtidigt! Skitsvårt att hänga med.
Synd att vi skaffade Viasatpaketet...

Nu ska jag lägga mig med min bok. Seeyha.

P

En tresitssoffa med två fotöljer och tillhörande klaffbord

Tittar på Sjukhuset, en kvinna föder en gigantisk unge.

Linnea säger: Jag skulle som jag känner i dagsläget aldrig få för mig att föda en unge. Det gör ju fan så ont att klämma ut en riktig bajskorv i bland!
Mamma säger: En bajskorv? Klämma ut en unge är som att klämma ut en hel soffgrupp!


Aldrig, aldrig, aldrig i livet. ALDRIG.

P

Åh, mitt vinterland. Nu är jag här.



Elba kör sin pose.



Sen klarade hon av att stå still.



Hej mitt Vinterland!



Mallan-Brallan och Elma. Hihi.



Japp, och så här såg vårt fönster ut i idag igen. Spännande! Den här gången hade de ansträngt sig och kört med ruttna ägg. Luktar finfint nu, fina fisken liksom.

P

Skolka var det jag var bäst på i gymnasiet.

Från Goodwill fick jag med ett anställningsbevis. Mamma ska skriva ut det på jobbet, ta med det tillbaka så jag kan skriva på det, sen kommer hon scanna in det och skicka det till dem eftersom "snigelposten" till Danmark var väldig trög, tydligen.

Jag vidarebefodrar därför brevet som jag fick av Goodwill till min mor.

1. Hon har väldigt tråkig mailadress, sjukt tråkig för att vara exakt.
2. Jag får snabbt ett meddelade tillbaka:
I am home having a cold.
If you have urgent claim issues please contact Maria  or resp. product manager.

Best regards

Men hon står ju här i köket med mig, verkar inte så sjuk... Men, jaja. Skolkat har vi väl alla gjort.

P


Goodwills nya medarbetare

Efter sjuhundratusen benspark med sax, fjortontusen dips, sjuttonhundra crunch, sexhundratusen sit-ups och fyra rygglyft är jag nu helt slut. Helt ap-slut, men det förstår ni väl, naturligtvis.
Ni skulle ju inte orka hälften.

Eftersom det inte går att ladda upp bilder nu genom denna fruktansvärt enerverade bloggtjänst så kommer de lite senare. Jag kan däremot meddela att jag fick jobb idag! Jag lyckades göra ett så bra intryck på Joakim från Danmark att jag fick både Maxi och CityGross så ni får komma dit den 4:e (Maxi) och den 13:e (CityGross) december och äta choklad hos mig. Anton Berg tror jag till och med att det var.

Linnea har fått ett jobb, Linnea har fått ett jobb!

P

I know it's a wonderful world and I caaan feel it right now.

Nu drar jag iväg till Motala. Ses i eftermiddag!

P

Uppe med tuppen i gryningen

Det är jag det eftersom Sofie ringde och väckte mig nyss. Gryning, för mig, är inte när solen går upp inte, utan när den varit uppe några timmar. Eh... Ja. Nog om det.

Understället sitter där det ska, vädret är strålande idag, säkert några minusgrader så på med joggingskorna och ridkläderna för nu ska Malin och jag snart åka till stallet. Undra vem som får gå mest, antar nämligen att det blir jag.
Det ska bli intressant det här, må jag säga. Men Malin är vältränad så hon borde ju fixa't.

Frulle nu!

P

Nu ska jag ta min lårkaka och gå och lägga mig.



I morgon åker jag in till Motala när jag har vaknar, plockar upp chic-Malin och drar iväg till Elba för att göra livet jobbigare än vanligt för henne. Malin ska lära sig rida, har hon sagt, så det är väl bäst att vi tar tag i det där snart? ; )
Sen har jag liksom inget planerat efter det. Tråkigt. Jag ska väl ut och springa om min lårkaka bär mig och sen har jag lovat att sova hos mamma.



För vet ni? Vi har tydligen blivit äggade i natt igen. Henke ska på utbildning i morgon och min mor vill inte sova själv, vilket jag förstår. Nu har vi gjort en sak av det här och polisanmält det så nu får vi se hur det blir med det. Ägg är inget trevligt, speciellt inte på huset.

God natt, alla mina homies.

"Vad händer här då mer än att mina bröst har krympt?"

Kvällen börjar lida mot sitt slut och här sitter jag utan någon större succé. Själv. Som vanligt. Jag håller på att arrangera en liten thing på facebook för alla mina gamla klasskamrater i forna SP05cei så håll utkik.

Nu ska jag snart tina några bullar, sen blir det duschen (eftersom jag luktar stall och matos) och sen min bok, även om jag vet hur det slutar...

Förövrigt, när man är törstig vill man dricka vatten. Men när jag häller upp ett glas vatten simmar det omkring gröna snorkråkor med två armar och flinar åt mig i glaset. Jag tror det är något fel på vår brunn, eller så har jag ätit något väldigt olämpligt.

P

You paid me good.

Sparkey members reviewed you for dating among other people and 1 of them thinks you're cute.

Lätt att säga det anonymt över Facebook, I guess. När ska folk komma fram och säga det till mig? Jag lovar, jag kan ta det!

P

Jag hade fel, fel, fel igen.

Nu tänker jag precis: min succé är på intågande! Hivade mig upp ur stolen och tittade ut genom fönstret för att se vem som skulle överraska mig med en stor påse godis eller en god film i goda vänners sällskap.

Samtidigt som jag insett att jag inte känner ingen registreringsnummret på bilen, inte heller färg eller modell vänder den och kör iväg.
Attans. Det var ju så nära...

P


Horoskop suger!

Nu verkar hela mysteriet löst. Jag har dock ett annat problem som vilar tungt i huvudet.

NÄR OCH VAR KOMMER MIN SUCCÉ FÖR I KVÄLL ÄGA RUM?!
Skogstokig är rätt ord. Jag sitter i pyjamas och väntar, väntar, väntar och vänar. Ni stammisar vet hur jag hatar att vänta. Jag väääntar.


P

Pictures wont fade away.

När det snöar på landet snöar det jättemycket, jättelänge, så även idag. Blåst har det gjort också. Därför måste man ta på sig en varm mössa och flera lager med kläder om man ska gå ut, vilket jag gjorde för några timmar sedan. Nu har jag tinat.



Man såg inte ens ner till kyrkan, dit är det ca en kilometer.




Världens snyggaste mössa, jag och en underbar Nimrodd.



Väl hemma blev det ett skummigt bad i en halvtimme.
Skönt.



Under tiden jag var ute hade min katt slagit sig till ro inomhus,
utan snöstorm, i pappas kalsonglåda.

P

I promise not to tell.

Jag har en ful ovana. Denna ovana stör ingen annan än mig själv men den stör mig så grymt mycket.

Igår läste jag i ca 1,5 timme. Boken är minst sagt jättespännande och lite gripande. Jag tror dock inte att det är en sann historia, men whatever. Den handlar om en kvinna som råkat ut för en olycka av vilken sort man inte får veta. Samtidigt berättar hon om när hon träffade sin drömman Aidan och hur deras liv förändrades.
Nu har hon återvänt till New York för att leta upp honom efter olyckan. De var sambo och bodde i en lite lägenhet i Middel East Side men får inte tag i honom. Hon mailar, ringer och ser honom plötsligt på bussen. Där slutade jag läsa.
Sen läste jag en mening i mitten av boken. Att jag lyckas pricka in just rätt meningn är väl en på hundratusen? Meningen löd:
"Hej, jag jag ringer angående min avlidne man..."

Så var det slut på det roliga.

Det är en så ful ovana att jag nu funderar på att sluta läsa och bara titta på film. Jag kan inte med att spola farm en film, eller hur? Typiskt mig, det där.

P

Måndag, alltid måndag

Samma visa varenda morgon. På med understället och mössan. Sätt ägget på spisen och vänta. Det skiljer sig dock lite idag. Ni ska se snöovädret utanför just mitt hus. På landet är det nämligen så att tendensen finns att all snö yr just utanför vårt fönster, vilket det gör nu. Jag funderade på att ta bilen bort till Anna, säg 400 meter, men nej. Cykeln blir det ju inte heller, det är bara att börja traska.

Fick ett meddelande från Sofie i morse, som för övrigt väckte mig. Hon hade missat tåget hem och var inte det minsta glad. Sen gick det en stund så fick jag ett nytt meddelade om att allt hade löst sig. Nu fick jag ytterliggare ett där hon beskrev att hon missat avgång i Hallsberg och fortsatt in i landet. Men, det hade också löst sig nu. Den tjejen måste vara rejält trött eller ganska avstängd för en gång är ingen gång, men två gånger är en vana. : )

Nu blir det havreknäcke med philadelphiaost, juice och ett kokt ägg för då står jag mig hela dagen.

P


You will only hold me when I sleap.

Småtimmarna börjar komma smygande och hur dåligt eller bra man än mår måste man tillåta sig själv att vara trött. Jag är inte trött, det minsta, men kommer bli så fort jag lägger mig ner. Jag har min goda bok att ägna nästkommande småtimmar åt.

Anna ska ringa och väcka mig i morgon för då ska vi ut och rida. Hoppas det kommit snö, ca 2-3 cm, är strålande solsken och svinkallt. Då är det som mysigast att rida. Vi kör nog barbacka på det också. Luften från lungorna ångar sig när den kommer ut i den kalla omgivningen och iskristallerna glittrar i solen. Jag ska vakna på strålande humör i morgon. Det har jag redan bestämt mig för.



Först, som sagt, min goda bok och några kanelbullar.

Förövrigt är fläsk ett riktigt fånigt ord, kom jag på.

Lovar ni att vi hörs i morgon så gör vi det.

Tack för allt ni ger mig.

We can't make this last forever and it cuts so deep.

Från hjärtat

Idag är det söndag och söndagar för mig är ungefär lika med deppardag. Jag har hållt modet uppe ganska länge nu tack vare goda vänners hjälp. Det som gjorde att jag nu kom på andra tankar var att en svunnen vän hittat tillbaka.
Denne vän brydde sig, rådde om mig och gav mig komplimanger som stärkte mitt självförtroende. Det är det jag behöver nu. Även om ytan ofta är ganska starkt och hård tampas jag med mig själv. Det sitter Ett Litet Fan på min axel och ropar elaka saker till mig varje dag, från det att jag stiger upp på morgonen tills dess att jag sluter ögonen på kvällen. Självbilden är det viktigaste och har just nu rätt låg standard. Att jag, som några säger. är som en öppen bok känns för mig långt borta. Det är nog ingen som vet allt, inte ens jag. Det finns så mycket som jag vill säga och så mycket jag vill att ni ska veta.

En annan svunnen vän har inte hört av dig trots att jag för länge sedan lagt ner min värja. Att vara vänner trodde jag var något man var för evigt. Jag har dock lärt mig under resans gilla gång att vänner är något man måste underhålla. Vänner är som fina blommor, de måste vattnas, behandlas med en varsam hand och behöver kärlek annars vissnar de. Vänner är någonting man inte kan få för många av, precis som min far sa: "Att ha en bästa kompis är väl ingenting. Jag har flera stycken." och det har jag också. Jag är oerhört tacksam att jag har er och det vet ni. Ni är alla mina bästa vänner.

Idag fick jag ett meddelande från en kär vän. Det löd:
Du är bra.

En annan, sig kallad, vän har falnat. Det fanns ingenting kvar. Nu är han borta.
Vänner, de kommer och går men riktiga vänner, de består.

P

Bästa vänner.

Bilder från Efterfesten:
Älskade vännen och jag på Exposed



Linnea & Sofie, bästa vänner!



Linnea och Sofie, bästa vänner!

Motala är bra litet.

P

"Det kanske är ett psyko som vill skända din kropp och äta upp dig innifrån!"

Somebody has just expressed interest in you. That person also specified reason why he would date you: "Cute".

Men blir man inte glad, eller?

Bara det inte var du, Lasse. Då jävlar.

P

Tillägnat Lars B

Här är ett inlägg som du orkar läsa.

P

"Ingen fara på taken!"

Läste i Expressen horoskopet för kräftan:

Dagen börjar ganska trist men detta kompenseras av en oväntat njutbar afton. Någonting blir en succé.

Skön press jag har inför i morgon. Man ska inte läsa sitt horoskop, möjligen dagen efter. Det ska jag börja med. Kolla om saker och ting stämde. Något annat man kan göra är att speja upp mot himlen, som jag fick göra i 30 minuter förut. Pappa skulle ta SilverBettan in till stan, tanka den och kolla lufttrycket i nya vinterdäcken, eftersom jag inte kan sånt. Men när vi kom in till stan hade han glömt plånboken, och tom var tanken. Så vi fick åka hem i förhoppning om att komma just hem, hälla i lite gräsklipparbränsle (jag antog att det var samma..?) och åka in till stan igen. Lite förmånga minuter i bil för min del. När jag satt där såg jag nämligen mitt tredje stjärnfall för det här året. Det första såg jag på Kreta, det andra när jag körde till Mullsjö för första gången och mitt tredje alltså idag. Jag har önskat samma sak alla tre gångerna, så när ska detta slå in?

BTW, satt mig i ett jävla potatismos alltså. It's not a peace of a cake. Hoppas ni inte trasslar till det här nu för då kommer jag drunkna i kastrullen. Skärp er!

P

Stackaren.

Nog att Bollta var lite hängig och trött, men att hon hade kolik kunde jag aldrig ana. Tur att jag "sparkade" upp henne när vi var där och borstade av henne. Skumt dock att hon åt hö under tiden jag borstade.
Tråkigt. Hoppas hon blir bra!

Lite ridsport på det här, kanal 1, så blir det nog bra. Ska ni se.

P

"Man ska gefan i saker man inte klarar av, speciellt på fyllan"

Kloka ord.

Jag fick på mig ridbyxorna i alla fall och till stallet åkte jag med Bollta hade envisats med att tappa en sko så jag borstade av henne lite och åkte sen därifrån. Jag är inte gärna i Nyckelby i onödan, inte.

Jaha, och nu? Idag önskar jag att jag var i Motala, det var lördag och satt i Hannas badkar och drack vin. Det längtar jag efter nu. Jag får väl tappa upp ett eget bad och ta ett glas vatten och sätta mig där i stället då. Inte lika spännande men i brist på annan sysselsättning. Först blir det lite styrketräning på rummet. Det kan behövas.



Ha't.

P


Myskväll



Hanna och jag bevisade för oss själva igår att våra magsäckar var större än vad vi trodde. Det enda som blev över var påsen med stjärnorna och en bra bit pizza. Men gott var det och nu behöver jag inte äta på flera, flera dagar. Vi skulle också testa tesen "ostbågar blir mjukare (godare) om man lägger in dem i kylen en stund" men kom aldrig dit.

Tack.

P

Kall söndag!



Såhär såg Silverpilen ut när jag hämtade den hos Hanna. Han var inte glad över att blivit lämnad ensam i går. Men jag lovar, jag ska ta hand om honom idag. Ett bad kanske och få sova inne i natt. Det blir nog mysigt och uppskattat.

Kom precis hem. Trött och lite småseg så jag ska ta mig en macka eller två och sen ska jag åka iväg till Nyckelby med Sofia och rida lite. Det var några dagar sedan nu. Sen blir det papo för hela slanten i kväll. Jag röstar på potatisgratäng, vi får se hur det blir med det. Ett bad också så att man tinar efter att man har varit i råa, kalla Nyckelby.

Jag måste däremot testa om jag överhuvudtaget får på mig ridbyxorna. Mitt ben är ginormous idag. Typ i alla fall. Vi kan ju låtsas...

Frukost nu!

P

"Vad har din bil för pojkvän?"

Hanna och jag har precis mosat i oss pizza, hamburgare, ostbågar, glass och cola. Det satt där det skulle. Precis mitt i prick, så att säga. Nu luktar Hannas lägenhet ungkarlslya och ser dessutom ut som en.

Vi ska egentligen titta på Sing a long nu men det verkar som någon har glömt det...

P

Jag anar ugglor med skägget i brevlådan.

Dra mig baklänges och in i badkaret med huvudet före. Jag somnade direkt efter att jag skrev det senaste inlägget och sov fram till ungefär en timme sedan. När jag vaknade var jag helt väck i huvudet. Allt var som bortblåst. Meen, det som inte dödar - det härdar.

Snart blir det att scoota iväg till Hanna på Prinsgatan och vidare för att köpa mat. Vi kan inte enas om vilken slags flötmat som står på menyn. Pizza eller Mcdonalds? Jag röstar på pizzan, självklart. Hellst från Valencia.

Lite smink på det här så ser det ju ut som jag lever i alla fall. Det är huvudsaken. Håret får vänta tills i morgon.

Hörs i kväll.

Öppen som en bok

Jag har dessutom blivit utslängd från alla mina hem. Bokstavligen. Därför ber jag er kontakta mig i syfte till ett göromål i kväll. Jag är på... allt? Bara jag slipper frysa.

P

Den som gapar efter galen fågel ser inte skogen för alla ben

Lite bilder från vår kväll:



Sofie



Badkaret, dock inte bättre än Hannas



Same old, same old.



Christoffer Danielsson och Sofie



Mimmi och Linus



Jag & Sofie



Jag & Frida



Stumpen



Kastrull


Var inte en sådan trist'en nu på morgonkvisten.

Varför mår man alltid sämre dagen efter part-a? Det är något som någon borde forska på. Seriöst, för man är ju rätt dum om man utsätter sig för det här! Man mår väl antagligen som man förtjänar, då var jag inte speciellt snäll igår... Som jag ältat nu hela förmiddagen så känns det som jag har skoskav på hjärnan.

Sofie och jag startade kvällen i Varv med Bella, sen in till stan och förfest för att sedan förpassa oss till Harrys. Även om det var helgen före lönehelg så var det väldigt många ute vilket gladde mig. Sofie och jag körde vårt rejs och hade lika trevligt som vanligt.

Mitt i all uppståndelse så skulle jag upp på bänken på utedansgolvet och tur var väl det å ena sidan att jag inte kom upp, då jag antagligen kommit ner lika snabbt igen, men sämre dock att jag hamnade under bänken i stället och drog i mitt knä. Det är tydligen ute att stämpla folk, i stället, för att kompensera de blåmärkena, drog jag på mig två andra jätteblåmärken. Nu är mitt ben svullet och jätteblått. Undra hur det kommer se ut i morgon då blåmärken har en tendens att mogna så småningom. Jag räknade ut att jag ramlade ihop 3 gånger igår. Pappa undrade om jag var redlös, vilket jag inte var, men undra varför. Jag måste inspektera mina skor, kolla om klacken är kvar osv. Nästa gång blir det lågskor och jogginsuite.



Jag har bara mig själv att skylla.
Eller skotillverkarna....
Eller Harrys...
Eller Sofie som prompt skulle ha upp mig...?

P


Före Part-B? PARTA!



Nu har jag duschat, sovit, gjort mig i ordning, lite i alla fall. Testade också min hårborttagning som för övrigt sög jättehårt. Nu ska jag svischa iväg till Sofie för att hämta henne och Marrejävel. Sen åker vi in till stan. Det kommer bli kanon. Lite smink på det här så löser det sig! : )

Ses i dimman!

P


Lägesrapport kolon

Mindre snöstorm yr runt på Brinkenbacken och nu ligger det ett litet snötäcke på granntaket. Mysigt.



Titta vem som låg i skålen på bordet och skräpade bland penntroll och sladdar. Vad gör du där, Beate?

P


Freedag!

Låt någon skaka mig till liv! Jag är som äppelmos i huvudet. Vad ska jag ta mig till?

Jag har slagit mig ner i soffan och funderar på att slå på lite Nile City och försöka sova en stund, annars vet jag en som kommer bli kalas på sina tre cider i kväll. Ja, min mamma är snell. Vi löser't.

I'll be back och i kväll ska Sofie och jag göra "The last man standing" på riktigt!

P


Drog just mitt huvud i lycktstolpen

Hanna väckte mig, som hon lovade, ungefär en timme alldeles för tidigt. Men minsan, hämden är ljuv. Sen fick jag ett kort på lite småhjärtan skickade till mobilen. Ni tänker säkert att det är en kärleksförklaring från Hanna till mig, men icke. Blodiga, feta, äckliga grishjärtan i en förpackning, nejtack. Hanna blev just asförklarad. Det är också en titel, dock inte en så bra sådan.

Möta Hanna hos henne kl. 11, kokar mitt ägg, sitter i sexigaste understället. Same old, same old. Solen skiner ljuvligt idag och det verkar vara vindstilla, men jag orkar inte ta in det riktigt eftersom jag är som slagen i en bänk. Jag har ont i rumpan och i magen och det känns ungefär som jag håller på att få migrän. Vi får väl se. En liten orosklump i magen för i kväll också... Det löser sig, som jag alltid brukar säga.

Frukost nu.

P

Bäst på fest.



Det verkar som hon har bestämt sig nu. Ännu en underbar kväll med en av de bästa.

Nu blir det hopp i säng. Snart...
P & Nattinatt

Ömar och jag, vi är goda vänner.

L i n n e a - säger:

jag bryr mig inte om dig. jag känner inte dig och vill inte lära känna dig. jag skiter faktiskt i dig.

T.C säger:

jag känner på dig

L i n n e a - säger:

men euuh

T.C säger:

jag vill bjuda på dej en kyrisnig

T.C säger:

vill du ha komma

L i n n e a - säger:

och jag vill inte följa med

T.C säger:

jodå

T.C säger:
du kan komma


Nu börjar det hetta till här.

Ömar, vettni. Kommer ni ihåg honom? Han är inte snell.

P


Vice verca

Det ringer på telefonen. Jag svarar och jag hör därmed Sofie vissla i andra änden: "Men tyst! Sluta skratta. Jag visslar. Jag kan inte koncentrera mig!"
Förtlåt, jag ska vara tyst nästa gång du ringer.
"Vi hörs i kväll!" avslutar hon med och så går det kanske 5 minuter så ringer hon igen och jag svarar: "Jag skaa vara tyst..." men då tjatar hon på mig att jag inte säger något. Vad gör jag för fel?!

P



Sportfri torsdag bestämt av VD:n i OS-komittén

Henke säger: Är det någon sport på tv i dag, älskling?
Mamma säger: Öh.. Nej... Det är numera sportfritt på torsdagar... Det har hon... VD:n i... Os-kommittén som har bestämt. Det kom ut idag. Japp. Alltid sportfritt på torsdagar!
Henke säger: Det var som fan.... Lustigt.

Henke tar fjörrkontrollen och slår över till viasatsport.

Henke säger:
Men titta. Där är hon ju. Ledamotet i OS-kommittén. Vi får väl se vad hon säger nu då? Hon kanske har ändrat sig?

P


I know it's a wonderful world.

"I den här dåliga chokladen finns bara mättade, dåliga, farliga fetter. Det här ska du hålla dig undan ifrån!" säger Anna Skipper.

Jasså? Säger jag och mumsar i min ännu en Bouché. Vem tror hon att hon är?

P

Amos Lee

Undra om det är en kille eller en tjej? Låter som en tjej när den sjunger, men Amos låter ganska maskulint ändå?

Elba var ungefär lika fascinerad av skogen som jag idag så vi tog ett unisont beslut för ett pass på banan. Det skulle vi inte gjort, eller rättare sagt, Martina skulle inte övertalat mig att övertala Elba. I morgon kommer jag ha jätteont överallt, det känner jag det. Min rumpa är inte vad den en gång brukade bara. Men så sakta så sakta kommer den bli! Jag kommer bli biff om jag fortstätter såhär. Då ska jag klå alla i benbrottning.

    

Nu ska jag studsa in i duschen, jag är faktiskt ganska pigg ändå, klar liksom. Jag bjöd in fru Karlsson på lite tacopaj a la veg sen men vi får väl se om hon droppar förbi. Juste. Måste skippa osten också om hon ska komma... Hon får nog höra av sig rätt snart, innan jag handlar hellst.



Jag behöver ett nytt uttryck för Off and go, det känns lite uttjatat.
Men...
OFF AND HERE WE GO.

P


Off and go till stallet och maxi.

Idag är det jag som lagar mat, fick jag reda på. Jag har hittat ett recept som lät gott så det ska jag följa. Det hittar ni här så, Adam, det kör vi på i kväll så kan mammorna låtsas att de varit på samma middag i morgon vid lunchen när de tittar ner i varandras matlådor?

Tacopaj. Jag är redan hungrig.

Undrar dock vad 2 dl yellow chili eller green jalapeno är...

P

Jag Vs. Du

Min bror gjorde något slags test på facebook och jag kollade självklart in det. Hjälp mig:



Hmm..?



Svårt val...





Someone, help me?

P

Helt utmattad efter en mil runt kanalen i Hannas tempo!

 


Dra mig baklänges som ett skott  i råttan och in i duschen vad trött jag är. Jag tar tillbaka allting jag sagt om att min kropp kan återhämta sig snabbt. Denna gång får jag nog gå och lägga mig och sova om jag ska lyckas återhämta mig. Hanna pinnade på som en jävla hest runt kanalbanken med mig i släptåg och när hon utbrister efter 8 km "Vi börjar tappa fart här!" så säger jag oförskämt spydigt "Är det så jävla konstigt eller?" 

Hemma nu i alla fall och har precis haft telefonintervju som gick kanonbra. En skåning som hette Joakim som pratade som Henke Larsson, en riktig pudding alltså.

Nu har jag ätit en banan, ska vila i två minuter sen byta om till stallkläder och ut och förpesta livet för Elba. När jag kommer hem är det duschen, sen maxi och bokhandeln. Fullt ös hela dagen, känner jag.

Rättning, inte två minuter. Tjugo minuter... Minst. Känner mig inte pepp för en stel och bråkig Elba nu, inte.

Jaja. Det löser sig.

P

We play in our park 'till it's to dark for us to see.

Jag är pigg, vaken och på. Det blir nog en bra dag det här, ska ni se. Jag har inte kännt motgång nu några dagar och idag ringde ytterliggare ett jobb. Det kanske kommer bli bra det här, det också?

Undra hur det med S?

This girls tries her best every day!

P

Än så länge, en lugn morgon

Men vad vet jag? De kanske sitter i buskarna och laddar för att träffa mig när jag går ut? Jag har suttit givakt hela natten så jag är lite trött nu. Det tar på krafterna.

Nu ska jag slänga i mig mitt lilla ägg sen skulle Hanna och jag träffas på Kanalbanken, men nu verkar tösa ha ändrat sig, igen. Vi får se hur det blir. En promenad blir det i alla fall. Det verkar dock som min höft har gett upp lite på mig, den gör ont till och med när jag ligger ner men det som dödar det härdar. Det sa i alla fall farmor. Hon är död nu... Men... Jaja.

Ett företag som heter Goodwill ringde för en stund sedan och frågade om jag kunde göra en telefonintervju.
De ringde från +45 och jag höll på att få krupp. Eftersom Beate igår ringde från +47 så trodde jag seriöst att det var någon som var ute efter mig. När killen frågar "Stör jag?" och jag ligger i sängen, precis nyvaken, och svarar "Nejdå, inte alls" stämde det ju faktiskt. Hade han ringt 10 minuter tidigare och frågat samma fråga hade han antagligen fått samma svar även om det var så att jag låg och sov. Varför har vi svenskar denna konstiga förmåga att hur tidigt eller sent det ringer på kvällen alltid säga "Nejdå, du stör inte!" även om man ligger och sover? Oftast brukar ju dessutom den andra i luren hör hur rasslig man låter så de brukar lista ut det på egen hand, som jag tror denna Goodwill-kille gjorde. Joakim hette han förresten.

Nu ska jag googla lite innan mitt ägg är klart.

P

Idolfredag



Jaha. Men Johan satt säkert enligt juryn. HA - HA!



Nästa ondag, 22:00 är min morfar med på Insider. Idioterna i Jovakalla har misshandlat de som hyr huset av min morfar, igen.

Nu blir det nattinatt för min del.

P

I know it's a wonderful world but I can't feel it right now.

"Fine, jag är dömd. Perfekt. Det är inga problem, men jag skämms inte."
Det säger en man som är dömd för sexualbrott.

It's a wild world.

"Hade jag bara skrivit en bok som hette "Så här lurar du tjejer på Internet" så hade jag blivit miljonär på cupen."

"Så här lurar du tjejer på Internet och tjänar flera miljoner"

Jag glömde berätta för er om när jag var i simhallen igår. När jag kommer tillbaka efter att jag har solat står det en tjej i duschen. Helt vanlig, kärlekshandtag, piercing, tatueringar men duschar med keps på sig. Snälla, förklara det här för mig, någon?

Promenaden med Martina var skitjobbig, precis som väntat. Sen åkte jag hem och duschade och Helen kom och plockade upp mig, så åkte vi tillbaka till stallet. Sen fikade vi med Sofie på Hugo. Det var precis lika mysigt som det alltid är att fika med goda vänner. Mycket tjatter, gnäbb och problemlösningar.
Det lutar väl lite åt att två goda vänner ska ut i helgen, vilket jag tycker om. Vi får se var vi hamnar tillslut. Jag röstar på kortsiktig lycka, lite för min egen skull också.

Igår så här dags kändes det som jag var totalt stenad, jag var så trött så det gick knappt att kontakta mig. Idag är jag, precis som jag förklarade för Helen förut, oförskämt pigg efter hur mycket jag har motionerat idag och ätit. Det satt fint med lite pastasallad nu på kvällen, även om man inte ska äta efter kl 6 eller efter 9 enligt vissa.

En tjock hawaiianskkille ska sjunga Somewhere over the rainbow på Beates begravning, det berättade hon just. Då sa jag också till henne att det är bra att hon planerar för framtiden, till skillnad från mig.

P


Promenad!

Nu är det dags för ännu en promenad! Har precis kört lite pilates. Det är jobbigt när man kommer på hur man ska göra, men jag har alltid sagt att google är min bästa vän och hjälpte mig även idag. Sen blir det hem en snabbis och bya om för att åka och titta på Martina när hon tränar. Sen blir det förhoppningvis en fika med Helen och Sofie, kanske Marret? Sen kvällen för mig.

Hörs i kväll.

Jag ska vara uppe jättelänge för att ägga ner grannens hus.

P

Blåsigt var det.

Vet ni? DET REGNAR!

Beate ringde mig förut så ni sitter vi och pratar lite. Det var länge sedan!

Jag åkte ut till Råssnäs och gick runt udden, det tog ca 40 minter. Skönt men sjukt blåsigt. Det var inget smart drag.



Sen åkte jag till Östen eftersom Sofie jobbade idag. Jag köpte...



Så nu ska jag förklara krig mot grannarna. The last man standing!

P

Tji fick vi!

Nu är det alltså förklarat krig här i området. Ni kanske minns Halloween när min mamma och alla mina små kusiner roade sig med att springa omkring i området och fråga "Bus eller godis?". När de inte hade godis hade min mamma fixat en mjöl- och vatten blandning som hon smetade in bilarna med och barnen sprang omkring och kastade ägg.
Tji fick vi!



Köksfönstret




Köksfönstret med lite ägg på.



Köksfönstret igen.



Bennys fönsterbräda



Vardagsrumsfönstret.

Tilläggas (haha) bör också göras att mamma ägnade hela söndagen åt att tvätta fönster (!) och det första jag tänkte när jag kom ner och såg allting var "Det var mig en fågel som var lös i magen!!!"

Kul för henne att göra om allting i kväll. Hela sidan mot vägen är dessutom gul. Jag har ingenting, då menar jag ingenting, med det här att göra!

P

Nu cirklar helikoptrarna ovanför för att ta reda på vem det var.

Strålande onsdagmorgon med många timmars sömn tills jag kom ner i hallen. Jag ska hålla er lite nyikna för jag har inte tagit några bilder än, men låt oss säga såhär:
- NU JÄVLAR ÄR DET KRIG!

Men annars, en helt vanlig onsdag (och vem gör något sånt här en tisdag-onsdag natt?) som jag inte ska göra något speciellt med. Hanna och jag skulle gått en promenad men hon bangade i sista sekund. Nu ska jag väl kasta i mig lite frukost och eftersom jag drömde två gånger i natt att jag klunkade i mig vatten så ska jag nog dricka lite också.

Men som sagt. Inom någon halvtimme eller så kommer det upp bilder. Rikstäckande nyheter! - eller typ.
Nu är det riktigt krig på Stegeborgsgatan.

P


Snart onsdag! Onsdag, onsdag, onsdag!

Jag ska ägna kvällen åt att zappa mella 50 first dates och House så better be going nu. Vi hörs väl i morgon igen? Jag hoppas jag hittar på något riktigt skoj i morgon! Nu ska tänderna få sig en omgång innan jag går och lägger mig. Jag är stentrött nu...

Puss & Nighty

Jag börjar känna mig gammal.



I Egoinas blogg kunde man för ett tag sedan hur möglig cola såg ut, för den som inte visste. I dag fann jag möglig tranbärsjuice på mitt rum. Wei!

Pilutta dig!

Sofie - ute säger:

Du är underbar!


Den som sa't, kan va't!

P


I love, to forgive and forget.

Lite blött ute idag.


Åkte till stallet och gjorde livet lite surt för Elba förrut. Red ut i blåsten men så fort jag kommit upp i skogen mojnade det en hel del. Riktigt skönt faktiskt, trots att det småregnade lite. Vi intervallade runt Makadam och Åsarna, det tog ca en timme. Hem och byta om, duscha lite för att åka iväg till simhallen. 40 längder mer i kroppen och inte ett dugg tröttare. Det här är nog en sjuklig åkomma jag har. Jag kanske inte tar i tillräckligt?
Sen visade det sig att Henke var i Jönköping idag så därför vägrar mamma laga mat. Skoj.

När jag är i simhallen råkar det alltid vara penisonärstimmen. Det är alltid bara personärer där, och så jag då, givetvis. Denna timma verkar skifta lite från dag till dag, vilket också är lustigt. Kan de inte hålla sig till en speciell timme / dag som de abonnerar hela simhallen så slipper jag fastna mellan två sura kärringar i duschen. Bokstavligt talat - fastna!

I morgon blir det nog lite löp, ska höra om Haany är sugen på en uppfriskande förmiddagspromenad. (Är du det, Hanna?) Sen blir det kanske myskväll. Vem vet?

P

Jag vill tillbaka till skolan!



Varför ska det bara regna hela tiden? Då blev det ingen ridning idag heller. Jag snor nog lite mynt ur pappas skål för att kunna åka och simma i stället. Nu kan det ju få komma snö, för nu har jag äntligen vinterdäck. Till skillnad från bilden då solen strålade som aldrig förr, precis som Elin själv. Hon är nog mångas solstråle. Har inte hört av henne på ett tag nu, och hon har inte hört av mig heller, I guess. Det får bli ändring på den pannbiffen.

Jag har två svåra beslut att fatta idag som jag tror jag redan är ganska säker på. Jag ska inte ta Scandinavian Watersystem-jobbet och när de ringer, om de ringer, referera till vad som står på internet om dem.
Jag vet inte hur jag ska göra med Flyingejobbet, det skadar inte att åka ner och provjobba, absolut inte. Men ska jag ta bil? Åka tåg? Hur länge ska jag stanna? Ska jag fråga Mr också? Vart ska jag ta vägen?!
Bloggar jag inte mer idag beror det på att jag grävt ner mig i soffan, med rullgardinen nerdragen och väntar på att i morgon ska komma. Jag har nog stängt av telefonen också.


Hade ett obesvarat samtal från att jag kom tillbaka från tandborstningen aldeles nyss. Jag har inte ens iPoden i. Hur kunde jag inte höra? Det är dessutom dolt nummer - alltså Scandinavian watersystems, kanske tur att jag inte svarade. ; )

P

Tisdag, åter igen tisdag.

Alltid när jag läser Hannas blogg står det att det är tisdag. Så känns det i alla fall. En gång skrev hon ju tisdag fast det var onsdag, det kasnke beror på det.

Den här morgonen var nog den jobbigaste på länge. Pappa ringde klockan sju, vet hut människa!, och bad mig kolla spisen. Sånt borde vara förbjudet, han borde fått vända, tycker jag. Sen ringer hemtelefonen klockan 10 och det är, nu är jag blodigt seriös, Britta från Glocalnet. Lågt, Britta. Riktigt lågt att ringa och väcka någon. (Jag var tvungen, det kom liksom serverat) Och straxt efter det skrev Märta och undrade om jag hade tänkt rida Elba idag, då svarade jag typ "Jag sover, går upp om en timma. Bestämmer mig då." för jag hörde att det blåste, tänkte också att regnar det vill jag inte lova för mycket. Mhm. Nu har det börjar regna också.
Det känns faktiskt som jag dragit huvudet i något riktigt, riktigt hårt idag. Väldigt suspekt känsla.

Vad finns i lurarna idag till frukosten?
JAMES!

P

Min vän Knölen och jag.

Nu blir det nog ett varmt bad... Nu kom Kissen (Håkan även kallad) gående rakt förbi mig. Han ignorerade mig som jag vore luft. En riktig katt-jävel det där. Ja, ett varmt bad. Har fortfarande inte provat mitt hårborttagningsmedel men orka göra det idag. Sen blir det min goda vän boken och sova. Ska försöka komma upp runt 10 i morgon, jag ska börja träna liksom.
Berättade just för min goda vän Sofie att jag fått en knöl i övre delen av ljumsken som bara blivit större och större (jag vet, överflödig information) och sen försvan konversationen lite. Glad i hågen skickade hon:

Sofie säger:

Jaha, annars då? Förutom knölen?

Ja, skönt att man har vänner som bryr sig. Även om knölen. : )

Godnattis.


Röksignaler eller mms?

Fick dett av min far som sitter i köket medans jag sitter cirkus 8 meter ifrån honom vid datorn.



Jag svarade:



Han svarade:



Jag svarade:
Han tycker inte att du är irriterande, eller?

Han svarade:
Jag är hans idol.... SER DU VÄL?

1. Väldigt givande konversation
2. Min katt har inget liv mer än att ligga på den som ligger i soffan, ovasett om det är hans idol eller jag.
3. Pappa och jag kan inte prata med varandra, för jag är fåstavig, då skickar vi MMS i stället. Mamma blir nog inte lika glad över mobilräkningen.

P

Get over it.



Söten och jag kanske ska ut på fredag. Jag vill ha något att se fram emot. Inte bara gå och släpa dag ut och dag in. I morgon ska jag hårdträna pga att det inte blev mycket av den varan i helgen. Upp tidigt, dock ska jag sova ut, gå runt Orlunda (eftersom jag inte han pga bullarna idag), sen in till Motala, rida Elba och sen springa på eftermiddagen. Eller tvärt om. Inte springa kanske, mer gå & lunka eller löp.

Sofie och jag kom förresten på att vi ska börja plugga om två år. Samma inriktning och allt. Det är något jag ser fram emot. Då har jag ju alltid något!

Snart är det khussen och nattinatt.


Huvudbry



Ungefär så här känns mitt arma liv just nu. Rätt fullt med saker, men pretty much som en organiserad röra.

P

Quantum of Solace

Nu har jag precis kommit hem. Vi han med mycket saker i Motala, jag och min pappa. Vi han svänga förbi Villagatan för att inkassera 4 vinterdäck till min Skoda-jävel. Vi han bli 800 kr fattigare och köpte naturgodis för 40 kr som försvann under loppet av 3 sekunder. Vi han med att titta på filmen och åka hem.
Jag kom på när jag satt på bion att jag inte är något bra att gå på bio med. Jag skulle kunna sitta och titta enbart på trailers. Det är ungefär lagom avancerat, man får reda på allt på två minuter och gissar slutet själv. Man slipper alltså bli besviken. Jag fann också det intressant att Mr. Bond himselfe har sådan fokus och sinnesnärvaro. Det är helt sjukt, dock inte otippat. Jag skulle kört i diket direkt.

P

I know it's a wonderful world.

Det är tydligen poppis att anta en pseudonym när man skriver blogg, eller anta ett annat namn överhuvudtaget. Jag har lite att fundera på när jag åker till bion. Ni får jättegärna komma med förslag på en användbar pseudonym, jag har ett förslag:
Linney Josephin Lakeberg. Lite svengelskt sådär med en touch av frankrike itselfe! Nej, idétorka, hjälpmig. En pseudonym, nu när jag håller på att bli känd  - så att säga.
Nu kom papo!

Puss & hörs i kväll!

Bullfest hela dagen

And I,
Love to forgive and forget,
So I,
Try to put all this behind us,
Just,
Know that my arms are wide open,
The older I get, the more that I know.
well it's time to let it go


Mina bullar blev kanonfina och jag har redan ätit sex stycken. Nyss spelade jag in när jag sjöng till den låt jag klippt en refräng ur och jag förstår mina vänner som grinar illa när jag sjunger på fester. Jag ska sluta med det. Jag lovar.

P

Inte min dag idag.

Det är väl självklart. Nu har jag återställt min iPod 4 gånger, försökt att göra om allting men så är det en låt som ligger och är trasig någonstans som sabbar allting.
Självklart råkade jag ställa in den på turkista 4:e gången jag formaterade den och nu går det tydligen inte formatera om den för "filer som finns på enehten används för tillfället på datorn". Öh?

Sofie skickade ett sms förrut som jag tyckte var ganska roligt. De hade ringt från någon barnplacering och sagt att de fått hennes namn och telefonnummer med hänvisningen att ringa upp henne. Varför då? Ska Sofie adoptera ett barn? Det är tydligen mycket man inte vet om henne. : )

Åter till bullarna (som vägrar jäsa!) och iPoden.

P

I'm a crazyness surrounding myselfe.

Min sedvanliga tur är med mig. Jag kanske lika gärna borde gå i ide nu när vintern kommer?
Jag började med att bära in assistenten från bilen, eftersom den har legat där i några dagar nu, smälte smöret, skulle tända lampan och tjoff så var allt dött i hela huset. Typ. I alla fall i köket.
Proppen har gått och pappa svarar inte - tjofaderittanlambo.
Jag gick ut och kollade in i det skåpet jag trodde var proppskåpet och därifrån bolmade det ut en massa rök, typ, inte. Och sen visste jag inte om man var tvungen att slå av någonting eller hur fan man nu än gör för att byta en propp!
Ge mig ett jobb! Då slipper jag baka bullar.

P

All I need is love

Nu ska jag baka bullar eftersom jag åt upp de sista två stycken igår. Jag planerar också att baka XL-bullar idag bara för att de oftast blir godast och saftigast. Efter bullbaket ska jag Orlunda-runt, ca 5 km. Gå eller cykla? Cykla eller gå?
I kväll blir det nog bio med min pappa, då får man vara fåstavig för det är ingen som tycker om långa utlägg om hur man mår eller känner sig på bio. Inte vad jag fått erfarenhet av i alla fall. Bond blir det, för pappas skull. Jag hotade med att inte följa med om jag inte fick en godispåse. Jag vet, jag är som ett litet barn. Förresten. Jag är ett litet barn.
Jag vill inte börja med bullbaket för jag har alldeles för bra musik på datorn som jag inte får in i ipoden. Jag måste formatera den, IGEN, och sen lägga in album för album för att ta reda på vilket album som är trasigt. Sjukt jobbigt.

Intervjun gick förresten helt okej. Han var nog intresserad och blev mer intresserad när jag berättade att jag har tävlat inom hoppning och tyckte det var bra för då hade jag en färdigutvecklad vinnarskalle. Men däremot så vet jag inte om jag vill ha det jobbet. Det är så rörigt allting med löner, bidrag, bensinersättning och allt annat. Får jag jobbet ringer de i morgon och så åker jag ner till Jönköping på onsdag för utbildning i tre dagar och då ska jag ha med mig en skitig matta och en bäddmadrass. För det första bor jag i två kliniskt rena hem, för det andra får jag inte in min bäddmadrass i bilen. Hur gör jag då?

Och så måste jag meddela Linn Hultén idag om jag vill komma ner på fredag och provjobba. Det känns lite enklare gentemot det andra jobbet, men jag tjänar antagligen inga stora summor i ett tävlingsstall. Det suger.

P

There's so much crazyness surrounding me

Idag i Corren står det att en man knivhuggit tre andra personer varav två är allvarligt skadade. Kommer ni ihåg vart ni läste det först? Jag kanske ska bli en nyhetsbloggare?



P

Piggare än vanligt.

Snart, ja, eller om typ 40 minuter, ska jag sätta mig i bilen och plöja iväg till Mjölby. Nu försöker jag uppdatera min ipod men det är något som inte stämmer. Jag vill ju lyssna på James på vägen, det här är ett riktigt problem. Jag får strunta i att sminka mig, för in ska de. Låtarna alltså!

Off and gone.

P

Monday, bloody monday

En riktig strålande morgon och en riktig tjottablängare!

Mitt ägg står på spisen och jag har svpet på mig lite kläder. Jag var jättenervös för intervjun igår men nu känns det som det kvittar. Jag skulle kunna gå i mysbyxor likagärna, men eftersom jag inte trivs så värst bra i sådanna så tar jag på mig jenas, svart topp och ett litet midjeskärp i stället. Much more nicer. Mitt hår, av gammal vana, ser ut som ett riktigt kråkbo och därför slänges det bara ihop till en liten toffs, inte vidare värst fint men praktiskt. Orka borsta liksom.

Nu ringer äggklockan!

Jag hade glömt hur bra James Morrison var, Once when I was little. Herrejisses.

P


You are walking away from me.

Learn to forgive and forget.
And I have to let it go. I might have to let you go.

Nu går ögonen i kors, kroppen värker och jag har inget att se fram emot. Jag hoppas verkligen att morgondagen blir roligare än denna dag. Jag ska till Mjölby på intervjun i alla fall, sen kanske jag åker in och badar en sk... Det är stängt på måndagar. Så var det med det. Jaha, då blev det inte så mycket i morgon heller då. Kan ju ringa vårdcentralen för lite sjukgymnastik men... Ja. Som ni märker är jag inte helhypad.

Vi hörs i morgon i stället så ska jag sova på saken.

P

I Have You To Thank.

Har precis lagat mat och nu roar jag mig med att rensa ur min ipod och lägga in lite Chris Brown och James Morrison, förövrigt, väldigt bra artister. Hanna, du skulle nog älska James Morrsion. Det är lite din stil.

Jag lyssnade på Äntligen helg i bilen på vägen hem förrut. Det måste nog vara det bästa radioprogrammet som skapat tror jag. De är alltid lika rolig och man får en skön känsla i kroppen när de skrattar och har roligt. Förövrigt så har jag alltid älskat Carina Berg och i mix med en av sveriges roligaste karlar blir programmet riktigt exklusivt.
Daniel hade klubbat ner en kärring verbalt på en hamburgekedja nu i veckan. Hur man nu gör det är en vädligt bra fråga.

Pappa säger: Du är fan som min brorsa idag!!
Jag ser frågande ut.
Pappa säger:
Du är så fåstavig.

Så känner jag mig nog ungefär just nu.
Fåstavig.


I know it's a wonderful world but I can't feel it right now.



Ungefär så känns det nu.
Tänk att det finns en artis jag aldrig hört något av som jag blir helt tagen av första gången jag lyssnar. Det är så musik ska vara. Jag vill aldrig sluta lyssna. Jag kommer aldrig sluta lyssna.


Sofie, vet du? Jag saknar dig nu. : )

P

Alla spelar ett spel och jag får inte vara med.

Det är alltid lika kul att komma hem till pappa, börja tjuta bli irriterad. Jag älskar att det alltid blir såhär. Men hakan upp och klistra på ett litet smile så löser sig det mesta.

När man tror att det börjar flyta på igen och till och med får gå på intervju så googlar man företaget och inser att allt bara är en bluff. Jag ser fram emot intervjun i morgon. Verkligen.
Nu funderar jag på att gräva ner mig i lite kuddar i soffan och tro att jag är någon.



Ha't.

P

Off and away

Efter ett tungt joggingpass åker jag till min papo nu. Hörs sen!
Mys!

P

Och jag är redan tillbaka därför att...



Varför ska det alltid regna på mig? Värsta ösregnet dessutom.

Vad gör jag nu då omklädd till träningskläder? Inget.

P

Skadeanmälan



Jag kom på varför inte jag kunde somna igår kväll. Det var någonting som luktade jättelustigt och även när jag vände på mig luktade det. Nu när jag städade i ordning på mitt rum som såg ut som en olycksplats hittade jag den här under kudden. Sofie, jag kan inte mer än säga att det var ditt fel. ; )

P


God morgon, god morgon.

Jag vaknade kl elva av att det ringde på telefonen. Det var scandinavian watersystems som ville att jag skulle komma på intervju i morgon runt 10 i Mjölby. Det är min tur nu! Min, min, min.

Jag funderade på om jag skulle pallra mig upp ur sängen nu och sätta på mig löparkläderna och ge mig ut. Jag har inte kollat in vädret än så jag ska inte säga för mycket.

Upp med er nu, slashasar!

P


Känner mig berusad

Mina ögon har börjat gå i kors nu och mitt huvud gör inte som jag säger att det ska göra. Nu är det akut sömnbrist. Det svider till och med lite i ögonen, precis som i halsen efter att jag sköljde med kloret mamma köpte. Höhö. Det har nog inget med sömnbristen att göra i alla fall. Eller... Hoppas jag.

Nej.
Hur svårt kan det vara? OFF AND F*CKING GO,

P

Where are you going to sleap tonight?

Efter hudlösa knivdåd och polisdrama i allas vårt älskade Charlottenborg (kom ihåg vart ni läste det först) landade jag just i sängen, där jag inte tillbringat ack för många timmar detta dygn. Det var alltså tre personer som blev knivhuggna och hela kvällen och natten har polisen stått på span.
Det är skönt att ligga i sängen men samtidigt är jag övertrött och kan inte varva ner. de där vindruvorna, där alltså, de innehöll nog extra mycket druvsocker.


Kom ihåg vart ni hörde det först!


Vet ni? (Vilket ni inte gör förstås) Jag hade lust att skicka iväg ett spontanitetssms för att få bli kliad på ryggen i natt MEN jag höll mig i skinnet. Faktum var ju trotsallt att jag hade mysbyxor och hade blött hår, dessutom.


Nu är det off and very go tills jag vaknar i morgon, antagligen runt 12-13 snåret. Då blir det en löprunda om det inte regnar. Sen pappsen och kanske beskära lite fruktträd bara för att jag är den snällaste skapade dotter på denna planet.

p


Vi finns på am-bandet 15,12 för att... eh...

Nu har vi klämt i oss vindruvor och en grapefrukt. Vi som skulle mosa i oss onyttigheter, icke, icke.

Nu blir det film, med Malin och Lasse.
"Loong weekend? Coyote Ugly? Gilmore Girls? Så som i himmelen? Die another day? Shrek? Beck? Advokaten? Inside man? Råttatoille? Klick? A night at the muséum? Nu har jag inga fler..."
Ja, så det blev Tigerns rike...

Jippy.

P

Citat från gårdagen

"Det är som att veva på ett stativ. Jag bara tänkte alltså..."

"Varva ner, för fan. Varva neeer!"

Daniel håller upp en tub med en kaktus på:
Daniel: Det här, det svider som en kaktus!!
Linnea: Det är väl Aloe Vera?


P

Bildspel



Sofie



Jag



Ett gäng nötter



Skåneblaska



Världens finaste stall



Min blivnade man



Martinas blivande tävlingskompis, Beatrice Pan

Off and Go
P

Helhypad lördag med Mallan

Någon gång vid 00:00 snåret hade jag skrivit ett Off and Go inlägg, tydligen. Men så blev det inte riktigt. I min säng låg jag inte förrän 05:15, efter en jättelustig bil som levde sitt egna liv, en lång natt hos Daniel tillsammans med Sofie och Daniels kompis. 06:45 ringde min klocka och efter en dusch och en kvickt tillvaknande så hämtade Martina och hennes familj upp mig. Sen var det 4 timmar skönt, mysigt lagom aktivt bilåkande till Sjöbo och Emelie som äger hästen Martina skulle titta på. Min humor var lika låg som jag kände mig vid det tillfället.

Tittandet gick bra och några timmar senare satt vi i bilen påväg hem. Skönt.

Nu drar jag snart iväg på nästa jippo. Malin, som sagt, och jag har planerat en slappkväll och jag är inte sen att meddela att jag tror att risken är stor att jag somnar.

P

48 timmar varav 2,5 timmes sömn.

Och jag är fortfarande på.
Jag skrev dock ett sms till Sofie i morse som löd ungefär:
"Dra mig baklänges vad trött jag är. Det är tur att man bara är ung och dum en gång!"
Det är sant. Nu är det mat, och jag är precis hemkommen från Skånelandet efter sammanlagt 8 timmar i bil. Man känner sig lite mör i huvudet, och framförallt, i kroppen.

Bättre uppdaterig kommer sen. Ska till Malin på riktig myskväll!

P

Kvällen är ung och morgonen tidig

Det vankas nog hemåt snart efter något om likar en förfest vid sjukhuset. Morgonen i morgon är tidig och jag måste upp i tid.

Off and go för i kväll.

P

Myskvällen fortskrider

Har man köpt en gemensam godispåse med någon som inte äter gelatin så passar man självklart på att äta upp de gelatinfria godisbitarna först! Så mogen är jag!

Förresten så var inte Kevin så bra. Han Maltesen.

P

Idol, chips, godis och Sofie.

Mamma Pirjo och Linnea diskuterar:
Mamma: -
Vad var det tandläkaren sa?
Linnea: - Vad menar du?
Mamma: - Ja, vad var det du skulle göra nu för att sköta tänderna?
Linnea: -Öh, jaha. Du menar... Jag skulle köra med tandtråd och flour.
Mamma: - Tandtråd har vi ju... Men fungerar det inte lika bra med klor..?

Nu kommer Sofie snart. Då är det fest.
Martina sms:ade just och berättade att hon hade celebert besök. Fusk!

P


Saknaden är oftast obeskrivlig.



Min Melissa.

Att komma på en rubrik är alltid lika svårt.

Nyss kom Sofie och hämtade mig och vi åkte sen iväg till Maxi för att handla. Hon skulle shoppa mat åt sin familj och jag skulle köpa frukost tills i morgon eftersom jag ska på en Sverige genomresa.

Kortet är från Platå förra helgen. Det roliga var att vi aldrig kom på att vi skulle vända på kameran. Vi förstod inte varför det blev en stor hand mitt upp i allting.

Hon kommer hit sen så ska vi titta på Idol, äta godis och hon ska äta sina äckliga chips. Mysigt!

P

Soffpotatisen och jag.

Eftersom inte min dag erbjöd mig något mer vettigt så bestämde jag mig för att arrangera om i bloggen lite utan hjälp. Jag laddade hem något program och så var det klart. Enkelt som en plätt. (Inte riktigt, jag har suttit i två timmar för att få bilden högst upp att synas!)

Jag är en riktig liten soffpotatis idag och eftersom jag inte kommer ha tid att motionera i morgon vill jag verkligen ut och röra på mig. Jag kanske ska fråga Moa om hon vill åka och bada med mig. Då kanske det inte blir 40 längder, kanske mer 20? Jag kan dock tänka mig att simhallen är smockad idag. Det är ju fredag, trots allt.
Sofie skulle ringa och så skulle vi åka och handla mat åt hennes familj. Annars inget planerat. Vad jag bara älskar regnet!


Och vet ni? Jag är jättesugen på pannkakor!
P

Skånska Filippa hjälper dig till drömprinsen.



Filippa Bark är min värmade låga i höst...mörkret. Jag kör hennes tips nästa utekväll.

P

It is possible to eat yourselfe from pain (Sofie, när börjar vi?)

Dumma morgon!
Jag somnade om i soffan och vaknade för en halvtimme sedan. Vad har hänt med mig? Det regnar fortfarande så det blir definitivt inget ridande idag. Tråkigt. Jag var laddad för det. Eller... Regnkläder..? Nej! Jag orkar inte putsa hennes jädra sadel igen.

Min katt är nog sjukt. Alla vet att min Benny är den mest asociala katt som stått på denna jord. Han springer iväg så fort det kommer besök hit eller beter sig krampaktigt och spärrar upp ögonen av skräck när man försöker klappa honom. Nu ligger han på tangentbordet, spinner och njuter av att få vara i närheten. Jag tror någon har bytt ut vår katt mot en normal katt. Tack!

Förresten. Någon jag kommit på att jag inte klarar av det är Malou som har efter 10 på förmiddagarna. Finns det någon mer naiv person? Hon tror hon är bäst på allt den människan. Idag trodde hon att hon kunde göra chokladpraliner och publiken skrattade åt henne. Rätt åt ' na.


P

God morgon alla mina faans.

Men jag vet inte om denna morgonen är god? Det spöregnar verkligen och jag som laddat upp med en hink med utomhusaktiviteter. Det var inte skoj. Hade ju planerat att rida Elba och ut och springa men nu blir det inget däran. Funderar på att åka och simma i stället, man blir ju minst lika blöt men det är i alla fall skönt. Det beror på om Henke kan bidra med lite småmynt när han kommer hem, annars har jag inte råd. : )
Väntar på att vattnet ska koka upp så jag kan ploppa ner mina ägg.

Vet ni hur mycket jag saknar och längtar?

P

God natt alla mina faans.

Och så kommer jag reservera Sofie hela helgen för övriga bestyr. Hon blev väldigt ledsen när det inte fanns några planerade planer för henne i mitt tighta schema. Men henne klämmer jag nog in, någonstans.
Under mina häng    pattar kanske?

P & Natt

I wanna pee-pee.

Min kropp värker (låter i alla fall bra att skriva så) och jag är jättetrött. Det kan ju trotsallt bero på spinningen, men vem vet? Vad är mina planer då denna nu entrande helg?
Fredag: inga, om inte Sofie ringer på morgonen och säger att vi ska rida. Vill inget hellre än att gå ut men min plånbok ekar tom.
Lördag: Tidigt som sjutton åker vi till Skåne och tittar på hästen. Var det Ystad? Hemma på eftermiddagen och myskväll med Malin, efterlängtat!
Söndag: Åker till min papo, kanske tvättar bilen eller något annat nyttigt.
Måndag: ev. Skånelandet igen, beroende på hur jag känner i helgen med allting. Vill jag, eller vill jag inte? Nervöst beslut.

Nu slår snart ögonlocken igen utan större ansträngning så kanske sängen skulle vara ett bra alternativ?

Om jag vaknar i morgon också så hörs vi väl då?

P

Spinning will always be the new shit.


Hanna och jag jobbade på som två as på spinningen idag. Tanken ekade i huvudet "Toffefe, Daim... Toffefe! DAIM!" och det gjorde att vi cyklade ännu snabbare. Det syns ganska bra på Hanna att hon jobbat som ett jihu. Kan tillägga att det kändes på lukten också.  ; )


Isch, säger jag bara. Vad vi kämpade!



Och Mallan var lika grym som vanligt. Efter 1,5 h simning satte hon sig på spinningcyklen och körde en timma till. Om denna tjej inte brinner för sin idrott, vem fan gör då det?

Tack!

P

Spinning is the new shit.

Nu sitter jag hos Haany när hon provar spinningkläder. Det är viktigt att kunna visa upp sig när man är på spinning. Jag frågade i fall hon hade några sjyssta brallor att låna ut, men sen kom vi på att hon också givetvis skulle med! Ja, så nu sitter jag här. Utan sjyssta brallor, för de ska hon ha. Såklart.
"Jag kan ju ta min vätternrundan t-shirt! Du kan få låna min minivättern!"

Hon far runt som skjuten ur en kanon, även om hon inte säger att hon är laddad tror jag minsan att hon tycker det ska bli lite kul. Det tycker inte jag. Jag tycker bara det ska bli skönt efteråt när man får stretcha och känner att man har gjort något. I väskan ska jag packa handduk och vattenflska X-large för jag kommer svettas som ett jihu.

Nu ska jag nog ta Bettan hem och byta om, äta en clementin och sen är jag off.

"Titta vilken jävla push-up!"

P

Bullfest?

Nu är livet lite tråkigare för Elba och lite bättre för mig. Det blev bara en halvtimma i skogen för jag glömde strumporna och då gör det ju lite ont, sådär. Men vi klarade av 15 min gallopp i alla fall. Bra jobbat.

Nu ska jag, efter en dusch såklart, dra mig iväg mot Haanys place så får vi se vad vi hittar på. Sofie pratade ju om att vi skulle fika också så vi får väl se hur det blir med det? Ett glas isvatten hade ju inte skadat, så att säga. Mycket mer har jag inte eknomi för nu. : )

Ja, juste. Hanna var det, ja. Bäst att dra.

P`

P.s
Spinning i kväll!

In ze house of bamboo.

Idag har jag träningsvärk i höftböjarna, det känner jag det! Det måste varit för att jag stod på pilatesbollen, skulle jag tro. Jag hade ställt klockan på halv 11 för att jag ska träna på att gå upp lite tidigare och jag är faktiskt redan uppe. Martina ringde också, precis i samma sekund som alarmet tog fart och frågade om jag ville rida, och det vill jag väl. Så snart off and go till Elbsen.
Från pappa ska jag ta med vår bakmaskin för Hanna och jag ska baka bröd. Det är nice. Jag röstar på hålkakor bara för att de är allra godast. Man skulle ju kunna ta och baka en eller två satser bullar också... Vem vet?
Nu blir det rallybettan till Motala, byta om, frukost och sen Lilla Ängesby. Hästen behöver motion.

P


I think I might slow down.

Nu somnar jag snart sittades här och då är det väl bättre att jag förpassar mig till sängen?
Varför får jag jobbiga vibbar när jag sätter på Timbaland med The way I are? Varför sprätter det runt i kroppen och jag har svårt att sitta still? Det är likadant med Brinteys nya låt. Sjukt jobbigt, speciellt när man är trött. Det kan ju vara så enkelt att det är spasmer. Typ.

Sofie ska tydligen renovera sitt badrum så nu ska hon duscha hemma hos mig. DET ser jag fram emot.

Kan det vara så svårt att skriva "Jag vill inte." ? Det verkar som jag har frågat "Ska vi gifta oss?" men har bara frågat om vi ska ses. Varför ska killar vara så svårt?

Nu är det off för idag. Ett varmt bad, en vetekudde och en god bok ska göra mig sällskap. Tråkigt dock att inte kudden kan klia mig på ryggen.

P

Äntligen, Gud hör bön. Det är någon som vill ha mig.

T.C säger:
jag vill ha dej

Åh, nu vänder det! Det var en Ömar från Turkiet som skrev till mig. DET ÄR NÅGON SOM VILL HA MIG.

P


"Häng Patte", låter som dåligt barnprogram

Bonde söker fru i all ära, men en påse Polly gjorde kvällen ännu bättre. Mötte Sofie på Paletten när jag svängde in. Det var en konstig omständighet, kan jag tycka. Vad är oddsen?

Tittade på Märtas träning och jag tyckte det gick jättebra, även så Danielsson som var där och tittade så på lördag åker vi ner så ska Martina provrida Beatrice. Hoppas det funkar, det skulle vara så kul för henne. Det är hennes tur nu.

Kvällen är ung men jag har ingenting roligt kvar. Funderar på en dusch och sen läggdags med min bok. Det skulle vara skönt. I morgon kanske det blir lite ridande på dagen och kvällen innehåller spinning och lite brödbak?

P


Förbered dig på bitande kyla!



Frår vardagskläder, linne, tröja, sjal, jeans till...



Långkallingar, jeans, stickad polotröja och dunjacka.

Hemma vid 8 och då är det Bonde söker fru. Jippi.

P

När kommer det att bli min tur?

 
Jag och min katt Benny ligger och myser lite i sängen och jag kliar honom på ryggen. När kommer det bli min tur att få bli kliad på ryggen? Lagom tills det inte är skönt längre springer han alltid härifrån. Dumma katt.

P

I just want to get rid of at the thoughts that drowns me.

Ortopedkliniken är en spännande miljö med intressanta människor som alltid har något på gång. Det är fart och fläkt. Sköterskor som skjutsar omkring döingar i rullsängar. En spännade plats helt enkelt. Jag skulle kunna ägna en dag åt att bara sitta och titta...

... på absolut ingenting.

Jaja. Återbesöket var smärtfritt men det pirrar ju alltid lite i kroppen när man ska åka till doktorn. Det är väl för att man har fått för sig att doktorerna ser ut som i Cityakuten eller House, men vad naiv jag är. Gammelfarfar var han som hjälpte mig även idag. Charmig men kanske lite just för gammal?
Det blev i alla fall lite sjukgymnastik för min del på Vadstena vårdcentral.

I bilen på vägen hem hade P3 ett program där man fick ringa in och berätta om sina skrönor man hört. En man ringde in och berättade att några barns kanin gått och dött. De hade begravt kaninen, sjungit sånger och lagt blommor på graven. Dagen efter satt kaninen i buren igen och tuggade på några maskrosblad. Konstigt må jag säga.
En annan man ringde in och berättade om hans släkting Ove. Han hade varit ute och kört bil på en landsväg när en katt sprungit upp framför bilen. Det dunkade till och han förstod att han kört på katten. Han gick ut men såg katten då sittades i diket med huvudet på sned. Han fick inte ihop själva dunken med att katten satt i diket så han insåg att katten var allvarligt skadad och led fruktansvärt. Han var tvungen att hjälpa katten till himlen så han gick och hämtade ett fällkors i bakluckan och drog det i huvudet på katten. Han la katten i en påse och satte sig i bilen och körde iväg. När han får syn på ett hus tror han att det är huset där katten hör hemma så han går och knackar på. En man öppnar med en cigarett i munnen och Ove frågar i fall det händelsevis är hans katt han har kört på.
- Ja, svarar mannen. Men jag har två stycken svarta katter så det är lugnt. Lämna påsen här så gräver jag ner honom i morgon.
Ove går mot bilen och ser då en död katt ligga under bilen. Ove har dräpt den gamle mannnes båda svarta katter.

Hemskt!

P


You just run, baby

Whait a minute sister.

Nu har jag sprungit hela en kilometer (två låtar på ipoden) och gått i ca 20 mintuer. Jag är helt tagen av vad lite jag orkar. Det var skönt att springa när jag kom in i andra fas men lagom till det kom också en uppförsbacke. Inte lika kul så då fick jag mjölksyra och var tvungen att sluta. För jag har ingen lust att bryta ner mina muskler genom mjölksyreträning, ajabaja.

Jag ringde också ortopeden precis innan jag stack ut och nu när jag kom tillbaka hade jag 2 meddelanden från Gunilla och ett telesvar. Det var tätt, 14:40 ska jag vara där och jag har itne duschat än. Vad sägs om en snabbdusch och lite hårföning på det? Jo, alla tiders tycker jag.

Typiskt att det började regna i slutet. Annars hade jag nog varit ute en stund till. För er som undrar har jag redan stretchat. Haha.

P

Run, bitch, run.

Nu är det bara tänderna kvar innan jag ger mig ut på min löparrunda. Kläderna sitter där de ska, ska bara fiska upp I-poden på vägen ner också sen är jag off and go. Undra hur länge jag kommer orka springa... Sist jag sprang var i sommarlovet i 2:an, då orkade jag halva lilla kanalbanken. Tjoflöjt.

P

Samma gamla morgonstund.

Ny dag med nya strålande möjligheter. Sofie ringde och väckte mig vid 10-snåret men sen lyckades jag somna om. Jag är rätt bra på den biten, omsomningsbiten.
Linn Hultén skickade just ett sms som jag vaknade av och sen skickade Haany ett sms så nu blir det väl snabbfrukost och sen promme som Haany uttryckte det. Med Elsa, hoppas jag!

Sen blir det ortopeden vid 14:40, om jag minns rätt. Jag funderar på att ringa dit för att extrakolla. Det var ju trotsallt två veckor sedan som jag bokade tiden så det är ju inte så lätt att komma ihåg. Jag är på ganska bra humör idag och det är skönt. Lite slapp och seg bara, men det ordnar nog till sig.
I kväll blir det Nyrk med Helen och sen hem till min papo.

P

Jag vet vad jag har gjort för fel.

Ännu en kväll som slutar med att man lipar. Vad lipar man för den här gången då?
Jag vet inte hur man gör när man tar hand om sina vänner.

Det är lätt att skriva det, men svårare att säga det.
Ni betyder allt för mig.


Ingen är perfekt.

"Sorry, Linnea. Men jag har inte tid med det där. Mina problem har blossat upp till 2000000!"

This is NOT what friends are for.




L i n n e a - säger:

ska du titta på martina i morgon?

Soofija- säger:

men ska du kolla på martina i mron?=)

L i n n e a - säger:

hahaha

Soofija- säger:

hahahah



Adam] säger:

du är på riktigt störd, linnea



God natt.

Djungeltrumman på ArlaPlast

Sängen tidigt idag, konstigt. Kan det bero på att jag har gjort saker idag som kroppen nu berätta för mig att den är trött?

I morgon har jag bestämt mig för att jag ska ut och springa innan jag ska till ortopeden. Jag märkte idag när jag sprang i regnet från bilen att det gjorde ont när jag sprang. Då har jag något att "klaga" på i alla fall, plus att jag får motion, vilket jag behöver. Vet ni? Jag önskar att jag hade jättebra kondition så jag kunde springa flera mil utan att få ont i kroppen. Det hade varit skönt.

Jag har också fiffinulat ut att en arbetskamrat till min mor, Marret, hon och mamma har gått ihop i en pakt. Kul för dem, värre för oss lidande ungdomar. Vad gör man inte? Jo, ber Adam laga precis samma rätt som jag gjorde idag. Då kanske de inte är så kaxiga längre?

Nu ska jag nog släcka och lägga mig, tror jag. Det kanske vore skönt.
Skönt också att denna dag varit lite mer positiv än gårdagen.

Sköt om er.
P

If I were a boy

Då skulle jag hitta på en massa saker för att utforska mitt nya kön, men jag sitter fortfarande här i min gamla vanliga, tråkiga kropp.
Nog om det.

Jag höll på att införskaffa mig en ny bil när jag åkte till stallet. "Hurfan har hon råd med det?" - tänkte ni. Och jag med. Men det var såhär. Jag han inte mer än svänga ut från uppfarten så kom en brud i 190 blås när det är högerregeln och som Erik Bjelling lärde mig en gång i tiden så ska man sikta och skjuta om man skulle kunna träffa en annan bil med vänster framlyckta så jag gasade på. Nej, inte riktigt. Men det var inte många centimeter från att få en ny bil. Hon var panikslagen och jag satt och skrattade (jag tror det i alla fall) men sen när jag körde igenom Fålehagen kom jag ju på vad som egentligen kunde ha hänt. Men, men. Det kommer fler chanser.

Pulla inte mig, du. Det ska du ha klart för dig. Din förädare.

P

Middagsförslag

Lagom mycket köttfärs
Lite purjolök
Kelda ostsås efter behag
En knippe nyskördare morötter
Laktosfri grädde
Pasta efter tycke och smak och form
Något att steka i, typ EVOO
Några deciliter tomatsås, men föredrar du ketchup funkar nog det också.




1. Fräs purjolök, morötter och köttfärs samtidigt som du kokar pastan. Häll i lite tomatsås.



2. Blanda allting i en ungsfast form, tillsammans med en dl grädde och 2,5 dl kelda ostsås och pytts in i ugnen.


3. Ät efter 10 minuter

Mums sa både mamma och Henke. 5/5 till mig därför att jag frustade, stånkade och svettades ungefär lika mycket som Per Moberg när jag lagade maten.





Nu blir det Nyckelby med Märit och Sofia som ska rida hopplektion. Hur klär man sig bäst? Långkallingar, underställ, raggisar,  träningsbyxor, dunjacka och stickad tröja. Det är alltid jättekallt i Nyckelby.

Hörs i kväll - mittenbena.

P

Att bli stämplad eller stämplas?

Jag reagerade på att foten gjorde ont.

Konstigt?



Det syns liksom inte riktigt på bilden men jag jar jordens blåmärke. Undra vem som stämplade mig sist?

P


We have breaking news, I'm toasted!

Vad tror ni händer när jag kommer ut till stallet om inte värsta regnovädret? Det står som spön i backen och Elba gnäggar när jag kommer precis som för att berätta att "Det är kallt blött!" men det fick inte sega ner hela min planerade dag inte. Så ut i ösregnet med en riktig ledsen Elba. Blöta blev vi. Och rätt leriga också.

Sen åkte jag till Maxi och handlade in kvällens atteralljer. Det blev lite pasta, tomatsås och annat smått och gott. Det blir en liten köttfärsgratäng. Med recept!

That 70's show nu och nyduschad. Kan det bli bättre?

Förresten! Varför känner man sig så billig när en kille stegar fram, drar sina dansmoves, ler, håller om en och sen frågar "Vad väntar vi på? Ska vi gå hem till dig?". Vad tänker killar med? Det som de har i byxorna?

P

Skånelandet.

Precis när jag la ägget i kastrullen ringde telfonen. Det var Linn Hultén från skånelandet som ringde och frågade vad jag pysslade med. Vi bestämde att jag skulle prata med mina päron när de kom hem och sen höra av mig igen. De åker till Polen i kväll på tävling, förövrigt.
Sen i slutet av november skulle jag åka ner och provjobba för att se om det passade mig. Antingen blir jag väl kvar eller så tar jag tåget hem. We'll se.
Nu skulle jag, nu menar jag över allt annat i hela världen, vilja ha ett svar från en annan person. Men, det dröjer väl, om inte förervigt.

P


Vem kom på att morgonstund har guld i mun? Jag smakar avfallskvarn!

Men tjaaaaapåer.

Ännu en seg morgon med en ännu segare dag. Jag har inget att se fram emot i dag. Det känns göttigt. Dö.

Jag ska snart gå upp ur min varma sköna säng och ta något att äta. Undra om Henke kokade något ägg åt mig i morse, det hade ju varit sjysst annars.
Som ni vet så är det jag som står för maten i kväll. Jag kanske ska ringa in till ArlaPlast och sjukanmäla mamma redan nu? Hon är ju liksom nästintill laktosintollerant så det här blir ju skoj. Pizza, var det ja.
Upp ur sängen och hopp i ridkläderna för nu ska jag göra dagen sur för Elba.

Harebra.
P


Frida Cederborg




Nattinatt.

 

Infact, this is the life

You'd better be used to it.

Nej. För att ta tag i sitt liv lite och inte gräva riktigt så länge i samma hål så ska jag gå och duscha nu. Det är kanske inte det första man tänker på halv tolv en måndagskväll men jag är inte sovtrött och jag måste rensa huvudet lite innan jag försöker somna.

Jag hoppas innerligt på att min morgondag blir mer givande än denna dag. I morgon har jag ju mitt matuppdrag och rida Elba planerat. Annars ingenting. Hade tyckt det var kul om Sofie kunde följt med till Elba men hon får Martin-besök och jobbar på eftermiddagen. Vi får se om det regnruskar i morgon för då har jag avsagt mitt uppdraget. Jag vill gärna inte bli blöt i onödan.

Min bror berättade just att hans vän sökte till elefantuppdraget. Han lovade att ta kort på henne om hon fick det så nu håller vi tummarna. Alla två.

Jaha, men tio inlägg på en dag är väl inte så illa pinkar, eller vad säger du, bloggcoachen?
Hörs och såvidare i morgon. Det blir nog en pastagratäng i morgon och denna gång ska jag följa receptet, då kan ingen säga något.
Sov gott.
P

Linnea, den röda elefanten?

Hittade lite jobb, typ detta.

"Uppgiften är att gå runt i affären och köpcentret och visa upp sig. Du ska prata med människor och gör de uppmärksamma på den nya butiken. Arbetstiden är från klockan 10.00 till klockan 16.00."

Ett kriterie för jobbet var att man skulle vara kille. Tusan. Annars hade nog jobbet varit mitt? Vad tror ni?
Nämde jag att man skulle ha en röd elefantdräkt på sig?

Juste, mamma kom förrut och börade prata om ansvar och arbetsförhållandet i familjen. Att från och med nu kommer en stå för maten, en för sallad och dukning och en för disken. Sjysst, tänkte jag. Så länge jag äter gratis är det lurre.
Sen plockade hon fram 140 kr och sa att i morgon är det jag som lagar mat. Skit, tänkte jag.
Sen kom jag på att 140 räcker till en familjepizza på Rimini. Tji fick dem.
P

We got everything we need.

"Du måste göra något som gör dig glag!"
Säger min absolut bästa vän Sofie när jag är deppig en måndagkväll.
Okejdå. Jag söker lite jobb...

P

Idag vill jag verkligen inte ha någon rubrik och du, läs inte det här om du inte vill.

"Du vinner ingenting på det. Det löser sig alltid."

Att hela livet ska gå ut på att någon vinner, skattar sig lycklig i någon annans olycklighet eller missöde och att någon förlorar, får fötterna undanslagna, ingenting kvar att stå på, ingen att lita på gör mig föga spyfärdig. Jag är trött på det spelet alla spelar. Att hålla någon kort och inte säga för mycket, berätta på tok för mycket om sig själv, eller vara för inåtstängd. Att aldrig kunna vara sig själv och kunna säga det man vill utan att behöva tänka "Vad vinner jag på det här?" gör mig så trött och gråtfärdig.
Varför inte bara flytta någon annanstans och börja om? Varför inte låta alla vara som de är och inte som andra tror att de ska vara? Jag vill vara som jag är och inte som du vill att jag ska vara.

Livet går åt helvete ibland, och det löser sig alltid. Men fram till att det löser sig för det bara så himla ont i själen.

Pull me out from inside.

När man vill ha sina vänner nära och omfamna dem och en väljer att gå åt andra hållet kan man inte mer än låta dem gå. Jag vet vart jag finns och väntar tills den dagen du kommer tillbaka.

Ni som verkligen bryr er vet vilka ni är genom att höra av er regelbundet och fråga hur man mår eller om man ska hitta på något. Är det ett spel ni andra spelar? Jag anklagar ingen, men ge inga löften man inte kan hålla.

P

We are the youth of today

Sofie ringde just och sa att hon ville hämta sina saker, så nu har vi suttit och pratat strunt om helgen och tagit igen allt det tappade på vägen. Det är skönt men riktiga vänner att man kan prata om allt.

Henke utbrister under middagen när ett riskorn klibbat fast på hans hand:
- Känn här! (Mamma är beredd att ta emot riskornet)
- Det känns liksom som en riktig bubbe! En riktig liten snor-bubbe!
Kul att mina päron har ungefär lika låg humor som jag.

Mamma skulle också berätta om något hon hade läst i söndagsbilagan. "På de där lustiga sidorna där man får ställa frågor... Lustiga frågor..."
Hon drog till med att en man fyllde år och fick önska sig vad han ville av sin fru i födelsedagspresent
Han önskade då att få veta vad som fanns innanför hennes yttre blygdläppar. Mamma drog då parallellen till "Tomten är far till alla barnen" och att en kvinna i filmen ger ut en karta till sin man för att "hitta bättre i de södra regionerna".Men i tidningen står det "Gynekologen från Askim". Vad fick hon "Tomten är far till alla barnen" ifrån? Hjälp mig att minnas. Får någon en karta i den filmen?
När jag sen hittade klippet i tidningen och läste för mamma sa hon, självklart, bara att hon skulle testa oss. Testade blev vi och vi gick på det.

P

Hjorten Gert bundis med travarna.

Här kan man läsa om dovhjorten Gert som blivit bästis och bundis med travhästarna i hagen, i stället för att hänga med likasinnade i skogen.

1. Berättade hjorten Gert för pressen att han hette Gert? Eller, någon kanske har döpt honom? Vem valde Gert? Var det meningen att det skulle låta lite kitchigt misslyckades de ganska hårt. Men jag antar att de döpte hjorten Gert till just Gert av samma anledning som vi döpte vår katt till Benny, eller?
2. Det står i artikeln att han blvit känd i bygden och folk kommit för att skåda denna speciella hjort (Gert). Travhästarna har blivit vana med att ha honom som sällskap. Men, något jag inte förstår. Har de märkt Gert på något sätt? Eller hur kan de annars veta att det är samma hjort? Det kanske är ett hjort-tätt område de bor på? Och de kanske har väldigt snälla travhästar som bjuder in dem på lite gräs?
3. Om hjorten Gert gått in till travarna frivilligt kunde han ju i alla fall berättat för dem hur han kom in, eller framförallt, hur han kom ut? Osjysst gjort av hjorten Gert, tycker jag. Om de nu är så bra kompisar alltså.
4. Det står under bilden att hjorten på bilden inte har något att göra med just hjorten Gert. Jag måste säga att det låter nästan som att Gert har förgripit sig på någon av travarna, eller likande. Det låter som att han har gjort något olagligt.
5. Det är ju skönt också att de som bor där har vant sig vid sällskapet av Gert (som jag precis kom på rimmade med stjärt!) annars hade de nog fått flytta. Huset hade säkert blivit svårsålt - eftersom det går en hjort i hagen. Eller? Tur att de har honom i hagen och inte i vardagsrummet i alla all.

P

Hold me right here, right now.

Fick just ett sms av Mia Åhagen, de som köpte Melissa av mig. Hon är såld till en tjej i Uppsala och kommer antagligen få det jättebra. Jag saknar henne bara så himla mycket. Hon var så speciell, det kan ingen säga något annat om. Min lilla Missa. Undra hur hon har det? Jag hade ju hoppats på att få pussa på henne en sista gång. Hon är trots allt min bästa kompis, men hon åkte i lördags. Typsikt.






Är lite deppig idag, men det är nog mest på grund av vädret. Lite för att jag gick upp klockan ett också. Men jag skickade in ett matförslag till middagsgruppen vid lunch på korvstroganoff så det kanske piggat upp mig lite sen. Lite NileCity har också en tendens att dra lite i smil-banden. Hanna ska ringa i kväll också. Då ska jag prata ut.

P


Back to my home town - mo-town.

Nu har jag uppdaterat min I-pod och formaterat den. Den var full med massa konstigt skräp som kommit från min pappas I-pod. Typ Eagles och Per Gessle - inte riktigt min melodi. Nu missar jag dessutom That 70's show för jag känner att det börjar bli dags att borsta tänderna och dra iväg till mormin. Om inget annat spännande händer i kväll så ska jag titta klart på antigen Mamma mia (före tredje gången gillt) eller NileCity-dvd:n. Vi får väl se hur det blir med det.

Nu ska jag packa väskan och bege mig för att sitta i Stavlösa själv när det blåser och regnar ute är inte speciellt kul. Det spökar ju här i korkarna också, så att säga.
Jag kan ju ta med mig hårborttagning så kan jag ägna morgondagen åt att sanera min kropp från olustig hårbeklädnad. (Det lät fruktansvärt spännande och givande en tisdag!)



För att jag brukar ha världens snällaste pappa som köper hem min favoritglass!



Och för att det för det mesta ser ut som en arkeologisk utgrävning när jag ätit en stund. Ett måste med Ben and Jerry's är att man äter direkt ut förpackningen.
Caramel Chew Chew. Har lite kvar fortfarande, men det sparar jag tills onsdag kväll.

P

Det finns killar så finns det riktiga svin.

Jag är way to fast för min egen dator. Det är ballt. Cool-poäng till mig.

Hittade ett jobb jag är intresserad av:
Är du intresserad att jobba med grisar?

PigEk Konsult söker 2 stycken engagerade medarbetare som vill jobba i team. Vana önskvärd men upplärning kan ske på arbetsplatsen. Bostad finnes. Boxplats kan ev. ordnas. Flexibla arbetstider.


Grisar har ju alltid varit ett stort intresse. Stött på riktiga svin, så att säga. Men det är med boxplatsen tycker jag verkar intressant. Ska jag bo där? Eller är det när Hanna kommer på besök som jag ska pyttsa in henne där? Det tåls att fundera på detta. Förövrigt har jag sökt 4 jobb på en timme. 24 timmar på ett dygn. 96 jobb. Svinn på ca 10. 86 kvarstår. Jag måste väl få ett jobb om jag söker 86 stycken? Jag nöjer mig med ett. Jag behöver inte fler. Ett litet jobb.

P

Alla dumma svenskar åker till Norge och tror att de kommer få jobb nu när finanskrisen är ett faktum.

Förträffligt kul att få reda på att fröken Johansen dragit till Norge utan att säga något bara sådär. Men ha det så jävla kul då. Skitunge. "Jag är påväg dit nu på obestämd tid!"
Men vafan.

Hanna, Sofie och Mallan. Vi är de enda som är kvar. Vad gör vi nu?! Ja, vi uppdaterar min I-pod.

P


It takes only one fool to remain sane and this time, I'm not the fool.

Finns det seriöst något värre, bortsett sill & broccoli, än fruktansvärt regninga måndagar? Mulet, grått, tråkigt, dött. Varför har inte jag ett anständigt jobb att gå till som alla andra för då slipper man ju se det här. Man går upp innan det ljusnat (inte för att det blir speciellt ljust en sånhär dag) och kommer hem när det har mörknat. Då slipper man ju se skiten i alla fall.

Nu blir det väl "frukost". Ett glas tranbärsjuice och så ska jag försöka mig på ett kokt ägg. Denna gång ska ägget få koka typ 10 minuter - bara för att vara på säkra sidan. Mallan sa att ett ägg kräver mer energi genom förbränningen än vad det ger - perfekt. Ha.
Det är en såndan dag som denna man ska sitta på Ströget med en kopp the. Inte sitta hemma klockan 1 i pyjamas.

Hörs väl?

P


Jag fick just chili i ögat eller är det bara en dålig ursäkt?

Tittade just klart på filmen och är inte riktigt lika över-hypad nu som jag var innan. Det är rätt tråkigt och segt att sitta en hel kväll i soffan när man är van att skaka sina lurviga. På tal om lurviga - jag har fått ett litet uppdrag av Veet (ni vet de som har alla möjliga sorters hårborttagningsprodkuter) att jag ska testa deras hårborttagning för benen. Det kommer bli spännande för en gång för några år sedan anmälde jag Veet till allmänna reklamationsnämden för att deras produkter aldrig fungerade. Spännande, va? Nu är det verkligen upp till bevis.

Något jag saknar nuförtiden, eller inte för att det hände så fruktansvärt ofta i mitt gamla förhållande, är när man tittar varandra i ögonen. Länge. Lite längre än vad man skulle gjort om man inte kände något. Man tittar och tittar för att tillslut le mot den andra. Då frågar den andra "Vad är det?" och det enda man kan bortförklara sig med ytterliggare ett leende. Sen skakar den andra på huvudet i oförstående och utbrister även den i ett leende. Varför känner jag så här?




Innan jag träffade dig var jag lyckligt ovetande om vad du skulle kunna få mig att känna. Nu har jag träffat dig och jag vet knappt vad jag känner. Framförallt. Jag vet inte hur någonting känns.

Den här dagen är påväg mot sin slutstation och jag ska kliva av.
Tack för att jag har er. Ni vet precis vilka ni är.

P

I could drink a case of you

Drick inte tranbärsjuice om du verkligen inte måste. Det smakar beskt, är fullproppat med socker och man blir sjukt pigg av det. Helt över-hypad. Eller, drick tranbrsjuice om du vill gå ner i vikt. Drick ett glas om dagen - det håller fettet borta från magen. Typ?

Min myskväll håller snart på att ta slut, precis som min batteri på mobilen. Glassen är nästan uppäten (nja, men nästan) och filmen är snart slut. Jag höll på att somna i soffan precis innan pausen så därför satte jag mig här för en sekund. Jag tänkte jag skulle sno lite bilder från Fridas facebook och lägga upp här.



Fingret var poppis under kvällen.       SötFrida.

 

Nu får tydligen inte Emma festa med mig och Frida längre, how come?



"Far across the distance and spaces betweeeen us!"



"You have come to show you... Go on."



Sofie säger: "Vi är seriösa nu då?!"



Jag säger: "Absolut! Men du har mindre bröst än mig i vilket fall!"



Undra vilka tankar som florerar i huvudet..?



Undra vad Sofie precis sagt?



Världens gulligaste taxichafför gav oss partymusiken innan Platå.



Söt-Emma och Puss-Sofie.

Trevlig kväll, stumps.

Åter till filmens värld. Pussis!

Too cool for school.



Sofie & jag myser på Platå.

BTW - inget Stor i Japan idag. Det är too bad.
I stället blir det ensam mamma söker och söndagsfilmen på 5:an, joina?

Puss


VARNING - låg humor

Men tjena, igen.

Jag ansträngde mig ju, dagen till ära, och köpte en farsdagpresent till min snälla lilla far. Det visade sig sen att när jag kom hem ligger exakt den boken jag köpt på köksbordet och väntar på honom. Min dock i pocketvariant. Hatar pocket.

Fick precis ett väldigt ansträngt sms dessutom. Jag känner igen frasen själv när jag erinernar den i huvudet. "Killar är idioter." Känns som jag har skrivit det förrut? Som jag sa till Frida. Vi tjejer, vi har ju i alla fall just en anledning att vara lite svåra och kluriga. Killar har ingen anledning alls att göra som de gör. De ska vara raka på sak utan krusiduller, men nejvafan. Inte den här gången inte.

En liten update med mitt tillstånd för dagen, för alla som verkligen bryr sig. Min mor sa igår att urinvägsinfektionen kunde gå tillbaka och man (varning för känsliga läsare) tappat upp ett bad och sätter sig och kissar i det. Så jajemen. Nu ska jag ta mig ett varmt, skönt bad. (Med viss ironi)
Tranbärsjuicen står på kylning och min Ben and Jerrys-glass som pappa köpte åt mig idag står i frysen. Gud, vilken skön myskväll jag kommer ha alldeles själv. Eller nej. Förlåt. Rättning:
Jag och min urinvägsinfektion!

Puss på den.

Party all night long (trodde i alla fall Fridas katter!)



Emma, Jag, Sofie & Frida

Tack för kvällen

Puss

Borta bra men bäst på fest.

Ni som var inne på förmiddagen och läste i bloggen har ju redan fått en uppdatering från natten, lyllos er, för det var nog det bästa inlägget jag skrivit på länge. Pga olika anledningar så togs de inläggen bort och också minnet frö kvällen.
Jag hade roligt så länge det varade, men att bli lämnad ensam på dansgolvet, den där kille i västen alltså som jag senare lappade till, och i lägenheten var ingen hit. Dagen efter dagen så mår man väl som man förtjänar, och idag helt okej.

Världscuphoppningen var helt okej. Hängde inte med så mycket.

Puss&hej

Oturstjejen

Varför ska helvetet alltid drabba mig? Alltid? Varför växer mina bekymmer på träd och frukten verkar vara redo att skördas? Inte nog med att jag blev så mätt förrut utan jag upptäckte också att jag tydligen fått urinvägsinfektion.
Har man inte som kvinna svamp, lågt Ph, klamydia eller nått annat så har man i alla fall urinvägsinfektion.
Nu har jag dragit i mit en liter tranbärsjuice och hoppas på det bästa!n Ut ska jag oavsett sjukdom eller inte. Frida och jag får starta klubb. Hon får nog grogga lite på min tranbärsjuice för att hålla sig.

Nu anläde vi till Frida och supadet börjar ta vid. Testar kläder gör vi också. Precis som old times.

Ses i morgon!
Puss

Boooooooooooooooooooooooooooomchackalack

"Utslagsfrågan. Utslagsfrågan.... Uuutslagsfrååågan: Hur många bultar finns det i Ölandsbron? Jag upprepar frågan.... Hur många bultar finns det i Ölandsbron?! Bomchackalack? Reiiiispcet."
"Sjumiljonersjuhundratjugoåttatusentrehundra"


"Kille är ju ingenting man föds till, det är någonting man blir..."
"Ja, visst är det så... Men, det gäller att bygga ifrån grundn. Komma i kontakt med sina innersta känslor. Och ta reda på vad det är man egentligen tycker om. Ja, flickor det här var allt för idag. Ja, eller. En sak till förresten. Killar kan!"

Nu laddar jag med en dusch, blev inga lockar, jag såg ju ut som Britt Ekland. Sen blir det smink, food och sen piilen till Varv. Sen är det fest hela kvällen.

P

Take a chance on me, honey, I'm still free.



Efter att ha skjutsat min bror till Vadstena för lite högstadiereunion sådär 10 år senare så landade jag i min gamla vanliga soffa.

På stan hittade jag en bok åt min far och lite solpuder till mig. Nu har jag hela 4 kr kvar på mitt 1700kr presentkort på H&M, det gick att handla upp de pengarna också!

Mallan och jag gick och fikade. Vad ska jag säga? Thet smakade bra. Försökte få kläm på hur Lundabon mådde dagen efter dagen och ficks om svar att han var "hyfsat nykter", betyder det att han fortfarande var full?
Nu ska jag gå upp och locka håret i massor med små söta krull-lockad för i kväll är jag bäst på fest. Sofie (som jag tycker gör heeel-rätt) och Frida och jag ska bli så runda under fötterna att vi rullar fram i morgon. (Frida har en tendens att klara det på egen hand och så även denna gång?) Ni som kanske kommer ihåg så hände det en liten olycka sist Sofie och jag festade med Frida. Den här gången blir det inget balkongväntade och Frida går hem samtidigt som oss. That's it.

Malin utbrast idag:
- Röker han?! Vafan, vad äckligt!
- Jo... Det är vidigt.
- Vafan, det måste varit som att hångla med en askkopp?!

FAN, vad pepp jag är.

Ses i dimman.

P

"I de djupaste vatten lurar de fulaste fiskarna!"

Nu har Henke kokat ägg till mig så jag slapp det missödet med ett exploderat ägg i micron den här morgonen.

Kim och jag satt uppe sent igår och pratade, tittade på Blade och spelade poker. Det var mysigt att få prata med någon annan som inte vet så mycket om allt redan innan. Djungeltrumman räckte tydligen inte till Kalmar och tur är väl det?
Vi kom fram till den väl beprövade testen "Alla killar är idioter", vilket jag också måste tillägga att Kim är en kille, han är praktarslenas praktarsle som han själv beskriver sig. Sen kom vi fram till att livet är till för att lära av sina misstag, sen finns det de personer som aldrig lär sig och 90 % av de som aldrig lär sig är nog, hypotetiskt sett, säkert killar. Så sorry, killar. Ni har lite att bevisa.

"Ska jag ta tystheten som världens diss?
"Nej, vara som att jag är jäkligt full och inte kommer ihåg vad jag skulle svara på..."
 
Okej. Killar ÄR idioter.

Och nu ska jag rausa iväg till duschen för jag ska möta Mallan på stan vid 1 och brorsan ska ha skjuts till systemet. I eftermiddag ska jag köra honom in till Vadstena på förfest kl. 16 och sen får vi se när vi (eller kanske jag?) åker till Frida. Sånt märks.

P

Telia mobilt jättesnabbt-bredband



Men tjaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa.

Kim frågar Henric hur snabbt vårt mobila bredband är. 24 mbit/sek säger Henric då. När Kim kollar in datorn så känner man direkt i magen att något inte stämmer. Jag går in på bredbandskollen och testar och får detta resultat. Intressant!



Men jippi. Henric ska ringa Telia i morgon, stryk ska de ha!

P

P.s
- Har du nya msn?
- Nej... När kom det ut?
- Ganska nyss... Men skaffa inte det.
- Vaddårå?
- Nej, men... Jag kanske har blivit gammal. Msn var bättre förr?
- Ja, du börjar nog bli gammal.

Baaaww-waoooow (Nyhetsintrot)

"SnyggLars" sjöng Nirvanas låt Smells like teen spirit i Idol och det fick mig osökt att tänka på den natten när min ungefär 50 cm gånger 30 cm stora Kurt Cobain-tavla åkte i backen och sprack. Den hänger fortfarande på väggen men dock utan glas. Fin är den.

Nu har jag ätit tacos med la famiglia och gjorde precis lite chokladsås som jag åt tilsammans med en portion glass och banan. Utsökt gott!
Suttit och terroriserat Sofie med sms nu när hon är och träffar Morgan.
"Morgan tror inte på mig att det var ett fylle-mms jag skickade förra helgen. Berätta vad det var för något!"
"Ser han den inte? Men du står i bara underkläder inne på Hugos toalett och försöker gnida kön med mig?"
"Men sluta, nu tror han ju på dig!"
"Ja, och sanning är något som betyder mycket för mig."
"Men han tror ju på dig! Berätta vad som hände!"
"Bra. För det är faktiskt så att jag klarar inte av folk som ljuger... Typ. Det kanske var Beate förresten som stod i strumplästen? Men vad gjorde du egentligen? Var det ditt hår jag höll i när du spydde?
"Jag hatar dig."
"Nej, men ärligt. Jag tog ett kort och skickade iväg och du tog ett (kan vi inte i alla fall låtsas att du höll ett finger i munnen sådär porrigt?) och skickade till Morgan men du visste att han inte kunde läsa. Jag kommer inte ihåg hur det såg ut för jag var nog ganska kastrull."
"Tack!"
"Varse!"

Är det inte det vänner är till för? Ställa upp i vått och torrt?

P

Cannabisodlande Skåningar?!

"Sex personer anhållna idag för att ha odlat cannabis i flera olika hus på skånes landsbygd"

Har jag inte alltid sagt att vi ska gräva bort Skåne?
Här finns artikeln att läsa


Och här kan ni joina gruppen!
http://www.gravbortskane.se/


Suck...

P.S

"Gruppen köpte hus i mindre samhällen och byar där de sedan odlade cannabis. Man byggde upp drivbänkar, satte upp lampor och reflektorer samt klädde väggarna i folie för att få fart på växtligheten."
Nu vet jag hur man gör. Är det någon som har lite frön att sälja till mig? Känns som det här kan vara lösningen på alla mina problem?


Ännu en tråkig hemmakväll.

Skulle precis skriva att det finns två personer som jag vill prata med nu.
Sofie, men hon skickade precis ett sms om att hon skulle träffa Morgan i kväll (och alltså inte mig) så nu skiter jag i henne. ;)
Den andra personen vill jag säga några väl valda ord till om allt jag känner. Jag vill också lägga fram ett förslag, men vi får se hur det blir med det.

Nu blir det alltså bara jag, mamma och Henke till middagen, eftersom Kims tåg är cp.

P


Iskalla fingrar i snålblåsten

Nu har jag fått reda på vad det är. : ) Tack. En väldigt onödig pryl dock.

Jag mötte upp Henke på Maxi eftersom Hanna skulle köpa textilfärg (som inte fanns) och nu sitter jag vid datron, som vanligt. Jag fryser tårna av mig och försöker övertala Sofie att träffa mig i kväll i stället. Idol och lite corn-tacos sitter väl inte så fel? Jag förösker få över henne på min sida, men vi får se om jag lyckas. Annars blir det en hemmakväll med mor, Henke och brorsan Kim som är på intågande från Kalmar. Kanske kan bli mysigt det också.

Rock på Idol i kväll och jag har hört att "snygg"-Lars vägrat genomföra det temat. Stämmer det?

P

Vad är nu detta?

När jag kom hem från lördagens strapatser hade jag lyckats få med mig den här hem. Vad är det för något?




En metallgrej i "stainless steal" som jag hittade i baren.

'

Skum pryl, alltså.

Rikstäckande efterlysning, vad är detta!?

P

I'm far to old to care about that now

Can't you see that it's just raining, there is no need to go outside.

Martina frågade just om jag hade lust att rida Elba idag också, efter att jag nu städat hela huset (inte så himla noga kanske?) men jag har ju lovat Hanna att gå en sväng på stan med henne. Hur ska jag få ihop detta? Det får jag inte så jag skiter i ridandet och tar en promenad till torget i stället. Exakt 14 minuter om ni frågar Henke.


Nu ska jag snabbduscha (med balsam den här gången!) och sen ska jag nog bege mig. Magen kurrar lite också eftersom jag inte fick något ägg i "morse". Men nu får den skylla sig själv.

P

Den maximala oturen prickade rätt person även idag!



Koka förhelvete aldrig ägg i micron, även om du bara tänkt att de ska vara inne i några sekunder för att de verkar lite lösa. Nej, häll upp en ny kastrull vatten och ploppa i dem där, för annars kan det se ut så här.

Why me?!

P

If I were a boy.

Hanna väckte mig just med ett meddelande på telefonen och det ska hon få för när jag träffar henne senare idag. Vi skulle tydligen köpa farsdagpresent på stan sen, medans jag vet vad jag ska köpa så kommer Hanna gå i flera timmar. Promenadskorna blir ett måste.

Annars så har jag ju lovat min mamma och Henke att damma av hela huset, plocka iordning lite och diska. Vart ska jag börja? Tror jag börjar med disken faktiskt, för att sedan gå över till iordningplockandet och lagom till det gör min kropp så ont efter ridningen igår så då ligger jag på soffan och när mamma kommer hem påstår jag glatt att jag faktiskt har dammsugit.

Off and go, then.

(Först ska jag äta mitt nykokta ägg!)

P

-Vin är äckligt! -Ja, men det blir fan så mycket roligare!

Nu landade jag precis i min, för dagen, väldigt sköna säng med laptopen i knät. Jag vet vad herr Bjelling skulle sagt som Elin skulle reagerat på:
"PH-värdet blir högre och ni får svamp!"

Tove har ringt ett antal gånger både idag och igår och tjatat på att vi sa ses så vi bestämde oss för att åka dit och skriva lite brev. Det blev inte många brev skriva men desto mer tjejsnack. Jag gillar tjejsnack.



Må hända att det ser ut som jag ligger Sofie, vilket inte riktigt är fallet.
Däremot saknade jag att ligga Hanna, eftersom inte hon var där. Den kär-ringen har vi inte sett susen av på länge nu. Undra om hon lever?

Jag hittade lite roliga anteckningar på min mobiltelefon från lördagskvällen som jag skulle ha som just minnesanteckningar till bloggen. När man några dagar senare ska försöka komma ihåg vad man menar med "Jag är ful så det känns i kinesocst "  eller "Nu har jag podies pulla på min hand!" så är det inte lika lätt. Allt var säkert klockrent under kvällen, självklart. Men nu? Någon som kan hjälpa mig att minnas?

Nu blir det sussning och godnatt efter en lång dag med mycket aktiviteter. I morgon väntar snabeldraken och disken jag lovade mamma att ta. JAG VILL BARA HÄRIFRÅN! Take me away, someone?

Vi hörs väl i morogn. Eller nått.

P


Seriösa gänget på uteritt.

Idag har jag som sagt varit hos Sofie i Varv och motionerat döfläsket lite. Så här kan det se ut:

   

Hannas får såg vi på vägen                     Sofie och Lillebror

   

Jag och Widu                                              Sofie och (halva) Lillebror




Sen vidare till nästa häst och Martina. Elba var på bettet.

P

Du har inte rätta knycket

Men det har jag. Idag vaknade jag halv 11 första gången och rausade då iväg till Varv för att rida med Sofie och Maria. Det var mysigt men kallt. Väldigt kallt. Sen blev det pankisar som Sofies mamma gjorde till lunch för att sedan ta RallyBettan till Martina och Elba för att rida nästa häst. Inervaller i skogen satte sina spår i min rumpa och vader så i morgon kommer jag ha fetade träningsvärken. Efter det blev det en meningslös sväng till Nyckelby och sen hem.

Linn Hultén ringde mig nyss och beskrev jobbet. Jag vet i tusan alltså...

Nu ska jag duscha! Myspys.

P

Ensam i kväll igen

Tips från min bloggcoach Sofie att man inte ska skriva mer än 8 inlägg per dag - men det struntar jag i. I morgon kanske jag inte har tid eller lust att blogga så därför skriver jag nu när jag faktiskt vill.

När Danni i gamla A-teens säger "Jag är ingen romantiker, jag är en riktig myskille som laddar upp med myskläder i soffan och chips, godis och nybakade bullar!" så får jag abstinens. Jag vill ha någon som kramar om mig. ATT det ska vara så förbannat svårt. Att jag ska gå från ett långt förhållande rakt ut i singellivet och känna att jag inte vill vara ensam är väl ändå sjukt?

Förresten ringde aldrig Linn Hultén tillbaka TROTS att hon skickade ett sms och sa att hon skulle göra det. Och nu? Ska jag ringa henne i morgon igen eller vänta tills hon ringer? Tuff question.

Blir nog sängen snart. Ännu en väldigt givande dag, hurra, går till enda.

P

Do it look like I sell drugs?

Steg precis innanför dörren och då ringer Tove ytterliggare en gång. Tilläggas till historian bör också göras att jag sa hej då till henne för 10 minuter sedan. Hon hade tråkigt och ville hitta på något. Snälla, lilla vännen. Om jag inte har något liv har du defenetivt inte något liv!

Halv 8 mötte jag mina tjejer på Hugo och fikade. Maria, Sofie, Beate och Tove. Mycket skitsnack, killsnack, skvaller och underbältetskämt kryddar min annars ganska tråkiga vardag. Fattades gjorde Sofia B, Hanna och Malin. Men Malin får jag träffa på lördag. Mysigt.

Nu är det fotboll för hela slanten eftersom Henke uppgraderat vårt boxerpaket till något "vi-har-alla-(tråkiga)fotbollskanaler"-paket så nu är det just det enda vi tittar på. Madrid-Juventus. Fan vad kul.

P

Juste!
När jag gick in till stan förrut så gled det upp en cyklist brevid mig när jag gick på trottoaren. Jag hade Ipoden ikopplad i öronen så jag hörde inte vad han sa. Han var kanske lika gamal som jag men såg lite lustig ut. Jag tog ut hörsnäckorna och hör då att han frågar hur gamal jag är. Jag svarar:
Alldeles för gamal för dig.
Och sätter in Ipoden igen och går vidare. Han cyklar fortfarande vid min sida och tittar på mig, hör att han mumlar någonting om att han bara undrade. Jag tar upp telefonen och ringer Tove. Innan jag vet ordet av är han redan långt borta. Tänk om han hade tänkt våldta mig?!


Förlåt, Blondinbella, förlåt



Jag vet inte vad jag och Blodninbella har för otalt men nu spammar hon mig med rutor som inte går att kryssa ner. Var det den där gången när jag hånade henne för att hon sa att alla hennes läsare gjorde att hon kunde köpa sina Marc J-solglasögon? Jag vet inte. Men ledsen om du tog åt dig... Sluta spamma mig nu! Snälla!

Jag och mina vänner bestämde halv 8 på Hugo för lite fika, fick just ett sms av Marre-jävel:
Var håller ni hus? Jag ska byta kläder, sen kommer jag, som ett skott i råttan!
Klockan är 18:55

P

Witness eller whiplash?

I do not answer the call if
I do not know who is calling
I'm making no sense of it all
Say, can I get a witness

"Say, can I get a whiplash?"
"Vafan sa du?"
"Jaa, men asså. Jason sjunger så. Can I get a Whiplash. Bäst att du lär dig."
"Okejdå. Can I get a whiplash?"
"Yepp, I do not aswear the call if i dont knot who is calling. I'm making no sense of it all. SO - Can I get a whiplash."
"Men... Vad menar han med det?"
"Äsh, vafan. Det är en sång. Sjung!"

Vid bankomaten på tunnelbanestationen. Undra vad killarna bakom tänkte...

P

De lurar i skogsbrynet tills parningssäsongen anländer.

I Egoinas blogg kan ni läsa om mammuttar och papputtar.

Jag svarade:
Postat av: Linnea

Meeen, neeej. Alla har ju fel. Har du inte hört att mammuttar (och självklart alla papputtar) lever främst i skogsbrynen där solen inte skiner så starkt. Under sommaren infinner sig deras parningsperiod och då kan man se dem, om man tittar riktigt noga förstås, springa runt i skogsbrynen med svansen i vädret. Sen kan du lista ut själv vad som händer. Sen en dag på höstkanten så springer mammuttarna runt och lägger äggen i strategiska rader på åkrarna. Beroende på vilket avstånd de lägger dem så kan de bli fler eller färre bebis-muttar.
Japp, så sa i alla fall mamma att det låg till.

2008-11-05 @ 16:43:44
URL: http://linneasjoberg.blogg.se/


I don't know what's going on but that is the luckiest pizza boy ever.

När ostbågarna legat i skåpet i sin öppnade påse i några dagar och blivit sådär underbart halvmjuka kan man inte längre bara ta en. Man tar en till, och en till och snart har man ätit upp en hel påse själv. Inte riktigt, men nästan. Jädra ostbågar.

P


Taklagsfest ska ni ha och en välkammad utter.

Sofie, här har du ett smakprov på vad min eftermiddag kommer innehålla:

Nile City - kuknästornet

Så off and go.

P

Gräva-ner-låda-med-brev-listan



Information till Hanna, Beate, Tove och Sofie.

Svara på dessa frågor i era brev:
1. Vad kommer jag jobba som om 5 år?
2. Vad kommer jag ha gjort som ingen någon av oss andra har gjort om 5 år?
3. Vad är mina mål att genomföra inom 5 år?
4. Var kommer jag befinna mig om 5 år? (2013-11-05)
Och lyft fram vad ni tycker om alla de andra, varför vi är vänner och varför vi är så speciella?
Skriv också ett minne med någon av deltagarna (eller fler)

Om ni vill korrigera någon av frågorna, lägga till eller ta bort så kommentera i så fall. Detta var bara ett utkast.

P


Problemlösning för 100 kr / h

http://www.aftonbladet.se/nojesbladet/article3698828.ab

Om jag vill krydda mitt liv med en liten nystart, tror ni jag skulle passa i snaggat? Jag funderar starkt på denna ypperligga idé.

Tove är förresten väldigt snäll och ger mig nya problem som jag redan försökt skaka av mig. Att mina problem lägger sig på hög för att de är så många är bevisat eftersom jag också fick ett sms som jag raderat nummret från. Men Tack. Jag tar tacksamt emot andras problem också för 100 kr / h.

Klipp från Wikipedia:

Problem är en situation som uppstått som gör det svårt att nå ett uppsatt mål.

Det vanligaste sättet att få nuläget (ÄR-värdet) och målet (BÖR-värdet) till samma punkt är att försöka ändra nuläget så att det stämmer överens med det uppsatta målet. Problemet kan även elimineras genom att målet flyttas till nuläget


Jag ska jobba på't.

Nu ska jag ringa Linn Hultén för mitt au pair-jobb.

P

Pround to be a part of these days.

Om ni undrar vad jag gör uppe så här tidigt så undrar nog min kropp ännu mer vad jag gör uppe nu. Även Benny verkar lite konfunderad över hela situationen.
Tandläkarbesöket gick relativt smärtfritt men rådet att använda tandtråd och flour ska jag ta mig en funderare på. Nu smakar det bananlack i hela munnen.

När jag fördrev lite tid i Vadstena med att tanka så fick jag höra Alex Schulman prata om Carolina Gynnings bröst och väntade spännande på själva poängen. Poängen i hela sagan var att det inte fanns någon poäng. Jag satt alltså och väntade i onödan. Jag har alltid tyckt att herr Schulman är överskattad och min värsta sida är faktiskt att jag är för brutalt ärlig.

Nu ska jag slänga iväg ett "Var är min Nile City-box?"-sms till Henke och sen ska jag sova.

P

It's to late to apologize

På skoj sökte jag ett au-pair/hästskötarjobb i Skåne. Kvinnan hörde av sig idag och sa att hon tyckte jag lät intressant så därför skulle jag ringa henne i morgon. Jag funderar på att göra det november-december-januari tills min lilla Luke har kommit hem. Skulle inte det sitta bra? Nu känns det som jag har något på gång igen. En liten lättnadskänsla.
Förövrigt så har jag det här planerat för i morgon och resten av veckan.
Onsdag: tandläkaren tidigt på morgonen
Torsdag: ev. rida med Maria och Sofie
Fredag: Kanske Frida?
Lördag: -
Söndag: -

Jag har mycket att fylla min kalender med.
Eftersom jag kom på tandläkarbesöket nu så ska jag nog krypa till sängs.
Beate och jag var dessutom busiga och sökte ett servitrisjobb på Cypern nu.


P


Det är verkligen inte lätt när det är svårt.



Hur ska man kunna följa sin
magkänsla när man inte känner
någonting?


Rus

Så känns det just nu. Mitt hjärta har en frusen inneboende med pajat självförtroende som inte mår så bra.

Sjukt ändå att man börjar lyssna på en låt som av en händelse stämmer så bra in för tillfället? Kanske inte just med att jag fyller på glasen och lossar tungans band, men just den meningen sitter liksom mitt i prick.

Efter att ha skjutsat in T & B till Motala så ringde jag Martina och vi åkte och solade. För första gången på riktigt länge kunde jag slappna av i solariet och känna att jag var lugn. Det var något av det bästa jag gjort på länge. Efter solningen åkte jag hem för att ta en promenad till McDonalds där Sofie väntade på mig (eftersom jag och Maria blev brädade av Hanna) och där har vi suttit fram till... ja, för en halvtimme sedan. Vi har inte träffats sedan utekvällen, bara pratat på telefon, och vi hade mycket att ta igen. När jag bara några minuter innan jag träffade henne stod på mitt rum var jag nära bristningsgränsen. Jag ville bara lägga mig ner och gråta. Jag var helt slut.

Nu ska jag göra det gamla vanliga sen väntar nog min säng. Min fruktansvärt obekväma säng.

Tack för att jag har er.

P

I say - Good Day.

Känns som en lite dimmig dag även i huvudet. Jag vet inte riktigt vad det är med mig men allt känns väldigt oorganiserat i mitt huvud för tillfället. Nu ska vi snart åka tillbaka till Motala och då sa jag lägga mig i soffan och titta på något väldigt dåligt eftermiddagsprogram och vänta på att mamma kommer hem. Jag orkar inte så mycket annat nu.

I kväll blir det Maria (som jag vill & behöver prata med!) och Hanna. Vi får se var det bär hän. Huvudvärk har jag också.

Tandläkaern i morgon också. Spännande!


P

Dimmiga dagar, det är bra dagar.

God morgon? Dimmig morgon!

Vaknade med att Tove småfnissade i morse och sen dess har jag inte kunnat sova riktigt. Gick upp för en kvart sedan efter att Sofie hade ringt i förhoppning att väcka oss men, serru, den gick inte.
Nu ska vi kratta lite löv sen ska vi förpassa oss till Motala för jag ska rida lilla Elba idag, Martinas Elba. Mysigt! Så ska jag träffa Maria i eftermiddag.
Jag har planer!

"Du sätter griller i huvudet på dig själv!"
"Jag slänger snart huvudet i grillen..."

P

Sofie Margareta Karlsson



För jag tror jag älskar dig!

P



15 eller 16, any diffrence?

O Köpa en vaan och åka på husbilssemester till Europa och jobba
O Skriva ner tio mål i mitt liv och gräva ner dem tillsammans med Beate, Tove, Hanna och Sofie.
Eller ja, inte bokstavligt talat.

Några saker till att komplettera listan med.

Sen har vi ändrat min väns 15 killar till 16 killar. Här kommer en bild. Dock bara 15 på denna. Sorry.



Nu ska vi sova.
Puss&godnatt

GBS

(Sorry MrLund, du bör nog inte läsa detta om du är känslig)

Vi funderar på att ansluta oss till GBS (Gräv bort Skåne) och genom det hitta lite nya, likasinnade vänner. Vi får väl höra med Tove när hon kommer ut från duschen. (Jag har å andra sidan inget emot Skåne men i brist på annan sysselsättning så kan jag göra det mesta just nu...)

Kommentar från Beate:
Skulle vi vilja att Tove signade sig på "StockholmEscort.se" så hade hon ju gjort det... För vår skull.
Kommentar från Tove:
Det här ser ut som en usel efterfest eller nått...
Kommentar från Linnea:
Det är som tre vise män i din panna!

Här hittar ni deras hemsida.


P

Vad gör ni om två år? Vi är på husbilssemester!

Nu har vi bestämt oss. Om två år ska Tove, Beate och jag köpa en husbil. Vi funderar på den här och lite kanske extra jobb? Beate är jättetaggad, lika så Tove men lite skeptisk på Beates tidsplanering. Men... Ja, vi får väl se.

P

Citat från idag

"Ska VI sälja MIN bil"?
Frågar Linnea när Beate spånar om hur vi ska få ihop pengar till en Thailandsresa. Eller... Pengar överhuvudtaget.

"Jag kan väl läsa typ... logopedi, eller?"
"Logopedi? Det låter som en sexuell störning!"
Svarar Beate när Linnea funderar på att börja plugga i vår.

"Från ett ont ting kommer ett gott ting! Eller hur Beate?
"Det hoppas jag verkligen inte..."
Säger Tove efter helgens bravader...

"Jag tror inte på det där med äktenspas...grej."
Tove reflekterar över förhållanden... överlag.

"Man ska inte grubbla för anorexia ska jag ha nästa liv."
Tove grubblar inte, hon.

"Kolla! Ett bergsrum till salu! Vad fan ska man med det till?"
"Jag vet inte..?"
"Om man har typ sexutbyteshandel kan vi förvara alla våra arbetare där?"
"Ja, visst. Men trafficing är inte lagligt i det här landet."
"Har det stoppat någon innan?"
Beate och Linnea läser Corren på morgonen

"McDonalds då men, öh, varför klämmer du inte finnen?"
Tove har svårt att hålla isär vissa saker.

"Om jag hinner med 15 killar på ett halvår, det blir 30 killar på ett år, alltså 300 killar på tio år!"
"Ja, och minst 100 besök hos gynekologen."
Utbrister Tove när vi sa att vi skulle skriva ett brev om vad vi gjort om 10 år, lägga i en låda och gräva ner för att sedan gräva upp om 10 år. Tove har dessutom IG i matte B men räkna killar, det kan hon.

"Det är klart Tove ska med!"
"Ja, KLART. ALLA SKA MED!"
Tove frågar hjälplöst om vi glömt henne när vi funderar på vart Beate och Linnea ska åka med deras vaan.

"Haha, det ser ut som du har världens största kropp!"
Säger Tove när hon tittar på en posebild på Linnea när hon faktiskt tycker att hon ser smal ut.

"Om du åker upp till Omberg kan du se när tåget lämnar Stockholm."
"Va?! Skojar du?!"
Pappa dumförklarar Tove.

"Men. Hallå. Danderyd ligger i Lund!"
"Danderyg ligger i Stockholm..."
Tove kan det där med geografin.

Nu blir det ytterliggare en lång kväll...

P

I used to löv you.

Bloggpausen blev inte långvarig (det var mest ett pracital joke) och terapin med att kratta löv var en riktig succè. Känna att man gör någonting som ger ett resultat kan inte bli mer självklart än när man krattar löv eller typ städar och tvättar bilen!



P

Bloggpaus för att lära mig andas

Jag har en "attgöra lista" som jag ska fylla på under mitt liv. Självklart bocka av också. Den börjar såhär, utan inbördes ordning:

O Flytta till Manhattan
O Ö-luffa i Grekland
O Åka till Gothland
O Flytta ihop med Tove och Beate (och Hanna?)
O Flytta hemifrån, på riktigt
O Få ett riktigt jobb med riktig lön
O Adoptera minst ett barn
O Göra X  innan jag dör
O Resa jorden runt
O Ta truckkörkort
O Få en anständig inkomst
O Ta BE-kort
O Bli lite mer vuxen
O Sluta skämmas för mig själv, jag är vacker!
O Sluta hitta dåliga ragg
O Köpa en vaan och åka på husbilssemester till Europa och jobba
O Skriva ner tio mål i mitt liv och gräva ner dem tillsammans med Beate, Tove, Hanna och Sofie.



Ø Jobba i tävlingsstall som hästskötare/groom
Ø Göra X  innan jag dör
Ø Åka på skåneresan
Ø Lova mamma att städa rummet & tvätta och genomföra det

Nu har jag kryssat av några saker till.



Jag känner att bloggen stigit mig åt huvudet och inser att den inte gör mig lyckligare just nu. Jag kommer ta en bloggpaus för att lära mig andas och vara nöjd med mig själv. Jag orkar inte med att någon annan för tillfället dömer mig vill bara kunna vara tillfredsställd av min spegelbild. Jag hoppas ni förstår mig.

Så off and go för ett tag. Vi hörs igen!

P

Man in band



Nu blir det nog sängen om en stund. Idag upptäckte jag hur skönt det var att läsa Corren, dricka the och bara umgås med mina vänner. Bara inte ha några krav och veta att allt löser sig, såsmåningom.

Beate gästbloggar:
Gårdagen var två toasters och tre ruttna toasters av fem toasters.
Over and out.



Kan någon förklara för mig och min pappa vad 10 tandborstar gör i vårt badrum? Vi är två personer i familjen och en katt. Var kommer alla andra ifrån?

P


"Jag tänder nästan på dig"

Efter enbart 4 timmars sömn i natt så börjar man känna sig en aning ringrostig. Jag hade bara tänkt att lägga upp lite bilder från kvällen och sedan återgå till min fruga, Fru Johansen, i köket och Big in Japan som kommer snart.

 
Linney                                                         Sofie
 
Sofie & Linney                                           Haany
 
Linney                                                         Sofie
 
Haany                                                         Berky
 
Linney (Verkar ha fått för mycket           Haany
av det goda?)                                                    
 
Berky & Linney                                          Haany posar
 
Berky posar                                               Simpor och grodfötter
 
Helen posar                                              Och in i dimman!


P


Det är ju aldrig någon som läser rubriken i alla fall.

Hos Haany ser det ut som kriget, precis som mitt hår. Jag har duschat men inte ens försökt att reda ut det. Det är seriöst det största trasselsudd som skapats. Men, varför inte bara kapa av allting? En extremkort page?

Jag vet en person som inte vaknade i sin säng i morse utan någon helt annanstans. När ögonen slogs upp var det första som skådades en stor stridskniv. Vad är reaktionen då? Machetas i sovrummet? Vad har denna människa en stor kniv till? I sovrummet? Vad är själva grejen?

Jag tror mina kompisars börjar bli lite trötta på mig. Jag vet inte om det är min telefon eller deras telefoner det är fel på men hur som haver så hör jag aldrig vad folk säger. Det har resulterat i att jag kopplar bort helt och hållet och gör  någonting annat i stället, helt ofokuserad på konversationen. När personen jag pratat med sen säger "precis som jag sa förrut" eller "kommer du ihåg när jag berättade om den där?" så är jag helt borta. Det känns nästan som ett handikapp.

Beate och jag återkommer i kväll. Verkar som det inte blir några löv idag... Vi verkar inte vara så peppade, riktigt.

P

Hugos med de bästa av de bästa.

Att jag mår skit är bara ett faktum. Den som bråkar med mig ligger illa till idag.

Fick ett MMS av Hanna som jag ska visa er sen. Det kanske förklarar en del av gårdagskvällen? Jag har också jättemånga fina (och mindre fina) bilder från telefonen som jag ska lägga upp i kväll.

Nu ska jag, precis som Hanna beskriver i sin blogg, åka och hämta Beate för att åka hem och kratta löv. FAN, vad roligt.




Stulen från http://p1r.blogg.se

Hörs i eftermiddag!

P

I'm about to see whats going on



Duschen satt där den skulle eftersom Nyckelby har en tendens att lukta
svinskit. Nu har jag dragit på mig kvällsstassen och väntar på att
rosmarinsbiffen ska bli klar så jag får åka till Hanna.




Mamma sa nämligen att jag fick inte åka någonstans om jag inte åt hemma.
Varför börjar jag känna mig som att jag har ätstörningar?



Sofia red Bollta en stund först och sen travade jag typ bara av henne. Det
var kallt, väldigt jättekallt för att vara exakt och Bollta vad på bushumör.

Jag hinner nog med en uppdatering innan vi drar från min vän Haany också
ska ni se så gråt inga floder nu bara för att jag inte kommer sitta här hela
kvällen!

P


RUS

Här har ni låten alla ska kunna i kväll. Vi kör ett test för att få komma in på förfesten, okej?

"När vinet glöder i de fyllda och vi börjar bli i gasen, då blossar tungans band"

P


Brothers and sisters



Tack för att jag fick ring dig igår.

P

Sweet, sunny morning

Blev inget God natt igår eftersom min mamma fick lite av ett rå-damp på mig. Men nu blir det ett fint god morgon i stället! Jag vaknade för ca en timme sen och har sovit som en stock hela natten. This life i lead isn't healthy for me.

I kväll har jag i alla fall bestämt mig för att gå ut och därför gör jag både Sofie och Hanna väldigt glada. Frida, dock, blir kanske inte lika glad.

Klockan tre ska jag möta Sofia i Nyckelby för då ska jag få rida lite. Jag vill bara röra på mig lite efter denna lite avslagna vecka. I eftermiddag tänkte jag invadera Prinsgatan 9D och slå på stort genom att kunna hela IQ-reklamen.

Jag tar lite kort i stallet, jag lovar.
Undra förresten vart min hjälm befinner sig..?

P