Söndag kväll

Sitter hemma hos Andersson nu och det vankas två bra grejer. Mat och Skype med Malin. Det ser jag fram emot grymt mycket. Jag ville i alla fall bara säga att jag lever och att det har varit helg så det är därför jag är lite off. Bad, film och skitungar har vi hunnit med i helgen i alla fall.

Återkommer i morgon.

P

Funderingar

Jobbade på fritids idag, barn alltså...

Barnet: Har du en man?
Jag: En man? Hur gammal tror du jag är egentligen?
Barnet: Men en pojkvän då? Eller en sambo? Eller ett ex?
Jag: Ja, en pojkvän har jag.
Barnet: Jaha... Men...
Jag: Varför vi inte bor ihop?
Barnet: Aaaaaaaaaaaaajuste!
Jag: Kan bli svårt. Han jobbar i Stockholm.
Barnet: MEN SKAFFA EN NY DÅ, va tusan. Det kan väl inte vara så svårt?
Jag: Men du... Vännen. Pojkvänner - de växer inte på träd.
Barnet: Javisstja...

P

Lång torsdag

Och dra en känga i huvudet på mig. Fast alltså. Jag är rätt upp idag till skillnad från igår. Jag inser liksom att min fredag inte går att flytta på hur jag än gör så jag tar bara och biter i det sura äpplet. Jag ska ställa klockan med, sova redan vid nio hade jag tänkt.

För att kunna somna vid nio så åkte jag trots att min bil hade 40 cm snö på, under och om sidan av sig till gymmet förut. För att bli ännu mer seg i kolat så solade jag lite med bara för att jag blir just som slagen i huvudet med en känga.

Men usch vad tråkig jag är.

Men förresten! Jag har inte ätit godis, bullar, kakor eller druckit läsk, ätit chips eller friterad mat sedan i... tisdags! Jag känner mig grymt stolt för jag var till och med så nära att tina en bulle igår att jag han ta ur den ur påsen innan jag häjdade mig. Gryyyym är jag.
Har dock inte delat med mitt alterego om jag ska skita i det helt eller bara tillåta det på helgern, typ lördagar. Aaaa, svårt det där.


Nu är det ju halv åtta hos mig så jag återgår dit.

P

Känns som måndag

Vet ni? I morse gick jag upp jättetidigt. Nu har jag dock leagt och sovit en timme. He. Jag kände att kroppen behövde vila efter multiplikationstabellen i morse.

I natt ringde någon som var väldigt stark dessutom. Jag var inte hälften så stark som denne telefonör var. Jag minns inte exakt vad vi talade om men jag tror att vi 'är två i sådanna fall.

Nu ska jag laga mat sen drar jag iväg till Dalsgården och partar till'et lite där i eftermiddag. Egentligen var det träning för Annelie i kväll med men den har blivit inställt. Den också. Mazarinne och Dojjan får nog vila idag, igen...

Hörs då.

P

Lottskit alternativt skitlott

Sen var det ju det där med lotterna. Ja, jag kan väl säga såhär. Hade jag insversterat dem i aktier hade det nog tusan gått bättre för mig. Som Erik sa på fejan, att det var en bra investering. Jag tror att ironin var rätt påtaglig där. Men se det så här. Jag kryddade till min vardag lite. Gick som på rosa moln tills jag insåg att det var ett gäng skitlotter jag köpt. Bättre lycka nästan gång, med stor tvekan på att det kommer bli en nästa gång. Nu stoppade jag precis alla mina mynt i plånboken i min inte alldeles för välanväda spargris så jag får hoppas att de växer som ogräs där i.

Nu är det halv åtta hos mig.

P

Pojkvänner växer inte på träd



Om man sitter som jag gör nu, ja, alltså, inte på golvet men datorn på en stol utan mer lite ensam, lite trött, med lite längtan i kroppen som far runt likt en lös drake och bara inte vill vara ensam mer så kan jag i alla fall vara lycklig att jag har den finaste av pojkvänner. Det är jag faktiskt väldigt säker på. Ännu bättre blir det nog om en stund. Då känns det det mycket bättre, det vet jag.



P

Lunch



Lunch på stan med Evelinet. Nyss har jag gymmat och i kväll lär det nog inte bli någon hoppträning. Helsikessnö alllllltså.
Mmmm, men blir det ingen träning har jag ju lite att fixa och dona med i alla fall. Simma, städa rummet, kolla igenom alla mina papper och sånt därnt.

P


10:14

Tjugo spänn?

Haha.

Jag inväntar snöovädret i stället.


En, två, tre, fyra.......


P

Om jag skrapar hälften idag och hälften i morgon?

Juste, ni kan få ta del av min snygga engelska som jag mailade till Beate:

Now, rajt immidatly, ill go and scrape my trisslotts and then ill call ju right away when winning in round turns twentyfive... whaite... at least hundreds of thousands of swedish moneys. okay? in case ju dont answear my caaall then maeyby you could met me at the aircraftport in the morning? lets say so. i case you wond...er why i write in egnlish its because i have to practice it before my alonetrip to... far away from home.
many huggs and kisses, wet or not wet, chillin and dilln in the sofa, your sincerly and one of your very best friends LINNET

Sådärja. Nu känns det sådär bra igen.

P

Still not a millionaire

Jag kan inte påstå att jag är miljonär än men jag har ju inte heller skrapat mina lotter så det kan ju bero på det. He.

Men annars idag då, bortsett att jag köpte miljonvinsten på både 7 Eleven, OKQ8 och på tobaksaffären inne i stan, så var jag ju i Linköping idag med Eve. Hon hade en stor fetinglön att shoppa upp och jag var i stort behov av en svart kofta. Ett linne och underkläder fick också följa med hem.

Nu tänkte jag faktiskt parta till det med mina lotter, en flarra vin och Paradise Hotel, men alla ni som känner mig vet ju att jag ljuger.
En kudde eller sju, mina lotter och Paradise Hotel. Sådär. Rätt ska vara rätt.

I morgon är det snöstorm som gäller så vi får se om träningen på Mazarinne blir av eller inte, annars tar vi den på torsdag i stället. Torsdag, fredag och måndag vankas jobb men i mellan där kommer Hjärtat hem och jag ska hinna träna lite med.

Nu, back to my trisslotts.

P


Det ser lajt ut!

Idag har jag flytarnas flyt, turarnas tur och rötornas röta. Jag har köpt så mycket lotter och jäklar i havet vad jag ska vinna! Jag vet att jag kommer vinna, flera miljoner! Sju ungefär. Det vet jag att jag kommer göra för att jag vet det. Jag bara vet.

Jag ska då köpa en direktflygsbiljett till Vietnam, festa till det där i en månad med Tove och Beate, sen drar vi nog vidare mot Thailand. Om några månader åker vi hem, men där stannar jag inte länge. Då tar jag itu med europa, afrika, asien, hela amerikat och avslutar med australien. När jag kommer hem ska jag ge Bettan en välförtjänt motorservice, biltvätt och en vaxning. Ja - jädrar vad fin hon kommer bli. Det vet jag.

Det är bara vad jag gör en tisdagskväll, planerar min framtid alltså. Vad gör ni?

P

Måndag 20:00

Nu tittar jag på det där konstiga programmet som i sedvanlig ordning ger mig kliande, röda, äckliga utslag över hela kroppen. Det sänds alltid 20:00 på måndagar och innehåller en något överdriven mängd barn.

Uäk.

P


En inte helt vanlig måndag

En långhelg är vad det har varit och ingenting hade varit så skönt som en långhelg.

I fredags började vi med lite jobb, lite stallet och på kvällen åkte vi ut till Maria och festade till det bara sådär som vi kan. Vid tiohugget åkte alla in till bowlinghallen inne i stan och körde ett parti. Tjejer mot killar. Och ärligt, alla förstod ju att tjejerna skulle vinna -vilket vi gjorde.
Efter det blev det Huggan, eller Terran som det heter nu, och en sjysst trubadur. Där träffades lite ovanligare vänner och sen gick jag och min fina pojkvän hem.

Hem kom jag, lyckligt lottad, med en fin bula i pannan. Jag kan känna att den faktiskt gör ont än. Det var nog den som gjorde att jag blev så trött på lördagen sen också. Lite grinig och ni vet sådär som man kan vara.

Sen hände ingenting, ingenting, ingenting och så åkte Oskar i morse. I mellan där han vi att baka pizza och förtära den, sy lite, sova lite. Men annars har vi inte gjort någonting. Skönt.

Nu ska jag dra mig mot kylskåpet och äta lite korvstroganoff (i mitt hjärta!) och sen åker jag, trots att det är sju minusgrader ute, till stallet.

Hörs då.

P

Nu är det bull-time






I morgon kommer den här killen hem, min kille för att vara exakt. Innan dess ska jag hinna med att jobba tre timmar, rida lite och festa till det rätt ordentligt. Det var ju inte igår, så att säga.

I morgon, Sarah. Då är det du som ligger ner!



P

Heeeest

Idag tog jag tag i mitt liv och la in alla bilder från kameran. He. Efter att jag och Marret varit i stallet alltså.

Våala:


Allison



Maria.




Ice taps



Erb Gräfin



Erb Gräfin och Mazarinne




Mazarinne

I kväll ska jag inte lyfta ett finger mer än vad som krävs när jag äter mina 48 bullar och 31 kärleksmums och så är det med det.

I morgon är det jobb på Borgen i Vadstena. I löv barn.

P


En låååååååååååååång torsdag

Tio timmars sömn och jag känner mig ungefär som en klubbad säl.

Men jag sitter bara och väntar på att klockan ska närma sig 13 för då åker jag och hämtar Marret så drar vi till stallet. Idag ska Mazarinne joggas eftersom hon var på träning med Vilma igår så det blir ganska lugnt. Doris har gått och pulsat i snön nu två gånger i rad så han ska nog också bara joggas.

Men det är så tråkigt att bara vänta. Jag kommer inte på någonting att göra. Alls. Jag kanske ska suprajsa lite och göra kärleksmums här hos mamma med. Mest för min egna del. Ja, det gör jag. Nu!

Förresten så opererades ju mamma igår, nu är hon ute och skottar snö. Okej?

P

Strömming och sill

Nu slog det mig, vad sitter jag och tittar på? Något om några gorillor? Varför?

Lagom isolerad blev i alla fall jag i kväll vill jag lova. Precis när den andra satsen bullar precis börjat bli sådär gyllenbruna i ugnen så slocknar den, inte bara ugnen utan hela huset blev helt nattsvart.

För att lista ut om det är fasen eller elfel så var det bara kolla ut genom fönstret. Grannen verkade lida av samma problem. Najs. Strömmingsavbrott har vi inte haft på två år och så kommer det idag. Som ett brev på posten.

Det var bara att dricka mjölk och äta mackor till kvällsmat. Det och nygräddade bullar och kärleksmums. Det kunde ju varit värre. Men det här visar verkligen hur beroende av tv och dator jag är. Inte ens en kväll klarar jag! Skämt åt sidan. Faktum var att jag inte hade lust att sova i köket med en hund, en katt, pappa och AL så jag åkte till mamma i stället.
Ja, det också. Alltså... Min blogg klarar jag mig ju inte utan.

Nu är det nattinatt. Att gå upp sex på morgonen tar döden på mig.

P

All cred till mig

Och vet ni?

Jag krockade inte! Med elegans och strålande förmåga klarade jag att manövrera runt ett åbäke till städmaskin utan att varken proslin, tallrikar eller något annat for i backen. Det ska jag banne mig ha cred för!

Nu är jag hemma, har handlat present åt min pappa eftersom han fyller i morgon, köpt lunch som jag ska äta nu. Klockan ett ska jag hämta Vilma och Sofia i Skänninge så åker vi och rider.

Mina mackor är i ugnen som jag ska trycka i mig sen. Efter stallet tänkte jag åka hem och baka eftersom alla bullar av någon konstig anledning har tagit slut då jag bara har ätit fem stycken. Lustigt det där.

Hörs då.

P

En vanlig tisdag med en efterföljande helt vanlig onsdag.

ATT jag kommer somna gott idag i alla fall eller?

Upp sex i morse, börnade iväg till Ö&B - jobbade litegran, åkte hem, sov, åkte till gymmet vid elva, stan och lunch med tjejerna klockan ett, klockan halv fyra åkte jag iväg till stallet och halv fem åkte vi till Mjölby med Mazarinne och Ebba. Jag DÖR. Jag kom hem vid sjusnåret så efter en dusch, lite mat osv så ligger jag i sängen. Hungrig är jag med. I morgon är det samma visa. Ingen lunch, inga tjejer, inget gym men likt en häst och jobb klockan sex.

Men det känns ändå som det var mödan värt idag för Mazarinne var inte den där tråkiga Ålandsfärjan att styra runt idag. Vi travade lite upphöjda bommar och galopparbetate lite och hon var fem av fem idag. Helt oklanderlig. Hon ville verkligen hela tiden, kämpade på med bommarna och travade av riktigt avslappnat.
Värt.

I morgon opereras min mamma. Jag håller alla mina tummar och tår i hela, hela, hela världen men jag vet innerst inne att det kommer gå bra.

P

Jag är ju bra rolig

Citat idag:

Sofia, såg du idrottsgalan igår? Inte? Vet du? Hon som vann Jerringpriset, hon vann med 61 %. Hon Johansson. När de sa det, liksom "Och vinnaren tog hem segern med 61%" då trodde man ju liksom det var Zlatan, eller hur? Det var ju liksom uppgjort. Men så kommer den där bruden. Från ingenstans. Någon Johansson som de påstår vunnit Världscupen i skidsskytte. Hallå liksom. Aldrig hört talas om henne!

Slut citat.

P


8 kids. What!?

Nu ligger jag i soffan med Mamsen och kollar på Familjen Annorlunda. Jag vet inte om jag ska skratta eller gråta. Varje gång jag kollar på det här programmet så får jag konstiga rödaktiga utslag som kliar över hela kroppen. Jag får verkligen inte lust någonstans i en enda fiber i hela kroppen att skaffa barn. Men det är ju förhoppningsvis ett tag kvar så jag behöver väl egentligen inte oroa mig... Än.

Annars då? Tog tag i mitt liv där en stund och åkte till stallet. Red Doris direkt när jag kom dit och efter det fick han faktiskt en rejäl frisering. Manen, pannluggen och svansen fick varsin omgång så nu ser han ut som en stilig kille igen. Jag ryckte faktiskt hela manen så jag är rätt nöjd med resultatet. Mia var väldigt förvånad.

Efter det red Vilma, Sofia och jag ut då jag red Mazarinne. Jag bara älskar den lilla kakan. Hon vill bara gosa och mysa jämt nu för tiden. Vet inte vad som har hänt med henne men det uppskattas ju.

I morgon är det första dagen på jobbet så vi får se i morgon hur det har gått. Också en fika med lite tjejer och en tripp till ridhuset med Mazarinne ska jag hinna med också. Snart sängen, det hör jag det.

P

Idag är det den 18:e!

God morgon.

Whaaap. Det där blev fel. Det kände jag med. 12:22 i skrivandets stund är inte god morgon. Men det kanske det är ändå? För det har jag ju inte hunnit säga heller? Så God morgon och God middag!

Jag har ätit lite kombinerad lunch och frukost nu, känner lite "vad-ska-jag-göra-med-mitt-händelselösa-liv-idag"-känslor i kroppen men egentligen har jag massvis att göra. Jag sitter och väntar på ett jakande svar från Backis men det verkar som hon somnat. Jag borde åka till stallet och efter det borde jag åka till gymmet. Borde är ett bra ord utan ångest. He.

Det är ju bara det att det snöar ganska rejält ute och jag har ingen lust att sätta mig i bilen 30 min till stallet och sen rida två pigga skitungar. Men ibland får man göra det även om man inte har lust. Så äre.

Hörs då

P

Utan att kolla kalendern så tror jag det är den 18:e idag

Ligger i sängen men kommer inte kunna sova. Är helt överspeedad på all cola som vi tryckte i oss i kväll hos Sofia. Det är som vanligt. Standard numera. Givetvis skitbra men lite tråkigt också. Skulle vilja ha bio-mys med någon man tycker så där ruskigt mycket om, en promenad hem och få somna tätt intill men får man inte det så nöjer jag mig. Helt klart.

Fast å andra sidan. När Sarah lägger fetingrapar i örat så önskar jag att jag var någon annan stans. Det enda som händer är att samtalet flyter vidare men jag dör litegran varje gång. Men jag önskar. Ta mig till ett fluffigt land utan kroppsgaser, lukter och allt annat äckelpäckel. Fina flickor, de fiser i alla fall inte minsann.

(Föreställ er här nu en bild på tre snygga brudar i förra decenniets solglasögon eftersom bilduppladdningsfuktionen inte funkar)

Vad tycker ni om att Staaf borde börja gästblogga igen? Jo, men det tycker jag med. Staaf, mina inloggningsuppgifter kommer som ett brev på posten.

P


Söndag



Glädje


Tandoori




Nu åker jag och Backis till stallet. Uh. Mysigt! Den här lillkillen ska få galoppera på fälten. Trött och svettig ska han bli, det ska jag se till.


Hörs då.



P

Oh, it's friday.

Uppe med tuppen idag, minsann!

Nejvars, inte riktigt. Vaknade vid tio och låg och kollade på färgen som torkade i taket. Som torkade för länge, länge sedan. Så händelserik vardag har jag. Yes.

Nu tänkte jag antingen åka ner till stan en sväng. Måste köpa en kalender och hörlurar till iPoden eftersom mina har fått ben eller inte var tillräckligt döda eller nått för hemma är de inte i alla fall. Gå en sväng på stan liksom.
Sen tänkte jag faktiskt åka och träna för första gången på... Veckor. Jag har inte haft någon motivation alls så jag har helt enkelt struntat i det. Men idag vill jag röra lite på mig igen.

Vid klockan två ska jag och Sofia åka till stallet. WHO. Det är nice att ha sällskap i stallet och träffa Sofia är ju inte heller helt fel alltså. Ska bara klura ut vem hon får rida. Doris vilade ju igår så han är nog piggelin.

I morgon verkar det som att vi ska åka skidor! I Tolvmannabacken. Heter det så? Jag har ju egna skidor osv men mitt skidställ har jag ju haft i stallet så det måste nog få sig en ordentlig omgång efter att jag har varit där idag. He. Inte direkt vitt längre.

I eftermiddag kommer Moa och Ville. Whop, whop!

Nu blev det tooo much information.

Hörs sen i stället.

P

Om ni missat?

 

I morgon kommer Pussen hem.
I morgon kommer Pussen hem!
Öh, döh.

P


Torsdag, snart fredag

Whoop, hooup, shooup!

Nu känns allting lite bättre. Har varit hos fröken Staaf nu på kvällen och bara pratat skit så det är en himla skön känsla i magen. Allt känns mycket bättre. Jag insåg liksom inte riktigt hur läget var men nu med jobb och allt så känns allt verklighet.

I morgon är det fredag. Wohoo! Alla vet väl vad det innebär? Pussen kommer hem, det är helg. Utan krav. Alla är lediga, typ... Bra, bra, bra.

Nu funderade jag på om jag skulle kolla på Livet är underbart. Vet inte om jag pallar bara. He. Den är ju inte hellajbans. Kanske ska kolla om jag hittar något roligare.

Hörs i morgon i stället.

P

Vinden vänder



När jag var på väg hem från stallet så ringde en tjej från LESAB. Jag skickade nämligen in en arbetsansökan till dem igår. Efter att ha pratat i kanske tio minuter sammanlagt så erbjöd hon mig jobb och skulle skicka ut anställningsavtalet idag. Hoppas det är hos mig i morgon. Kan ni förstå, va? Aj got a job!

På tisdag och onsdag ska jag på introduktion så jag ska kolla upp arbetstiderna nu. Sen var det ju så också att jag, tydligen, typ råkat alltså skriva i CV:t att jag visste hur en skurmaskin fungerade. Alltså. Jag har ju kört en skurmaskin. Två gånger. Så hypotetiskt sett så vet jag ju hur man gör. I alla fall då. Aaa, men vatusan. Jag fåt googla lite. Det löser sig.

Jag har i alla fall ett jobb!


P

The future start to blur

Okej. Igår var jag en Bitterfitta, jag vet. Och jag har ju kind of lovat mig själv att det här året inte ska vara så. Utan fröken Bitterfitta så att säga. Men ibland är det lätt att lova lite för mycket och när man väl sitter där så går det inte i alla fall.
Jag vet inte om jag egentligen är på så himla mycket bättre humör idag men det är trotsallt en ny dag och nya möjlgheter.
Innan jag åkte till stallet skulle jag kolla mina mail, skicka ett mail och sådär. Nu har jag fixat det så nu ska jag bara byta om och sådär.
Jag ser ut som en uppsvälld svamp i ansiktet så jag håller mig nog borta från folksamlingarna idag. Vet inte heller om jag ska rida båda busarna idag eller om Doris ska få vila idag och Mazarinne i morgon. Eller om båda ska gå idag så de kan vila i morgon båda två? Dilemma.

Här är i alla fall en underbar bild på ett litet föl. En liten, liten flicka som heter Melissa. Hennes nuvarande ägare har forskat i hennes härstammning och fick denna bild från stuteriet hon är uppfödd på. Underbara lilla Melissa!



Fina lilla Majsan!

P

Så det så.

Det finns inga ord som fastnar i mitt huvud nu. Speciellt inte ord som "Ta tag i ditt liv", "Väx upp någon gång", "När ska du inse att du är vuxen?". Skit och bajs på allt.

Ge mig ett jobb så är jag nöjd. I alla fall tills i sommar.

Inte ens ett P får ni.

Inte ens Elvis kan liva upp mig!

Ååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh. Vad jobbigt. Nu går jag och lägger mig PUNKT


P


Mazarinne Åhagen






Den bästa av Mazariner!
Hon är så söt så att jag hellre skulle vilja äta upp henne. Varje gång man sadlar och ska ge sig ut för att rida vill hon liksom försöka berätta för mig att "Snälla Linnea, låt mig slippa. Bara idag. Bara just för idag. För idag har jag ingen lust. Jag vill hellre vara kvar inne i värmen och gosa. Pussar tycker jag också om!"
Man har inte hjärta att stoppa in ett bett i munnen och säga "Haha, Don't try to fool me!", i stället står man och pussas och kramas i alldeles för lång tid.

Mitt lilla hjärta!

 

P

P.s Det här betyder inte att jag skaffat mig ett liv bara för att jag skrev ett inlägg. Haha. Nejdå. Motsatsen. Jag sitter kvar i soffan i pyjamas och kollar Tv-shop. Whooop!


Morgonstund har guld i mun

Den här fulbruden och jag skulle åkt och gymmat nu men nä, i stället hade hennes sambo valt att ta bilen till jobbet 200 m bort i morse så hon kunde inte hämta sina träningskläder och yadi-yadi-ya. Det blir antigen i morgon eller fredag i stället.

Vad ska jag göra nu då? Funderar på om jag ska träna ändå men konstigt nog har jag ingen motivation what so ever. Ska åka till stallet vid två ungefär och putsa all utrustning och rida Doris innan träningen klockan fem hos Annelie i Tollstad. Dags för Mazarinne att lyfta lite på tassarna.

Men vi hörs när jag har skaffat mig ett liv igen.

Hey

What happend to me?

HÄR så berättar Paow om hur mycket hon hatar tanken på att skaffa barn. Jag drömde om att jag var gravid i natt igen. Jag dör litegran. Vad händer med mig? Jag kan till och med tycka att Paow går över gränsen.

Vad hände? Egentligen?

P

Spelkväll hos Erik den 2:a januari

Jag vet i alla fall att mina vänner är fina.



Kolla bara hennes gloria!



Denim-boy



Tripp, Trapp och Trull



Eve på Brygget



Becca säger "Hejsan" på teckenspråk



SötBecca!



Idioterna 1 och 2.


KALLT!





Nu ska jag egentligen, som jag har planerat, men egentligen inte riktigt känner för, men verkligen borde... Jag ska dra iväg mig till stallet. ÅH. Vad jobbigt! Det är liksom tio minus ute idag igen. Jag fattar inte. Någon är ute efter mig. Men anyway.
Doris till vänster, Martina i mitten och Mazarinne till höger.
Mina favorittjejer och en av mina favoritkillar.

Hörs då.

P




Vintern hänger i

Jason gör mig sällis en vanlig måndagmorgon som denna. Min Skrutt skickade precis ett sms så jag är ganska nöjd och glad. Det som tynger mig lite är telia-räkningen jag aldrig får och att det är tio minus idag igen. Igår var det ju som en värmebölja svept in över Östergötland.

Var och red Mazarinne igår efter jag släppt av Oskar vid tåget och eftersom hon vilat i en vecka var hon rätt skapligt pigg. Lilla hjärtat! Hon stod på bakbenen två gånger käpprakt upp. Knäpphäst, men hon har så mycket personlighet så jag kan inte annat än tycka om henne i alla fall.
Idag ska Doris gå första passet på en vecka också. Han kommer vara ännu piggare och ännu grinigare än vad Mazarinne var, men. Jag tycker om honom med.

Nu ska jag byta om, fixa lite och åka in till stan en sväng. Måste hämta upp min plånbok på Sandströms eftersom jag glömde den hos Oskar i helgen. Smartigt av mig.

Nu ska jag ringa telia! Så det så.

P

Testet snott ärligt från Thorsson

1. Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut? Gick på systemet, krockade och blev dumpad
2. Höll du några av dina nyårslöften? Gav inga förra året. HE.
3. Blev någon/några av dina vänner föräldrar i år? Nix...
4. Dog någon som stod dig nära? Nix-pix
5. Vilka länder besökte du? Grekland och Norge
6. Är det något du saknat år 2009 som du vill ha år 2010? Jag har inte saknat något men det kan ju alltid bli lite bättre? Trygghet och spänning kanske?
7. Vilket datum från år 2009 kommer du alltid att minnas? Road trip Kalmar, 13 juli och gråa trista november.
8. Vad var din största framgång 2009? Att jag tagit upp ridningen seriöst igen och till och med tränar mot mål. Det var länge sedan! 
9. Största misstaget? Min trångsynthet.
10. Har du varit sjuk eller skadat dig? Min lilla släng av swein-flue, ramlat av och blivit sparkad.
11. Bästa köpet? Mina nya bromsar på bilen. *NÖJD*
12. Vad spenderade du mest pengar på? Bensin och nöje
13. Gjorde någonting dig riktigt glad? En fin pojkvän och fina vänner.
14. Vilka sånger kommer alltid att påminna dig om 2009? Marcus med Vampyren, Maggio med 17 år och alla sommarplågor på studentvagnarna. 
15. Var du gladare eller ledsnare i år jämfört med tidigare år? Både och. Gladare större delen men ledsnare en stund.
16. Vad önskar du att du gjort mer? Ansträngt mig lite mer kanske? Annars rätt nöjd.
17. Vad önskar du att du gjort mindre? Tänkt...
18. Hur tillbringade du julen? Med familj Isaksson-Lundberg-Sjöberg i Brinken och juldagen med familjen Sjöberg-Carlbom och Pojkvännen.
19. Blev du kär i år? Absolut.
20. Favoritprogram på TV? Big in Japan och Bonde söker fru. He. 
21. Bästa boken du läste i år? Shopaholic-böckerna, såklart.
22. Största musikaliska upptäckten? Krunegård
24. Något du önskade dig och fick när du fyllde år? En stråhatt, bilpryttlar och pengar.
25. Något du önskade dig men inte fick? Hm, nja.
26. Vad gjorde du på din födelsedag 2009? Firade med väldigt goda vänner i Stavlösa och fick finfina paket av allihop.
27. Finns det någonting som skulle gjort ditt år ännu bättre? Jo, det gör det väl men jag ångrar ingenting. Det är ju mitt motto.
28. Hur skulle du beskriva din stil år 2009? Ego. Allt utifrån mig egna självkänsla.
29. Vad fick dig att må bra? Hästarna, familjen, Åhagen, pojkvännen och vännerna, så klart.
30. Vilken kändis var du mest sugen på? Idol-Johan. He.
31. Vem saknade du? MALIN och ANNA! Helvete.
32. De bästa nya människorna du träffade? Olivia och återupptäckte Gustafsson. Självklart Oskar också. :)
Gott nytt!

Snabbresumé



Julafton




Annandagen



Mellandagarna



Nyårsafton



Nyårsdagen



Nu, hemma från stallet och en ridtur på Mazarinne. Snart - mat (potatisgratäng och elefantöron) och sen spelkväll hemma hos Erik Hart. Det blir gr8!

P