25:e februari

Jag kom väl på mig själv att inte ha så mycket intressant att skriva om. En liten down gjorde det inte bättre heller men nu har jag egentligen ingenting att klaga på men känner inget intresse av det längre.

Vi får väl se om vi hörs igen?

P

Gitarrer & bas, trimmor & hat

Världens myspyslista på Spotify har jag lyckats knåpa ihop just nu. Hästpojken, John Mayer och Regina Spektor. Det ni. Det trodde ni aldrig om mig. Egentligen skulle jag varit lite enterpricing och ring Skoda, kollat lite jobb och varit duktig men jag tyckte att det här med Spotify var viktigast nu.
Egentligen skulle jag bakat höga chokladmuffins med polly och riesen i men eftersom papichuolo bestämt håller på och gör snus nu så är ju ugnen rätt upptagen.
Vid halv fem ska jag åka till stallet. Halv fem och inte en minut tidigare. Och från och ha varit den mest strålande av dagar på länge så gick solen just i moln och det ser rätt grått ut.

Men jag funderar på att äta upp allt godis, rabarberpajen och gå och lägga mig i sängen igen framför en film. Jag får se vad resten av mig röstar på.

P

Frajda idag igen!

Elva minus och strålande sol var det när jag vaknade för 45 minuter sedan. Jag startade spotify och dansade omkring lite här i Stavlösa. Lagom tills jag tog ut mitt nybakade bröd så gick solen i moln. Men med lite frukost i magen, fredag framför sig, fest i kväll och ett glatt humör, och elva minusgrader, så dansar jag fortfarnade omkring. Mer mentalt nu, men ändock.

Jag ska dra på mig mina fyra lager ridkläder och dra mig iväg till stallet och ta Doris på en uteritt. Det hade ju suttit fint med strålande sol men jag får väl nöja mig med om jag ser handen framför mig som det ser ut nu. Lustigt, det där med väder alltså.
Sen åker jag hem och gör mig iordning så drar jag till Sarah och ger en god väs hjälpande hand, sånt är jag bra på. Jag ska bara packa ner min nya jacka som jag fick av min pappa och ett fiskespö sen är jag ready to go!

Hörs då.

P


Thank you and bye bye forever

Här sitter jag och lyssnar på radio city, 90,2. Josåatte. Jag vet inte riktigt hur det blev såhär men det blir säkert bra. Om ungefär... Ungefär nu ska jag dra mig mot mamma så att jag kan byta till ridkläder och sen åker jag och pickar upp Sofia så åker vi och rider lite. Jag tänkte faktiskt krydda vardagen lite genom att låta Sofia rida Doris idag eftersom jag ska rida Mazarinne i morgon på hoppträningen.
Sen jobbar jag mellan 14-16 i Vadstena. Det känns ungefär så här värt.
Men vi hörs i morgon igen.
P