Just, just like a circus

Men nu är det så här att Sarah och jag har fått i oss tillräckligt mycket och 3v3 och jag hade bestämt att vi inte skulle dricka efter elva och därmed städa. Aha, men ni ser ju hur det gick. Eller hur.

Nu är det lie Breakeeven och Fredrik är nykter. Haha. Jag menar jaha.


'
Breakeven.

Puss

Scotts around the clock tonight

I morse när jag klev upp och åkte iväg med Sabina till Folkets Park så tänkte jag verkligen "Det är bara städare som är uppe så här tidigt en lördag. Alla städare och jag. Men, ah. Jag är ju en städare."
Men trots hårt slit i nästan åtta timmar med sex stycken toaletter och tre danssalar så kom vi ganska lindrigt undan eftersom skurmaskinen gick sönder när vi kom in i stora salen. Okej, säg så här. Det var jag som fifflade lite med den så vi fick åka hem tidigare. Ungefär.

Mitt i all uppståndesle runt vår lunch så kom grabbarna Scott in. Ja, ni vet Dansbandskampen-Scotts-grabbarna? Och för att Malin ska komma lindrigt undan säger jag bara att hon hade en halva inne där vad gäller sångaren.
Under tiden Malin låg på golvet och skrapade tuggummi med en sked så packade de ihop alla sina saker, signerade en plansch till Stina med ett hjärta på och helt plötsligt skulle de åka.
Men med en snärt av spännbandet, som citat "Kan vara bra att ha", lämnade de Motala bakom sig och styrde mot Säffle. När Malin frågade vart det låg svarade han:
"Har inte en aning själv faktiskt..."
Men dit skulle de i alla fall.



Nu är jag hemma och är hur trött som helst. Mammas kalas äger rum idag och just nu är de på utflykt. Därför kanske jag skulle passa på att dra en dusch, tvätta håret och ta bort allt äckligt städdamm som lagt sig överallt. Tvivalen.

Hörs igen sen!

Jag skyller på Sarahs svenskalärare

Nu är det verkligen bed time här alltså. Jag är skittrött men vill verkligen inte stänga igen och vila huvudet. Jag vill vara uppe hela natten lång i strålkastarljuset på Platå med mina vänner men i stället ligger jag här, ensam och utan någon som kan bädda ner en. Weell, nu ska jag titta klart på Samntha och sen blir det blunden.

Ha en underbar fredagskväll allihop för det ska jag ha!
I morgon blir det andra bullar, nämligen semlor!

P

Kindbarnsbarn

Åååh gud, åååååh gud. Flashback.

Klassrum. Drygt trettio elever. En fröken. Mobbning. Utstötthet. Coola killar. Snygga tjejer. 11 års åldern. Nutidsfrågorna på fredagen. Lag. Namn på lag?

Lagen kallade sig allt från "Red potatoes" till andra helhippa namn. Vårt lag hade något grymt svårt att hitta ett passande namn. Fyra vilsna pre-tonåringar som försökte komma på ett lagom ballt namn som inte stack ut. Som flöt ihop och påminde om något av de andra lagen.

Fröken säger:
Jaha, så då har vi bara ert lag kvar (tittar på oss).
Jag sträcker upp handen, utropar:
Vi kommer inte på något... Men ni kan kalla oss Nassisarna.

Jag har aldrig skämts så mycket. Aldrig.

P

"Har du blivit nazist?"

Sarah hjälpte mig att uppdatera förut, vilken kanske syntes. Struntade i stor bokstav, mellanslag och alla andra viktigheter för att orka läsa en blogg. : )
Annars så blev semlorna som de blev. Ser mer ut som små baugetter. Kärleksmumsen blev däremot lika goda som de alltid blir när jag gör dem. Förutom när man har mindre än tre deciliter socker och testar ändå. Men... Ja, det funkade det med. Inte. . .
Efter att ha städat upp körde jag in dem till stan så att de kunde gå på systemet. Stor tjej det där. Sen åkte jag till gymmet. Same old, same old. Sprang tills fötterna började krampa och gymmade på det. Idag unnade jag mig dessutom lite elektrisk sol. Det var helt underbar skönt och någonting som jag verkligen behövde.

Nu har vi tittat på Så ska det låta och slutet på Let's dance. Det var sjut länge sedan jag satt hemma med familjen och tittade på tv. Helt stört länge sedan.

Nu ska jag försöka vila lite så att jag kommer i sovstämning.

P

fredag! high five på det!

En mindre naturkatastrof inträffade just i mitt kök. Eller vårt kök. Degbunken var förliten om man jämför med degens densitet så den svämmade mer eller mindre över så det helt nystädade köket. Deg över hela baletten.

Äsh, annars då. Händer inte mycket här alltså. Städade rummet innan Sarah kom, bytte sängkläder vädrade och snyggade till. Allmänt nice.

är nu inne på mitt andra kärleksmums, detta efter att redan ätit 4 bullar, 3 gelehjärtan, 1 kärleksmus och slickat bunken. Man måste ju få unna sig det är ju bara fredag en gång i veckan som vi brukar säga!

Inte mycket annat händer...Fredrik underhåller oss(Sarah och mig) som vanligt.grabben  är ju bara fööör rolig











nu kom Ivana med - efter mkt om och men!

P

God morgon




Lyssna på den här och jag har inte så mycket mer att säga. Nu är det upp och hoppa ur sägen som har kramat om mig hela morgonen och bett mig om att inte kliva ur, men nu måste jag ta tag i det här och äta frukost innan Sarah kommer. Ivana hade strulat till det med sina nycklar och Gud vet vad så det blir bara Sarah och jag som bakar semlor. Funkar ju det med!

Kom ihåg! Det är fredag idag!

P

Diamonds are a girls best friend.

Jag fick just syn på (lång historia kort) en föredettings blogg där hon säljer superduperbilliga, men framförallt, superdupersnygga armband. Det är verkligen helt inne nu och jag vill ha dem allihop.

Olivia Ståhlners blogg hittar ni här.

När ni ändå är inne kan ni väl klicka hem det här underbara armbandet åt mig? Kostar bara 89 kronor. Hur denna tjej går runt på det här är en vidunderlig fråga. . .


Ni vet ju vart jag bor på ett ungefär. Olivia vet om inte annat.

Tack!


Lång, kola-dag.

Nu bubblar tröttheten över mig som ett brusande, stormigt hav. La mig just i sängen efter en visit på Donken tillsammans med Sarah och Ivana. Maten satt mitt i prick och så även sockerkicken. Vad hade Motala varit utan sitt McDonalds? Det är där man tillbringar annars väldigt ensamma kvällar i goda vänners sällskap.

Vi kom också på hur vi skulle lösa förfest-problemet på lördag. Eller jag kom på. Sarah och Ivana var dessutom på så det blir nog inga problem inte. Jaa, ni kan väl själva gissa? Denna gång bjuder jag däremot inte på popcorn som nästlar sig in under mattor, mellan dynor och ner bakom spisen. Alla får ta med sitt egna glas som de sjävla väljer vad de vill göra med under kvällen. Inga rekomendationer.

I morgon har vi planer på att baka semlor i alla fall. Jag vill vara klar innan mina småsyskon kommer hem, runt tre-snåret och innan det ska jag hunnit gymma. Fast tanken slog mig nyss att jag kan likagärna gymma vid fyra på eftermiddagen som på förmiddagen. Eller hur? Alltså blir det upp tidigt i morgon, inte göra ett skit fram tills att S & I kommer och sen gymma. Perfekt. För i morgon ska jag somna tidigt och det är med basta.

Nu är det snart Sex and the city och då ska jag vara skärpt, inte så trött som jag är nu. Alla vet vi ju hur mycket jag älskar Carrie. Min lilla Carrie-pie.

P

Punkt

Efter att denna dag började som den gjorde lyckades jag trots allt vända allting och låta den bli en riktigt bra dag.
Jag åkte, precis som jag skrev, och hämtade Sarah, mötte upp Evet och Matilda på stan. Och Gud vet hur länge jag har tajat efter pastasalladen på Ströget och äntligen blev jag nöjd och belåten. Den var minst lika god som jag mindes den, om inte godare.
Efter det blev det den obligatoriska slentriansvängen på stan som resulterade i ingenting. Evelina köpte en svart tisha, och det fanns säkert någon bra anledning.
Med pastasalladen i magen sprang jag trettio minuter på bandet, med lite pauser i mellan. Det sjuka är att jag orkar men får håll jättefort. I morgon ska jag äta frukost tidigt och sen ska jag åka ner ca två-tre timmar senare och springa tills jag dör, eller tills benen inte bär längre. Det är nog dock inte benen som ger vika först utan närmare bestämt min nedrans fot. Den har bestämt sig för att börja bråka med mig igen. Snart kapar jag av den och ersätter den med protes i stället.

Nu är jag alltså hemkommen därifrån och ska snart åka ner och möta Sarah och Ivana på McDonalds. Jag har hört att man måste äta mycket proteinet efter att man styrketränat och vad många hamburgare jag ska äta då!

Klockan är snart hel, mitt hår är en skatbo-liknande katastrof och näsan röd. Hörs igen i kväll.
Pussen!

Förvandling

Jag var tvungen att göra något bra av den här skitdagen så jag slängde iväg ett sms till Evelina och frågade om hon ville fika med mig och Sarah. Det ville hon ju självklart. Matilda skulle följa med också så det här blir ju helt suveränt. Nu åker jag och hämtar Sarah så vi kan gå en sväng på stan innan.
Sen efter det så blir det gymmet. Såklart.
Kvällen kommer ägnas åt städning fick jag höra förut. Henke ska baka och mamma och jag ska städa. Fan, vad skoj.

P

Skitdag.

Den här dagen började okej med världens solsken. Nu har solen gått i moln och tack vare vadet så är jag skitgrinig. Skrivaren funkar inte, iPoden verkar ha lagt av, jag tappade mitt bacon igår på parkeringen och ägget jag åt i morse var grönt. Aaa, men det här kommer nog bli en bra dag, det tror jag det.
Bortsett all denna misär så fick jag ett vick till mobilen förut, som förövrigt har lagt av den med, kl 13-16:30 på onsdag. Det gäller på Wallerska så det ska bli mysigt att få träffa mina små kids igen.
Hello Kids!

P

Jag vann precis en semla

Genom att bara stiga upp före Sarah idag, vilket inte var speciellt svårt, gav mig vinsten i vårt vad. Det innebär att Sarah nu är skyldig mig en semla. I min kalkylering igår infann sig inte förståndet att ta vilken annan delikatess som hellst, eftersom min mamma fyller år i helgen och bestämde sig för att bjuda på semlor till efterrätt. Men, jag vann i alla fall. Det är huvudsaken.

Nu är jag uppe och det är efter många om och men. Min säng var väldigt skön i morse. Nu ska jag äta lite frukost, sen ska jag googla recept åt Henke, packa väskan och åka till gymmet. Funderar starkt på enbart konditionsträning idag, det kommer jag ju verkligen inte hålla när jag väl är där men man kan ju låtsas i alla fall.

Frukosttimmen är slagen!

P

There is no going back

Nu har jag satt Sarah i arbete. Säg inte till henne bara att det är jag som får all cred och fickpengen som utlovades. Pappa ville få en låt översatt som handlade om att starta ett band så de kunde köra den på svenska på Torsö nästa gång de spelar. Jag hade inte alla hjärnceller på tallriken i kväll så jag bad kvinnan som tidigare idag skröt om att hon var kingbarn på engelska. Hon får väl skylla sig själv?
Ge mig skiten bara när någon behöver hjälp i köket. Typ det enda jag hade MVG i på grundskolan.

Nae, nu ska jag runda av här. Som två vänner språkades om förut så blev det ju en dag av den här dagen med. Tänka sig, dagarna bara flyger iväg nu för tiden. Helgerna kommer och går men veckodagarna bara rusar förbi.

I morgon hoppas jag på att någon, nämner inga namn, ringer och hör av sig för en eftertjatad fika! Hoppas någon där ute i etern känner sig sjukligt träffad. Annars ska jag bara lämna tillbaka kläderna och åka till gymmet. Men lite tid över finns det nog. : )

Nu är det sängen och boken. I natt får jag sova själv fastän att det är bäddat för två. Haha.

P


En kille i pungskydd eller Uggla?




Här skulle en bild från min facebook varit men eftersom min dator är full med virus så fick den för sig att gå på strejtk lagom tills uppdateringen skulle ske. Skitdator.

Så här kommer en bild på Uggla i stället. Igen.




Dummadator. Sarah, laga den!

P

You can't feel anything

Forever.

Idag blev det shopping på stan. Det gillade jag. Sarah fick hjälpa mig att hålla i pengarna eftersom de hade en tendes att försvinna för snabbt och på för många olika saker. Inga skor fick följa med i dag men jag väntar tills de får in världens ankelboots på Scorett, då är det jag som är där och klipper tag i dem.
Däremot blev det ett par jeansleggings (jag är precis som alla andra?) med dragkedja i svart modell från Pieces. Det blev också ett vitt linne från Gina samt en t-shirt men de ska jag gå tillbaka och byta i morgon. Den ena var för stor och den andra var för liten. Även ett par lila leggings från Lindex fick följa med mig hem.
Nu är halva lönen borta men jag har en helt ny garderob!

Efter fikan med Anna Fest och Sarah så drog jag vidare mot gymmet. Det blev ett ganska ordentligt pass faktiskt. Det var inte meningen men jag kände orken och energin bara fanns där redo att slösa med. Men nu har jag ont i näst intill hela kroppen och i morgon kommer mina lår var som två geleklumpar. Men då vet man att man har tränat!

Kvällen erbjuder inte så himla många aktiviteter men i morgon är det torsdag och Sarah och jag gjorde low five på det förut. Bara en dag kvar till fredag och hela helgen. På fredag ska jag komma i säng runt nio, vilket innebär ett hest-pass på gymmet så jag tömmer alla reserver. Sen är det upp tidigt på lördag för att städa efter alla de pund som ägnat kvällen innan åt att dansa till Scotts och Lars Kristers. Jag hoppas de håller sig i skinnet för jag pallar inte med spyor! Från sju till fyra-fem snåret har Malin beräknat att vi kommer vara där. Jag hoppas på att vi hittar många fickpengar för det där kommer nog vara det tyngsta på länge.
Kvällen lutar åt Hugo, alla vet ju att man hamnar där även om man säger att man inte ska det. Vi får se, men vi ses väl där?

P

Ren Lycka

Är när man får träffa sina vänner och bara vara oviktig en stund. Nu åker jag och hämtar Sarah för lite shopping. Ett par svart jeansleggings och ett par skor ska följa med mig hem idag. Sen blir det fika med Anna Fest och Maria.

Ta vara på era vänner. De är de enda ni har.

P

Skär lycka

Oh Gud, åh Guuud, ÅH GUD, åh gud.

JAG HAR FÅTT LÖN! Jag försvinner i microorganismer snart. Kan ni tänka er? LÖN? JAG? Linnea har fått lön!

P


Rubriken är det ingen som läser anyway.

Vet ni vilken härlig tidigt eftermiddag det är? (Jag var nära på att skriva morgon men sen slog det mig att andra inte går upp lika sent som jag!) Jag ligger fortfarande i sängen och det enda jag har gjort idag är att ha ätit frukost.

Nu insåg jag ett missöde från gårdagen. Något som tynger mig fruktansvärt nu när jag kom på det. Jag har kind of tappat bort min bilnyckel. He. Igen. He....
Hur jag gör nu vet jag inte. Jag hade inte tid att leta efter den igår innan gymmet eftersom det stängde halv nio så jag fick ta mammas bil. Nu när jag skulle kunna behöva min bil igen vet jag inte vart jag ska leta. Jag tittade i snön ute igår men såg ingenting, jag tittade på de gamla vanliga ställena men inte där heller. Kanske bäst ändå att skutta ur sängen och leta reda på den. Det var ju den sista av alla reservnycklar dessutom.
Lova att inte säga något till pappa bara!

P


P.s
Hittade den nu
Lättnad

Lie, all about a lie

Det var ett litet steg för mänskligheten men ett stort steg för Linnea.

Jag skulle kunna skriva rader om hur jag känner men eftersom jag bestämt att lägga detta bakom mig väljer jag att inte göra det. Det här är nu inget jag längre lägger energi på. Det fanns ingen substans, det fanns inte heller någon anledning.
Svaret bevisar bara det jag så länge tvivlat på. Jag fick se det, svart på vitt.

Kvällen gick en plötslig vändning men det kändes precis som en tung sten föll från mina axlar så jag känner inte behovet av att älta. Bort med det gamla och in med det nya, som vännerna skulle sagt. Vi blickar framåt!

God natt på er.

Håll andan!

Haaallå i stugan.

Hemkommen från gymmet, som var skitjobbigt men jag sprang hela 10 minuter på löpbandet, skitstolt är jag nu. Däremot gjorde foten väldigt ont så ja avslutade med att köra lite vikter, stretch på det och en lång dusch.

Jag har värsta rethostan dessutom och röken från rökelsen stinker i hela rummet. Den ger mig huvudvärk. Det var inget smart drag känner jag . . . 

I morgon har jag lust att äta en jättegod pastasallad på Ströget som jag har längtat efter vääldigt länge. Sarah, Malin, Hanna, Sofie, Evelina, Maria, Sofia eller Martina? Är det någon som känner sig träffad? Jaa, men jag finns på telefonen. Det vet ni. :)

Nu är det House!

P

Good Luck, Chuck!

Nu är jag hemma efter en helstörd eftermiddag med Evelina och Sarah. Att baka bullar med de två är som ett helgpass på gymmet. Det tar liksom på krafterna.
Mina bullar blev ju absolut de finaste. Sarah var ganska halvseriös med sina bullar som slutade i en vetelängd i stället. Men den var säkert god dem med. Hädan efter är det jag som bakar bullar själv, dock, eftersom ingen annan äger en sådan utomodentligt bra bakmaskin som jag.

Nu ligger jag helt utslagen i sängen med laptopen, sju stycken tända ljus och rökelser. Jaa, bara min beskrivning får ju er att rysa lite. Väldigt mysigt måste jag säga med en svag jordgubbsdoft i hela rummet, lagom kallt så att illamåendet försvinner. Det blev visst ingen spinning idag som utlovats men däremot ska jag packa väskan om en liten stund och dra till gymmet. Jag ska köra ett riktigt hest-pass, om jag orkar vill säga. Jag ska gå på rullbandet väldigt länge och omvandla mina tre bullar och två kladdkakebitar till energi som blir muskler. Jaa, det ska jag. Starka muskler.

Bilder från bakningen kommer sen när Evelina har lagat mat, jag har gymmat och kommit hem igen.

Mamma kliver innanför dörren, säger till Henke som står i köket:
"Bränner du något?"
"Nae?"
svarar Henke
Jag surnar till och svarar:
"Det är mina rökelser och de luktar INTE bränt!  De luktar faktiskt jordgubb!"

P på er.

Gimme, gimme, gimme.

Gooood morrron, gooood morron.
En riktigt god morgon! Solen strålar jättefint idag! Det blir att gå en sväng i eftermiddag, det känner jag det.

Nu har jag och mitt sovsällskap för natten, tihi, ätit en romantisk frukost och tittat på Malou som verkade gå ut med att Kronprinsessan sk gifta sig i sommar. Vi fattade dock inte så mycket av det där . . .
En dusch på det och sen far vi vidare mot Motala via Vadstena för att lämna mina papper till Kicki så att jag kan börja jobba på riktigt! Naaajs.
Sen har vi lite ärenden att uträtta i Motala och efter det så ska vi till Eveflinet och baka massvis med bullar. Stora, saftiga bullar med mycket pärlsocker!

Ett, två, tre - ost!

P

Swing it like . . ?

Pappa spelar Walk this way Aerosmith och Run DMC och Sarah utbrister:
- Det här är ju lite hiphop!
Jag skrattar och svarar:
- Säg det till Oskar och han dödar dig.


Jamenannarsdå?
Lite pastasallad på det och jag är rätt nöjd. Nu har plånboken som glömdes här också stadigt sällskap med både Sarah och mig och behöver verkligen inte känna sig ensam.

Off and go!

P

En hovmästare plockar minor?

Efter en sväng på stan med Evelina och Sarki så åkte vi hem till mig och gjorde pannkakor. Eller plättar och pannkakor. Och efter lite chill med datorn och mys bland lådorna åkte Evelina hem till sig och nu funderar Sarah och jag på vart dagen bär oss. Två arbetslösa råttor så att säga.

Nae. Nu tar vi tag i det här!

P

Minnet börjar komma tillbaka sakta men säkert.

Det roliga är att jag nu, två dagar efteråt, får flashbacks från Harrys-kvällen. När jag nyss satt och tryckte  mig min frukost kom jag på hur den där mannen kom fram till mig och Sofie när vi satt och pratade med Christopher. Sofie satt närmare bestämt i Christophers knä. Mannen i fråga var så rund under fötterna att han höll på att tippa omkull. I ett samförsök att sätta på sig jackan samtidigt som att prata med oss fick han fram något i stil med:
- Öh, ska du ha dubbelmacka,eller?
Christopher tittade förvånat på mannen medan jag och Sofie tittade på varandra och bröt ut i var sitt skratt. Sofie kontrar då mannen med att säga:
- Nej, ingen dubbelmacka. Hon är ledig!
Och så pekar hon givetvis på mig. Mannen som plötsligt insåg sin chans tittade djupt in i mina ögon och försöker enträget få i alla fall en chans att flirta med mig. Jag blir frustrerad över situationen och tittar på Sofie, som givetvis bara flinar. Efter några tappra försök från mannen att få kontakt med mig så kommer en vakt fram och ställer sig bredvid. Jag såg min chans att bli av med käglan som stor framför mig och säger till vaket, ler med mina ögon och blinkar lite retande åt honom:
- Du får helt seriöst en femma om du får denna man att gå här ifrån?
Vakten spanar in mannen, tittar på mig och undrar väl vad som egentligen står på. Sen säger vakten, vänligt men bestämt:
- Det är det inte värt. . .

P

Göra "stan"

God morgon, goood morgon!

Idag var det Evelina som väckte mig igen. Nästan. Hon ringde tre minuter efter att jag hade vaknat så vi säger att hon väckte mig. Jag har i alla fall en sjukt bra anledning varför jag vaknade så sent idag, det är på grund av Sarah och Oscarsgalan. Jag tippar på att den kvinnan fortfarande sover djupt, spciellt om hon var uppe till slutet. Det hade inte jag varit eftersom det är röda mattan som är det mest spännande.

Nu ska jag snart hoppa i lite kläder, käka en snabb frukost och sen åker jag ner till Evelina som ska göra stan. Känns ju sådär. I kväll ska jag eventuelt köra Martina till Sissi Lilja som ska träna och kvällen spenderas hos pappa. Jag förväntar mig ett korsförhör när jag kommer hem och blir verkligen överlycklig om det inte skulle vara det pappa undrar mest över. Varför det är flaskavtryck i snön, varför det ligger popcorn i soffan och varför det står dricksglas typ överallt? Bastun, toan och kontoret. Meeen, som sagt. Jag har en bra förklaring!






Idag fyller dessutom den här år, alla grattis i världen till henne. Nu börjar man känna sig ung igen när folk drar iväg i åldrarna. ; )














Puss & off and go

Puss i Påsk

Det är mycket Sarah idag men nu jobbar hon på att vara uppe till sex eftersom hon ska titta klart på Oscarsgalan. Lycka till Sarah, men nu ska jag sova. Oscarsgalan är ingenting för mig, och det som måste ses kommer i veckotidningen på fredag.

Hörs i morgon då, då är det gymmet som gäller.

P

Mystiskt frukostbesök

Efter natten i Stavlösa uppstod ett litet problem. Vissa sov kvar och vissa åkte hem. F som hade sin bil stående hos R var tvungen att åka dit. Av vilken anledning vet jag inte eftersom F var berusad upp till öronen. F fick dock Rs nycklar och spenderade natten i Rs säng. Rs familj har också en katt som R verkar rata över allt annat. På morgonen får R ett mms av F när han ligger och klappar katten i just Rs säng. Men... Sarah och jag diskuterar:

L i n n e a - säger:

Vad hade de pratat om vid frukost egentligen? Döm av förvåning när man kommer in och ska väcka sin blonda kortklippta son när en långhårig rock-kille ligger där?!

Sarah säger:

Haha, de hade varit lagom chockade! De hade övernattningsbesök med typ moster o gejjer

Sarah säger:

Lite förklaring behövdes

Sarah säger:

Haha

L i n n e a - säger:

Hahahaha

L i n n e a - säger:

Fyfan

L i n n e a - säger:

Jag skrattar så jag gör.

L i n n e a - säger:

Där

L i n n e a - säger:

Döööööööööt

L i n n e a - säger:

Dööör...

Lagom IQ-befriat men just nu världens samtalsämne. Galnare kväll och morgon går nog inte att hitta.

P


Midnattskyss


Någon, nämner inga namn, gjorde helgen till en superhelg. Nämner man ingen hamnar ingen i klämmen, så en säger. Nästa gång ska vi bara se till att kvinnan håller sig borta från svartavinbärsbrännvinet så slipper hon nog sitta på toan större delen av kvällen. Vore ju roligare så, kan jag tycka.


Men mycket flashiga detaljer som kryper fram nu i efterhand i alla fall. Sånt man hade klarat sig utan och sånt som man kommer skratta gott åt resten av livet. Eller så länge man väljer att komma ihåg det i alla fall.

Nu tittar jag på Beck och hans granne är ju en helt undebar person. Såhär kommer jag jobba på skolan i fortsättningen!

"Kan du ta hand om Vilhelm en stund, bara en timma eller så?"
"Klart jag kan, passar ju skitbra, har precis hyrt en film!"
"Suveränt, tack grannen!"
"Motorsågsmassakern!!"

Ha'rä bra.

Selektiv abort

Ett problem vi pratade om igår på förfesten var selektiv abort. Anna Fest tog upp det och genast drog en vild debatt igång mellan mig, Sofie och Anna. Eller, vild och vild. Vi kom i alla fall fram till att man borde begränsa vetskapen i hurvida man ska få veta vilket kön det är på barnet som ligger i mammas mage. Skriva på något papper att inte göra abort oavsett vilket kön det är eller liknande.
Nu på nyheterna har Hägglund tagit fram ett förslag på begränsningen av den vetskapen. Att just aborter sker enbart pga kön får inte ske. Vi löste problemet igår och idag kommer det som ett lagförslag.
I Motala jobbar vi rätt snabbt, skiter i motioner och allt vad det nu kan heta. Vi bara gör som vi vill.

P


Home again

Hemma precis. Skönt kort pass men ändå lite pengar liksom.

Jaa, funderar på att ringa Sarah och uppdatera lite. Eller? Kan du inte i alla falll logga in på msn. Kvinnan har 3000 fria sms i månande, det tär på sms-tummen nu . . .

Nu blir det käk, hörs sen!

P

I'm just a broken hurted man

Nu har jag precis fönat håret och ska sätta på mig ett par strumpor sen är det off and go för lite jobb idag. Skönt att prata med lite nytt folk men speciellt skönt att få uppdatera Malin&Stina om allt skvaller. Ni bör inte ta illa upp, det är bara snälla saker som skvallras.

Innan ska ja också försöka köpa en stor godispåse för det tycker nämligen jag att jag är värd idag.

En annan sak som helt slog mig när jag tittade i spegeln förut var att fy bubblan var nöjd jag var med mig själv. Jag är glad idag och det ska ingen få förstöra. Jag skulle kunna säga att jag är riktigt lycklig till och med.
Sofie, hör du? Jag är riktigt lycklig!

P

Japp, mars, twix eller brejk.

Uppe med tuppen, inte. ; ) Jag vaknade vid elvasnåret men somnade om och sov tills nu. Det var skönt. Jag är rätt pigg och har inte skavsår i huvudet idag ändå.

Nej, usch. Har ingen kreativitet nu innan frukost så nu är det dags för ett brejk.

P

Harran 20 eller Exposed?

Med en droppande kran som jag inte orkar stänga av så ska jag straxt sluta mina ögon och vila.

Bäst idag var när Sofie säger:
- Krille?
Tre olika killar svarar:
- Ja?

Det fanns tydligt mer än en Krille.

Annars var det en rolig kväll under hel kontroll hela tiden. Mina fötter slapp undan stilettmassakern och Christopher räddade oss från de värsta av de värsta. Ibland är det bra att ha en lång kille med sig när man är ute.
Ni märker ju själva hur, i jämförelse med andra fylleinlägg, hur "nykter" jag är. Idag kan jag till och med stava rätt okej. Sarah, ser du det. Jag kan till och med stava rätt okej!

Nu gör halsen ont och ögonen skriker efter sömn så 03:29 förklarar jag denna dag avslutad.
P

Slut citat

Sarah säger:
Linnea, det är helt otroligt. Vi har kännt varandra i en månad och det känns som vi känt varandra sen barnsben! Vi är så jävla lika! Kör barra!

Gulletussan!

P

Yell i varä

Vilken helgalen hellyckad kväll? För vissa, för andra inte, dock. Sarah mådde ju som hon förtjänade och går man efter tesen "du mår sämre om du blandar" så mår hon skitskiiiit idag. Allt från Jäger till vin till mandarinsprit. Jaa, men... Det som inte dödar det härdar!

Efter att ha vaknat klockan 15 och städat hela huset, kändes det som, så har jag förpassat mig till Mow-town och planerar nu en utgång?! Vadan detta?! Sofie bjuder in till dans denna afton men eftersom jag ska jobba i morgon *Malin, vink, vink* så ska jag ta det hyperlugnt men kul vore det att få skaka de lurviga med Sofie ett slag.

Ha det bra, nu ska vi fira min mamma.

P

P forever

Hello Hello

Sarah is back on track så än sägen er, jag tror det beror på Mandarinshotsen faktiskt. Men vad gör det om hundra år, det var sjukt länge sedan jag mådde så här dåligt . Hon värdesätter Robin så fruktansvärt, finns på facebook för dem som behöver stöd och natten. Robin Hallberg, så att säga.

Japp, åter till "festen". Host. Sarah undrar var ölen finns och sitter mest och mumlar.
Nu går jag.

P


Min tur idag, S på toan!

Jag som inte ville bjuda på mina Toffefee jag fick av Oskar är nu tvungen att bjuda laget runt. Inte sjysst.


Förövtigt sitter nu en viss S på toan och spyr. När jag kommer in hittar jag dock Oskar med en tesked halvvägs in i munne med rårörda lingon. Om någon kan förklara detta på ett bättre sätt än jag så vore jag mycket tacksam.
Svaret var nämligen:
Lingon botar fyllehicka!¨
Det är nog trotsallt bäst att återvända för att se till att huset inte
1. Brinner ner
2. Saboteras till grunden
3. Plockas ner i beståndsdelar

OBS att jag är relavtivt nykter!

P

Deep inlove.

Nu har jag Sarah och fyra eller kanske fem, vem orkar hålla räkningen egentligen?, galna killar på besök mitt ute på slätten. Så att det känns som det kommer bli rätt okej ändå. Vi shotar, dricker vin och är sofistikerade. Enligt vissa. Inte enligt Sarah. Känns som en favorit i repris? Kanske?
Det är mycket frågetecken nu men de ska rätas ut framåt kvällen. Önskar att jag hade en kamera nu och kunde ta kort på eländet. Fasen då.

Hörs antagligen frammåt småtimmarna igen. Pussen på er!

Creeejsy madly.

Nu byter jag om, slänger ner det viktigaste i väskan och drar förbi Challe-B för att hämta Sarah, sen åker vi till Stavlösa och lagar mat, bastar och dricker vin! Det gillas!

P

Flipp eller flopp

Fybubblan vad jag hatar att städa. Det tar aldrig slut. Aldrig, aldrig, aldrig!

Men i kväll ska Sarah och jag festa till det lite på vårt egna sätt, vi får se om det blir flipp eller flopp.

Christopher: Fliiiiiippan!
Linnea: Men vad står H&M för?
Christopher: Henrik och Malliiin....

Internt, väldigt internt.

P

Charlie, you be mine.

Vet ni hur tråkigt det är att städa när man redan har städat en hel del?
Nu är jag alltså nästan klar med nerdervåningen som så när på spelarna och glasbordet som ska få sig var sin omgång. Nu ska jag kånka upp snabeljohan till övervåningen och fortsätta i Moa och Villes rum. När jag både tänker och efter och redan är igång så var det nog ett tag sedan mitt rum blev avdammat så jag tar väl det på vägen ner. Skönt, dock, för mamma och Henke att komma hem till ett nystädat hus! Det unnar jag dem!

P

Smoothietime

Uppe med tuppen! Det var jag faktiskt. Jag vaknade av mopdedpojkarna på granntomten runt halv 10, låg och drog mig en stund men var på gymmet 10:30. Körde ett lätt pass och efter det åkte Henke och jag in till stan och köpte födelsedagspresent till mamma. RENA RÅNET, måste jag tillägga. Hoppas hon inte läser detta, bara....
Det blev riktigt bra i alla fall!

Nu har jag en lång eftermiddag framför mig då jag ska städa HELA huset. Typ. Jag har hela nerdervåningen samt Moa och Villes rum dessutom. Skittråkigt, men bra fickpeng.

Nu ska jag sätta i mig resten av smoothien och äggmackan som fick blev min lunch.

Tråkgigt inlägg det blev..?

P

Konstiga hundar

Läs kommentaren jag fick om mitt förra inlägg, är han inte bara för söt? Killen alltså?



Hunden i fråga på bilen är en riktig lirare. Klicka på bilden så får ni se filmen. Jag tror jag ska göra samma sak i morgon då jag hört att det ska bli mildväder. Varför inte, liksom?

Nu ligger jag i sängen, pratar lite med Sarah och Evelina bara drog. Tror hon somnade? Med två och en halv man så ska jag sova nu. Snart... Lite senare sen kanske . . .

P

Inte dä blekeste.

Antikrundan är nedslaget i vardagsrummet tillsammans med mig och min mamma. Det har alltid varit mitt favoritprogram, näst efter SATC då, men... Det går liksom inte jämföra två olika kult-program.

I morgon ska jag städa hela nedervåningen och Moa och Villes rum och vid lunch ska Henke och jag åka till stan och köpa födelsedagspresent till mormin som fyller på lördag.
På kvällen har Sarah och jag lite planer och eftersom det är alla hjärtans dag i morgon, yeeees, ni hörde rätt. Den officiella hjärtansdagen blev ju flyttad från förra helgen så numera firar man det helgen efter alla hjärtans dag. Yeepp. Så i trevligt sällskap med ett fint årgångsvin ska vi spexa till det lite, är tanken. Men vi får väl se. . ?

Nu ska jag ägna allt mitt fokus till Antikrundan!

P

Like right now ready?

Nu väntar jag på att min mamma ska stampla in genom dörren. Då tar jag Sten och åker till Rimini. Arrrrrhhhh, jag är s hungrig! Sugen OCH hungrig! Mums!

P

Sysslar inte med det, längre.

Vet ni händelsevis hur kallt det är ute? Hur mycket kallare det blir att svischa fram i galopp mitt i skogen? Jättekallt!

Fick ett sms av Sarah att hon hade varit duktig och varit ute och gått i 1,5 timme. Då slog det mig att jag skulle till gymmet men var tvungen att äta först. Japp, idag blev det pannkakor. Idag igen. : )

Jag som ridit sen jag var fem år känner ingen som helst lust att göra det längre. Är inte det lustigt? Att jag aldrig känner suget efter att utöva det jag sysslat med hela livet? Det jag kämpat för så många gånger och alltid fått jobba i motvind för är borta? Jag måste tycka att det känns jättekonstigt.
Henke skrev:
Ska du med Moa på ridningen idag?
Jag svarade:
Jag håller inte på med de där hästarna längre. Det är över.


Sad, but true.

Baditude

Jag är inte blåögd, jag vill bara inte se.

Nu åker jag till Maria och hämtar upp fulvinet, vad vi nu ska ha det till? Jag som inte hade planerat något i denna väg i helgen. Men vi får väl se. Alltid bra att ha.
Eller något i den stilen.

Sen åker jag till Martina och rider med henne, sen blir det kanske lite pulkaåkning med henne och Chrille-boy eller så åker jag hem och städar i stället. Vi får se, som jag alltid säger.

Simma lugnt!

P

Sjuka drömmar

God morgon alla mina 19 läsare! (Nu får ni ju ta och tagga till lite!!)

Sitter och lyssnar på Britney Spears, och fråga mig inte varför - för det vet jag inte, men just nu är det Piece of me. Varför låter det som de stryper en kyckling i början? Riktigt lustigt, det där. Hör själva:
Här hittar ni videon

Annars så ligger det till så här. Jag vaknade vid 07:45 första gången av att min pappa drog igen dörren, förövrigt jättehårt, och åkte iväg till jobbet. Jag minns att jag var uppe i någon speciell dröm så jag ville bara somna om. Lite drygt en timme senare har jag hunnit med att drömma om att vi var på skolresa till Krakow vilket var en väldigt konstigt stad byggd i sten, lite som de grekiska äldre byarna.
I alla fall, till storyn, som Sofie skulle sagt.
Mitt upp i allt blir vi beskjutna och jag minns att jag tog skydd bakom en stenhög. Skytten i sig lekte "ett, två, tre stjärna" (eller ost som min syster säger) och skjöt sen ner de personer som inte stod stilla. Eftersom jag gömde mig bakom denna massiva stenhög fanns ingen chans att han skulle träffa mig men hjärtat satte sig i halsgropen när jag plötsligt ser en kula dra rakt igenom stenhögen och förbi mig, bara någon meter ifrån mig.
Vi lyckades komma därifrån och var på väg mot flygplatsen. Staden var byggd som i mindre gränder och när vi kommit bort en bit från tumulten så lyckas vi stänga till en port. Jag och mina skolkamrater samlas för att bestämma hur vi ska göra. Olle Haglund, av alla människor, håller i porten. Plötsligt slits porten upp och in kommer fyrtio arga Krakow:er som slåss och bråkar. De ropar något om "Maria, stena henne!" och Olle skriker att vi ska ta skydd. Jag, antagligen lat som jag är, satte mig på en bänk och de får syn på Maria lite längre bort. Sen dog hon. Hon fick några, ett dussin typ, stenar i huvudet och då bestämde jag mig för att det var dags att vakna.

Jag var dessutom tvungen att skriva ner minnesanteckningar när jag vaknade. De låter såhär:
Pistolskott, kyrkan, Olle Haglund skriker ta skydd, docerar dörren (tror jag menar forcerar?), kommer in, jag kan inte springa, börjar kasta sten på Maria, en mamma åt några barn, Krakow.
Just det där "en mamma år några barn", vad menar jag? Mitt i gänget satt en kanibal, tydligen.

Nu är det frukost. Nämnas bör inte att jag precis pratat om kaniblaer.

P

Fulvin ÄR gott.

Deppiga får alla vara speciellt om de lovar att vakna på bättre humör nästa dag och det är precis vad jag tänker göra. Jag tror bara jag blev utmattad av allt mitt tränande idag så bäst vore det nog om jag fick sova snart.

I morgon ska jag gå upp första gången jag vaknar, alltså så tidigt som möjligt, sen ska jag rida Nimrodd var tanken. Sen bär bilen mot Motala, hämta lite vin, åka in till Motala för att kanske rida en häst till för att sedan, bara eventuellt!, åka lite pulka med Martina och Chrille. Det gick ju så bra när Maria, jag och Sarah försökte sist så...
Sen kanske jag ska städa och försöka hinna gymma också. En späckad dag i veckan och jag känner mig redan stressad. En riktig stress-out!

Nejvars. Nu väntar sängen. Mitt huvud känns som deg, ungefär.

Puss på er!

When a heart breaks it don't breake even.

Vet ni vilket låt?
Den påminner mig om saker, minnen och underbara människor. Jag funderar på om texten kommer från mitt hjärta eller bara för att jag är trött. Kan det vara så? Att When a heart breakes it don't breake even?

Det är nog en struntsak.

Även om jag har tränat och stått i hela dagen så känner jag mig ganska hängig och deppig nu. Det brukar bara vara så de dagar man valt bort träningen och legat på soffan hela dagen. Nu tror ni säkert att jag ljuger för er och egentligen bara har legat under täcket mest? Men nej, för träningsvärk har jag och det får jag inte från soffan i alla fall.
Jag återkommer väl lite senare när jag har mer "kött på benen", så att säga.

P

Off and away

Nu åker jag till Nykyrka och slänger ett öga på Martina men speciellt Bea, så hon sköter sig. Annars får hon med mig att göra. Typ..?

P

I never told anyone!

Och nu tror ni att jag har legat på soffan hela dagen, inte simmat tjugo längder, promenerat en timme och gymmat i trettio minuter? Men så är inte fallet. Jag haaar simmat tjugo längder, promenerat en timme och gymmat i trettio minuter och precis avslutat min helsjyssta smoothie jag gjorde. Yey - till mig.

Nu väntar jag på ett telefonsamtal från Haany men det verkar som hon:
1. Har helskoj med sitt besök
2. Glömt bort mig
Men vadan det än är så spelar det inte mig någon roll för nu blir det horisontellt viloläge i den blå i skinn för min del.

Puss på er!


Varför är jag så sugen på Thai-mat?

Idag är jag en riktig, riktik liten slökorv. Även om jag vaknar självmant varje timme från klockan sex på morgonen tar det enda fram till halv elva innan jag får foten ur och kravlar mig ur sängen. Men, se det från den ljusa sidan. En halvtimme tidigare än igår!

En vit lögn sa att jag skulle till gymmet nu och redan hade packat väskan, men som sagt. Det var en vit lögn. Jag tror jag åker dit om en timme eller så men har dock inte bestämt mig i fall jag ska köra gymmet eller simma idag. Det var väldigt länge sedan jag simmade och eftersom jag har träningsvärk i axlarna idag så kanske det är dags?

Annars står ungefär så här mycket på planeringen idag:



Ha det bra!
P

Vickan och jag

Ögonen svider bara lagom mycket. Jag tror jag har (för att citera mig själv från fyllan) lotjon in maj ajs, igen.

Förövrigt så fick middagen 3 av 5 plus. Anledningen till ett inte högre betyg var storleken och att fläsk är så gott men förbannat pilligt. Man vill ju inte äta de där äckliga fettsvålarna på sidan så då blir det ett heltidsprojekt om man ska bli mätt.
Så, Sofie, jag gjorde rätt i att köpa en stor godispåse!

Nu ska jag skriva ett mail, titta på Vickan och sen är det sovdags.

P

Dolt nummer

Sarah säger:

Hallå det är nån som ringer mig på dolt nr o stönar...

Fan, nu kom hon på mig. Nedrans också.

P


Norge är alltid Norge...



"Röjer snö och åker rutschkana - utan säkerhetslina Svenskt företag polisanmält.
SE VIDEON som skapat stor debatt i Norge"


Behöver jag tillägga att det är norrmän som sysslar med denna väldigt farliga sysselsätting? Jag måste ännu en gång påpeka att norrmän är inte riktigt som andra män. Norrmän är speciella.

P

Whoopi Doopie?

Ni tror att jag har legat på soffan hela dagen men så är icke fallet. Idag har jag varit lodrätt stående nästan hela tiden, bortsett från de maskiner på gymmet man sitter i. Efter gymmet åkte jag till Sofie på Östen och köpte mig en godispåse. Inte heller denna gång var påsen tyngre än 25 kronor.

Till middag står det på menyn idag rotfrukter med fläsk, vilket jag tycker låter helskrämmande. Jag vill ha tillbaka tzatsikin, den rostade potatisen eller taboluehn. Typiskt att de alltid ska ändra matvanorna när de blivit som allra bäst!
Och det blir inte bättre när man tittar på Hell's Kitchen och de lägger fram urtjusig mat på borden.
Ni ska få ett sammandrag från vår middag senare, om den var lyckad eller ej.

P

Ännu kallare idag

Förstår ni verkligen hur kallt det är ute? Jag tror verkligen inte det.

Jag är full av inspiration. Nu blir det pannkakor.

P


You are my darling, my clementine.

Idag är det en ny morgon dränkt i solsken. (Meningen var att det där skulle låta fantastiskt och underbart, nu blev det inte riktigt så...) Frukosten ligger tryggt i kistan och jag ska egentligen bara borsta tänderna och ta på mig ridkläderna för jag ska rida Nimrodd idag igen. Solen är ju som sagt framme och hjälper till idag så den här uteritten kommer bli fantastisk, det känner jag, det.

Inget mer att rapportera för tillfället så jag återkommer efter ritten med kalla fingrar och frusna tår. Idag behåller jag termobyxorna på även när jag rider, det är med basta.

P

Grattismeddelanden kan vara korta, men också låånga.

Efter att ha gosat lite i soffan med Hank (ni vet, Hank från tv-serien, Hank the Hunk) så ska jag snart vila huvudet mot kudden. Jag har alltid ett problem innan jag ska sova och det är att jag måste sysselsätta mig en sista gång. Läsa ett kapitell eller läsa tidningen. Ibland borstar jag igenom håret ordentligt eller skriver lite i min lilla Prestige.
Igår roade jag mig med att skicka iväg ett långt "grattis-sms" till Stumpen som fyllde. Med viss censur i meddelandet så lät det ungefär såhär:

"Det är trehundrasextiofem dagar på ett år, då det inte är skottår, då det är endast är trehundrasexitofyra dagar. Säg att du i genomsnitt idkar samlag varannan dag, hela året, då blir det alltså etthundraåttiotvå gånger på ett skottår. Dina p-piller kostar tjugofem kronor för tre månader, alltså hundra kronor för ett helt år. Det blir alltså en krona och åttiotvå öre per tillfälle. Eftersom det är svårt att betala om du inte betalar med kort avrundar vi till nätt och jämt två kronor. Eftersom du, idag, fyller tjugo år kommer du få betala dina p-piller själv. Ett svagt minne säger mig att det kostar tvåhundrafemtio kronor för tre månader, alltså ettusen kronor per år. Detta blir, om vi fortfarande leker med tanken att du har sex varannan dag och det dessutom är skottår, för varje samlag fem  komma fyramiljonerfyrahundrafyrtiofemtusenfemtionio kronor. Hade du sparat alla dessa p-piller hade du i runda slängar tjänat fem kronor och femtio öre. Om du som genomsnittlig kvinna lever tills du är sjuttio år gammal och är befruktningsbar mellan tretton till femtiotre års ålder, totalt alltså fyrtio år så blir det fyrtiotusen kronor på en hel livstid. Vet du händelsevis hur mycket godis du skulle kunna köpa för de pengarna? Eller hur många afrikanska barn som skulle kunna få en utbildning? Hur många biaframagar du skulle kunna rädda? Hur många plåster du skulle kunna bidra med till sjukhusen i Gaza? Men jag tycker du borde strunta i det eftersom det är din födelsedag i ca fyra minuter till och du borde leva livet medans DU har det kvar. Grattis!"

Kort och konsist sådär. . .

Nu är det nattinatt.

P

Inget smör - ingen kaka!

Jag har märkt hur väsentligt smör eller margarin är när man ska slänga ihop en kaka. Det är verkligen det enda jag inte har hemma. Jag sitter till och med på ett paket brunt farinsocker! Det är ju inte varje dag. Men just idag hade vi verkligen inget smör. Blev ingen kladdkaka med glass för min del idag, inte. Jag antar att någon inte ville att jag skulle sätta i mig en hel kaka själv så det var därför det inte fanns något smör hemma. Kan det vara så? Sarah, är det du som sitter och hindrar mig i min body-building-process? Inte sjysst, i så fall.


P

Middagen have to come home soon, please.

Snart kommer min pappa hem från affären. Han ska köpa ägg, socker, sallad och hamburgebröd. Gissa vad jag ska laga för middag till mig själv?
Just! Fattiga riddare på hamburge-vis. Smaskens!

P

Frusna fingrar och isklumpar till tår.

Fy fabian vad kallt det är ute. Jag har aldrig gillat kylan och spciellt inte när solen inte är framme. Snö har aldrig varit min grej kan tilläggas.

Nu är jag i alla fall hemma efter en ganska mysig uteritt med Nimrodd. Han var pigg och glad men eftersom det var så mycket snö och ganska halt tog vi det mestadels lugnt. Det finns ett ställe där Nimrodd och jag alltid brukade springa så fort vi bara kunde och idag när vi kom tid vaknade han till liv igen. Han var på bettet och trippade runt för att få springa så fort benen bar honom, men idag fick han glatt nöja sig med att trava. Jag visste inte hur marken såg ut under snön och sådär. Vill ju inte att killen ska bryta benen av sig!

Jag har inget mer i min kalender idag. Det känns sådär.

P

Ett, två, tre.

Det svåra är att få "tummen ur" och min sitter fortfarande fast. Nästan som med superlim!

P

Nimrodd

En tom sida i bloggen skapar inte direkt möjlighet till fantasi. Tråkigt inlägg det här kommer bli, det känner jag redan nu.

Men, struntsak samma.
Jag funderar på att ta min Gamla Bosson in till Vadstena och köpa ett paket jäst eller så. Då kan jag sysselsätta mig med att baka lite idag. Okej. Bullarna tog slut förra veckan, så jag är så illa tvungen. . .

Fick ett sms av Anna precis, inte Anna Fest, utan Anna. Hon är i Sälen men hennes gamle veteran Nimrodd står hemma utan vidare sysselsättning. Nimrodd och jag skördade framgång åren 2005-2006 och jag har många rosetter från den tiden. Nimrodd och jag var oslagbara, på vår nivå. : ) Det ska bli kul så jag tar nog sparken bort till Öhman senare och tar en svängom med honom i snön. Skulle vara ännu skönare om solen bestämde sig för att hänga på.

Nu ska jag ut och pulsa i snön. Mysigt!

P

Ingen vanlig söndag.

För det är än så länge ingen vanlig dag, för det är Sofie Karlssons födelsedag, Hurra, Hurra, Hurra!



Pussunge.




Ekenryttarna

Jag förstår att jag har lovat en hel del och ni måste sitta som på nålar nu när jag ska berätta vad jag har gjort i helgen? Min lördag vet ni ju på ett ungefär hur den såg ut och fredagen har vi redan talat klart om. Nog om det.

Idag gick jag upp tidigare än vad jag gjort på hela vintern. Klockan sju ringde klockan och även om sängen forfarande var jättemjuk och varm och bara bad mig om att ligga kvar så motstod jag frästelsen och gick upp och satte på mig termobyxor och underställ. Sen åkte jag hem till Karlssons i Varv. Efter att ha kickat igång lastbilen, som även den, tyckte det var lite kallt idag kom vi iväg med siktet inställt på Ekenryttarnas anläggning i Norrköping.
Efter en lång, händelserik och ganska skön dag så begav sig ekipagena hemmåt ,en efter en, förutom vi som blev kvar. De brevid oss fick inte igång deras lastbil men med den lilla kunskap jag kan om batterier, likström, växelström om vartannat så kunde vi inte hjälpa dem.
Halvvägs hemma i Varv beslöt sig dock Sofies lastbil att det var droppen. Det hade nog droppat ett bra tag, antagligen, eftersom motorn mer eller mindre hade börjat koka. Kylarvattnet var totalt slut och efter att två händiga män hade fixat det medans damerna satt inne på macken och åt korv så började "Den Gamle Bettan" rulla mot Varv igen. Runt åttasnåret var vi hemma och hemma i Stavlösa var jag inte förän närmare nio.
Jag kan sammanfatta dagen med tre ord:
1. Kallt
2. Soligt
3. Väntan

Nu gav min far precis mig lite godis så nu ska jag slänga igen dumburken, tror jag, och hoppa ner i badkaret med mina Non Stops.

Pussen även denna söndag!

Slut Citat

Ett underbart citat från Hanna igår när vi pratade om belastningsregistret var:
"Man kan få ett prick i sitt körkort!"

Där har ni henne, svart på vitt.

P

Dålig uppdatering

Efter ett sjudundrande 50-årskalas så är jag hemma igen och ber om ursäkta för den totalt obefintliga uppdatering under helgen. I morgon ska jag dessutom följa med Sofie på tävlingen så då blir det inte mycket uppdatering där heller.

Jag är rätt sliten nu och ska gå upp runt 7-snåret så jag ska hoppa i säng redan nu och får väl uppdatera er om helgen i morgon eftermiddag. Bilder utlovas från gårdagskvällen dessutom.

Ha de fint, simma lugnt och ta hand om er, så att säga.

Alla hjärtansdag är officiellt numera flyttad till nästa helg, dessutom. För den som inte visste det.

P

Jag är något att likna med vad katten har släpat in.

Jaa, som alla förstår mår man ju inte kalas idag. De som träffade mig igår vet ju hur jag borde känna, och multiplicera det sedan med 10 så får ni fram en tusendel av det jag känner.
Det får nog räcka på ett tag nu, känns det som.

Meningen var att vi runt 16 skulle åka till Pasquale och fira hans 40-årsdag men som jag känner nu stannar jag nog hemma en stund eller två.

Som Sarah skulle sagt, eller som jag jag:
Det känns som jag är överkörd av ett transporttåg.

P

I en rosa helikopter.

Nu laddar vi hos Sarah med "fjortislistsan" och varsin sjuttis. Typ.

Sofia, vi ses i dimman!

P

Snutt och en Plutt.

Inte en tanken på sängen än så länge men ändå gäspar jag värre än någonsin. Jag tror jag får göra en revolt mot mina tonårstankar. En vuxen kvinna, som jag, som har städat hela dagen, skjutsat runt på min föråldrade pappa och som har varit på gymmet måste få sin skönhetssömn.

Tänkte bara säga att min Snutt skrev "Jag saknar dig" till mig idag. Det gjorde att hela hjärtat hoppade till och missade att slå några slag sen blev jag alldeles varm i kroppen. Jag pratar givetvis om:

   



Nu blir det nog badkaret för mig ändå, men lite back-up från Sarah. Det kanske är dags att ta tag i det, så att säga.

Sov gott alla mina 34 läsare!

P


Röjfest times 100, slut citat.

Även om jag trodde att torsdagen skulle gå översnabbt bara för att man längtade så mycket  efter fredagen så har den verkligen segat sig förbi i den mest extrema snigelhastighet. Typiskt att det alltid ska vara så när man väntar på något gott, eller hur är det?

Dagen har spenderats hemma såväl som i bilen samt i sporthallen. Gymmet idag kändes överflödigt. Jag orkade ingenting och hade bara väldigt mycket träningsvärk. Men, se det från den ljusa sidan. Nu har jag en ledig gymdag i helgen att se fram emot.
Åkte och hämtade min papo sen i Mjölby eftersom hans bil är inne på omlackering. Pappa har haft lite otur nu i början på året när någon klåpare bestämde sig för att dra nyckeln längst hela sidan på den silvriga volvon. Inte snällt. Så därför måste jag även köra in honom till Linköping och lackeringsfirman i morgonbitti och just eftersom jag då befinner mig i Linköping tänkte jag svänga förbi Scorett och se vad de hade att erbjuda mitt 400 kr presentkort. Det ser jag fram emot. Som tack för att jag kör runt på min far fick jag en full tank i Bettan. Snäll pappa, det där.

Under kvällen har jag lagat mat och läst Corren. Alltså, jag har inte gjort något speciellt. Jag funderar dock på att slänga mig i badkaret ganska snart och jobba på det där även kallat "stubb" på benen. Stubb är också en synonym för "vildväxt djungel". Det kanske passar fint inför fredagens festligheter.

Vi får se hur det blir med det.

P

Vårinspirerat inlägg

Efter att ha städat både mitt rum och hela nedervåningen (med fokus på toaletten, som mamma sa, vilket innebar att jag tog tag i de där äckliga kiss-ränderna som någon spillt efter sig som runnit längst hela toalettstolen ner till golvet. Jag hatar kiss!) och slängt ihop tre styckrn tvättmaskiner som jag vikt, lagt ner i lådor och sorterat. Jag känner mig rätt lyckad i dag måste jag säga.

När Anna Fest, Sarah och jag var och fikade igår så sa jag vad jag längtade efter allra mest. När man i sin filt kan sitta på farstutrappen med en kopp the och en god bok, bara frysa yttepyttelite och låta vårsolen göra sina första nyansskillnad i ansiktet. Det är vår med efterlängtade sommaren som står i dörren och väntar. Nu sitter jag i min säng med datorn och har precis dragit upp rullgaridnen. Som jag förutsåg i morse så skiner solen idag och rakt in i mitt rum, ner bland mina obäddade kuddar och täcken och rakt i mina ögon. En sommardag hade man flyttat på sig, men nu sitter jag kvar och låter solen irritera mina ögon så mycket att jag knappt kan ha dem öppna.

Jag älskar solen.

P

Jag tror det är en strålande morgon?

Men god morgon på er! Vad jag känner, utan att ha ens lyft mig ur sängen eller ens dragit upp rullgardinen, så är det en strålande morgon. Tji får väl säkert jag sen när jag går upp och det är snöstorm ute eller något i den stilen. Tråk-väder med andra ord.

Nej, men idag är planen i alla fall att plocka i ordning lite på mitt egna rum. Av någon anledning, okänd dock, ser det ut som ett smärre nedslag i bombform här. Det är kläder och diverse hygienartiklar överallt! Bort ska de och sen ska jag städa nedervåningen med fokus på toaletten. Det lät väl kul? Jag drar på lite musik så kommer det säkert gå också. Beroende på när jag är klar där så åker jag till gymmet. Jag ska hämta min pappa i Mjölby 17:15 så jag måste åka från Motala 16:40 ca, beroende på hur vädret ser ut.
Där har ni min dag. Nu tror jag att jag ska dra mig upp ur sängen.... Eller nej, jag har ju bloggkoll kvar att kolla igenom.

Hejs!

Sex and the city på 3:an, dags att slå igen.

Nääe, nu får det vara nog. Nu ska jag sova.

Idag har det varit en bra dag, bortsett morgonen. Jag vet att du läser och jag vill säga förlåt en gång till. Du veeeet vad jag tycker om er. <3

Nattinatt

P

Modebloggar'n!


En riktig skoorgasm fick både Sarah och jag när vi såg den här läckerbiten på Scorett tidigare idag. Mums, säger jag bara. Men eftersom Maria påpekade storleken på mina fötter och jag inte orkar med att måla tånaglarna och få dem att se "naturliga" ut så skiter vi i  det. Men de kan bli dina för 650 ynka slantar. Märket är Tiamo och säljs på Scorett, jag älskar Tiamo. Mina studentskor var i samma märke. J'adore.

P


Not so clever.



Japp, så det är här jag sitter och botaniserar mellan "fläkt av citron" eller "med svag ton av halm". Spriten har alltid varit min bästa vän. He  - he.
Tack Anna, för tipset!

Här får man ju faktiskt hänga och lukta, titta och känna fastän man inte är tillräckligt åldrad.

P

Bloggfika?

Nu börjar tröttheten skölja över mig men ännu ska jag inte vila ögonen. Jag har mycket kvar att uträtta idag, måste bland annat ta reda på min beställningsorder tills i morgon för att överlämna.

Fikade med Sarah och Anna vid 6-snåret och, som alltid, diskuterades viktiga livsfrågor samt vilket tvprogram man ska ägna småtimmarna åt i natt. Ett brett spektrum, så att säga.
Men Anna frågade också "Är det inte jobbigt att blogga?"
Jag svarade anna genom att säga att jag inte skulle blogga om jah fann det jobbigt, jag skulle heller aldrig blogga om jag inte fann ett nöje i det. Jag gillar min blogg. Jag måste nog säga att min blogg är den bästa av alla bloggar. På mitt sätt. Sen har man förebilder och idoler även i bloggvärlden men de tar vi upp en annan gång. Någon som jag nämde för Anna gav min inspiration var Egoina. Här, Anna, finnas alltså länken. Det är bara att gå in och kika! Lämna en kommentar om vad du tyckte sen också. : )

Nu är det Top Model, som Anna redan har avslöjat slutet på.

P

P.s

Spyflugan jag skrev om i ett P.s häromdagen har kolat vippen. Han ligger numera med benen i vädret på min skänk.

Tillbaka

Och fyfan vad kallt.

P

Pukla i Duntis. Eh?

Hela världen blir helt nedslöad pga alla bloggar. Ska man inte tvinga sig själv att hinna läsa en innan bussen går så måste man skriva i sin egna.

Maria kommer och hämtar mig vilken sekund som hellst. Innan det ska jag ha fått på mig termobyxor, vinterjacka, vantar, halsduk och mössa. Nu sitter jag i underställ efter ett hest-pass på gymmet. Hurfan ska jag orka det här!? Ursäkta min ovårdade språk.

Vilken sekund som hellst. . . Better be going.

P

Hur många olika sätt finns det att säga "god natt" på?

Något jag glömde när jag var på Wallerska var att titta i alla de gamla fotoalbumen. Nästa gång jag är där ska jag övertala Tommy att få sno de kort som jag är med på. Tommy har väl inte alldeles för många år kvar där och det är ju bara vi kvar som kan minnas. Det vore en fin present, tycker jag.

En annan fin present vore ju om man fick tillbringa lite tid med någon man tycker om i helgen men det ser ut som att bli så, riktigt. Så i stället får jag väl försöka hitta någon singel-tjej att dela dagen med, delad glädje sägs ju vara dubbel glädje vilket jag tycker låter underbart. Jag funderar på att göra en hjärtformad hallonpaj av de hallonen jag fick utav Martina. Skulle inte det sitta fint?


Nu är det Scrubs och sen ska ögonen få vila.

P


P.s
Jag har en spyfluga på mitt rum. Mitt i vintern!

Tusen och åter tusen frågor.

Efter att idag sett lika många olika stavningar på ordet "däggdjur" som antal barn i klassen är mitt huvud rätt mört. Efter en chokladbit, eller sju, så klarnar äntligen huvudet till och jag börjar känna mig så smått mänsklig igen.

Klockan nio börjar House så då är det jag och Henke som sitter bänkade i soffan där nere med varsin chokladkaka, eller tretton.

Och för att klargöra, jag är 19 år och gillar hästar.

P


Vet du vad? Ska jag säga?

Jag har haft en helt underbar dag på S:t persskolan! Och jag skällde bara ut ett barn! Kan ni ens tänka er?

När jag kom dit så pratade de om husmusen och däggdjur, jag, tillsammans med AnnCharlotte, satt och tittade på när deras lärare pratade om dessa pälsklädda, diande djur. Sen blev det fruktstund och rast. Att vara rastvakt, har jag lärt mig, är riktigt kallt så i framtiden åker termobyxorna med!
Efter rasten klippte jag och AC till lite pusselbitar till ett spel som hon tillverkat. Sen var det lunch. Jag fick sitta tillsammans med tjejerna och de hade typ 1000 frågor. Hur gammal jag var, och när jag var född, om jag hade några småsyskon och om jag tyckte om hästar.
Lunchrasten var ännu kallare men avslutades med lite rättstavning och sen begav de sig till Wallerska villan. Från 12 till 15:30 var jag på Wallerska, pärlade lite, pusslade, ritade och fixade en solhatt till Maja som ska spela teater om några veckor.
Till sist, efter lite mellanmål, så gick vi över till ladan och när det bara var tre barn kvar, på fyra lärare, så fick jag åka hem. Nu är jag helt tom i huvudet. All energi gick åt till alla dessa underbara barn.

En flicka kom fram till mig och frågade vart jag bodde. Jag förklarade som det var, att jag bodde tillsammans med min pappa på landet och min mamma i Motala. Då förstod hon att mina föräldrar var skilda. Hon berättade då om sin kompis vars föräldrar också var skilda. Plötsligt säger flickan:
De skilde sig på grund av att pappan tvingade henne att äta bananskal. Hennes ögon när hon berättade detta innehöll inget annat än förvirring, men jag, å andra sidan, bara fnittrade.
Ur storyn framgår inte vem som tvingades äta skalen eller varför?
Barn i den åldern är hur underbara som helst.

Jag hoppas på att få komma tillbaka dit så snart som möjligt. Glädjen hos tjejerna när jag berättade att jag kanske kunde bli deras vikarie en dag var helt oemotståndlig. Jag vill tillbaka dit. I morgon.

P

Hank the Hunk.



Nu ska jag borsta tänderna och tvätta av mig sminket (som jag inte ens lagt på idag) och förbereda mig för 30 minuter med Hank Moody. Jag måste bara erkänna att han är ganska het. För att vara äldre alltså! Äldre än mig, mycket äldre än  mig. Het... Var det, ja. Het, läcker, snygg, het. You name it.

Nu ska jag gå och lägga mig med Hank.

P

I morgon is the big day.

Jag laddar alltså nu inför min stora dag i morgon. Det må vara den störtsta dagen i mitt liv? Jag längtar massvis tills dess att klockan ringer i morgon bitti och jag får skynda mig som jag brukade göra när jag skulle till skolan. En chans att återuppleva äldre dagars underbara glans!

Nu tittar jag på Simon och Thomas som inreder ett hundcafé, Thomas utbrister:
"Pooters had a wee!"
Måste jag skriva att jag tyckte att det lät kul?

I kväll är det Carlifornication vid 22:40 på fyran. Missa inte det!

P


Tråkig bloggdag


Inga krafter kvar alls. Nu är jag hos mammi och hon håller på att laga korvstroganoff. Måste säga att det låter sjukt gott, mitt i prick. Lite tabolueh fanns fortfarande kvar så det ska jag mumsa i mig det också.

Nu ska jag titta på tv. Eller nått. Nypa mig i skinnet lite i hopp om att inte somna.

För er som inte vet vad tabouleh är så Libanesisk sallad som innehåller bulgur, tomater, persilja, olivolja, citron, tomat, lök och mynta. Det är supergott och ska hellst serveras med en yoghurtdressing innehållande gurka, mynta, citron och valnötter.
Frida, pirrar det lite i smaklökarna så var det just det här vi åt när vi var i Turkiet. Mumma!

P

Jumper, Winnerbäck och Agnes är bra sällskap.

Nu, äntligen och inte en sekund för sent är jag klar med städningen. Jag sitter och känner efter i fall det skulle vara så i fall att jag har lite krafter kvar till gymmet. Har inte bestämt mig än men, varför inte, egentligen? Jag sov till elva i morse och i morgon måste jag ju gå upp i alla fall runt åttasnåret om jag ska hinna in till halv tio och alla söta barn på S:t Persskolan. Själva poängen var att jag inte kommer vara trött vid tio i kväll och därför känns ett pass på gymmet i sin rätt för att trötta ut kroppen ytterliggare lite till. Så kanske jag somnar av det, i alla fall.

Jag funderar på att ta med mig gitarren till Motala också. Vi har ett jättefint fodral och pappa är ju ändå inte hemma förän torsdag. Vi får väl se, vi får väl se?

Nu ska jag hoppa in i duschen och tvätta av mig allt städdamm.

P

Som ett spöke i min hjärna

Två badrum är avklarade och nu har jag bara 10 rum kvar. Det lät inte så jobbigt med "bara" men siffran var högre än vad jag hoppats på. Jag ska damma överallt, dra fram snabeldraken och sen är det våttorkning av golv. Jag är redan helt slut. Hur ska detta gå? Men fint blir det!

Katten var en tendens att vara lite ivägen idag. Jag tror han är sällskapssjuk men i stället för att krama om honom skvätter jag vatten på honom. Då fräser han åt mig. Helfestligt!

Åter till dammtrasan.

P

What a beautiful morning


Vet ni att solen skiner hur vackert som hellst? Det är helt underbart väder utanför fönstret med knappt en minusgrad. Det är nu jag skulle vilja ha mina blå Salomon under fötterna med mina röda pjäxor och svischa ner för backen.
Jag läste nämligen också i tidningen till frukosten att Ombergsliden har öppnat. Dit lär jag nog inte få med min pappa och jag har ju inte råd att betala själv så det blev väl inget med det. . .



Jag ska ta tag i dagen genom att snart sätta på stereon i köket och börja plocka överallt. Det ligger tidningar, böcker, CD-skivor och hur mycket annat plock&pill överallt så det måste bort innan grovstädningen börjar. Jag känner att jag frammåt eftermiddagen kommer vara helt död. Gymmet får nog kanske stå åt sidan idag.
Frågan är bara i vilken ände av huset man börjar i när det är så himlans stort?
Åhh... Jag som ville åka skidor.

P

"Fy!"

Och några minuter senare ville jag bara tillägga att jag numera har blåsor på vänster pek, lång och ringfinger. Det gör ont. Mycket ont. I morgon blir det nog inget gitarrspel för mig, inte.

Nu ska jag sova. Hörs i morgon, då ska jag städa hela huset. Baskemig så skoj..

P

Efter dag kommer..?

Det var inte många inlägg som kom in i bloggen idag, inte. Men, kvalité eller kvantitet?



Så värst kvalitativt inlägg blev det väl inte. Dock.

P

Lilla Prestige 2009

Jag har fått en ny kalender. Eller, jag fick den för flera månader sedan men det är inte förän nu som jag känner mig i behov av en. Jag som har så mycket i mitt liv, just nu, alltså.
Men så är det. Hittills har jag skrivit upp mina 4 kommande jobbtider i februari, mars, april och maj på Folkets Hus. Även min "gå-vid-sidan-av"-dag på tisdag 09:30, att jag i morgon ska städa hos pappa, hämta pappa på tåget på torsdag och köra honom till jobbet på fredag. Och även att det är Club Exposed i helgen plus att Martina tävlar på söndagen. Och sist men inte minst att jag får lön den 27:e. Har ni något som ni tycker att jag borde komma ihåg kan ni lämna ett meddelande i kommentarsfältet.

Det var allt för mej. Hej.


God morgon

Bättre sent än aldrig, eller hur?

Jag gick upp skapligt tidigt i morse och skjutsade Martina till Nykyrka. Nu, när tårtna frusit sönder, så är jag hemma igen. Slängt i mig lite tiramisu och taboule. Sååå gott. Nu är jag nöjd och snart slutar jag nog frysa också.

Snart kommer Marre och så ska vi åka till Evvve och titta på Yrrol. Dags att Maria får lära sig lite om svensk film. Japp.

P

Ugglish




Eftersom Sarah bara tittar på bilderna i bloggen så lägger jag till en bild nu med hänvisning att läsa alla mina andra inlägg under dagen. Typ. Vem passar inte då bättre än allas vår underbara Uggla?


Here he is! UGGLA.

P


Lugn och fin, verum hälsofil.

Marre och jag drog helt sonika hem till Christopher där Sofie och Baily var. Det blev inte mycket melodifestivalen men däremot ganska mycket sällskapsspel.
Jag har en stor klump i magen efter vad Christophers systers hund gjorde mot spelen, som inte är mina. Fortfarande i fullt funktionsdugligt skick men jag måste ersätta vissa atteraljer. Eller, det var ju inte min hund som gjorde det, ska inte ägaren till hunde göra det då? Tåls att fundera på. Får väl helt enkelt säga att vi jobbar på det.

Två parti sällskapsspel, där först jag och Christopher vann, men när Sofie ville mixa lagen och spela tillsammans med sin pojkvän så fick Maria och jag chansen att bräda Sofie ännu en gång. Allt berodde alltså på att:
1. Jag var bäst
2. Sofie var mindre bra
När Sofie började känna sig rastlös gick tankarna från pulkåkning, Telly Tubbies-backen (alltså även kallad "Jätten", vid OK), snowracer och fyrhjulsdriven bil så kom Christopher på den mest briljanta idén att alla skulle dra på sig skidställen och bege sig ut i mörkret. Kvällens guldkant var alltså när Sofie och jag satt tätt, tätt intill varandra i en uppblåsbar strandbåt efter en bil i 50 km / h på en stubbåker. Det slutade dock med att båten gick sönder och vi fick ersätta den med en pulka och en snowracer i stället. Maria var den tappre som satt kvar längst och jag var den proffsiga som fick upp bilen för backen. Fyrhjulsdrift, jag säger då det.

Några chokladfingrar och parti Neger och president senare, som jag förövrigt förlorade första gången samt vann andra omgången (då alla av någon anledning inte ville spela mer?), åkte Marre och jag tillbaka in mot stan. Nu ligger jag i min säng med min bricka, laptop och tv.
25 mest eftertraktade strandkropparna går nu på E! och är inte det minsta underhållande så därför ska jag slänga igen dumburken och ägna mig åt några timmars sömn. I morgon ska jag vara hos Mertha vid 11:15 för att köra henne till Nykyrkas Pay and Jump. Fan, vad skoj..?

Hörs i morgon då!
P




"Skulle Linnea Sjöberg passa som gangster?"

Klart jag skulle, vad tror ni om mig egentligen? Någon hade också svarat på frågan "Tycker du att Linnea Sjöberg är vältränad?" och jag hade fått ett fett nej. Meeen, tar det som en sparkt i röven, i rätt riktning. Jag såg faktiskt mina axelmuskler i spegeln i dag när jag körde axelpress. Jättefina var de! : )

Martina och jag kom precis hem efter innebandyn. Hon är hemma hos sig alltså. Eller nej, hos Chrille rättare sagt. I alla fall... Solfjäderns B-lag vann denna match mot Mjölby (Sofia, MJÖLBY!) och de gjorde de med bravur. Helt jättesnyggt gjort.

Det enda jag fokuserade på under matchen var hur fruktansvärt trött jag var. Det är jag fortfarande. Men kvällen ska trots det spenderas i Kulla hos Christopher tillsammans med hans fruga Sofie och min fruga Maria. Vi ska spela spel och kanske titta på Melodifestivalen. Trevligt. Först blir det mat. Hörde någon som rev gurka förrut så jag hoppas på en riktigt smarrig tzatsiki. Mums!

Nu är det off and go. Funderade på att locka håret också. . .

P

Innebandy nästa

Även om jag är helt slut i både kropp och huvud så känns allting så mycket lättare nu. Jag har inte grävt ner mig i någonting på bra många dagar nu och det ser ljust ut med jobbandet nu. Nu har jag både Folkets Hus/Park en gång i månaden och S:t Persskolan med vicket. Det är helt otroligt vad lite framtidsutsikter kan göra för motivationen och själen. Det är helt fantastiskt.

Något som också gör att man känner sig pigg och glad är vännerna. I går fick jag tillfälle att träffa nästan alla samtidigt, vilket inte händer allt för ofta. Mysigt var det i alla fall.

Nu ska jag, efter att Evelina övertalat mig att spela det här konstiga spelet, åka och hämta Martina sen ska vi åka till Östenssons och köpa godis och sen titta på Chrillemannen när han spelar innebandy. Jag hoppas veerkligen att det finns sötsaker för ögonen också att vila över, annars gör jag verkligen det här i onödan! : )

P

Ingen sovmorgon här inte, beroende på vad du jämför med.

Nu tror ni allt att jag tagit en sjudundrande sovmorgon, va? Men så är det inte. Jag gick upp vid 11, he he, och åkte till gymmet. Mor och jag fastande sedan vid Litho Cup som gick av stapeln idag så vi stod och tittade lite på simningen.
Nu är jag hemma, nerbäddad i sängen igen. Gymmet tog verkligen musten av mig idag, som alltid. . .  Men jag tror jag ska hänka min mamma till M-blommor snart. Bara för att få se vad världen utanför Sporthallen och stallet har att erbjuda, liksom.

Nu drar jag.

Hejpa.

Hoppeisäng.

Nattinatt på er alla läsare. Vi hörs nog i morgon också. : )

Nytt läsarrekord igår, nästan.

P

"Gå-sen"?

Sjukt mysig kväll med alla vännerna. Synd att Tove och Beate inte var i stan så att de hade hakat. Då hade det nästan varit fulländat.

Men efter sjukt mycket mat, och ännu mer rester så gick vi totallös på efterrätten som var något i stil med det godaste jag ätit. Ungefär. Kiwi, mango, banan, hallon, blåbär, jordgubbar och apelsin i ugnen med riven vit choklad över. Seriöst. Helt hypergott med vaniljglass till. Bättre än blåbärspaj, eller hur, Evelina?

Många skulle upp och jobba i morgon och de som inte störs av det problemet stannade kvar och körde ännu mer Alias. Efter att ha mixat sönder lagen så jag egentligen inte vet vem som vann, men jag är säker på att jag vann majoriteten av alla gånger, så beslöt sig den tappra skaran bestående av mig, Maria, Martina och Sofia att städa upp hela kalaset och call:a it a night. Sen tog jag Bettan hem vid 12-snåret och nu ligger jag i min sköna, varma säng.

Tack alla mina fina vänner för kvällen. Nu får det inte dröja för lång tid tills nästa gång!

Ögonlocken väger typ jättetungt så nu ska jag släcka ner datorn.

P


Och bara förresten, så ni vet så är "gå-sen" ingenting som Martina vet vad det är. Men hon förklarar det som "en fågel, inte struts och sen inte nu". Ordet hon egentligen var ute efter var "gossen". Men det ordet var waaay to advanced för Martina. Annars var hon förvånadsvärt duktig på Alias. : )

VÅNDA!

Jag vet inte vad jag har gett mig in på. Nu har jag handlat första lasset, sen ska jag hem, kolla hur mycket som finns av allting sen måste jag åka in till Vadstena och köpa det som fattas. Bland annat dricka, kyckling och pasta. Några väsentliga delar i middagen.

Jag fattar nog inte själv. 10 fnittriga tjejer ska till mig i kväll. Jag bjöd 10 för att vara säker på att någon kom. Inte att 10 skulle komma! ; ) Nejdå, ju fler - desto trevligare.

   
         
       

Herregud. . .

Och medans jag sitter och klämmer lite på mina gigantiska armmuskel så ska jag fundera ut allt jag måste
 packa med mig härifrån. Deet är inte lite huvudbry, det inte.

P

Snö och julkänslor.

Vadan allt detta snöande? Vem tycker det är något positivt överhuvudtaget? Inte jag. Speciellt inte eftersom Tove och jag snodde med oss större delen av alla snöpinnar som fanns på Stavlösavägen och det nu kommer vara ganska svårt att köra där. . . Tji fick väl jag då. Igen.

Nu planerar jag för fullt inför kvällen och snart ska jag åka och handla. Lidl och jag har alltid kommit bra överens. : )

P

Någon har preparetat min mat!

Helt ovetande om vad Maria har gjort med mig har jag ägnat min natt åt många timmars god sömn men i morse fick jag reda på vad hon preparerat min kropp med. Jag kan säga att jag vaknade både lustigt och hastigt.
Tidigt i morse skickade nämligen Maria receptet på cesardressingen hon bjöd på i helgen när jag och Evelina var där. Jag höll på att svimma av, hör själva:
2,5 dl rapsolja
1 ägg
2-3 msk färskpressad citronsaft
0.5 msk dijonsenap
1 klyfta vitlök
1 msk vatten
0,5 krm salt och svartpeppar
och nu till det läskiga:
2 sardellfileer!

Som sagt. Jag var nära på att svimma. Jag har inte ätit fisk sedan jag gick i tvåan eller trean på grundskolan. Det sög.

Nu ska jag därför hitta ett recept på cesardressign utan fisk! Ingen fisk i min sallad i dag i alla fall!

P

Och god morgon förresten!

Helt bortdomnad.

Tur att jag varit så produktiv idag när det gäller vardagen och bloggen för nu är jag verkligen heldöd. Nyss började det snurra i huvudet, men det kan likagärna berott på att jag läste en väldigt oorganiserad blogg. Vilket som.

I morgon kommer ca 10 tuffa chickor hem till mig och jag ska laga mat. Jag känner en viss vånda för det men det kommer nog bli bra. De som anmält sitt deltagande är Frida, Sofie, Sofia, Martina, Hanna, Anna, Malin, Maria och Stina har inte riktigt bestämt sig. Det kommer bli ett riktigt kackelgäng, det där. Det känner jag det. Pastasallad till huvudrätt och sen hittar jag nog på något riktigt smaskigt till efterrätt.

Som sagt, inte speciellt produktiv nu. Sängen nästa anhalt.

P

Och förresten, i morgon väntar en slödag i sängen fram tills det pirrar i tårna, då det börjar bli dags att gå upp.

Horisontellt viloläge

Från Sofie till ett lite mer horosontellt sovläge i sängen nu fram tills spinningen. Hade inte tv:n i vardagsrummet pajat förut så hade soffan varit given. Nu kurar jag i stället in mig under täcket. JA, med kläder på. Kanske till och med ska ta jackan. Jag är ingen sådan som tycker det är äckligt att sova i bäddkläder efter att man legat med kläder i dem. Jag kanske till och med har sovit i ridkläder i min säng utan att byta, det ni! (Men det hoppas jag inte, usch och blä!)

Nu, sängen ropar!
P

P.s
Pizza i kväll. Igen. Tredje gången på två veckor. Tjoho!

Fikadags!

Hemma hos Sofie nu och som vanligt vankas lite fika. Igen. Lagom tills mina pannkakor har tagit slut. Bra!


P

Sockerkick



Det är bara en sockerkick från tre pannkakor som kan få mig att lägga upp en bild på en fet man i en låda i bloggen. Bara den sortens sockerkick.





Nu åker jag!

P

Vardagslyx

Då inte pannkakor gör sig själva, men man däremot kan undra när de står nygräddade på bänken när jag kommer hem ibland och väntar på mig, så fick jag ta tag i saken och nu vilar tre välfyllda pannkisar med glass, hallon- och jordgubbssylt i magen.
Vet ni vad som är riktig vardagslyx som bara väljer att skölja över en då och då? När man inser att man har både hallon och jordgubbssylt hemma. I en salig röra fick de olika syltsorterna gosa tillsammans med glassen i de varma pannkakan. Jaa, nu blev ni allt sugna, va?

Nu ska jag bege mig till Skänninge. Typ . . . Sveriges framstjärt?

P


Omröstning avslutad.

Omröstningen är avslutad.

Två stycken, varav en anonym som jag börjar fundera på i fall det är min mamma?, har svarat och det blev en solklar seger för att tvätta golvet. Sagt och gjort.

Nu ska jag göra pannkakor och sen ska jag åka till Skänninge och Sofie.

P

Omröstning

Under tiden som Hanna bara legat på soffan med sitt invalida knä så har jag fejat runt här hemma. 200 kr rakt ner i fickan och lite motion på det. Nu glänser hela huset igen. Thanks to me.

Nu funderar jag på i fall jag ska göra pannkakorna jag pratat om hela dagen, tvätta av golvet där ute en sista gång eller åka till Skänninge och sen åka till Sofie.

Vi kör en omröstning.
Alla som skriver en 1:a som kommentar vill att jag ska göra pannkakor
Alla som skriver en 2:a tycker jag ska tvätta av golvet
Alla som skriver en 3:a tycker jag ska åka till Skänninge och sen till Sofie.
Flest antal röster vinner.

Hö - hö.

:)

P


"Recept på glutenfri efterrätt utan laktos, ost eller kött?"



Jag planerar lite inför min middag i morgon och försöker hitta en passande efterrätt. Undra om jag får några träffar på min sökning?

P


Hemma igen

Vet ni?

Jag fick vikariatet!

Så nu är det jag som tillsammans med mina gamla fritidsledare, förskolelärare och lågstadielärare kommer gneta på barnen på S:t Persskolan. Träffade bland annat AnneCharlotte som jag på tisdag ska gå vid sidan av, hon var min gamla lekisfröken. Jag träffade också Annika, Lena, Katja och Tommy som jag hade som fritidsledare på olika sätt under Wallerska-tiden. Men Gun, min lärare i sexan, hälsade inte ens på mig. Undra om hon ens kände igen mig? Det kanske var för den där gången jag kommenterade henens fula läppstift? Eller den där gången när hon satte på sig sin Björnpäls och jag skrattade? Jag vet inte. Hälsade gjorde hon inte i alla fall.

Sen gick vi igenom åk. 3 och 4:s korridor. Och Gud må hjälpa mig att överleva det här. Ni vet ju hur jag egentligen fungerar med barn, men alla vill ju tjäna pengar. Så vi får hoppas att brottsregistret, som jag måste skicka efter idag för att ens kunna vikariera på skolor, inte fylls på med rubriker som "barnmisshandel" eller "dråp". Nej, det ska nog inte vara någon fara. Om alla barn är som Ville och Moa så ska det nog gå bra.

Nu ska jag ta fram snabeldraken och tjäna lite stålar.

P
Från en glaaad Linnea som ska hälsa på Sofie i eftermiddag!

Idag är tuppen med mig.

När såg ni ett inlägg skrivet så här tidigt sist? Mmhm. Duktig va?

Jag vaknade nämligen av att pappas klocka ringde vid 7 och sen dess har jag varit vaken. Nu har jag badat (med mina fiskar) och ätit frukost. Tänkte försöka åka runt kvart över så nu ska jag föna håret och lägga på lite spackel.
Hoppas jag gör ett bra intryck idag. Skulle tycka det var fantastiskt roligt att jobba i en skola!

Nu åter till fixeriet.

P

Slarva inte bort ditt knä.

Hanna Eva Erika Nilsson , även i denna blogg känd som Hank, Hankan, Hank the Prank eller Hanna, drog av sitt korsband lite dramatiskt för äkhs (ett annat ord för X) antal veckor sedan. Nyligen, typ igår, låg hon på operationsbordet och inväntade en liten titthålsoperation. Bara för att vara på säkra sidan så målade någon (det ljushuvudet alltså) en stor pil på det knä som skulle opereras. In case of förväxling liksom. Så att de inte tog hennes andra knä, mitt eller kanske just Magnus Ugglas knä. Bra det där. Att landstinget i Östergötland äntligen lärt sig av sina misstag.

Nu är det definitivt god natt.

P

Stort P eller litet P?


Och eftersom bloggen fortfarande är cp och en bild på mitt mail jag nyss fick skulle varit med här så tar vi i stället en bild på allas våg Uggla.


Så här är han, igen, Uggla. Alltså.






Första och sista inlägget just för tillfället. Uggla har alltså en stor plats i min blogg.





P





Uppdatering.

Tjosan i trosan.

Efter att jag mötte upp Malin i sporthallen, dock tio minuter sen, och efter ett träningspass i gymmet så åkte vi hem till Lustigkullen och Malin lagade jättegod mat. Jag kan också tipsa om att ICAs egna färska pasta är på extrapris denna vecka, kanongod den med.
Sen spurtade vi vidare till Ungdomsmottagningen där det känns som man har spenderat halva dagen. Från fyra till fem satt vi och häckade i väntrummet men när alla mina små barn var klara så åkte Sofia och jag vidare till Bollen. Ett skrittpass i paddocken trots att Bollen var på tårna och stegrade och hade sig. Sen har jag tittat på Martina hela kvällen när hon har tränat.
Händelserik dag, alltså.

Nu laddar jag med en bulle inför intervjun i morgon. 09:30 ska jag vara på plats så jag har ställt klockan på 08:00, och jag minns seriöst inte senast när jag gick upp så tidigt. Kanske var det nyårsafton när Sofie och jag skulle åka till Sälen, kanske inte.

Eftersom någon som lovat ringa inte har gjort det eller tänker göra det så planerar jag i alla fall för läggdags nu. Eller kanske ska duscha av mig lite stall innan..?

Hörs i morgon!

P

P.s
I helgen ska jag ha middag. Det ser jag fram emot!


Semlan Sofie.

Bloggen är fortfarande lika skum.


Här skulle en bild på en semla vara men i stället för den så kom en bild på Marcus, Patrik, Sofie och Jonathan. Opponera nu att Sofie är en semla och jag har ätit upp henne. Årets första, till och med som Sofia bjöd på. Den satt riktigt fint.






Skulle vi nu opponera att Sofie såg ut som en semla så skulle hon se ut ungefär såhär. Eller? Lagom söt och florsockrad.




Idag är jag rätt skum, faktiskt.


P

Peter och jag.





Men palla.

P

En proppfull dag

Med en hungrig katt som väckte mig så är jag nu uppe. Ska äta frukost, greja lite och packa träningsväskan sen åker jag iväg till gymmet och träffar Malin. Skööönt att slippa träna själv idag! Sen var snacket om att vi skulle göra något att äta. Deet tycker jag låter helt fantastiskt.

Sen är det full rulle hela dagen. Vid 15 hämtar Sofia mig så ska vi åka till Bollen. Kl 17 ska jag vi hämta Martina och åka till stallet. Kl 18 ska vi vara på Nyrk. Kl 19 kommer vi hem igen. Sen åker jag till pappa efter att ha curlat Martina och hästen hela kvällen. Då ska jag fundera ut något som pappa ska köpa till mig att äta. Undra vad. . .

Nu är mina ägg klara.

Tjilivippen!





Godnattis

Nu är det bara Benny och jag som är vakna i huset. Det luktar brandrök i hela bottenvåningen och jag funderar starkt på att gå och lägga mig. Känns inte som kvällen leder någonvart i alla fall.



Tänkte skoja till det hela nu på kvällen med en bild på. . . Ja, på?

En bild på någon som jag saknar så himla mycket. Så himla jätte-jättemycket. Hade jag haft pengar hade jag åkt till Norge för att hälsa på henne, krama henne och visa för henne att jag faktiskt kan laga pasta med ost- och skinksås. Städat lite åt henne, kliat henne på ryggen, strukit hennes kläder. Bara för att få henne att flytta hem.

Eftersom jag inte har råd att hälsa på henne så hoppas jag att hon snart har planerat en hemresa. Då ska jag krama henne, pussa på henne och låta henne låna min bil när hon vill. Bara för att få henne att stanna kvar.

Nu ska jag sova. Känns som det är dags. Ett gympass med Malin halv 12 i morgon, bäst att vara fit for fight.

Glömde jag säga att jag saknar Tove?

P

Låg humor-varning

Haha, jag har kommit på en sak.

Hur uppkommer svarta hål?

Man stoppar en brownie i micron.

P

Brownies!



Men sedär. Så kan en olycka på Stegeborgsgatan se ut. Micra brownies funkar alltså inte. Detta skapar STOR rökutveckling i hela husets undervåning.
Såå, nu när jag har gjort misslyckandet behöver ju inte ni göra om det.
Micra aldrig en brownie.

P

Sötsuget blev för stort.

På Stegeborgsgatan i Motala hände just en liten olycka. En petite sådan. Inga märkvärdigheter, så att säga.

P


Upp & hoppa!

Det blev en dag av den här dagen också! Se på fan.
Åkte till gymmet när jag kom till Motala, även om jag skrev att jag skulle det hade jag inga direkta planer på att faktiskt göra det. Körde underkropp och rodd idag. Det var faktiskt skönt efteråt, som alltid. På torsdag är det jag, Henke, Sofie och hennes mamma som kör spinning med Malin. Det ska bli kul och en sann upplevelse.

Efter gymmet åkte jag in till stan och träffade Sofia och Martina som "gjorde stan". En fika på Hugo, och eftersom Martina var skyldig mig pengar så blev det ju billigt och bra. Nu är jag hemma och ska snart dra på mig ridkläderna. Det känns sådär men helt klart ett måste. Antagligen kommer det kännas skitbra när jag kommer ut dit också. Träffa Gusten lite och titta på henne när hon rider.
Sen får vi se vad klockan blir. Meningen var att jag skulle träffa Malin idag ju, men det kanske får bli i morgon. Får se vad jag hinner med.
En konstpaus hemma nu i alla fall för att hinna andas i mellan. Nu iväg på nya äventyr!

P

We can build a rocket, fly to the moon!

Efter att ha klinkat igenom de en och en halv låtarna jag kan på gitarren så funderar jag på hur jag ska göra.  Jag är hyperöm i mina muskler idag så jag tror jag bangar ett gym-pass till. Känner och har verkligen ingen lust att rida överhuvudtaget. Åka in till Motala och slänga sig i sängen känns ju sådär. Eller, varför inte?


Eller varför inte, ett pass på gymmet skulle väl inte sitta fel? Synd att man alltid ska behöva gå dit själv bara. Jag får väl ta med mina tre buddies här, i stället och tejpa upp på skidmaskinen. Då har jag någon att prata lite med i alla fall.


P
 


Tisdag, åter tisdag.

Idag var tanken, men tanken slår bara många ibland utan att göra något med den, att jag skulle följa med Sofie på hennes träning. Detta innebar att jag var tvungen att gå upp halv 9, åka härifrån 9 och vara hos henne halv tio. Men som ni märker gick det ju åt självaste pipan.
Klockan 8 vaknade jag och orkade bara inte ta mig ur sängen. Halsen kändes som en köttkvarn och sovit hade jag ju knappt gjort under natten. Så jag låg kvar tills 11, då pappa kom hem efter jobbet. Obs. Han åkte vid 9. Obs 2. Han jobbar i Linköping. Alltså, jag vet inte vad han pysslade med.

Igår skällde han ut mig för att vara slarvig och inte komma ihåg saker, kanske lite med tanke på att jag under vintern har tappat bort mina nycklad (hem hit, hem i Brinken, bilnyckel) och min internetbanksdosa. Jag kan inte annat än påpeka och undra vem som är slarvig när man:
1. Glömmer stiga av tåget, hamnar i Nässjö
2. Glömmer sin väska med kläder på tåget
3. Glömmer GPS:en i framrutan i Mjölby vilket inkluderar en sönderslagen bilruta och en snodd GPS.
4. Glömmer sin plånbok påväg in till Vadstena, i Vadstena kommer han på det och får vända.
5. Glömmer stänga av spisen, får vända i Orlunda när han kommer på det.

Jag undrar om det inte är mer än rättvist att jag påpekar detta för honom? Skulle tro det i alla fall.

Nu ska jag ta tag i mitt liv.

P

Självironi.

Where did all the good things gone?!

 

Explain that!

P




Hoppas Gud hör bön!

Ny header i bloggen och lite nya textsnitt fräschade upp den med lite vårinspiration, som Sarah påpekade. Nästa gång ska jag ha en ny header i varje vecka beroende på vem som har varit snällast mot mig. Från vänster till höger, "snällast, snäll, mindre snäll". Skitbra.

Sängen är mitt nästa stopp idag känner jag. Först ska jag simma lite med mina fiskar. De som sedemera bor i mitt badkar där uppe. Lax och sik. Gert och Alva. Börjar dock bli något för trångt för dem, men det löser pappa med nya badkaret sen i vår.



Aa, men annars då. Trött efter gymmet idag. Lite sliten kanske till och med. Påpekade för Henke idag att mina muskler faktiskt börjar bli riktigt stora nu. Han skrattade åt mig. Jag vet inte varför.


Nu får jag skit från Sarah också för att jag inte läser Schulmans "jag ska ha barn och gillar att schteka"-blogg. Men palla. Känner inte för grupptrycket idag. Mitt grupptryck säger att jag ska lira sönder min gitarr nu för att sen ta med mig sminkborttagningen och gå upp och lägga mig. Inte läsa någon jobbig Bror Schulman-blogg. Nej, Sarah. Det får bli i morgon. Eller aldrig.

Sköt om er.

Gode Gud, låt inte mig drunkna i badkaret. Jag vill faktiskt leva i morgon också. Amen.

God natt!

P

Bloggproblem

  Ahmeevafan.
Bloggen är CP och bilden jag ville ha in vägrade bloggen att publicera så i stället blir det en härlig bild på allas vår Uggla.

Här är han alltså.
Uggla.



P

Baugetter, bakpotatis och chokladmuffins!

Tokhårt överkroppspass på gymmet idag med hela 9 kg på maskin 7A, så det så.

Men annars på dirren efter gymmet så åkte jag till stan och träffade Sarah och Marre. Senare kom också Hank så vi festade till det lite på Med eller Utan med lite baugetter och någon bakpotatis sådär. Träffade även Sofia G som jag inte sett röken av på hur länge som helst. Skönt att veta hur hon mår nu och sådär.
Sen skickade Jennifer ett "jag-vill-ha-lunch-sällskap"-sms så då var det bara att förpassa sig till Hugo (som inte dög för någon av oss idag) och sen hamnade vi tillslut på Lilla Hem. Med en chokladmuffins. Nu får jag fan ta och börja dra in på sötsakerna. Det börjar spåra ut, så att säga.

I morgon blir det lite ridning tror jag och lite Malin på kvällen.
Nu ska jag tanka Bettan och åka till pappa. I kväll blir det lite gitarrspel. Kanske ska träna in ett nytt ackord eller två. Suuuug.

P

Sarah bestämmer.

Vaken, vaken, vaken!

Jag ska försöka hitta ambitionen att komma upp ur sängen snart, packa lite träningskläder så att jag kan komma iväg till gymmet. Men som sagt, det är ingenting man bara gör. Hittar ambitionen alltså.
Vid 14 ska jag träffa Maria, Sarah och Hanna eftersom Sarah har fyllt år, har haft maginfluensa och suktar efter en baugette på Med eller Utan. Såå, vänner som ställer upp gör som Sarah bestämmer.
I kväll åker jag till pappa men jag kanske ska hinna med att rida Bollta innan det, jag får se. Kommunicera lite med Sofia där.

Annars har jag inte mycket planerat i veckan. I morgon ska jag träffa Brallan, onsdag ska jag köra Martina till sin träning, torsdag ska jag på intervju och helgen är sjukt öppen. Skönt!

Nu kom en liten släng av ambition att hitta något att äta så det är bäst att jag fångar upp den.

P

Den sjusittsiga soffgruppen gör sig påmind.



"En vacker dag så dyker den rätta bara upp.. du ska få se.. även fast jag har svårt att inse det, men det måste faktiskt göra det, vem ska man annars klämma ut en sjusitsig soffgrupp åt?? På tisdag åker vi och köper en varsin gurka! Det finns minst 10 saker som gör en gurka bättre."

Citat från en mumsig tjej som jag bara vill ska komma hem nu så jag får äta upp henne.

P


Vimmelbilder





Såhär kan det se ut när en full tjej träffar sin favorittjej ute och kameran står i högsta hugg.

Ett gyllene ögonblick liksom som måste fångas på kort, helt enkelt.

P










P.s
Ni ser väl min snygga väska i vänsterhanden också?

Kvällning.

Men tjena, hallå. Det här var bruden som var bakis, ja. Som har spenderat halva dagen i simhallen och halva dagen i stallet, och runtskjutsandes på folk. Hon som inte vilat en blund på hela dagen, känns det som.
I kväll är det popcornen, som jag köpte förut, och jag som festar till det lite. Kl 21 började ju Beck också och eftersom jag är så dålig på att titta på film kan jag garantera er att jag inte sett denna. Eller det kanske jag har, men då har jag i vilket fall glömt vem mördaren är, så det gör ingenting.
Funkade bra att rida Bollta idag. Hon var relativt snäll om man jämförde med förra gången. Faktiskt.

Nu, som sagt, ska jag försjuka mig i tv:ns värld. Skönt ska det bli också.

P

Postordersbarn.

Simhallen var toppen! Typ. Bara alla barn som stör mig så sjukt.
Jag ska inte ha barn såvida man inte kan beställa dem via postorder så de dimper ner i brevinkastet en vecka senare. Det ska finnas många olika alternativ att välja på. Mulliga, korta, blonda, brunetter, killar, tjejer. Men jag ska i alla fall ha en unge som är inne i "kan-själv"-stadiet som man slipper göra någoting. Jag vet att Sofie håller med mig.

Nu ska jag svida om, packa ryktborstar och hämta Märta sen åker Marrelito, jag och Märta till Nyckelby och rider lite. Kul. Trött är jag.

Nu provar Marre allt mitt smink! Nu ska vi verkligen stänga igen fabriken och jobba vidare.


P

Hon är ju inte nitton längre.

Och som vanligt mår man som man förtjänar dagen efter. Idag är det rätt lungt ändå. Hittills. Det snurrar i huvudet, såklart. Åh, herregud. . .
Känner lite vånda inför vad jag har lovat idag. Egentligen borde jag inte sitta här utan dra i mig en stadig frukost med mycket vatten. Men se det från den ljusa sidan. Porerna kanske absorberar vatten så jag slipper vätskebrist i simhallen i alla fall? Vad har jag gett mig in på? Åh, herregud.

Alltid lika roliga inlägg på fyllan och igår var det nog den knäppaste fyllan hittills. Jag kommer inte ihåg alls mycket från Hugo och bara lösa fragment från dess att jag kommer hem. Duschade, åt godis och mådde väl allmänt jävla bra?

Känner att jag behöver be Malin om ursäkt att jag ringde och väckte henne i natt. Men eftersom Sofie inte svarade så ringde jag Malin. Tänkte inte riktigt på att hon sov. Jag behövde ju tips och råd. Vem är inte bättre att prata med då om inte Systrarna Jelk. Malin i telefon och Stina som håller om en. 5 av 5 toasters.

Mina fötter gör sjukt ont idag. Måste bero på min vilda dans igår. Kommer inte ihåg i fall de spelade bara RnB men det... lär de väl ha gjort?

Nu ska jag börja mitt nya liv. Eller i morgon. För då är det den officiella "börja-det-nya-livet"-veckodagen. Måndag. Då ska det bli ändring på torpet!

Nu ska jag ragga en macka eller två. Hörs sen.

P

Summa sumarum.

Grattis Sarah på födelsedagen och God natt alla andra.

Better be nog bakis.

Occch där fick jag av mig mitt armband i tre delar. Det bar väl inte riktigt meningen. Eller? Två armband i 5 delar. Jackpot så att säga.

Precis hemkommen från Hugo. Väntar på min träff som skulle logga in på msn halv fyra. Inte loggat in än så hoppas veeerkligen att han gör det. Skum är jag. Och full.

Men förfest i alla fall hos John och hans familj. Det var trevligt när Ivana kom och det blev lite mer drag. Men när jag skulle gå och kissa (det lät oskyldigt) så kommer hans katt Maaare och vill in. Eftersom jag är en sann djurvän släpper jag in aset och han hoppar på dirren raakt ner i badkaret. Slickar. Äcklig. Sen tittar han på mig, obs - HAN, under hela tiden jag kissar. Kände mig:
1. Iaktagen
2. Killar, hallå?
Men sen stängde jag in honom bakom draperiet och blev på det sättet kvitt honom. Jag gick ut och gjorde mitt (drack!) och han gjorde sitt (slicka sitt... rekutm).That's it. Det är vad även snälla katter gör.
Nu har jag ätit halvs godispåsen utan att ens njuta av det. Satte mer i halsen än i magen och hostade mer än vanligt. Därför kommer jag nog få tillbringa mer tid vid datorn än normalt eftersom sockret gjort sig påmind även hos mig.

Annars var kvällen helhypad (antar att det är ett ord eftersom det annars räknas som sär     skrivning) och jag hade hur trevligt som helst. Sms går fet-bort på fyllan och även alla så kallade raggningsrepliker. Jag är singel  -   deal with it.
För att liksom skåla på det tar vi ännu en ny godisbit och sätter i halsen.

Malin gav mig råd, precis som Anna, och på något sätt lydde jag skiten som de pratade om. Jag är hemma nu, själv. Det var väl det som ändå räknades. Även om jag hade viljat vara någon annanstans.

Christopher och Sofie kom och VAD JAG HAR SAKNAT HENNE. Innan jag dock han hälsa på henne och dansa med henne ordenligt hade de åkt hem och det var tråkigt som det var redan innan. Jag hade velat prata med henne men icke sa nicke,

Med knak i nacken så ska jag nog slänga ihop datorn. Klockan är snart halv fyra och i morgon vid halv ett ska jag följa med mina småskyskon till Mjölby simhall så better be not bakis. Svårt, känner jag redan nu. För en gångs skull kan jag vara egotrippad på mig själv och bara tänka "Linnea, Linnea, Linnea". Vad mår jag bäst av? Vad tjänar jag mest på? Tråkigt dock att jag kommit fram till saker under kvällen som jag inte kan göra något åt. Inte ens jobba på. Du vet vad Jag menar. Det är jag övertygad om.

Nu ska jag borsta tänderna, tvätta borst sminken och be en bön för Robin som skjutsade hem mig. Eller? Så hörs vi i morgon. Sofieeeee, vi hörs när DU vaknar. Dock inte om du fodrar. Då hörs vi när jag vaknar. . . .

P