Gunman

Söndag åter igen och Göran Axel Staaf, även kallad Gunman visar vad höjden på tristress är. Dagen till ära och tidpunkten till ära ( 22.35 ) bestämmer han sig för att ta bort tangenterna på tangentbordet och "städa lite". Ja men har man inget att göra skaffar man sig något att göra som sagt. Han är nog mästare på det, är det inte att städa ut alla köksskåp och lådor, är det att vara "hänsynslös i källaren" ( för att citera mannen själv).Observera att allt detta sker efter 22.00 på söndagkvällar. Ja Gunman är speciell.

Han och Bo Fo Sho skulle nog trivas ihop...

Ghostwritha Pews

hyra 6000 :-

Endel av bandet


Har meriter som Blodomloppet på cv:t



Stora planer involverar detta band....kanske får ni veta, kanske inte. Suprise, suprise

Pews

C

Pressat schema var det, ja. Jobb, rida, äta, träna, sola, duscha, Linköping, äta, sova.


Nu ska jag torka kråkbo't till hår sen blir det kanske lite mascara på det. Hoppas Sarah är lika sugen som jag är på mat, det underlättar lite då.

Ha det bra. Simma lugnt.

P

Pressat

I morgon är det tusan ett tajt schema alltså.

9-10:45  Jobb S:t Per
Rida
Träna
Duscha
Städa
19:00 Bo Fo Show spelat i Linköping på Blodomloppet och ska åka och titta
Sängen tidigt
börjar jobba klockan sju på fredag. Faen så gött.

På fredag är det släktmiddag med. Woho. Fest. Ännu en 18-åring i gänget.

Nu är det i alla fall sängen. Dags så att säga.

Om jag inte redan studsar på moln så kommer jag sväva runt på moln i helgen! Grillning hos Sofie på lördag.

P

Liksom fastnade igen

Det började med att vi skulle fixa och trixa med en viss herres leggins, det slutade med att vi skapade oss vår alldeles egna pysselhörna. B1 kan nu skryta med väskdesigner på CV:t eller meritförteckningen eller vad ni vill kalla det.

Höll nästan på att missa Champions leauge finalen, men bara nästan!



Annars då?

Robin Hallberg kan duscha och schamponera sig på 2.05 minuter. Tricket ligger i att kläderna åker av i trappan på väg upp till duschen.

I mörra blire Linköping och kolla på när Bo fo sho spelar på blodomloppet.

Ghostwritha Pews


Liksom fastnade

Jahopp, a igår liksom fastnade vi på ett rapsfält. Har man inget att göra skaffar man sig nått att göre. Vad som inte syns är de grymmt snygga RÖDA gummistövlarna, men ni får låtsas att de syns.









Ghostwritha Pews

Intresseväckande inlägg...

Nu drar Sarah och jag till stan och träffar Malin!

P

Can't stop!

Vad nöjd jag är. Vad grymt nöjd jag är!

Kom hem från Hogsta och Mazarinne för en stund sedan. Egentligen har jag bara hunnit slänga i mig en macka och duschat så har inte varit hemma så värst länge.
Träningen för Monika idag var underbar. Mazarinne gick som en klocka mest hela tiden, vilket inte är lätt att säga om en 5-åring riden i ett år. Lätt och fin i handen med stöd och jag fick rida med världens fingertoppskänsla hela tiden.

Nu kommer Sarah i den röda Forden, och vad skådar mitt norra öga om inte en Metallica-tröja?! Shiet...

Nu ska vi åka och handla mat. Wöö!

P

Nu dog jag lite till.

Fröjd?!

Jag dog lite smått igår. Jag var helt slut, somnade på spikmattan och vaknade 1,5 timme senare av att jag började domna bort. Sov som en kratta i natt och för första gången på typ år så var jag tvungen att gå upp och kissa mitt i natten. Jag brukar ha förbannat svårt att somna om så jag håller mig alltid, men i natt gick det inte. Däremot blundade jag nästa hela tiden för att hålla ett så nära sömn-läge som det bara gick. Allt funkade bra, tills jag kom upp till rummet igen och kände en extrem smärta ila genom kroppen. Jag hade ställt mig på spikmattan som låg på golvet. Då vill jag lova att jag vaknade till i alla fall.

Kom hem för en stund sedan. Har jobbat från klockan sju i morse fram till tolv. Haft gympa med 4-5-åringar och fruktstund. Är helt slut i huvudet nu så sofflocket är nästa anhalt. Vid 13:20 åker jag iväg till Mazarinne för vi ska åka och träna idag för Monika igen. Min rygg är helt öm från träningsvärk och annat så jag vet inte hur det kommer att gå. Vi ska väl testa att longera lite innan uppsittning idag med så får vi se hur hon reagerar.

Dressyrsadel idag med. Hm...

P

Du får uppdatera bloggen,jag stupar i sängen nu.

Detta sms mottogs kl 21.44 cirka. B1 är utmattad att dömma av det. Hon har varit och ridit så det kan jag förstå.

Annars? jag börjar tröttna påt rejält nu.....

underrubrik

FRÖJD.
Nu spelas det metallica på högsta volym ( en fröjd för öronen) och blicken är fäst på tv:n och cityakuten, Doug Ross ( George Clooney) är ju med igen!, (fröjd för ögonen) horisontalt viloläge har sedan länge intagits (fröjd för kroppen)

Ghostwritha Pews

118100, svarar på allt

Till 118100:

Vi ska komma på en ny glass, vad har ni för förslag?

Svaret löd:

118100 tycker att att du ska ta dig en titt på Berte Botts Bönor som finns med i böckerna och filmerna om Harry Potter. Dessa ska finnas i alla världens smaker, inklusive smak av öronvax och bränd köttfärs. Kanske vore Aloe Vera-glass inte helt fel?

P


Ta min hall?

Efter 4 timmar på altanen i stekande solsken så är man ganska mör. Är rätt välförtjänt bakis också. He. Nu ska jag äntligen få komma hem, har dock haft väldigt trevligt på altanen med sällskapet så klaga ska jag inte!

En dusch på det här så är man ju som en ny människa!

P

Morgonen efter, inte alltid lika rolig.

Shiet, pommesbricka. Jag tyckte jag hade liite ont under vänster stortå. Litegran, inte överdrivet mycket. Nu kikade jag ner. He... He... En stor vätskefylld blåsa täcker större delen av tån. Aa, men alltså. Känner att jag inte jobbar på det här riktigt. Det var ju liksom inte riktigt meningen?

Hörs sen då?

P

Say "hello" to the girl that I am.

Hemma. Fast. Eller inte, faktum är att jag är hos Sofia. Sarah bra försvann på Harrys så jag fick glatt nöja mig med Sofia G som bästa sällskap. Men lite Gin (tvivalen) i blodomloppet så ska ni se att det blir dag av denna dag med. Sängen eller riktigt efterfest snart. Grannen har ett uppvärmt badkar, det tycker jag låter frestande.
Någon som också var frestad i kväll var en sjömatros från Berga, då jag har upptäckt att det finns fler än en. Att skaka på huvudet och erbjuda en kram i stället gav bra resultat. Inga sura miner och inge sur matros.

Nu vet jag dock inte vart Sofia varken är eller gör så jag tänkte leta reda på henne . . .

Sov gott, mina vänner. Och ovänner. Och Nina som erkände att hon läste min blogg idag på Harrys. : )

Pews.


Han tog mig på brösten, vettu!

Britney spears och Sarah är väldigt kastrull. Haha. Skriv det. Skriv det!!

Jag har väldigt roligt i trevligt sällskap, det är en sak som är säker. Sarah hänger ut genom fönstret och det är bäst att jag håller i henne så att hon inte ramlar ut.

Ha det bra. Simmar lugnt.

P

Keystrul?

Med lite Madonna och Britney Spears peppar jag, själv, inför kvällen. Hoppas att man orkar hålla sig vaken bara. Högst upp på min "jag-vill-göra-lista" så står något helt annat men det får vänta tills nästa helg. Då blir det dessutom grill-mys hos Sofie-Stumpan om det är fint väder. Det ska bli roligt för det var nu länge sedan jag träffade den jäntan. På tal om jänta, när kan Malin tänkas komma tillbaka till Motala? En promenad snart?

Skulle vilja hämta glasen hos Hanna också så vi får se om hon är hemma. Nu blir det svarta jeansleggings, Sarahs skor, mitt linne med västen och kavaj sen är det rock'n'roll hela kvällen.

P

Why don't you come over here?

Efter rabarberpajen så åkte Sarah, jag och Moset in till stan och träffade bland annat Robin och Basse. Vi styde upp lite planer inför kvällen och den tillbringas hos Sofia med vännerna. Det blir nog bra.
Det enda som behövs för fest är Sarah, jag och några Strawberry Daquries.

Simma lugnt då, så hörs vi förhoppningsvis i morgon!

P


Pieee.

Sarah har hunnit ringa Harrys, jag har hunnit vara en sväng på gymmet och gjort en rabarberpaj. Jag är effektiv, Sarah är... Mindre effektiv.

Nu ska den in i ugnen och det allra sista ska fixas (typ disken.... Moa?).

Sen åker jag, Sarah och Moa ner och tittar på Pontus, Fredrik och alla andra som är finklädda idag på torget.

P

"Då måste man suttit i fängelse i tjugo år och inte fått sig någonting. Typ. En femtioårig nunna och en munk som aldrig har legat med någon. SÅÅ kåt måste man vara!"

Och inte blev det kyckling på fredagen...

Blev däremot filmkväll med Sarah och den bästa av alla filmer jag sett. Pojken i den randiga pyjamasen. Se den inte om du inte är beredd på gaskammaren, brända barn i stora ugnar och utmärglade människor.

I slutet när alla gasas ihjäl utbrister jag:
Och där dog han... Pojken. Han dog.
Jag insåg inte själv att alla andra 100 personer också dog. Hur snevriden är man inte då?

Nu blir det Björn Gustavsson, bara för att väga upp stämningen lite.

Pews.

Fredag

Moaa? ropar Ville och tittar ner i byrålådan. Moa kan vara var som hellst!

Jag slog vad lite med mig själv när jag släppte av Martina att "om jag inte åker till gymmet nu kommer jag åka hem, duscha, leka med Moa och Ville och sen somna på soffan". För studen är jag farligt nära att fullfölja den tanken. Ögonlocken hänger något så fruktansvärt tunga, och egentligen, av vilken anledning? Elva timmars sömn i natt men fortfarande trött.

Mazarinne hade bestämt sig för att jävlas ultra-möjligt idag. Hon var i sitt essä. Hon smet för mig två gånger när jag skulle tränsa och det resulterade i rodeoliknande idiot-racer-rundor i hagen som stor öppen. Två gånger - samma sak. Efter att ha jagat rätt på henne så var jag rätt trött, då skulle vi ut och rida också. Ajemen. Känner att jag inte behövde åka till gymmet idag. He.

Idag blir det middag med familjen och sen blir det en rulle eller sju hos Sarah. Får se vilka som ansluter.

P

Uppe med tuppen!

Vaken i dryga timmen nu och med frulle i magen ska jag ta och göra mig i ordning lite. Sarah och jag ska dra en repa på stan men innan dess ska jag kolla min internetbank och lite sånt där. Kan vara bra, liksom.
Sen blir det gymmet en sväng följt av en ridtur tillsammans med Martina som ska rida Berlina och Vilma som ska rida Ebba. Mazarinne ska få känna på smärta idag. Ha. Skämt åt sidan.

Simma lugnt nu då.

Vissa mår nog mer skit än andra idag. ; )


P

Ursäkta!

http://www.aftonbladet.se/wendela/article5201261.ab

HERREGUD!

ghostwrtiha Pews

Mamma sprutade mig blöt med vattenslangen.

Jämna plågor, så att säga. Var jag inte förkyld innan så lär jag väl bli det nu efter en kväll på studsmattan. Nu är jag förpassad till sängen på egen order och ska ha sovmorgon (och tänker inte åka till tippen som mamma påstod) i morgon. Aldrig. Jag kommer säga att jag har migrän, vilket fick mig utsökt att tänka på att jag glömt något idag.

Kvällen blev alltså vigd åt Sarah (nu höll ni på att tippa av stolen, va?) och Robin. Jag och Be satt i parken i stan en stund och väntade på att Robin skulle bli klar med vad han nu gjorde. . . Sen blev det en glass i trevligt sällskap.

Jag är väldigt trött så jag borde verkligen sova nu, har en sak att uträtta innan som sagt.

Men sov gott nu då, alla mina vänner, och självklart de jag inte känner!

P

Jag siktade lågt och hade inte långt att falla

Jag somnade på studsmattan inlindat likt en kåldolme i en filt och vaknade av att jag frös. Huvudet bultade och kroppen frös. Ingen sjysst deal, där inte.
Vi hade planer för kvällen. Det var att Sarah, jag, Martina, Sofia, Ida och Olivia skulle spela spel hemma hos Olivia men på grund av mig och mitt velade så verkar den planen gått i bitar. Sofia skulle höra av sig sen och skulle även prata med Sofia G. Det blir nog som Sarah föreslog: En McFlurry på en brygga vid Kanalen. Händelserik torsdag. Skönt dock att det bara är torsdag, hade det varit lördag hade jag deppat ihop.

Nu kommer en stor bison-humla in för landning på mitt rum, vilket han inte får så först ska jag klubba ihjäl honom och sen blir det nog middag på det. Grillat i kväll igen, meen jag gillar't.

P

Inte samma latitud

Det är inte lätt är det är svårt. Så sant som det är sagt.

Nu är jag hemma igen efter ca 50 minuters power-walking runt Challe-B, Strandvägen och Brinken. Min iPod la ju av lagom tills jag kommit runt husknuten så jag bad Tove ringa mig. Hon hade mycket att berätta, likaså jag. De hade haft det väldigt bra i Scotland, missat flyget och fått boka en ny biljett. Pungat ut 4500 kr på biljetter och 150 kr för hostel. Men, hon var nöjd och glad ändå.

Nu funderar jag på vart jeansshortes jag adopterade från Sarah har tagit vägen, vad jag ska ha på mig i stället och om den där glassen det talades om förut verkligen blir av. Frågor som kräver svar.

Simma lugnt.

P

I need you right infront of me

Dagarna går och allting känns bara mer och mer lätt. Det finns saker som påminner om att livet har sina riktiga höjdpunkter och jag befinner mig i riktig höjdpunk just nu. La vita e bella.

Jag vaknade inte förän 11:40. He. Alltså. Jo. Jag förtjänade liite sovmorgon. Ätit frukost men inte gjort så mycket mer än så. Väck Sarah har jag hunnit också.
Sofiorna verkar dock inte må lika bra som Sarah, jag och Martina. De hade efterfest på Sofias balkong igår men då förtjänar man också att må som de gör. Hörde att det ryktades släktträff för Sofia i Söderköping. He. Inte ett dugg avis.

Nu ska jag kolla upp öppettiderna på Nautilus för helgen så åker jag förmodligen dit en sväng. Annars blir det nog en långpromenad med iPoden. Det var länge sedan.

P

Vissa dagar är allting så enkelt

Det känns inte som att det var i morse som jag drog mig upp från en alldeles för skön säng mot en hård arbetsdag med en ömmande fot, men det var det.
Jag åkte direkt efter jobbet vidare mot Mazarinne som fick vad hon tålde idag. Börjar bli bättre men med en mindre luftfärd, som trots det slutade på hästryggen, ner för ett djupt dike så har vi lite kvar att jobba på. Kommunitkation kallas det.
Efter det åkte jag iväg och hämtde Sofia 1 och Sofia 2 för att titta på Martina när hon tränade. En timma försvan och vi bestämde en grillkväll hos Martina. Halv tio var maten ännu inte på bordet men halv elva hade vi rensat alla fat och skålar.
Det var roligt att återförena det gamla stallgänget, det finns alltid något att prata om. Slår vad (aj) om att Sarah kände sig lite utanför, men bara lite.
Efter en raggarrunda på stan så landade jag äntligen i sängen. Det var mödan värd.

Nu fick jag ett sms av Sarah:
Linda Rosing väntar barn! Nattinatt

Det avslutar dagen.

P

So happy together

Far och son satt och kollade i det gamla fotoalbumet. När de kommer till bröllopsfotona utbrister sonen " Var det då mamma började jobba för oss?"

hmmmm...

Ghostwrtiha Pews

En god morgon utan solstrålar

Snart är det helg! Jag har bara en arbetsdag kvar.
Jag vet inte varför jag vaknar med ett tungt huvud klockan 10 efter 10 timmars god natts sömn? Men jag känner mig på lättare humör idag och det känns mycket bättre allmänt, bortsett att min fot spelar mig ett spratt. Det gör jätteont att gå på den så vi får se hur mycket ridande det blir i eftermiddag.

Nu ska jag dra på mig lite smink innan jag åker och jobbar 11:20-14:35

Ha det bra, simma lungt osv, osv.

P

Denna betyder

En myra och en elefant bestämde sig för att åka till stranden och bada. När de kom fram insåg elefanten att han hade glömt sina badbrallor. Då säger myran: Du kan få låna mina om du vill?


Elefanten och Myran!



Även kallade B1 och B2

Ghostwritha pews

Alla barnen

Japp sill-glass det är väl nått alla vill ha. Eller? Tror nog bara att Bo Fo Sho skulle uppskatta det...Med lite knäckebröd till.

Lite som livar upp vardagen då. Sarahstyle!

Alla barnen hade kådis utom Lasse,
- För han hade ICA kasse


Alla barnen aktar sig för styckmördaren utom Lasse,
-För han ligger redan i en kasse !

Alla barnen var bra på fotboll utom
Fredrik,
- som ständigt gjorde självmål på nick

Alla barnen cyklade till skolan förutom Ulla,
-För henne gick det fortare att rulla!

Alla barnen var älskade av sina föräldrar utom Linnea,
- För hon såldes på rea

Alla barnen fick MVG utom Sarah
- För hon bad läraren att flyga och fara!


Alla barnen stannar innan stupet utom närsynte
Reidar,
- För honom är det ingen som hejdar!

Alla barnen hade tråkigt på festen utom Finn,
- För han sniffade lim

Alla barnen dog av tryck vågen utom
Therese ,
- För det var hon som fes.

Alla barnen sprang upp på stranden utom
Kaj,
-För han vart slukad av en haj


Alla barnen solade utom
Dino,
- För han var albino! 


Har ni någonsin tråkigt eller är i extremt behov av "alla barnen" skämt besök:
http://www.allabarnen.com/historier/
 
Ghostwritha pews


Kuckelurar och fillilurar

Sarah säger:
Vilken smak ska glassen ha då?
Sarah säger:

banan?

L i n n e a - säger:

njaaa

L i n n e a - säger:

ngt svenskt

L i n n e a - säger:

såklart, eftersom det ska vara ekologiskt

L i n n e a - säger:

ngt vi har mkt av i sverige

Sarah säger:

sill?

Sill blir skitbra. Sill-isglass.

P


Shake it like a gr... What?

Den här dagen har inte gått direkt fort men man ska ta vara på de som finns! Jag vaknade på lite bättre humör i dag och en underbar klass på Petrus Magni fick mig att skratta gott åt dem. De tog över lektionen helt men jag lät dem också göra det. Jag orkade inte försöka hålla koll på dem. Inte idag. Men i morgon. Då är det prov!
Som jag sa tidigare så börjar jag inte förän 11:20 i morgon och slutar som idag, 14:35. Då åker jag till Mazarinne och rider och sen vet jag faktiskt inte riktigt vart helgen tar mig. Långhelg är såklart underbart skönt men skapar också utrymmer för tankar och funderingar så jag ska försöka fylla tiden med så mycket vänner, Moa och Ville samt familj som det bara går.
I morgon räknar jag med att vara på fötter helt och hållet efter min lilla dal. Lilla och lilla... Höga berg (som oftast är totalt fantastiska) och rätt djupa dalar. . . Jag har dessutom sovmorgon vilket gör att jag kommer in i min dygnsrytm som försvann typ på lördagsmorgonen. Börja dagen med vaniljyoghurt och jordgubbar kan inte bli fel, helt enkelt. Jag har också kallt räknat med att solen i alla fall kikar fram lite i morgon när jag vaknar, gör den inte det är tänker jag inte lipa för det.

Läste också att Maria och Sofia ägnat natten åt 19 timmar på en kall båt utan hytt så jag är rätt glad att jag ligger i min trygga säng hemma i Stavlösa. Det går då ingen nöd alls på mig.

Satsar man högt får man vara förberedd på ett hårt fall.

Och Sarah. Som avslutning på denna dag tycker jag att du slänger in något lite mer hippt här. Har varit lite dålig stämning ett tag nu men nu ska det bli ändring på det. Marsch pannkaka.

God natt!
P

Ditt eller mitt

Min pappa berättade för mig att hans barndomsvän nyss fick reda på att hans spelkompis en dag i förra veckan innan han skulle hämta barnen på dagis och fritids bestämt sig för att gå framför tåget. Det var en man med fru och tre barn. Man trodde han var lycklig. En riktig Svensson-Svensson.

Men hur kan allting gå så snett? Hur kan allt faktisk gå så snett att man väljer att inte finnas till längre? Att man väljer att lämna denna jord för en himlafärd långt bort till ingenstans? Att man väljer att svika de som man älskar mest av allt? Sina barn? Att göra någon så ledsen? Att prägla deras liv med "det är de barnen som inte har någon pappa, han som tog sitt eget liv"? Men samtidigt. Har han inte rätt att bestämma över sitt eget liv? Vem bestämmer annars över livet om man själv inte kan rå på det? Han var kanske så olycklig att ingenting kunde råda bot på hans tankar och på hans ledsna själ? Han kanske kände att han hade hamnat fel? Vad gjorde han här?

Jag har så svårt att förstå den tanken. Jag vet bara inte varför. Varför tar man sitt egna liv? Det är väl visserligen bättre än att ta någon annans liv.
Vi kan helt enkelt inte ens bestämma över vårt eget liv. Det är sjukt. Vem som helst kan ta det ifrån dig hur som helst, när som helst och just därför ska vi vara rädda om det. Tror man inte på rekarnation så har vi trots allt bara ett liv och vi borde leva varje dag som att det vore den sista.

Ta hand om er.

P


Hästar passar bäst på macka

Det här var ju värre än väntat. Lite färgskiftningar mot det blå hållet är det min fot arbetar på. Den tyckte väl att det skulle bli fint, helt enkelt. Mazarinne med. Superfint. Men i morgon kommer det nog göra bra ont i alla fall. Hon gjorde en fin stämpling på mig där så jag är rätt nöjd med dagens ridpass.

Nu blir det duschen. Var bara tvungen att uppdatera Sarah om händelsen. Och så er förstås.

P


What friends are for.

Vad har man riktiga vänner till? Jo, de kommer med krämbullar och burk-cola när man är trött och deppig. Det gör det lätt att vara deppig när man har sådanna vänner i alla fall.
Martina och Sofia hade det glada humöret med sig idag och det var skönt. De väckte mig på sofflocket med en tuta men inte studsade jag upp för det, inte. Jag låg kvar tills Martina hade dukat fram och då reste jag mig upp en stund i alla fall.

Nu var tanken att jag skulle rida Mazarinne så jag beger mig iväg dit. Det blir nog lite galopp på fältet. Vi får se vad vi mäktar med idag. Jag är lite hängig och Mazarinne har antagligen lite träningsvärk.

Hörs sen då.

P

Älskling, jag är hemma!

Här sliter jag för brödföda och under tiden har Sarah så tråkigt att hon läser Kalle Anka och klistrar in skämt (rätt bra dock) från tidningen i bloggen. Vissa har det bra medans andra har det vädligt bra.

Kom nyss hem från jobbet i alla fall. Jobb och jobb. Mest ett jäkla slit, ärligt talat. Idag han jag inte med lunchen på lunchen utan fick ta den på en tjugominutersrast på eftermiddagen i stället. Men, mat fick jag i mig i vilket fall och det är väl det viktigaste.

Nu sitter jag och ska slänga in ett CV och ett personligt brev till en butik i Linköping som söker sommarpersonal. Hoppas verkligen på att det nappar. Det var Sofia som tipsade mig, även hon har sökt så vi får väl se. Sen kommer Sofia och Martina förbi och ska fika med mig. Det var länge sedan jag träffade Sofia. Verkligen väldigt länge sedan.

Först ska jag ta Katten i svansen och gosa sönder honom i kökssoffan eftersom jag är så himla trött. I morgon börjar jag inte förän 11:20 så då är det sovmorgon! Skönt.

P

Vilket skämt.

En man kom med sin elefant och skulle passera landsgränsen. Då säger gränspolisen " Du vet att du inte får ta med dig elefanten in i landet va?" Mannen nickade och vände om. En stund senare kom han tillbaka med elefanten men hade då spänt fast brödskivor under elefantens fötter. Gränspolisen säger ännu en gång " du får inte ta med dig elefanten in i landet" Då svarar mannen " jag tycker att du ska skita i vad jag har för pålägg på mina mackor!"


He he

Ghostwrtiha Pews

I will not have a bad day

Även om inte solen direkt lös när jag steg upp och den klarblå himlen skymtades utanför fönstret, även om det inte har gått som smort nu på morgonen med en rätt kass hår dag och en rätt äcklig frukost, även om det inte kommer gå speciellt bra i skolan och barnen kommer vara skrikiga och även om jag kommer vara trött och inte orka åka till Mazarinne i eftermiddag så kommer inte den här dagen vara likadan som gårdagen. Den här dagen kan omöjligt vara värre än gårdagen.
Jag är fortfarande väldigt trött och nedstämd, även om jag bara varit vaken i drygt en timme, men jag hoppas och tror att jag kommer vakna till under dagen. Regnar det inte i eftermiddag åker jag till Massa och rider ut en sväng. Jag har ingen lust just nu men det kanske hinner ändras.

Ni får i alla fall ha en underbar dag. Ta vara på den!

P

Cause I had a bad day.

Och så börjar även denna dag lida mot sitt slut och jag vet inte vem jag har att tacka för det. Sofie skulle jag tippa på eftersom det var hon som gjorde att den vände.

Alla har vi dagar när man vaknar på fel sida av sängen, ibland bak och fram, i bland upp och ner. I morse vaknade jag till och med ut och in och på fel halva av sängen. Dagen har gått seg som sirap och bara varit jobbig. Jag har svårt att sätta ord på det jag känner men hade nog egentligen velat kunna göra det för att definera det lite.
Dessa dagar är i alla fall så mycket jobbigare än andra dagar, det är en sak som är säker. Att grubbla och fundera är dock bra att få göra i bland och det som gör det lättare då är när man har en sann, fin vän som lyssnar på en. Jag har tur. Jag har många.

Med säkerhet kommer jag vakna på rätt sida i morgon eftersom det är svårt att tappa bort sig i den här sängen som är lite mindre än min andra. Däremot kan jag inte garantera att mitt humör och mitt engagemang gör samma sak. Det återstår dock bara att se.
Som sagt. Alla har vi sådanna dagar och jag ska försöka att inte göra en big deal av det. Jag vet att man måste få vara ledsen för att kunna vara glad så dom de jag har pratat med idag säger:
Det löser sig.

Sov gott nu, vänner. Jag ska lägga mig på spikmattan. Funderar på nytt yrkesval, vad säger ni om fakir?

P


Jag funderar

Om en hiss faller okontrollerbart ner för ett våningshus på X antal våningar. Om man då exakt när den ska slå i marken på sista,nedersta våningen hoppar kan man då överleva? Man är i luften när den slår i marken. Då borde man ju överleva eller hur? Om man inte hoppas så högt att man slår huvudet i taket på hissen. Eller?

Ghostwritha Pews

Vänner är som fina pärlor

Jag är glad att jag har mina vänner. Jag är speciellt glad att jag har dem när man vaknar på fel sida av sängen, frusen efter att ha svammlat bort täcket hela natten. Jag är också glad att de ibland frågar hur man mår eller hur man känner. För alltid är man inte den spralliga, glada men trots det betyder det inte att man är olycklig.
Jag är lycklig som få just nu men grubblar och funderar. Det hör liksom till att man ibland får ha sådanna dagar. Jag är en lycklig grubblare.
Jag är lycklig för att jag har världens allra finaste pärlor till vänner. Det är vänner jag aldrig skulle byta bort.

Tack

P

Vad är en STD?

Då satt man i soffan igen då.

När jag kom till skolan och fick se vad jag skulle göra höll jag på att stupa i backen. Hör och häpna. I backen. Jag menar det. Fullstädigt med näsan före.
Nej, nu är det ingen träslöjd, simlektion eller tyska (som jag aldrig läst) utan jag ska informera mina elever om Sex och Samlevnad. I mitt huvud vad bara ett enda stor kaos.
Jag hade en film, lite papper och några broschyrer men jag tycker trots det att jag fick ihop lektionen rätt bra. Filmen var från 70-talet, seeerri. Skrattade inte eleverna så gjorde jag det i alla fall.
Däremot visste inte jag vad STD-sjukdomar var för något. Inte en susning men på pappret stod det minsann "informera alla elever om vilka STD-sjukdomar det finns och vad de innebär". 118110 har blivit i alla fall min bästa kompis så det fick hjälpa mig idag. Svaret löd:
En STD är en sexuellt överförbar sjukdom (Sexually Transmittable Disease på engelska) som klamydia, gonorré, HIV/AIDS eller andra STD. Sprids genom samlag, slidvätska och även kyssar. Misstänker du att du är smittad rekommenderar vi dig att kolla dig.

Värsta påhoppen, men whatever.

Nu ska jag försöka jaga efter lite mat, då det är dåligt med den varan i Brinken, sen tänkte jag åka och träna. Ska ju städa nere i källaren men. Suck.

Hörs!
P

Varför blev det som det blev?

En regning morgon. En trött Linnea. Ett jobb.
Det här bär bara mot en rätt kass dag känns det som. Jag är inte hungrig heller och jag hatar att äta när jag inte ät hungrig. Jag ska jobba mellan 09:30-11:45 så jag måste äta. Minns jag inte heller fel så är det biologi som gäller idag. Biologi är jag king i. Bara så ni vet.

I eftermiddag ska jag städa ut källaren hos mamma eftersom det kommer någon pajsare och ska ha brandinspektion i morgon då måste alla mina ridgrejer bort. Frågan är bara vart jag ska ställa allt så länge. Efter det blir det nog gymmet en sväng och klarnar vädret upp är det Brallan och jag som har bestämt en promenad, men som sagt. Jag går inte utanför dörren om det regnar.

Nu blir det en macka och lite juice så hörs vi efter jobbet.
P

Vi lärde oss någonting vettigt även idag?!

Bögslunga

Förklaring: Liten söt handväska som inte sällan bärs av riktigt fjolliga bögar

Exempel: Jag ryckte av honom bögslungan och dängde den i huvet pån, tills han slutade vicka på ändan

eller....

Kristusfylla

Förklaring: Bakfylla så hemskt att man "återuppstår" inte förrän på tredje dagen.

Exempel: Jag skaffade mig en kristusfylla efter den hemska festen

eller....


Incestlockar

Förklaring: Långt hår i nacken. Även kallat ankröv då det gör en mjuk båge uppåt som röven på en anka. Vanlig frisyr bland brats. Dessa lockar brukar bratsens pappor hålla i när han bedriver otukt med sina söner.

Exempel: Göte tog tag i Torgnys incestlockar och stötte till. -Nu tar du över firma! Hör du det!



Nu är det verligen god natt på det här. Badkaret nästa!

P

Smells like pizzeria.

Och jag luktar nu som en hel pizzeria. All cred till mig som lyckades insupa så mycket stank på så kort tid. Good work. Men i alla fall. Pizzan satt där den skulle, eller i alla fall halva av den för det var ungefär det jag mäktade med. Pappa sa något i stil med "Det var bra att du åt pizza, du tvinar ju snart bort. Det finns ju ingenting kvar av dig!" när jag kom hem så jag är mer än nöjd.

Funderar på ett bad, en bok, en katt och ett telefonsamtal till Tove och gratulera dem för vinsten i Eurovision och på Nationaldagen. Då blir hon nog glad.

Hörs då!

P

Wejlnöt.

Eftersom varken Sofie, Frida eller Malin svarar så får jag väl ta min vapendragare Sarah till hjälp. Nu åker vi och äter. Så är det med det. Sen blir det Stavlösa och den sargade stackars Kissen och dessutom jobb i morgon 9:30-11:45. Gott.

P

What a day.

Hade det varit så att minnet svikit mig just för stunden hade jag kunnat tro att någon drämt något stort, svart, stekpanneliknande i huvudet på mig men så är inte fallet. Jag är bara fruktansvärt seg och har nog sovit lite för få timmar för så här många aktiviteter på så kort tid.

Schlager för hela slanten blev det i alla fall igår. Innan hade jag lagt min röst på Norge, vilket faktiskt var ett bra bidrag, men åsikterna i soffan var blandade. Jag höll som andraalternativ på Portugal med sin flummiga flower-power-dänga men majoriteten i soffan verkade ändå tycka att Grekland var de som presterade bäst. Jag säger då det. Dagens ungdom. Norge kör väl dubbelt upp idag då eftersom de firar både schlagervinsten och nationaldagen. Men att komma in och säga till stackars Robin på Motormuséet att han ska gratulera dem. Det är väl att överdriva.

Annars har dagen gått i soffans tecken vilket har varit väldigt passande för mig. Trevligt sällskap är hellre ingenting man tackar nej till.

Nu ska jag försöka få kontakt med Malin, Sofie eller Anna och fråga dem i fall de vill hitta på något. Jag är inte klar med den här dagen ännu!

Ha det bra. Simma lugnt.

P


Statistik

Statistik om kroppen:

- det tar 7 sekunder för maten att komma från munnen till magen

- människans hårstrå kan hålla 3 kg vikt

- längden av mannens penis är lika med längden av hans tumme gånger 3

- lårbenet är lika hård som cement

- kvinnans hjärta slår snabbare än mannens

- på varje fot har vi runt tusen miljarder bakterier

- kvinnan blinkar två gånger oftare än mannen

- vi använder 300 muskler bara för att hålla balansen när vi står



Kvinnor har redan läst färdigt detta.

Männen tittar fortfarande på sin tumme.

Ghostwritha Pews

De små skratten som förgyller de tråkiga stunderna

Det var en gång två bagare, en smet.

Doktorn till den enarmade mannen: " är du höger eller vänsterhänt?"

Vad får du om du korsar en miniräkanre och en papegoja? en walkie talkie

Ett annat ord för gladporr, kan det vara ler-gök?

P


Tankar från Axel Andersson

"Varför ser du,Linnea, ut som en Sarah och Sarah som heter Sarah ser ut som en Linnea?"

STORA frågor från en man som säger att fjortiz är inte en ålder utan en livstil. Världens underbaraste 14 åring!

Ghostwritha Pews

Heja Sverige, eller?

"Det var länge sen nu!" fick jag av Hanna som kommentar samtidigt som jag youtubar "I wanna dance with somebody" med Mando Diao som jag djupt förknippar med Hankan. Det är lite creepy att det blir sådär.
Jo, Hanna. Ta dig i kragen och släng iväg en förfrågan någon dag. Jag har ju såå mycket att göra nuförtiden. He.

Nu är det dags för det där inlägget om hur bra det kommer bli i kväll och hur snygg vår Schalgerdrottning faktiskt är men jag håller det mer på en jordnära, lagom sansad nivå när jag säger att hon ser ut som albino-hulken i klänning. Men, jag står upp för mitt land och hejar snällt på Malena (eller?) som alla andra. Heja Sverige!

Påpeka vill jag också att jag har sovit förbannat dåligt i helgen. Ingen vidare förklaring behövs.

Nu är det mat.

P

Färsen vetni.

Här skulle ett inlägg om hur kul det kommre bli i kväll på schlager-helvetet vara men i stället kommer ett inlägg om ICE pappa glömmer min 20:e födelsedag:



Juste. Det är en önskelista skickad till mor, far och bror. Tillbaka från far får jag:
I fall jag skulle glömma... Grattis i förskott!

Tack.


P

If you seek amy

Jahopp så var det lördag igen då. Kvällen började med pizza och kebabrulle i hamnparken i V-town. mr F fick tydligen duvkött i sin kebabrulle och B2 påstod att de tappat hela svartpepparkvarnen i  hennes hawaiipizza.

Vidare in till M-town för att plocka upp den 4:e musktören 302 Andersson, sedan blev det att hyra film Austrailia. Sedan att styra kosan mot Stavlösa. 302 fick sig en mycket efterlängtad prellerbanan , ett par jeansleggins!!!! Som han så flitigt kommer att använda!

Halva truppen gav upp och såg inte hela filmen. Vilket jag, B2 säger, där missade ni nått! gudars i himmeln, satan i gatan, plattan i mattan, fiskarna i havet vad bra den var!!

Idag då, lördag ska väl göra något av denna dag med. B1 ska rida Mazarinne i eftermidagg och B2 ska med och leka med hundarna, som tydligen är världens snällaste och sötaste. Sedan blir det Eurovison kväll för HELA slanten. Måste fixa bedömningsschema för alla inblandade. Rätt ska det vara!

Kan sätta mitt huvud på att Sverige kommer vinna för att vi är så pinsamt dåliga....

Japp det var allt för nu , ska väl försöka väcka liv i de två fallna soldaterna i vardagsrummet...

Ghostwritha Pews

KACKKKKAAAAAAAAAA

Insåg precis att jag på mindre än en timme lyckats skita ner min tröja med mer än 3 olika fläckar. Choklad, tranbärsjuice och ättika. Så ni inte får för er något.

Varit en händelserik dag idag, B2 har lyckats cykla till stan och insåg att hon glömt ett väldigt vesentligt (stavning) plagg. Pinsamt!

Annars, ska stoppa en raket i röva på B1 så det blir lite fart på henne.Hon sminkar sig så man kan ju förstå vad det är som tar sådan tid. Sedan styr vi kosan mot Vassna ( som infödda säger) och äter lite pizza. En hawaii tror jag bestämt att det blir.

Hej vad det går mellan pattar och lår eller en snällare variant, hej vad det går mellan buskar och snår!

Ghostwritha pews


Gud Murgun.

Tillsammans med Kissen har nu en riktig brakfrukost intagits. Kissen fick kattmat med klyckling och jag åt fyra knäckemackor med juice. Nu sitter jag vid datorn och Kissen ålar runt likt en . . . ål på golvet vid mina fötter. Något är på gång, det ser man i hans ögon eftersom de är stora som tefat.

Aaa, men annars då. Klockan 8:20 börjar jag på Katarinaskolan och har 3 A under förmiddagen. Under eftermiddagen är jag på Wallerska fram till 16:30 då jag åker och rider. Dagen är alltså späckad! Men det är skönt. Då fördriver man lite tid. Nu måste jag göra ett sista tappert försök i att skriva ner min timrapport så att jag kan lämna in den idag.

Ha en bra dag. Sarah kommer nog hålla ställningen här, misstänker jag!

P

Bildanalys

Efter att ha klargjort att bilden 2 inlägg ner är otroligt djup, med viss sarkasm bad B1 om en bildanalys. Och det ska hon få! SÅ här kommer den igen, ursäkta upprepningen på bilden men det är liksom ett måste.....



Denna bild kan lätt tolkas som en vanlig "fyllebild" utan djup eller vidare mening. Men ack så fel man kan ha. Denna bild har flera lager och ställer flera intressanta frågor. Denna bild representerar stark vänskap. På bilden ser vi 3 personer, de verkar utklädda, är de på fest?  Låt oss kalla dem Basse, Fredrik och Sarah.  Vad håller de på med och varför har hon klänning och vintermössa på sig? Det spelar musik, kanske Magnus Uggla, men denna bild är tagen under en Kiss låt. Lick it up. Man ser att alla går in för det, de spelar luftgitarr och trivs i varandras sällskap. Aloholkonsuptionen har varit hög under kvällen, kanske födelsedagskalas. En öl i bakgrunden. Blicken i Fredrik ögon. Vad säger den? Vad vill han förmedla?Vem är blicken riktad till? Bara Fredrik vet.Hur känner alla dessa personer varandra? Är det random folk? Nej gudars inte detta är bästa vänner! Sarah är dock ett vandrande fashioncrime, men det gör inget hon kan gå omkring så och ingen dömmer henne.De dömer inte varandra. Utan finns där för varandra.Stöttar och ger en hjälpande hand. Det saknas lite folk på bilden, men man vet att de finns där, där någonstans i bakgrunden.Man känner av dem. Detta är ett härligt gäng man känner av det genom att bara titta på bilden.


Eller är det bara en fyllebild?

Pews

Sippin' wiskey from a bottle

Jag hade nästan glömt bort, Sarah!

Give me high, give me low. Too slow!

Give me five, give me ten. Känn på den!


Nu blir det badkaret och tvätta bort den där smutsigt bruna färgen jag fick i ansiktet och över resterande delen av kroppen. He. He.

God natt på er, kiiiids


P

Schlager och opera. Jaao!



På lördag blir det schlager med de här två. He  he.

P

"I wanna love somebody like you"

Pappa repar. Jag sjunger. Det är en härlig kombo. Det gäller att se så sur och moloken ut som möjligt när pappa säger att han ska spela för då är inte ljudet så högt så man kan faktiskt ha dörren öppen och hjälpa till med stämmorna lite från datarummet. Bra, men berätta inte för pappa.

Vill bara tillägga också att jag är äckligt jävla brun nu. Jag påpekar det igen, äckligt brun. Nästan så brun så att jag skämms lite. He. Jag ska snart hoppa ner i badkaret. Har inte kommit dit riktigt än.  JAG VET ATT JAG ÄR ÄCKLIG. Men jag har varit ute och promenerat och lagat mat så det har liksom tagit en stund. Pratade strunt ett bra tag med pappa vid matbordet också. Skönt strunt som man inte kan prata med vännerna om. Sånt som bara blir pannkaka då.

Jag tänkte dessutom försöka komma i det där badkaret snart, hamna i säng skapligt så att jag kunde överraska Tove och Beate med ett Sverige-smatal och uppdatera dem lite om deras forna hemort. Det är vardagslyx. Bättre hade varit att ha en bärbar telefon så att jag kunde ligga i badet samtidigt, men nu får jag nöja mig.

P


Delikatessmåltid

Hungrig. Detta är vad köket har att bjuda på idag. Hoppas det smakar!



P

Noll koll - kockosboll

Jobba... I all ära altså. Pengarna rullar in som de ska, eller faktum är att det gör de ju inte heller eftersom jag glömde lämna in min timrapport så får jag bara halva lönen nästa månad. Men det är väl bra. Då får jag 1,5 lön i juni då jag faktiskt lär ha rätt dåligt med pengar. Redan i slutet på maj får jag ju dessutom betalt från Glade Galten. (Det ser jag fram emot.)

Idag färgade jag alltså håret. Brunt blev det. He. Eller nja. Blonda slingor rättare sagt. Det blev bra. Eller... Efter omständigheterna blev det rätt bra. Sarah var ju inte jättehaj på att dra i mössa och det gjorde rätt ont, färgen räckte inte riktigt och lite tidspress infann sig där på slutet. Så jag är rätt nöjd.

Åkte in stan efter jobbet och solade lite också. Det var skönt fast nu är jag faktiskt lite röd. Alltså, Meddos solarier är ju livsfarliga! 18 minuter och jag är röd. Bra skit, det där.

Nu blir det lite schilledill innan pappa kommer hem. Då. . . Ska jag tvätta bilen. Om jag orkar.

P

Sarah uppdaterar:

Här ska bilder från dagen finnas med som Sarah lovade att lägga upp. REDAN IGÅR!


Sarah fixar vettni!
P

För höga eller inte?

Jag vaknade för ungefär en halvtimme sedan. Satte på mig träningskläderna och satte mig för att äta frukost. Kom just på då att jag köpte ju faktiskt ett par nya skor igår, så jag satte på mig dem också. Försöker känna i fall de är för höga eller inte, i fall jag kommer anväda dem eller inte. De är grymt snygga men alltså lite för höga kanske. Jag borde nog satsa på ett par tygskor i stället. . .

Nu, alltså, åker jag och tränar men jag tar nog av mig pumpsen innan. Sen ska Sarah färga håret på mig och det är med basta!

Hörs då!

P


Only dead fish go with the flow

Höll på att slänga igen burken utan ett anstädigt god natt. Skam på torra land!

Men nu är det i alla fall så här. Börjar 14 i morgon, blir alltså upp skapligt, åka till gymmet, åka och jobba och chilledilla hos pappa på kvällen. Ingen Mazarinne på två dagar då Mia skulle tömma henne idag och vila i morgon. Ridning på Monicas rekomenation fredag (lek) och lördag (träning) så det blir nog bra.

Hörs i morgon då, skitungar.

P

Sarah planerar

Sarah säger:

Aaa eller hur, vi ska ha husbil mer utrymme för oss blir inte jobbigt att åka då. . .

Sarah säger:

Wieeeeeeeee!! Och Oskar längst bak i bussen HELA tiden!

L i n n e a - säger:

Haha

L i n n e a - säger:

Bältad längst bak

Sarah säger:

Sarah är DJ ...

L i n n e a - säger:

Om John ska med är han faaaaaaaen inte DJ i alla fall!

Sarah säger:

Hahaha, om inte annat binder vi fast killen! Näeeee, inte John som DJ. Ingen Lasse W eller Håkan Helvete!!!

Sarah säger:

FÖRBJUDET!

L i n n e a - säger:

Haha

L i n n e a - säger:

Kan jag inte lova. . .

Sarah säger:

Jooooooo, lova!!!

Sarah säger:

Alla får säga nått de vägrar lyssna på . . .

L i n n e a - säger:

DUBBELTRAMP!

Sarah säger:

Kan inte lova . . .

Sarah säger:

(kommer bli fett mkt dubbeltramp)

L i n n e a - säger:

Jag kör - . . .

L i n n e a - säger:

Då bestämmer jag!

Sarah säger:

Mm ni ska ha Helvete och Lasse W blir det dubbeltramp andra halvan av tiden!

Sarah säger:

*NÖJD*

Deal. Sjysst deal.

P


Skjortan!

Nu börjar tröttheten komma smygande som en liten smidig katt på en skogsstig. Helt ljudlöst liksom. Äh. Ja. He. Typ.


Här skulle ett kort på mina nya skor vara men nae, det ville sig inte riktigt. De får helt enkelt komma upp i morgon i stället. Har varit lite busy busy idag, känner jag. När jag hade ätit drog jag iväg och solade lite. Åkte och testade Sun 4 You som alla har pratat så gott om. Inte nog med att halva Motala ville sola idag så var det krångligt och utan manual. Och dum och blond som jag är så tog det ett tag innan jag förstod hela proceduren, men se. Även jag fick mig lite färg!

Sen raausade jag iväg till Sarah för en timmes lång power-walk och efter det var mina ben rätt trötta. Jag tog Bosson hem och hoppade in i duschen och nu ligger jag här, lyssnar på Henke som snarkar och ska snart lägga mig på spikmattan. Innan jag gör någonting annat ska jag kolla upp när jag börjar i morgon så att jag slipper dras baklänges av förvåning när jag upptäcker att jag börjar tidigare. 14:00 siktar jag på med 99,99% säkerhet, men så säker var jag ju även förra gången!

I morgon tror jag allt att det är Rismarken. Då åker Sarahs röda gummistövlar på igen och regnjackan likaså. Jag hatar regn, blött och sump. Hoppas på fint väder i morgon så man kan leka kull med barnen i gräset, fälla krokben och ge dem jobbiga gräsfläckar. *HoPpAs*

Nu är det sägen (som jag redan ligger i) och spikmattan!

P

Vid mellis pratar vi språkkultur.

Pontus, Sara och jag håller en dialog om språk, litteraturhistoria och alla andra pensionärsliknande samtalsämnen. Samtalet grundar sig i hur det svenska språket har utvecklats och vart vi lånat ord ifrån, ex. som franska enfant kommer från engelskan enfant! (Logiskt!). Då säger jag:
- Det kommer ju från den germanska språkstammen så det är ju inte mer än logiskt att orden påminner om varadran, eller?
Pontus kontrar:
- Men det kommer också från den Gustavianska epoken tillsammans med Johan III i spetsen...
Där! Pang! Bom! Tjoff! Lägger jag av värsta skrattet. Varför?

Vad pratar vi egentigen om? Har jag gått och blivit "vuxen"?

Å
P


1,7 meter!

Dagen har gått långsamt. Segare än sirap och all kola som finns. Nu sitter jag på golvet i Brinken med gitarren i högsta hugg, väntar på mat och luktar på mina fruktansvärda odörer till fötter. Nya skor har de fått idag också, som de inte kommer bli glada över. Jag är glad, men lite osäker. Lite höga? Hela 12 cm!

Tänkte äta lite sen packar jag väskan och åker ner till simhallen. Jag tänkte dra en solning idag, tror inte att jag hinner det i morgon. Ska försöka få någon att färga min utväxt i dagarna också. Färg har jag men ingen villig färgare.

Juste, träffade Sofie Andersson med sällskap på stan idag med. Hon skulle köpa badmössa till vattengympan, vad säger jag då när vi går?
- Simma lugnt!
Klockrent - enligt mig, men rätt dåligt enligt alla andra...

P

En ny dag

Jag tänkte att jag skulle hinna blogga innan jag åkte till jobbet, är inte det en sjukdom? Nu priorioterade jag alltså bloggen före smink (som bara är jobbigt när man jobbar med barn...) och det kan ju inte bara riktigt sunt?

Alltså. Jobb idag 8-16:30, sen ska jag antingen träna, färga mitt hår eller dra med Sarah på en promenad. Tror jag vet vad det lutar åt men för att hålla Gostwritern lite på halster avslöjar jag inte. Min telefon har ju bestämt sig för att bara ta emot sms, inte skicka några så jag är ganska asocial om det är så att ni betstämmer att höra av er elt plötsligt.


Ville också bara säga att det inte fanns något pålägg till frukost. Mamma!!

P

God natt på er, mina vänner.

Hur gör man när man saknar någon?

Vänta.

P

You've got mail

Mail:

Det var en liten flicka och hennes mamma som var ute och åkte bil och
plötsligt slog en dildo i bilrutan.
-Vad var det? Frågade flickan.
-Det var en insekt svarade mamman snabbt.
-Fy fan vilken kuk den hade, sa flickan

Nu vet ni hur Bo Fo Show tänker.


P

Sarah håller ställningen

På tal om tona så måste jag slinga mitt hår igen. Helsike.

Meen, till något helt annat. Kom hem för en timme sedan från stallet. Mazarinne beslöt sig för att leka helvete idag. När jag har fått iordning på min vänsteraxel, fått bak vänster höft och inte viker mig i innersidan så kan vi komma till ridning. Beräknad tid tills jag sitter bra igen är väl i alla fall 1-2 månader. Skit är det. Surt också. Jag som hade fått ordning på sitsen lagom tills jag slutade rida, nu är jag tillbaka på ruta ett.

Men, det är väl det som gör att man fascineras av sporten? Jag vet inte. Något är det.

I morgon börar jag jobba klockan åtta och jobbar enda till halv fem. Det är många, bra betalda, timmar. Just pga den tidiga morgonen så ska jag snart hoppa in i duschen och sen ska jag lägga mig på spikmattan en stund innan jag somnar.

P

"Jag kryper snart ur mitt eget skinn.."

Varför får inte jag blondera mig när Eric Cantona?

Funderar på ny frisyr, en uppdatering.
Vad sägs om denna? Sandblond, luftigt, tjock. Vad mer kan man begära?



Mannen på bilden har blivit utsedd till att ha tidernas fulaste frisyr inom fotbollen. Hans namn är Carlos Valderrama. Inte Eric Cantona om ni trodde det.

Detta är Eric Cantona



Han är inte blond. Men var bra på fotboll.

Ghostwritha pews

Hungriga?

B1 och barnen äter harsyra....fråga mig inte varför. En förklaring kan vara det är finanskris och de får inte tillräckligt med mat på fritids...?



Ghostwritha Pews

Dålig planerare.

Kul att man läste schemat ordentligt igår.

I stället för 14:00 började visst 12:30. Det sög. Nu fick jag slänga  mig lunch, dra på mig något halvtaskigt jag hittade i garderoben och han inte tvätta håret.
Meen, vem behöver ha rent hår när man ska ut i skogen och leka? Inte jag.

Hörs i kväll igen då!

Simma lugnt.

P

Fy bubblan, vad äkcligt del 2.

Som om inte den där katt-incidenten vore nog så har jag ytterliggare en äckel-grej att berätta.

Igår när jag hade varit på gymmet så satt jag på hyllan och stretchade och lyssnade på avslappnande musik. En flock päronformade gummor stolpade in i simhallen, likt kvigor på grönbete. Det såg ut som den närmsta timmen var upplagd för lite vattengympa för de hoppade ner i poolen, smidiga som flodhästar, och studsade runt lite precis som att de försökte värma upp. Alla hade de baddräkter a la 80's på sig.


. . . Förrutom om en päronformad gumma. Hon hade virat en handduk runt midjan, som förövrigt var tre storlekar förliten som skapade, en annars - på rätt kropp, rätt sexig slits men på denna gumma skapade det bara inte en illusion av ett sköte utan man såååg faktiskt ett sköte skymtande i slitsen.
Hon stod och fyllde i något papper och brösten liksom vilade mot bordet. Gummorna i poolen och har också fått syn på den näckande i handduk och börjar fnittra, liksom jag som sitter på hyllan - stum (dock ej av beundran) med hakan nere vid knäskålarna. En kvinna i personalen går fram till gumman, som under tiden har lagt ifrån sig skrivdonet och passar på att torka sig mellan benen, påpekar nog för henne att hon faktiskt har liiite för lite kläder på sig. Gumman tittar ner, inser snabbt situationen, skrattar lite obekvämt och lägger sedan benen på ryggen och löper in som en gasell i omklädningsrummet igen. Ana pinsamheten hos henne och inte minst chocken.

Man ska alltså inte vara senil när man går till simhallen då det kan ge oanade konsekvenser.

P


Empati . . .

Inte för att jag någonsin har känt mig som en katt, men jag har mått illa i mitt liv jag med, så därför kom empatin smygande över mig nu.
Jag tänker visserligen aldrig torka några mer katt-spyor, men jag kan inte mer än att tycka lite synd om honom. Han kan ju inte ens borsta tänderna efter att han har spytt, han får leva hela dagen med den där äckliga smaken i munnen.
Men han kunde ju i alla all torkat upp efter sig själv. . .

P


Fy bubblan, vad äckligt!

Sitter här och ska slänga iväg ett mail, vad händer?

Vi har en katt som är väldigt speciell. Har aldrig riktigt fattat tycke om den där katten, sad but true. Konstig är vad han är, rent ut sagt. Ingen kan inget annat än att hålla med. Han är mest Henkes katt. Äckelkatt.

Han, hör och häpna, sätter sig på den ljusaste av alla mattor i huset. Den största av alla mattor i huset. Den mest krångliga att tvätta av alla mattor i huset och lägger FETASTE katt-spyan jag någonsin sett i hela mitt liv. Den var stor som en falukorv!
När han har harklat upp den, nöjd och belåten, går han iväg några steg. Beskådar sitt mästerverk, hurklar lite till och lägger en minst lika stor till.
Som om inte det vore nog så går han iväg ytterliggare lite till och harklar upp något som ser ut som magsaft, springer helt vettskrämd ner i källaren och missar trappsteget så det liksom rinner från det ena trappsteget till det andra.
Nu har jag slängt ut honom. Jag tänker inte torka något som han inte torkar åt mig.
Okej. Nu ska jag inte vara sådan. Jag har torkat upp skiten men tänker fan inte torka upp något mer. Just därför åkte han ut - med arslet först.
Kattjävel.


P

Dagens happening.

Müsli med dinkel och yoghurt 0.000000001 % fett (man skulle kunna tro det i alla fall) är det jag vräker i mig till frukost idag. Jag saknar mina smoothie och knäckemackor, fast när man är hos mamma får man ta det som finns.

Annars idag då. Ja, inte många knop planerade. Funderar på att åka ner till simhallen och sola eller så tänkte jag kanske ta en promenad. Frukosten ska få ligga i magen lite innan i alla fall. Sen blir det jobbet vid 14:00 och då ska vi cykla, cykla, cykla. Har beställt lite bättre matsäck idag så nu får jag till och med i mig lite mellanmål! Efter jobbet rausar jag iväg till Hogstad, byter om fort som skjortan och vid 17:20 åker vi iväg till Nibble och Monica Bergström för lite ridning. Det ska bli spännande. Det här har jag dessutom sett fram emot.

Nu i alla fall blir det horisontellt viloläge i soffan en stund.

P

Frågor som ger svar

Eftersom jag aldrig fyllt i något slags frågeformulär tycker jag att det var dags. Snodde därför ett redan utarbetat och besvarat formulär, men mina svar lyder som följer:

Hur många gånger har du varit kär? Kan man så har jag varit de 1,5 gånger. .  .
Favoritgodis: Choklad, helt klart, tätt följt av bakverk
Coolaste stad du har besökt: Jag har ju varit rätt kass på det där med typ storstäder, men. . . Bangkok var en upplevelse.
Action eller Skräck? Måste man välja? Skräck i gott sällskap funkar väl. . .
Ville bli när du var liten: Delfinskötare..? Brorsan ville bli polisbil.
När fick du din första kyss: Oj! Jag var nog sen. Sjuan?
Hur var du i mellanstadiet/högstadiet? I mellanstadiet var jag den där viktig-pettern och i högstadiet var jag... likadan fast lite bättre och lite mer påläst. He.
Vad är du beroende av? Riktiga vänner, familj, motion och musik
Dagens roligaste händelse: Daniel Svensson förklarar hur man rider an ett hinder, kommer genom sväng och säger: "Hur tänker man när man är här?" Obs dock hinderhöjden på 145 cm och svaret som följer från läktaren är "Panik..?". Jag var nog bara mest trött.
Dagens tråkigaste händelse: När vänner talar strunt om andra vänner.
Dagens humör: Lycklig, nöjd och glad.
Vilka tv-program följer du? Sex and the city
Vad gillar du mest med dig själv? Min förmåga att sopa saker under mattan, på gott och ont. Jag försöker helt enkelt att inte göra en höna av en fjäder.
Vad gillar du minst? Min envishet
Vad är det roligaste du vet? Att dela mina dåliga skämt med de som har lika dålig humor, eller värre, som jag. 
Har du något motto? Det går inte göra saker som du kommer ångra, då jag aldrig ångrar saker jag gjort.
Hemlig hobby? Måste väl säga Sarah..?
Något vi inte vet om dig? Att jag sover med dubbla täcken och åtta kuddar..?
Vad ångrar du? Det finns en sak jag ångrar och det är att jag inte kom på tidigare att det inte lönar sig att ångra saker.
Vad önskar du? Ett sommarjobb, en husbil och gott sällskap
Vad klarar du inte dig utan? Mina mest betydelsefulla vänner, min familj och lycka
Vad gör du helst en vardag? Ser till att ha ett flödande schema. Träna, jobba, promenera osv, mest för att få dagarna att gå fram till helgen,
Vad gör du helst en lördagskväll? Prioriterar mina vänner eller min familj. I dess sällskap kan man göra vad som helst och veta att man får roligt.
Vad har du mest av i din garderob? Skönhetsprodukter. . . Och damm. . .

P

Sen kväll

Det eskalerar när det brascherar.
Japp. Det har jag lärt mig.

Kom alltså hem från cliniquen nyss som höll på i 4 timmar. 120 kr för fyra timmar, vet inte om det var långtråkigt eller valuta för pengarna. En härlig kombo där, kanske.
Sitter i ridkläderna helt köldskadad vid brasan och har precis ätit en tallrik soppa. Nu ska jag hoppa in i Bettan och åka ner till bion för att panta ut min plånka som jag var klantig och glömde där.

Hörs nog sen, kanske. Om jag orkar. Annars är det nattinatt.

P

Som Hulken



Idag är en sån dag när man känner sig stark!

Jag är stark!




P

En brun björn.

Lunch!

Jag gick upp hyggligt tidigt i morse i alla fall, insåg precis innan jag åkte till gymmet att min plånbok är spårlöst försvunnen så däför ska jag anställa en detektiv. Jag misstänker själv att den ligger på näst bakre raden på biosalongen så jag ska åka dit innan jag gör något förhastat.
Kom hem nyss och har ätit lite lunch. Ska backa en väska med ridkläder och åka till jobbet. Idag blir det 14-16:30 och efter det åker jag direkt till Mazarinne. Jag ska bara skritta ut en sväng så hon får röra lite på sig.
Efter det funderar jag på att åka till Nykryka och titta på en clinique där Martinas häst deltar tillsammans med hennes ägare Emelie. Landslagstränaren är det som håller i evenemanget så det kan bli riktigt intressant. Måste ju få tag i min plånbok också så jag får prioritera det där, känner jag.

Fick ett sms av Sarah:
Jag drömde att vi blev jagade av en brunbjörn! (Märk att hon var tvungen att poängtera sorten på björnen också!. . . )
Jag svarade:
Vi?! Blanda inte in mig i dina drömmar!
Sarah svarade:
Haha. Jo. Vio klättrade upp i ett träd men den klättrade efter och drog ner oss men efter ett tag började jag dansa vals med björnen medan du hämtade hagelgeväret.

Som sagt. Blanda inte in mig i era drömmar. Det blir bara så fel då.

Nu ska jag chilledilla lite innan jag gör något åt håret, äter en glass och packar väskan.

Ha de.

P

Tiny Dancer





Liten dansös.



I had a miss you day today.



P

Projekt : unghästtillridning

I morgon blir det tajt för mig att hinna med allting. Jag har två alternativ:

10:00 - rida
13:00 - duscha, äta
14:00 - jobba
16:30 - gymma

alternativt

10:00 - byta jeans
10:30 - gymma
12:30 - äta
14:00 - jobba
16:30 - rida

Jag tror jag satsar på det andra alternativet men jag vet inte än. Hade varit skönt att komma hem i tid också. Mazarinne måste nämligen gå i morgon, ett lätt pass, eftersom hon ska med på träningen på tisdag. Mia har bokat träning för Monica Bergström som är unghästutbildare. Det ska bli jätteintressant då jag aldrig ridit unghäst på det här sättet och aldrig tränat för Monica. Hoppas att det är givande. 18:00 på tisdag ska jag träna. Woho! Första tränarledda passet på 1,5 år. Skönt...

P

Slumdog Millionaire

Min dator bara kolappsade i samband med att jag la ner den i sängen för att skriva klart förra blogginlägget. I stället snodde Sarah det och gjorde om det helt och hållet så nu när jag loggade in fanns det inte kvar. Haha.

Meeen, en vanlig söndag som har varit riktigt, riktigt fin.
Den började med goda vänners sällis till frukosten, in till Motala för att rida Chilli, snabbt hem och byta om och duscha och plocka upp Anna och Sarah. Åkte in till Östen och handlade det som behövdes till middagen och hem och laga den.
Det blev allt från soltorkade tomater till mozarella, potatis och kyckling. Det satt där det skulle.

Sen åkte vi till bion och tittade på Slumdog. Och för att inte överdriva så var det helt klart den bästa film jag har sett hittills. Helt klart värd de pengarna och den tiden. Mysitg var det med.

Nu är det sängen och tv:n en stund sen blir det huvudet mot kudden.

P

Överhettad?

Medan jag sitter här och putsar min morfars gamla monokelklocka får jag ett sms som lyder:

"Datorn bara dog, tror den blev överhettad!! Kan den det?"

B1 hann inte uppdatera nu vet ni varför.

En helt vanlig söndag

Efter en morgon i två udda människors sällskap åkte jag och red Chilli med Cornelia. En riktig liten pärla, måste jag säga. Jättefin häst som har mycket för sig i framtiden!
Nu ska jag bara pudra näsan och sen hämtar jag upp Sarah och Anna så åker vi hem till Stavlösa och lagar käk. Det ska bli så gott!

Ha det bra.

P

P.s
Bio i kväll! Slumdog

Diffrent style, diffrent move. Girl I like the way you move!

I've got to give it to her.

Innerst inne är jag riktigt lycklig att slippa smaka på gruset men snart kan jag faktiskt tycka att det borde vara dags. Kan inte mer än säga att min balans är på topp nu! Jag lyckas allt hålla mig kvar i varenda litet bakutskutt Mazarinne tar. All cred till mig.

Men annars så sitter jag mest och hänger med mitt blöta hår som jag verkligen borde göra något åt innan det börjar leva sitt egna liv som det har en tendens att göra om det får lufttorka. I med lite mousse och sådär så fixar det sig.

Sen ska jag hämta Frida och kanske Malin så åker vi till Lasse en stund i kväll. Det blir kul att träffa alla igen. Det gamla gänget, den gamla skaran! Vi får väl se.

Hela världen är i alla fall underbar!


P


OBS Ytterst viktig information!

Tänkte bara informera er.

http://www.expressen.se/mode/1.1563079/hett-att-vara-blek-i-sommar

B2 har redan fattat galoppen för läänge sedan!



Ghostwritha pews


Jag vill inte äta grus!

Moa och jag kom hem ifrån Nyrk för en stund sedan. Nu åker hon på barnkalas och jag har bytt om till ridkläder. Nu ska jag nämligen åka bort till Mazarinne och antagligen studsa några hinder med henne. Som sagt, jag vill inte smaka på gruset idag och känner mig lite mör efter igår så jag hoppas på att hon inte har jättemycket överskottsenergi för då är det jag som surnar ihop.

Vi han inte till varken Martinas eller Sofies första starter. Martina fick ett stopp i grunden (wooho!) och Sofie kom trea i första klassen. Jätteduktiga tjejer båda två. Nästa klass håller jag givtvis alla tummar och tår jag har. 10 vardera alltså. För er som inte riktigt hade kollen.

Nu ska jag bara fördriva en stunds tid innan jag åker till Hogstad.

Pews.


Piiiistoler!

Ååååh Goomorron Goomorron.

Jag har hittat en ny vän. Erik heter han. Vi kan citera hela Glenn Killing på Grand under loppen av en minut. Det var nog det roligaste igår, förutom att Sarah blev så round unner föttera att man skrattade åt henne och inte längre med henne. Haha.

Hemma var vi i alla fall vid ett-snåret och i säng var jag straxt efter två. Duschkabinen bestämde sig att spela mig ett spratt och eftersom tålamodet inte är vidare värst bra så sent efter 9 timmars arbetsdag så blev det som det blev. I duschen satt jag i alla fall. Mest fast. Mest kall. Mest irriterad. Men ut kom jag.

N ska jag försöka få tag i min bil som står i Charlottenborg hos Sarah, sen åker, förhoppningsvis, Sarah och jag ut och tittar på Sofie och Martina när de tävlar på Nyrk. Hoppas det kan sluta blåsa.

P

Efter mycket om och men

Partyhatten åkte på, så gjorde även partyskorna fötterna mår sådär idag eller hur B1?





Ghostwritha Pews

Fredag, I'm in love.

Och vet ni? Dålig uppdatering här idag! Och bättre kommer det inte bli! För nu drar Sarah och jag iväg till stan en sväng och kollar läget.

P

Last call!

Klart som korvspad!

Nu är min kropp så sockerstinnad som den möjligt kan bli, trots det ska jag slänga mig i badet en stund (som jag tjatat om ett tag nu) sen ska jag lägga mig till sängs med den goda boken, som börjar bli himla lustig. I morgon är det upp hiskeligt tidigt och jobba från 07:30-16:30. Jag tänker inte sminka mig, funderar på att koka ett ägg och göra smootihen nu så jag slipper i morgon bitti. Tar ju en stund att fylla på karet.

Men hörs då!

I morgon är det jag, Sarah och papo som har myskväll. Får se om någon mer väljer att ansluta!

Puss och God Natt!

Att välja eller att inte välja?

Pappa och jag tittar på nyheterna (och spelar vuxen en stund) och säger:
Alltså, jag är ett sånt där pucko som skulle kunna rösta i nästa val på vem jag tycker är snyggast!
Pappa svarar:
Sådanna är vi alla. . .

Okej? Jag tror kraven på mig som vuxen sjönk litegran nu, skönt.

P

Svetsare, advokat, jordgubbsplockare?

Något mer ni söker då  hon endå (ändå) är i farten och erbjuder sig?



Ghostwritha Pews

Wild enough to see

Bra att Sarah (som hon egentligen alltså heter) håller ställningen här under tiden jag jobbar, blir blöt och sur. Skinnarängen idag alltså och himmlen var full med gråa tunga moln. Slapp dock regnet så när som på hemvägen när det trilskades med att komma en skur. Annars klarade vi oss rätt bra.

Nu hamnade jag visst framför datorn med gitarren i famnen så nu ska jag spela några ackord innan jag tar tag i mitt liv.

Ha det bra! För det har jag!

(Idag har jag umgåtts med Pontus Olsson, då blir man positiv och glad. Han är en solstråle!)

P

Skogsmulle

Säger adjö och lycka till till B1 som ska bege sig ut i skogen ännu en dag. Vi tar farväl efter 2 cheeseburgare, pommes, och 2 Mcflurry 's , 1 Mcfeast utan tomat och dressing, som satt där de skulle om man säger så. Lycka till genomförkylde B1 Lycka till!!



Ghostwritha Pews

F u c k Pommes om det inte regnar ute

"Regnar det ute så spyr jag!"
"Det gör det inte!"

Sarah och jag bytte lite ord nu på morgonen och visst fasen låter det ändå som att det regnar ute. Jag kan till och med höra dropparna rinna ner för fönstret!

"Menar du seriöst att det inte regnar ute?"

Jag taggar inför ett skrovmål på Dönken med Sarah-Stumpan och sen taggar jag ännu mer för lite frilufsliv på Skinnarängen med Wallerska. Visst att jag redan är förkyld men efter det här kommer jag vara genomförkyld! Jag kommer sluta i sängen lagom till helgen. Är det inte kylan och regnet så är det  allasmittosamma barn som har gjort att jag mår så här.

"Det regnar inte ute. Inte här i alla fall."

Aa, men säkert. Nu är det dags att kliva upp ur sängen. Jag är lite mör. Blev väckt tre gånger i morse men vägrade svara. Jag orkade inte åka till jobbet tidigare för två engelskalektioner. Jag gjorde bara inte det. Då måste man ju till och med sminka sig. He.

Nu funderar jag på att åka och sola. Det eller äta frukost och somna om på spikmattan. Jag får se vad det blir.

P

Som i min hand har jag henne allt.



Man vet vart man har henne. Dels på Lustigkurrevägen men också som i en liten ask. I en liten, liten, liten Box oj Joy. He. He. He.

Nu blir det spikmattan en stund innan SATC.

Puss

Betesläpp

HÄR hittar man vilka ställen man kan gå på Arlas betessläpp.

En liten petitess i sammanhanget:



"Tyvärr så är betessläppet fulltecknat för i år!"

Crap upphöjt till tre.

P

Fortsatt dialog

Fredrik är allt en bra lustig man. . . .

L i n n e a - säger:
SITT INTE DÄR OCH SPELA SVÅR?

Fredrik säger:

Såå.. Min dator är fan inte vattentät

L i n n e a - säger:

Eeeh?

Fredrik säger:

Duschade

L i n n e a - säger:

Haha

L i n n e a - säger:

Stöööörd

L i n n e a - säger:

Haha

L i n n e a - säger:

Där fick jag mig ett gott skratt

Fredrik säger:

Japp.. 69.50 tack

L i n n e a - säger:

Plus moms?

Fredrik säger:

Det är inkl moms.. Mmen 25% går till staten, det vet du

Klart jag vet. Herregud. Fick ju till och med G på det provet!

P


Stövlar - check!

Sådär - ja. Då var rummet lika fint som snus igen! Riktigt nöjd är jag. Det är dock några mystiska fläckar på golvet men de låtsas jag inte om, då finns de inte.

I morgon, mina vänner, så är det jag som äter "grillspett" på Skinnarängen i Vadstena i Sarahs röda gummistövlar och regnjacka! Det är alltså inte slut på frilufslivet än, inte på långa vägar. Det blir prommis ner dit i morgon och en avancerad mätningsövning. Aaa, låter inte det spännande ändå? Nej. Inte alls.

Om jag mår bättre i morgon så åker jag nog kanske och simmar lite innan jobbet. På eftermiddagen om det är bra väder så åker jag till Mazarinne och rider lite.

God kväll på er, nu ska jag äta upp min sista dubbelnougat. Tur är det - det finns fler i affärn.

P

Vårstädning

Här var det livat, vill jag lova. Sarah har hållt ställningen när jag var på jobbet, precis så som det ska vara. Jag avslutade just middagen med mor och Henke och pep upp till mitt rum, som ska finnas här i röran någonstans. Just eftersom det ser ut som det gör och garderoben gapar tom så ska jag fixa till det lite här. Under tiden spelas lite Milow i bakgrunden och jag funderar väl antagligen på livets stora gåtor, varav en av den kom från mina fritidsbarn idag. Ja, varför?

Sen blir det spikmattan!

Tänker på Maria och Sofia som sitter någonstans i Krakow för tillfället, står kanske de också gör eller går eftersom de kanske letar boende för natten, vem vet?
Tänker på er i alla fall!
Tänker också på S som gjorde sin röntgen idag. Jag håller alla tummar och tår jag har.

P


Andra sätt att använda en rödlök

Jaha här sitter du och lökar!



Ghostwritha Pews

Ren ondska



Näe vet ni vad!! Tacka vet jag det gamla hederliga vita vinet!

Ghostwritha Pews

Linnea Josefin Sjöberg även kallad fritidsfröken.

" Linnea, killar, de är konstiga. För om de är kära i någon vågar de inte fråga chans bara för att de är fega"
 Älskar barn!



Bilder från gårdagens cykeltur.







Ghostwritha Pews

Dum idé?

Det känns som en riktigt inte riktigt jag-idé som just drog mig baklänges längs golvet. Men det kan kanske bli kul. Kanske. Eller alltså. Har man bara ett par riktigt bra öronproppar så kan det nog funka.

Okej. Alltså. Såhär.
Min far (som inte riktigt är som alla andra pappor, min pappa kallas liksom  Bo Fo Show av en anledning och är "för ung för att gifta sig"), min bror (som inte riktigt är som alla andra bröder. Min bror liksom har liksom inte alla chips i påsen, ibland. . . ) och jag ska gå på Metallica-konsert i sommar. Okej, ehm. Ja. Precis. Hörde ni dunsen? Jag kan nog kanske en halv Metallicalåt så vi får väl se hur det blir, liksom.
Däremot ska jag fråga Fredrik om han ska med och så har jag redan pratat med Sarah så det kan nog kanske bli bra. Eller alltså... Ja. Vi får väl se.

Metallica, var det ja. Det är väl ändå inget dubbeltramp i Metallicas låtar va?

P

Ingen direkt strålande dag, men jag är glad ändå!

Regning morgon idag samt väckning vid halv nio-hugget. Inte snällt.

Efter en riktig brakfrukost med smoothie, knäckemackor och ägg så känns det ändå som att jag är på gång. Jag börjar nämligen bli en sjukling vilket inte är så kul eftersom jag har jobb hela veckan. Jag får helt enkelt inte bli sjuk. Därför ska jag ta det lite lugnt med träningen och sådär. Ska leka lite med barnen på Wallerska. Hoppas att vi går in i gympasalen och inte hänger ute i regnet, då vet jag en som kommer vara sängliggande i morgon.

Hade velat rida idag men det får alltså vänta, om det inte spricker upp och blir uppehåll. Det ser dock mörkt ut på den fronten. . .

Hörs då!

P

Stilstudie

När min far och jag beundrade vårt fina körsbärsträd som står i sprakande blom utanför köksfönstret hade jag många strängar på min lyra. Maten stod på spisen, efterrätten i ugnen och jag låg på soffan.

Kakan såg i alla fall ut såhär:


Måste jag tillägga att den var så himla god?!




Solnedgång över lekstugan och körsbärsträdet.



Kissen tyckte det var roligt när jag var ute.



Aj-aj att sätta klorna i ett sådant fint körsbärsträd?!



Bus!



Underbara körsbärsträd!



Någon spionerade på mig.



Cherry-berry.

P


Dialog

Fredrik och jag pratar om Sarah:

L i n n e a - säger:

Hon är seeg som kola!

Fredrik säger:

Hon är seg som en brud... ah åh ahhe hehhak!! !! .... !! ah

Det var tydligen någon som tyckte det var roligt.

P


Hurtig är jag (haha)

I morse när jag vaknade kunde jag inte ens misstänka vad som skulle hända under dagen.
Jag studsade upp (för att låta lite hurtig, men det var faktiskt rätt segt i morse) vid halv tio, åkte iväg till gymmet efter lite yoghurt i magen. Pumpade sönder mina små armar (he, lät rätt hurtigt det där med men faktum var att jag bara var där i trettio minuter), åkte till Östen och köpte lunch, firade framför tv:n en stund för att sedan duscha och göra mig i ordning.
Efter allt ståhej så varvade jag ner en stund på spikmattan som mamma hade köpt häromdagen. Det var en rätt underlig känsla och man såg rätt rolig ut efteråt.

När jag hade relaxat klart åkte jag inte till wörket och insåg plötsligt när jag väl var framme att "Jaha, nu ska vi tydligen på cyekeltur." följt av "Jaha, okej. Jag ska tydligen också cykla. Jaha! Okej! Vi ska alltså ut till Rismarken. Amen, juste. Jag har ingen cykel med mig!". Just därför fick jag låna Wallerskas gamla Bettan från sekelskiftet och iväg for vi. (Jag antar att bilder kommer senare!)

Efter att inte ha gjort något vettigt what so ever i Rismarken trampade vi hemåt, efter en snabbvisit i diket där vi fiskade upp Olivia med cykel, och väl tillbaka på Wallerska var det dags för mig att åka hem. Svängde förbi Östen och köpte mat. Nu ska jag baka rabarberkaka, äta kebab och dubbelnougat.

Så äre med dä.

P

En god natts sömn

Hemma hos mig är bloggen konstig, det är en sak som är säker. En annan sak som är dessutom är säker är att jag ligger i min pyjamas nerbäddad under två dunisar med fem kuddar i sängen i Brinken och ska precis stänga ner alla elektroniska atteraljer för en natts god sömn.
I morgon ringer klockan halv 10 då jag förhoppningsvis masar iväg mig till gymmer innan jag börjar jobba klockan 12:30. I morgon är det jag som är personlig assistent, så vi får väl se hur det går. Bra, förhoppningsvis.
Hade en tanke på att åka och rida Mazarinne i morgon också men vi får se. Hon har nog lite träningsvärk i morgon efter dagens galopp-fattningspass. Nu sitter både höger och vänster galopp-skänkel så nu i veckan går vi nog in på banan ett pass för att öva upp svängförmågan.

Det känns som att jag har tiotusen äckliga spindlar som kryper på mig i hela sängen så nu ska jag skaka mina täcken och sen . . .  WAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAH! Det var inte en spindel! Det var en jävla festingjävel som kom krypande på mitt bröst. Nu ska jag BYTA LAKAN och sen försöka sova. Jag spetsade fästingen med en penna och tryckte ner honom i ett glas med vatten. Må någon vara med mig och se till att han inte återuppstår och hoppar på mig med sina vassa tänder under natten!

God natt allesammans.

P

Hey there Delilah

Jag kom hem från stallet, hoppade ner i badkaret, ruffsade runt i håret, drog i mig lite potatissallad och nu sitter jag är  i ett par kornblå byxor och en röd-randig tröja och känner mig mer som en clown än en fritidspedagog (vilket jag inte på pappret heller är, phu). I stället ska jag nog dra på mig något annat, men lite färg i vardagen livar helt enkelt upp.

Jag är inte speciellt taggad för jobb alls men vi får se det som en livsnödvändig grej för att kunna finansiera alla de göromål som finns i almanackan. Efter jobbet är tanken att jag ska åka till Mazarinne, sen åker jag hem till mamma i kväll och tar det coola fisken. Känns som jag behöver varva ner lite.

Ha det bra och släng iväg en tanke till mig när jag leker kull i rullgruset på skolan, ramlar och skrapar upp mina nya byxor.

P

What day is it?

Jag vaknade låångt innan klockan ringde idag, hela tjugo minuter faktiskt. Igår så läste jag ganska länge i min maratonlånga bok och somnade med mobiltelefonen i handen, vaknade av i natt att jag tappade den på golvet. Inte smart.

Så nu har jag druckit en smoothie som var mer som ljummen glass och ätit tre knäckemackor (och en halv godispåse, men, det är ju bara måndag en dag i veckan, eller hur?) så nu är jag fit for fight igen. Jag tror näligen att jag ska ta pappas cykel från 1800-talet och cykla bort till stallet och ta en sväng om med Nimrodd innan jag åker till jobbet vid 2-hugget. Idag blir det Wallerska med alla söta barn. Hoppas på att jag slipper vara ute bara eftersom jag bara har med mig ballerinaskor och sandaler, det är ju liksom 10 grader ute. He.

Jag fick in en kommentar på mitt inlägg om den trogne läsaren. Det var också rätt person som valde att kommentera! Helt otroligt! Keep up the good work, Sofie.

Nu blir det stallet, men först ska jag nog ta på mig lite kläder. Kan blir ganska kallt annars.

P

Jag äär hård.

Kom på en sak! (Came på one thing!)

Sarah nämde för mig att jag hade en trogen läsare som kom åter flera gånger i veckan. Såå, vem kan denne trogne läsare vara?

Du som känner dig träffad  -  var vänlig lämna en kommentar!

Nu blir det plask i karet, tvätta bort sminket och läsa boken. Känner mig lite nere och färdig just nu, konstigt - eftersom jag inte åstadkommit någonting märkvärdigt alls idag.

Sov gott nu!

Juste, väntar på att Sarah ska ringa också.

P


"I min röv".

Vilken dag! Vilka höga krav!

Helgen har bara sprunigt förbi mig likt Mazarinne på kantringsträning! Fort ska det gå, dessutom. Jag är rätt trött och seg och funderar på att ta mig ett dopp i badkaret och sen krypa till sängs för i morgon är det både jobb och ridning på schemat.

I torsdags var det i alla fall fest så det hette duga, vilket ledde till att man fick må som man mådde. Följt av en fredag i det horisontella lägets tecken, vigt av en kväll på studentskiva där max tre plagg vad dress coden. Jag valde att bära en jeansklänning, skor och trosor, fast en del killar spexade till det med myggjagare, kostymbyxor och hängslen. Varför inte, liksom?
Resten av helgen har gått i lagom sakta mak men trots det gett rätt bra med träningsvärk i underarmarna. Vadan detta, undras givetvis. Jo, av diverse stenbärnade och stenläggning så kan man få ont både här och där. Man kan också sluta i ett hål, helt neddimpen av en ren olyckshändelse.
En aning söndertjatad i kolat, som jag känner mig nu, så frångår jag inte normalen. Jag kan även tänka mig att bara sitta i ett tyst rum hela dagen i morgon, tänk vad skönt.

Med en suck, två dubbeldougater och en liten påse godis så känns allting rätt bra faktiskt. Känner mig dock inte så utvilad utan ska låta natten göra det jobbet med kroppen, så räkna med att om en timme har jag nog knoppat in.
Bilder kommer när Ghost writer:n har kommit tillbaka.

Ha det bra och ta hand om er.

P

"Hon får ligga där i fiskarnas korppsvätska!"

Halloj i stugan.

Lite dålig uppdatering här den senaste tiden. Men mer uppdatering kommer i morgon, för nu har jag inte tid. :)


Nu vet ni ju att man lever i alla fall!

P

Tidspress

B1 säger: "Sarah du får inte lite tidspress nu då..du ska ju var packat om 2 timmar."

Noterat att "om två timmar" är klockan 18.17... hmmmmm

Ghostwritha Pews

Jaauuuwh.

Dåligt med power-walks idag. Det blev horisontellt viloläge fram till halv tvåhugget, sen landade jag nysolad på Lustigkullevägen tillsammans med två väldigt "17-svåra-år"-snygga tjejer. Det ser ut som ett riktigt, riktigt bombnedslag här. Vet inte vad som har hänt, ser typ ut som att det har varit fest här, det har det väl ändå inte?

Aja. Tillbaka till verkligheten! Nu kanske man ska ta tag livet, eller nae.

Försökte förklara "Har du släkt i källaren?"-skämtet för Sofia men det gick åt helvete. Hon fattar nog fortfarande inte...

P

Mycket power.

Här blir det inte många barn gjorda!
Jag ska visserligen inte ha några heller, men det är liksom ett standarduttryck, ni vet. Men, ligger fortfarande i sängen och så fort jag reser på mig så tappar jag balansen. Jag tror nog allt att jag ligger bäst där jag är. Det blir alltså en stunds power-nap i stället för den inplanerade power-walken ner till Sarah. Sova känns bäst.

P

Idag är det ingen som muckar med mig!

För idag är jag rätt ynklig alltså.

Kom hem vid tre-snåret inatt efter att ha irrat runt i hela Motala. En anledning till irret var nog att jag blev lite senil där ett tag och glömde mina hemnycklar som låg i bilen. Då var det bara att åka dit och hämta den. Tack Gode Gud att vi inte hade taxi igår, utan att Christoper ställde upp och skjutsade runt på oss. Tack.

Annars så började kvällen hos Sarah med jättegoda Strawberry Daquires, väldigt populära måstye jag säga, för att sedan bege oss mot stan vid tolv-snåret. Jag vill minnas att jag sprang långt och fort i mina höga klackar igår -  det är verkligen någonting jag måste sluta med dels för klackarnas skull samt för min lille fots skull. Idag gör det lite ont, som det alltid för efter en högklackad strapats. Minns dock inte att jag stukade den eller liknande så det är enbart positivt.

Om man skulle ta tag i livet? Nja. Nu gäller det att få i sig lite vätska så att den värsta huvudvärken försvinner och sen ska jag nog promenera ner mot Lustigkullevägen. Vi får se, vi får se.

P