Fy bubblan, vad äkcligt del 2.

Som om inte den där katt-incidenten vore nog så har jag ytterliggare en äckel-grej att berätta.

Igår när jag hade varit på gymmet så satt jag på hyllan och stretchade och lyssnade på avslappnande musik. En flock päronformade gummor stolpade in i simhallen, likt kvigor på grönbete. Det såg ut som den närmsta timmen var upplagd för lite vattengympa för de hoppade ner i poolen, smidiga som flodhästar, och studsade runt lite precis som att de försökte värma upp. Alla hade de baddräkter a la 80's på sig.


. . . Förrutom om en päronformad gumma. Hon hade virat en handduk runt midjan, som förövrigt var tre storlekar förliten som skapade, en annars - på rätt kropp, rätt sexig slits men på denna gumma skapade det bara inte en illusion av ett sköte utan man såååg faktiskt ett sköte skymtande i slitsen.
Hon stod och fyllde i något papper och brösten liksom vilade mot bordet. Gummorna i poolen och har också fått syn på den näckande i handduk och börjar fnittra, liksom jag som sitter på hyllan - stum (dock ej av beundran) med hakan nere vid knäskålarna. En kvinna i personalen går fram till gumman, som under tiden har lagt ifrån sig skrivdonet och passar på att torka sig mellan benen, påpekar nog för henne att hon faktiskt har liiite för lite kläder på sig. Gumman tittar ner, inser snabbt situationen, skrattar lite obekvämt och lägger sedan benen på ryggen och löper in som en gasell i omklädningsrummet igen. Ana pinsamheten hos henne och inte minst chocken.

Man ska alltså inte vara senil när man går till simhallen då det kan ge oanade konsekvenser.

P


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback