I wanna tell you I love your way.

Fredagsmys med Sofia L och Martina A, brasa, potatisgratäng, gino med glass och lite vin. Hur nöjd? Femma? Hög femma.

Martina kör självmassage med studsbollen, något som alla borde göra. Det vill kiropraktorn i alla fall. :)

Krams!

Det rosa, lilla bandet.

Idag är det Rosabandet-galan i Göteborg och precis nu slog de förra årets resultat på 45 miljoner kronor tack vare ett bidrag från ICA på 6 miljoner 550 tusen. Det är för mig helt oförklarliga summor som jag inte ens kan föreställa mig, det är pengar som få människor har. Alla dessa pengar går till forskning för bröstcancer och framförallt, pengarna går till att hjälpa min mamma. Att se till att hennes, med så många andras, framtdisutsikter ser ljusare ut, förfina cellgiftsbehandligarna, alla metoder runt behandligarna och framförallt, att hitta ett botemedel mot den 2 gånger 2 cm stora knölen i bröstet. Det kan hända vem som helst, det kan hända precis vem som helst.

Det finns faktiskt ingenting vackrare.

P


Måndag

Mmmm
Tänker
Mmm!! Det här var ju gott.
Skriver lite
Fyfan! Fan, vad det här var gott!
Äter upp hela bullen
Mmm, gott kaffe

Svensk fika. Mmm...


Ompysslad

Mamma och Henke åker till Kreta idag. Nu går mamma runt och tänder lampor, sätter på tv:n, kokar kaffe och sånt därnt för att jag inte ska känna mig så ensam, antagligen. Söt hon är den där mamman. Hon och Henke ska fira att hon besegrade aset i bröstet. Det är hon värd. Min fina mamma!

P

Det snöar pannkakor!

Det snöar fasen i mig pannkakor här. Det kommer ju aldrig ge sig! Jag snorhalt är det väl med. Hur ska jag göra?! Jag vill ju myspysa med Dojjan men inte genom att ha suttit i diket en kvart innan. Meeh!

P

En himla massa snö, dessutom

Ingen har väl missat att det snöar, men när jag vaknade var det som en gnistrande vit vintermorgon när man får varm choklad til frukost. Nu snöar det ÄNNU mer och verkar inte avta direkt. Med sommardäck på bilen har jag inga planer på att bege mig inom den närmsta framtiden. Tur att jag har en massa plugg att sysselsätta mig med i stället.
Mot böckerna.

P

Lägg dig ner och sov, lillasyster

Vilket i skrivandets stund är faktum. Jag ligger med laptopen i sängen hos pappa. Så. Himla. Skönt.
Inget mer ljud än vinden som susar och snön som piskar mot fönstret, för här snöar det så in i bängen. Innan det tog jag ett varmt bad och gjorde soppa och mumsade på framför tv:n. Det här är faktiskt en helt perfekt kväll i mina ögon.

Var ju på stan förut med Evet och Erik L, hängde lite, shoppade lite på MQ-rean vilket jag var värd, pluggat lite och sen drogs det till stallet. Dojjan var så fin idag.

Tydligen, eeeh, hehe, ska jag bo hos Mia under jul. Det kan bli spännande. Jag och Nixon och alla hestarna.

Nu är det sova som gäller för i morgon ska jag till stallet, plugga och mysa med Moa och Ville. DET vad länge-länge sedan.

P

Trevlig helg

MOT SCHÖRWOODSKOGEN.
Nu ska jag åka hem, i morgon ska jag krama mina vänner, speciellt Maria tills hennes bröst liksom inte får plats i bh:n längre och faller ut och hon får så ont, ont, ont.
Först ska jag dricka kaffe.

Hej

Överflöd

Uschaaalingen.

Här köper man brie, parmaskinka och vet att man med all säkerhet har tomater i kylen, tänkte göra lite vitlöksbröd och ni vet, en kopp te till och lite tända ljus till det så är man i hamn. Trodde ju jag hade värsta baugetten i frysen men inte då. Den lyser med sin frånvaro.
Där sprack hela idén. Nu får jag åka och träna och veta att jag inte får vitlöksbröd när jag kommer hem. Miiih.

Hörs då.
Kleeems

Done this, done that

Inne i ett mode nu där ingenting hinns med. Har haft möte på morgonen, möte på förmiddagen, lunch nu i 45 min och sen möte till tre och labb tre till fyra, sweat-step vid fem och statistikanalysplugg i kväll.
Om jag inte hör av mig beror det inte på att jag är död, jag har helt enkelt inte tid. Och kan vara död.

P

Måndag hela dagen.

Osåvare måndag. Och som vanligt. Mobilen är ju sönder igen då, så har ju inga nummer förutom de mest viktiga. Grannen och Maria typ. He.

Helgen har ju varit sådär tippetitopp som bara en hösthelg kan vara. Ni hör ju, här har jag förändrats visst. Höst verkar ändå vara lite av min grej. När hösten är här kommer deppen och utslagen i ansikten, men så länge inte deppen är här och utslagen lyser med sin frånvaro så är ju jag glad. Såklart.
Har haft så mycket att se fram emot hittills och veckorna bara RUSAR iväg. Helt galet. Fortsätter studierna såhär är jag klar i morgon med mina tre år. Det vore fett najs.
I helgen var jag alltså hemma och träffade längtans vänner, korsförhörde mammsen om Kretaresan och pussade på min pojkvän. Sen var helgen slut, pojkvännen reste tillbaka till sin stad, jag satt kvar, inga vänner ville umgås med mig förutom min godispåse. Blev ju sängliggande från 17-22 igår. Också fett najs.

Idag åkte jag tillbaka tidigt till Drömköping så jag kunde sammanställa (och börja på...) rapporten som skulle vara inne i kväll. Även IBU:n han jag med och är jag effektiv nu och skriver extra snabbt så hinner jag lägga in mina provresultat med. Sen har jag bara en statistikanalys att lämna in innan onsdag sen DONE för den här veckan.
Nu ska jag vara effektiv så jag hinner duscha också innan "Lite sällskap". Älskar Nina.

Hörs då.

P

Fredag, idag igen

Fyra dagar sedan sist jag skrev.  Vad tiden skener iväg, ni?

Nu på morgonen har klassen och jag varit ute och tagit nya vattenprover, labbat lite på strande och nu ska jag sticka och träna. I eftermiddag ska vi mäta syrgas och klorofyll, alkalinintet och massa andra spännande prover så tillaka på labbet kl 13. Sen efter alla provtagningar drar jag hem till MoTown igen. Skönt att vara hemma för en gångs skull, faktiskt.
Sen får vi se vad osm händer i kväll. Eventuellt ska Sofia, Martina och jag ut. Den som lever får se.
Nu, på med träningskläderna.

Pyss

Stockholm - Drömköping

Nu sitter jag på bussen på väg hem. På stationen vet jag att Svalan väntar som ska ta mig och mina två väskor upp till basgruppsmötet på Gropen. Sen är det lite lunch och efter det kör vi mellan 13-15 igen.

Stockholm har varit bra, som alltid. Hemmamässan i lördags var en liten besvikelse. Den var inte alls så stor som vi hade hoppats på. På lördagskvällen bjöd  mannen mig på middag inne i stan med romdrinkar och hela fadderullan. Hur mysigt som helst. Igår, söndag, var det en riktigt seg dag. Hästhoppning på tv till frukost och helhrillad kyckling till middag. Det satt fint.
Om 20 minuter ska jag kliva av så det är bäst att börja packa ihop här så småningom.

I veckan åker jag hem dessutom!
Klem

Stockholm

Nu är det mycket som händer här.
Igår när jag kom hit så fick jag lite rastlöshetsexem men efter en myskväll hemma, med film och naturgodis (och öl..?) så ska vi iväg idag och göra en massa spännande saker. Snart ska vi dra iväg till Stockholmsmässan och gå på hemmamässan. Det ska bli skoj, jag har aldrig varit på en mässa tidigare. I kväll ville Oskar bjuda mig på middag och det säger man väl inte direkt nej till så då åker vi in till centralen och tar oss vidare där i från. Mysigt deluxe.
Nu ska vi städa undan frukosten och bege oss. Härlig helg allesammans.
Pyss

Standing there with open arms, teaching me how to swim

Lagar mat, kyckling och pasta, och lagom tills det så skiner solen. Det har regnat hela förmiddagen under sjöprojektet och lagom tills jag åker ifrån Drömköping så regnar det igen. Whats up liksom?

Hörs.

P

Fredagen den 8:e

Som en liten duracellkanin på kaffe känner jag mig nu. Jag ska straxt möta upp bilen vi ska ha till vattenprovstagningen idag så jag steg upp för bara en liten stund sedan. Vaknade innan klockan ringde, skönt.
Och väderansvarig i vår grupp sa att det inte skulle regna idag, men det gör det ju självklart. Alltid detta flyt!

Nu, på med gummistövlarna och ut i det kalla. Ingenting att göra något åt.

Krams

Torsdagsmys

Robinson med Matilda:
"Vadå coccos? Ge mig kebabb".

Det är skönt att allt är packat, matsäck fixad, lägenheten städad, disken diskad och egentligen kanske jag borde betala lite räkningar. Men det kan ju inte skada att göra det på måndag. Tre hela nätter i Stockholm, tror man det är välbehövt? Jag ska plugga sönder mig på bussen både hem och dit så räknar jag med att kunna lämna in uppgifterna på måndag som planerat.

Nu ska ja dra en dusch, sen är det sova klockan 10 för vattenplaskandet i morgon kommer ta på mina krafter.

Puss och klems

Norrköpingssystern

Jag berättade för Matilda förut att jag tänkte hoppa av i vinter och läsa kurser fram tills att jag kan söka inför höstterminen men trots det ändå bo kvar i Norrköping. Jag trivs ju här så det har inte med det att göra. Då utbrister flickebarnet:
- DÅ FÅR JAG BEHÅLLA MIN NORRKÖPINGSSYSTER!
Så var det med det.

K

En torsdag i all sin glans

Aaa, för alla er som bryr sig. Det kanske är så att det faktiskt känns lite bättre nu. Höstrusket utanför har jag stängt av med kanelbullar, kardemummabullar och vaniljbullar, tända ljus och lite Linnros. Det är bara så, det tränger inte in i min lägenhet. Så det så.

I morgon har vi sjöplask på schemat. Det är mycket logistik som ska ihop i morgon, bilar och tåg men det kommer nog lösa sig. Jag tänkte skita i att äta kvällsmat idag eftersom jag tryckte i mig en svartkaffe och en cola och tre bullar förut så det lär ju inte gå någon nöd på mig.
Var på mitt kvarterbageri förut med Linn och Matilda och HERREGUD vilka bullar. Tänkte liksom köpa en var men vi fick dela på tre av olika sort, de var enorma. Jag skojar fan inte. Enorma! De täckte en hel asiette. Diiit ska jag gå och köpa nybakat bröd i framtiden, varje dag, hela tiden. Ni vet, jag är ju en fattig student.

Nu blir det chips och mys innan jag packar väskan tills i morgon då jag ska till min Puss i Handen.

Kleeems

Hjelp.

Jag råkade ställa in min telefon på Kroatiska. What to do?! What to do?!


Det är något som är fel.

När man kommer innanför dörren, släpper väskorna och bara börjar storböla - då är det något som är fel.
När man går vägen hem från skolan, det är kallt om händerna och man mummlar fan, fan, fan - då är det något som är fel.
När man inte vill, när man inte har motivation och när man inte vet varför man ska räkna C1*V1=C2*V2 och m=nM - så är det något som är fel.
När man funderar på hur man lättast packar med alla saker i Bosson och säger upp lägenheten - då är det något som är fel.
När man letar platsannonser på arbetsförmedlingen - då är det något som är fel.
När man inte vill bli miljövetare och går miljövetarprogrammet - då är det något som är fel.

Någonting är fel.


Time to leave this town

Blev ingen sweatstep utan i stället drog jag 30 intensiva minuter på gymmet och nu skakar både armar och ben. Fylla på med lite yoghurt och gratis-flingor från ICA-strömmen. Ica-Strömmen i mitt hjärta.

Det blev ändringar pga att jag ska i stället följa med Tilda i klassen hem till landet. Jag ska klappa kor. Jag ska faktiskt klappa alla hennes kor så då var jag dessutom tvungen att ta med gummistövlar. Sen ska jag klappa Balte med, men Balle som jag ville kalla honom, Tildas svarta hund. Han verkar kul!

Men vi ses väl i morgon då. Lär bli tidigt och jag är ju inte direkt någon morgonmänniska så vi får väl se hur det här går. Komjölkning halv 4?

Hörs då.

Hej

Lunchrast

Korvstroganoff är det bästa som Gud skapat. Det måste vara en Gudagåva eftersom det är så himla gott. Hemma på lunch nu som ni kanske förstår?

Hade en lektion mellan 10-12, om att räkna kemi. Det kan varit det knöligaste på riktigt länge. Vid ett ska jag tillbaka till labbet och lära mig hur jag använder en våg, en pipett och diverse andra instrument. Suck.

I kväll tänkte jag boka in mig på sweatstep på Actic. Det är en lättare form av stepup som jag prickade in förra gången. Hoppas det kan ge mig lite energi, inte ens solen gör att det pirrar så där härligt i kroppen. Mju. :(

Hörs då.

Kläm

Ångest 2.

Fast jag kom på att det blir inget nämt innan, det blir laddreda. Fan, vad skoj.


Klems

Idag har jag gjort korvisnoff!

Här sitter jag och fryser om fötterna, smörjt in min axel med ibumetin och omhuldad i en filt. Stunden hade väl kunnat se bättre ut. Har precis lämnat in ett skoljobb också men borde betala räkningar, hämta tvätten och skura golvet. Fyfan för måsten.

Och Rosie fick lämna mig idag. Hon kan vara fuktskadad, precis som Lilly. Börjar misstänka att min dator och min telefon haft fuffens för sig. Det, eller att det droppar kondens från mitt tak på nätterna eller nått i den stilen för annars är det bara en sjuk tillfällighet att min telefon och min dator båda dött inom loppen av en vecka. Bara sjukt.

Antingen alternativ 1, duscha och gå och lägga mig. Bara för att jag kan. Bara för att jag tycker det är skönt.
Alternativ 2, gå över till Matilda och träffa henne och Stocki en stund.

ÅNGEST.

P

Bring me down, oh, child.

(Hatar att lagom tills man skrivit och klickat på "spara" så loggas man ut).

Nu deppar vi ihop, bryter ihop och kommer igen. Jag försöker att se skogen där bakom träden men ibland är det tyngre än annars.
Ska gå förbi bageriet kvarteret ner och köpa mig en kanelbulle eftersom jag har hört att det är dags för det idag. Snack om att följa med Tilda hem i veckan med, leka bonde på landet och klappa Baltazar. Mysigt!
Vi får se.

Klems

Jävla jävlingsNorrköping.

Varför nu? När man är liten? Och nästan har gått av? Varför ska vänner då leverera sånt som man inte klarar av att höra. Klart man uppsakttar uppskattningen i att vara hemma men nu vill jag ju bara höra "du är stark", "du klarar dig ensam" och ni vet det där. Men Eve, hon levererar hon. Rakt i fejat klämmer hon dit det.

Jag saknar alla just nu.

Till och med mamma och pappa.

Klem

Jädrans jädrar.


Jag vill bara tillbaka. Jag vill inte vara här. Ensam. När det är kallt. När man kan hålla sin finaste av de bästa i handen i Handen. Vara i famnen i Handen. Hålla min hand i hans hand i Handen.


ÅH. HATAR ENSAM.

Klems

Söndagsångest delux

Hatar att sitta och tjuta över saker man inte vet varför man tjuter över och när man vet att tjutet måste ut för att få tjutjäveljäveln att sluta. Ska det sammanfatta min helg?

Kom precis hem, tog på mig min ulletulligaste morgonrock (upptäckte precis att det drar något förbenat i min lägenhet, hur ska det här gå i vinter?) och bara tjuter. Tågresan gick sjukt bra men man önskar ju att man kunde ha internet liksom. Då hade det gått snabbare, eller rättare sagt. Önskar man kunde ha en hel iPhone, då hade det gått snabbare.

Magen gör ont för att jag är så jävelskt klantig och fötterna är kalla för jag har inga strumpor. Jag förstår verkligen att ni inte orkar läsa det här inlägget - men vet ni? Då skiter ni i det.

Hörs. Hej. I morgon är det skola. 8-17. Gött-hängmörat kött.

Hov, gummistövlar och fjällrövenjacka

Juste!
Anledningen till att jag ville skriva var ju för att på fredag har vi schemaförlagd "fältarbete" från klockan 8 - 17. HJÄLP. Utan handledare vetni, där springer 80 vilsna miljövetare från stan runt med varsin hov, ramlar i kärr och fastnar med gummistövlarna i leran. Utan handledare blir fint. Vattenprov och grejer. Kommer bli toppen det här. Det känner jag. Med Stocki i klassen kan inget gå fel.
Hörs då.
Klems

Proventum levvar

Från det ena hjärtat till mitt andra hjärta. Nu tillbringar jag Hösten i Handen och väntar på att mannen ska bli klar med maten. Ligger och myser i sängen, för det är precis vad jag är bäst på en söndag.
Den här helgen bara sprang förbi och SJUK ångest finns i min kropp som jag vägrar erkänna för mig själv. Hem och boka ACTIC-pass, dricka mängder kaffe och bli vältränad och välmående igen.
Sånt jag inte är riktigt lika bra på.
2 timmar på regionaltåget till Norrpan i dag. Känns sådär. Hade jag haft livet som i en liten ask, oberoende och det där ni vet, så hade jag stannat här en bra stund till.
Men vi hörs väl i morgon igen.
Klems!

If we agree, ooho.

Nu är jag på sista bussen till Uppsala och åker i från pojkvänsstockholm mot flickvänsuppsala! Jag ska möta en fabulös höstkväll i Uppsala med den finaste av vänner. Lilla Maria! Hon bara ligger och väntar på att jag ska komma dit i sängen med sina nya underkläder. Lilla Maria!

Det känns grymt för tillfället. Jag är så jädrans nöjd! Visst kunde man alltid önskat mer pengar i rullning, fittare kropp och ni vet det där. Men just nu utifrån förutsättningarna kan det faanimig inte bli bättre. Cappuccino och Maria, det ni. Marre och kaffe.

Men hörs väl efter helgen då. Kommer sakna er mina små Drömköpingsnötter!

Krams