There is nowhere to go.



Men den här underbar Red Hot Chilipepperslåten säger jag God natt för andra gången idag. Sarah höll mig kvar vid datorn i en härlig max-kombo med gitarren och ett, i alla fall rätt okej, försök på Once when I was little. Övning ger färdighet, i alla fall hos de flesta men inte hos mig.

Ah. I morgon vaknar jag med huvudet åt norr som vanligt och hoppas på att det är rätt sida så att humöret följer med i morgon. Ska ju spela killerboll med mina barn på fritids i morgon, det kan väl inte gå så fel? Saknar dem lite.

God natt igen då, för tredje gången.

Peus

Håll fast vid drömmarna, för om drömmarna dör är livet som en skadad, vingskjuten fågel som inte kan flyga

By L. Hughes

Efter en dubbelnougat, en burk annanas och en capriciosa trodde jag att humöret skulle vara något bättre. Kanske det händelsevis råkar vara, dock bara en bråkdel av hur det ska kännas en tisdagkväll men en vecka framför sig fylld med roliga event och mycket jobb. Energin ska givetvis sprudla och nästan koka över, men idag har jag bara varit så trött och haft ont i kroppen.

Lyssnar på min musik, pratar med vännerna och försöker få tag i Anna, dock förgäves, och försöker piggna till lite mentalt. Snart ska jag krypa ner i badet (ja, för andra gången idag, earth hour och allt vad som nu krävs för att hålla energikostnaderna nere biter inte på mig!)  och sen blir det min 130 cm breda säng med dubbla täcken och boken "Änglar". Det förtjänar jag. Det gör jag verkligen. Idag är jag ynklig.

Hoppas ni mår bättre än mig! Ta hand om er, men ta framförallt hand om era vänner.


P

Ibland är man bara lite deppig.

Hittills har det här inte varit mer än en riktig skitdag med sjukdomskänsla från de yttersta tåspetsarna till hårstrånas längsta toppar. Även om jag snabbkurerade mig med ett varmt bad direkt när jag kom hem och senare en kopp the och knäckemackor på eftermiddagen så har jag trots allt sovit bort större delen (en timme lite drygt) av dagen.
Ahaja. Sarah som skulle sovit här idag också och så blev det inget med det på grund av ett konstigt jobb som jag har.

Nåväl, man kunde haft biaframage och varit nära svälten.

P

"Mattreal"

Är det inte ändå ganska pinsamt när svenskaläraren i en klass skirver upp vad barnen ska ha med sig till skolan och skriver just som övertecknad "mattreal"? Svenska var det, har jag för mig, som jag läste i skolan. Matte var något helt annat.

Efter kvällen igår var jag väldigt mör i huvudet och i morse 07:07 när första dolda numret rullade in på mobiltelefonen. Jag låtsdes sova. Tji fick jag för 09:30 ringde nästa dolda nummer och i ren förskräckelse så svarade jag. Det var bara att sätta sig i bilen och åka iväg till Rogslösa där jag skulle vicka som personlig assistent idag åt en elev med läs och skrivsvårigheter.
Efter två timmar multiplikationstabell och en timme spanienföredrag så gäspade jag något så fruktansvärt stort att eleven började tröttna på mig. Jag satte mig i bilen och åkte hem. 10-13, skönt pass.
I morgon är det äggfarkoster som står på schemat. Eleverna ska bygga en farkost som transporterar ägget från balkongen och ner i backen utan att gå sönder. Spännande. Känner att i runda slängar tio timmars sömn i natt inte skulle skada. Klockan åtta på skolan i morgon, fram tills 13, sen blir det ett pass på S:t Per, 15:15-16:30. Ja, skoj? Nja?

Nu är jag både trött och hungrig så jag ska lägga mig och sova i kökssoffan och dricka te.

Peus.

Gärdesgatan

Jag vill inte ha kallt vatten, det borde Sambon lärt dig vid det här laget må jag tycka. Annars började dagen med kommentaren "Jag hörde att du, vår vikarie, skulle vara snygg?". När en unge på 12 bast säger det vet jag inte hur jag ska reagera. . .

Citat Sarah Staaf:
"Vafan, då har jag ätit idag med. Inget näsblod i morgon heller. Det vore katastrof. Rinner från båda hållen. Snacka järnbrist!"

Nu är det världens bästa serie på tv.

P

Klumpen

Hemma hos papo nu efter en middag med gänget. Mysigt som alltid. Men en klump infan sig i magen precis. Vad eller vilken sorts klump det är har jag svårt att definera. Lite ledsen klump i vilket fall. Too bad. I morgon ska jag dock jobba på förskolan på K-skolan så då hoppas jag att barnen berikar mitt liv en gnutta.

Nu är det sängen så fort som möjligt.

Jag lovar att aldrig. . .

P

Fashion bor i mina skor.

Ibland förtjänar man att må som jag gör idag, men just idag skulle jag nog hellre vara på topp med löparskorna på fötterna. Men, sak samma.

P

Peeews.

Och hur blev kvällen då? Jo, Sarah sover snart brevid mig i hopp om att inte låta mig drunkna i mina egna spyor, eller nått i den stilen. Men annars en toppenkväll tillsammans med de bästa hos Frida, sen gick det bara utför. Frida gav mig en rejälv klippning och efter det så var inget som det borde varit. Eller nått. En ny frilla har jag i alla fall!

Två sena nattsbloggningar på tom mage på två dagar känns sådär. Bloggen börjar gå utför.


Nattinatt nu. Peeews (som mitt nattsällis skulle sagt)

Earth houre och cider

Åsåblev jag plötsligt taggad igen.

Sarah, Sofie, Christopher, Linus, Nina, Frida, Evelina och kanske Anna ska tillsammans med mig på "jobbåterträff" på Harrys i kväll så vi blev uppskrivna på listan tack vare den evigt för snälla Christopher som offrade sig att ringa. Undra vad vi har jobbat tillsammans med? Spännande!

Annars gick det smidigt på jobbet. 1,16 timmar blev det sammanlagt, alltså 1 timme och tio minuter. Ja, lite drygt en hundring alltså. Känner att jag borde hoppa in i duschen och skölja bort allt garderobsdamm så är man snart fit for fight igen.

KOM IHÅG ATT DET ÄR EART HOURE I KVÄLL, VILKET INNEBÄR ATT NI SLÄCKER ALLA LAMPOR, DATORER, MUSIKSPELARE, TVÄTTMASKINER OCH VIBRATORER MELLAN 20:30-21:30. Vad väljer ni att göra i stället? Vi ska tända ljus och spela sällskapsspel! (Dricklekar med andra ord...)

Ha en underbar kväll och tänk på att jordens resurser inte är eviga!

P

Så lite bakis har jag aldrig varit dagen efter.

Krom! Krom! Det är tydligen det man ska käka för att slippa sötsuget! Krom alltså. Finns det på apotket? jag ska köpa massa med krom, hur mycket som helst.

Men annars då, inte ett dugg bakis vilket är underbart skön. Mötte upp Sofie, Sarah, Maria, Christopher och hans vän på stan för en lunch. Det var trevligt och en del av en ny garderob blev det för Sofies del också. Taggade lite för i kväll med systemet (som jag egentligen inte känner så mycket tagg inför, men det hinner nog ändra sig. Förhoppningsvis. . . Bara tråkigt om vi inte kommer in. . .) och sen en utelåsning på det.

Nu ligger jag i sängen och väntar på att klockan ska bli halv fyra. Då kommer Malin och hämtar mig så åker vi till jobbet en stund. Sabina avlöser mig efter ditt högskoleprov så det blir bara en timme eller så. En timme mer än ingenting! :)

Puss

En utgång mer eller mindre?

Nyss hemkommen och nylandad i sägen efter en väldigt udda kväll. Malin och jag började gemensamt hemma hos henne och senare under kvällen anslöt sig Sarah, Fredrik, Robin, Martin och John. Det blev en trevlig förfest med mycket skratt och way too many kort på oss, dansande. I morgon runt 16 ska jag träffa Malin och jag vet en som kommer vara bakis a la värst och en som inte kommer känna speciellt mycket alls.

Träffade ändå inte så många igenkända anleten i kväll som man kunde hoppas på men Sofia med flickvänner var ju trots allt där. Plast-plastkusinen såg man inte röken av, det kändes ju lite tarvligt eftersom han fyllde 18 igår... Jaja, det blir fler gånger. Typ i morgon, då är vi på det igen. Just nu har jag, såklart, ingen lust alls om kvällen slutar som denna men goda vänner och dess sällskap brukar ofta göra att man taggar till.

Varför ska tår och fötter alltid vara dubbelt så mycket bakis än vad man själv är?

Nu är det sleepy-time och en extra tanke åt Sarah,  Sabina, Maria och Erik som ska göra högskoleprovet i morgon.

Pews.

Oh, what I love to be around.

Nu blev det verkligen change of plans full of a sudden. Typ.
Malin och jag kanske ska svänga våra lurviga i kväll. Det vore kul att träffa henne under ett glas vin eller tre.

Puess

Oh, what I love to be around.

Nu blev det verkligen change of plans full of a sudden. Typ.
Malin och jag kanske ska svänga våra lurviga i kväll. Det vore kul att träffa henne under ett glas vin eller tre.

Puess

Fud.

Nu är det mat om fem, kanske till och med fyra minuter, eller faktiskt rent av nu! Bara så ni vet!

P


W i r t h a

Jag tar på mig alla stavfel som kommer upp i denna blogg AV MIG, men de stavfel som G-w:n skriver är enbart Ingegerd Lindarängs fel som agerade svenskalärare åt flickebarnet i tre år och så mycket svenska hon lärde sig sen! Det ska vi inte tala om!

Landningen i sängen gick bra efter en fika med Elin och Malin på Ströget efter ett 8-12:30 pass på skolan i 3A. Mysigt!

Nu ska jag vila huvudet en stund innan jag tar tag i livet igen...

P

Ghostwritha rock the microphone

Jag lyckades!!

Vaknade upp i morse utan underlakan i sängen....hmmm...


Annars förstördes mitt humör..fick känslor som inte går att beskriva, orden finns inte ens att hämta i ett lexikon.( Får mig utsökt att tänka på "Hipp Hipp Hora" : skaffa ett jävla lexikon citatet) Allt detta hände när jag kollade ut, kollae ut för att skåda vårsolen men vad möttes jag av...snöstorm- behöver jag säga mer?

MEN sen blev humöret på topp när jag vände mig till min kära S500i och skåda med ett leende vad som skett. Har saknat det...07.06 <3

P


"Aee, sluta njuw."

L i n n e a - säger:

euh. oliver är äckligt. åt både oliver och sardeller idag PÅ SAMMA GÅNG i någon slags grön-lila gojsliknande röra. Uää.

Robin säger:

men hallå det som är så gott,

Robin säger:

men inte för mkt av det.. men du vet lite till sådär varför inte

L i n n e a - säger:

usch, nejnej. a very big nono.

Robin säger:

men ja har bara käkat sardeller någon gång, mest för att det är roligt att testa nya flummiga saker

L i n n e a - säger:

ush. blä. räknas ju som fisk och du vet vad samboparet tycker om fisk!

Robin säger:

mm ja det är klart! men vi är ju alla födda i vatten.

L i n n e a - säger:

aaaaeee, sluta nu!

Robin säger:

simsimisim

Robin säger:

oskar är utbildad simmlärare


Så lägg på minnet
1. Idag har jag ätit både sardeller och oliver på samma gång - ett big no no!
2. Oskar är utbildad simlärare!

Peus.


Nattinatt efter en lång dag



Sooeeet. Kul att man inte varit inne på nätet på hela dagen så har man 15 st nya händelser på Facebook när man kommer in. Då vet man att man inte är bortglömd i alla fall! :)

Den här dagen har bara flugit förbi! Började med att vakna överaskande tidigt självmant, sen ringde skolan och undrade hur jag mådde. Underbara skola. : ) Sen mötte jag upp Sofie och Christopher för ett antal varv på stan, en lunch med Anna Fest och ytterliggare ett varv eller två. Sen var det raka vägen till Varv för att hjälpa Proppen med hästarna. Vi skrittade ut en sväng då jag red Lillebryyschan och sen har kvällen ägnats åt födelsedagskalas! En ny 18-åring i plastsläkten. Snart, vetni, då tar jag med er dit ni aldrig trodde ni skulle hamna. Eh. Aa... He.
God mat och trevligt sällskap i alla fall. Underbart.

Nu landade jag i sägen med mail från en lärare från Katharinaskolan. Ska hoppa in i en trea i morgon som deras klassföreståndare. Dra almanackan och läsa matsedeln, ha läxförhör och rätta matteböckerna. Ajemen, i morgon är det jag som firar helg och inte skickar några elever till rektorn.

Nu ska jag släcka lampan!

P

Underbara vänner




Förresten!

Sarah, jag och Robin var en sväng på stan för att hitta ett par ankelboots till mig. Såklart hittade vi inga fler än de där underbara på Scorett som är lite över min budget så vi gick till Hugo där vi stämt träff med Anna, Sofie och Christopher. Alla mina vänner satte trots allt guldkant på vardagen och jag är ofantligt glad att jag har dem.


"Walking with a friend in the dark is better than walking alone in the light"



P

Små saker som gör livet lättare

Och med tre lammfärsbiffar, peng-potatis och tzatsiki i magen och en halv påse kinapuffar på det så känner jag mig rätt nöjd. Jag kom ur sängen tillslut och gav dagen vad den tålde! Jag känner däremot att något skräp är kvar i kroppen för jag blir stel hur lätt som hellst och har ont i magen ibland. Konstigt det där.

Nu ska jag fortsätta mumsa på mina kinapuffar för att sedan trycka i mig galio (gailo, glaio, giloa, whatever) melonen som jag köpte. Underbar. La vita è bella!

P


Ibland kallas det begär, ibland Kinapuffar

Jag har ett enda begär just nu. Bara ett. Inte melon. Inte mineralvatten. Inte cola. Inte lakrits. Inte en Big Mac utan:



Please, give me.

P

Penis yoga gives broken penis

Jag sitter och småtittar på Ellen samtidigt som jag bloggar. McSteamy från Grey's är gäst idag och berättade just att han hade en bruten penis. Självklart satte jag igång och googlade just scenariot och visst, man kan tydligen bryta sin penis vilket låter helt absurt! Urinröret hår tydligen av och penisen blir helt oanvädbar.

Så alla killar där ute, testa inte penis yoga som denne man:



Det ser minst sagt ut att göra något så brutalt ont!

P

Juste power-nap var det, ja..

What happend?

Vakna klockan 12 av att man snurrat in sig något så fruktansvärt i täcket och har en filt virad runt huvudet innebär att man vaknat lite av på fel sida. Det känner jag det. Solen skiner utanför (men jag orkar inte bry mig) och mitt huvud pulserar och min mage protesterar. Jag har trots magontet fått i mig en knäckemacka och yoghurt. Trodde liksom magen skulle vara bra idag men icke.

Jag hade lovat Sarah och Robin att hitta på något våffel-inspirerat idag om jag mådde bättre men har lite svårt att avgöra hur jag egentligen mår. Jag har ingen feber men är så sjukt trött, mår lite illa fortfarande och har en mage som lever sitt egna liv.

Funderar på att power-nap:a en stund (jag vaknade för 1 timme sedan lite drygt...) och sedan höra av mig till Sarah igen. Så får det nog bli.

Puss

Fantastiska vänner!

När jag är som ynkligast värmer det att få det här mailet av sambon:



Jag bara fick två meloner av Sarah. Underbart!

Sen ringde det på dörren för en stund sedan. Det var denne man som stod utanför:



Robin kom förbi eftersom jag på MSN hette "Jag mår så mycket skit" med en juice och två muffins samt en hel cd-case med filmer som han tyckte att jag kunde titta på. Underbara vänner har jag i alla fall, det är en sak som är säker.

Pews

Ghostwritern åker hem

Snart blir jag lämnad ensam för första gången sedan onsdag förra veckan. Det känns ju lite konstigt. He. Men jag ska åka och köpa mig en melon och sen blir det horisontellt viloläge hela kvällen fram tills dess att mami kommer hem. Har saknat henne, lite i alla fall. :)

Nu tänkte jag kanske vila lite till och festa till tillvaron med ett stolpiller eller två? Fest!

P


Det finns NU kondomer med smak!!!!

Cravingslistan växer:

12. Bearnaisesås
13. Is

Men fortfarande mest melon, vattenmelon, honungsmelon, granatäpple (mkt fibrer eller nått..)

P

Att tänka på sex kan göra att man nyser?

Jag ljuger inte, det är vetenskapligt bevisat.

Tillägg på cravingslistan:

11. Lakrits

P

Cravings

1. Yoghurt
2. Banan
3. Melon
4. Pålägg
5. Smootihe
6. Mineralvatten
7. Cola
8. Vanligt vatten
9. Liiiiime
10. Big Mac

Jaa, må hända att det finns ett mönster i de 9 första alternativen, men just det 10:e är ju lite annorlunda. Jag kanske, med detta illamående, kanske utvecklar någon form av hälsosamt levende? *HoPpAs*

P

Vilken dag är din dolmiodag?

Jahopp då sitter man här igen då..tror snart att jag/ vi växt fast i denhär sängen. Linnea har somnat så nu får jag underhålla mig själv. Det är bara att sätta på sig långklänningen och de ceriserosa raggsockarna och göra något av denna dag med förhoppningsvis.

Time to städa:
http://www.youtube.com/watch?v=g-x6qTiERS8

PewsPews

Lite kul...he he


"Robin Hallberg skjöts i huvudet, framtid osäker."
Pews

Ghostwriithaaaa

Natten började inte bra då hon som sett fram emot våffeldagen i morgon inte längre kan äta en pannkaka utan att dra en pizza i toan. Nu sitter jag här och är moraliskt stöd åt sjuklingen. Eller som hon själv säger : " Såhär bakis har jag aldrig varit"

Gläääääädjeeeeeeeeeeeeeeeeeskrrriiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiik!!! - Jason Mraz är med på Ellen. "Jag har sett honom i verkligheten och nu är han med på Ellen!"

Igår kväll skjutsade "vi" in Kim till Linköping. Vi är lite att ta i, Linnea körde och jag sov.  På vägen hem kom snöovädret och vi visste inte riktigt vart vi var. Ett mms drogs iväg i all rädsla, med texten : Att du att vet du möjlitvis vart vi är? Vi är lite osäkra, någonstans mellan Linköping och treriksröset typ...Hade varit roligare för er läsare om bilden kunde varit med. Dock är detta omöjligt då vi inte har en usb kabel sorry borry.

Denna dag kommer spenderas i sängen och städandes FÄZT!!!

Nu ska jag korrekturläsa texten 7 ggr annars, vill inte få några klagomål.....Linnea gillar inte när jag dissar stor bokstav, punkt och kommatecken...7 ggr var det bara att sätta igång....

Give me high, give me low - TO SLOW
Give me 5, give me 10 - KÄNN PÅ DEN

Puss och Kram

Lägenhetsplaner

Sarah, som för övrigt redan är min plast-sambo, och jag har bestämt oss för att skaffa en lägenhet tillsammans i sommar. Vi har höga krav på vår lägenhet, såklart, och den ska givetvis ligga väldigt centralt, men inte vid storgatan. Lite andra små punkter som är viktiga med lägenheten är:
- Vaxduk som tapet (så att de är lätta att torka av om det blir skitiga)
- Helkaklat badrum (så man kan tvätta av skiten med högtryckstvätt)
- Diskmaskin (då diskdagar i vårt förhållande inte skulle vara ett alternativ)
- Balkong i söderläge (eller altan så vi kan bygga både koja och solterass)
- Väldigt många fler el-uttag än i gulahusetpåberget (då vi har en tendens att krocka med laddare, hårföner, locktänger, plattänger, epilatorer och laptops)
- Myggnät (eftersom mygg är skitäckligt)
- En walk-in closet till Sarah (och en garderob till mig... eller kanske en byrålåda...)
- Tandborstshållare med skyltar "Linnea", "Sarah" och "Gäster" (allt mitt är inte Sarahs!)

Och inte minst:

- En katt (med kommentaren "förhelvete, vi får inte glömma katten...", eh. Ja... )

Så vet ni någon lägenhet som kan stämma in på oss så kontakta oss gärna. He. He...

P


Rekord

Herregud. Ja, ni har väl märkt en viss förändring i bloggen. Stor bokstav, ni vet, och punkter och stavfel. He. Det är ju inte likt mig. Om man säger så.

Annars då. Slog jackpot på skolan med 5 av mina elever fick besöka rektorn. Ajemen, de fick så de tålde idag. Att elvaåringar kan säga sådanna saker och bete sig så som de gjorde förvånar mig något enormt. Jag har sekretess dessutom...

Aaa, nu blir det käk med sambon.

P

200 grader i 20 min sen är det klart....

Att titta på mat-tv när man är hungrig ...inte en bra ide enligt vissa...frågar du mig så har "vissa" väldigt dålig självkontrol när "vissa" inte kan hantera lite mat på tv utan att få ett brutalt begär.....skämt åt sidan!

Jaha nu kanske ni min läsare undrar hur jag kan vara på två ställen samtidigt...en gåta kanske? men som allt annat har den ett logiskt svar...eller skoja jag besitter faktis gudabenåndade krafter jag kan vara på 2 ställen samtdigt så äre japp ingen diskussion he he.

hoppas nu att min andra hälft har det bra eller ja jag vet att hon har det....faen intressant inlägg känner ni men vadå ibland måste man få ordbajsa lite.

Till sist: det borde inte heta "söt sur sås" det ska ta mig faeeeen heta STEKHET sötsur sås för satan i gatan plattan i mattan vad det bränner när man äter den


söt e han-som skuggfigurerna säger "vissa"

P

Men ändå ganska underbar





Inte fan är det Sarah och jag som ska försörja dig, Nadya. Jag har knappt pengar att försörja mig själv, hörrni!

P

Fan, vad jobbig jag är.



Man bara jävlar! Nu får vi passa oss när till och med munk-asen är efter polisen!

P

Svårt att komma in, ällä?



Handelshögskolan i Stockholm HHS Ekonomie kandidatprogram

Göteborgs universitet Konservatorsprogrammet

Göteborgs universitet Läkarprogrammet

Göteborgs universitet Tandläkarprogrammet

Fittja universitet Mammografikandidatprogrammet
Karolinska institutet Läkarprogrammet

Karolinska institutet Psykologprogrammet

Karolinska institutet Tandläkarprogrammet

Linköpings universitet Läkarprogrammet

Lunds universitet Läkarprogrammet

Malmö högskola Tandläkarutbildning

Stockholms universitet Psykologprogrammet

Umeå universitet Läkarprogrammet

Uppsala universitet Läkarprogrammet
Trosa universitet Rektumanalytikerprogrammet



FAN, alla de linjer jag sök. Heeelvete! De lyckades pricka in varendaenda en!

P

Nu blir vi av med dem, de jävlarna.





De bara gled ifrån oss precis som drömmen om att Skåne en dag kommer flyta iväg från Sverige. Woooh.

P

Utkast: Tell me! ...




Tell me! Ska jag fortsätta äta majonäs och fettsvålarna på fläsket?! Går jag ner i vikt då?

P

Jag har liksom läst tidningen




Tell me! Ska jag fortsätta äta majonäs och fettsvålarna på fläsket?! Går jag ner i vikt då?

P

Aftonbladets löp



Barnen svälter i afrika och kriget fortsätter i Gaza och här har Aftonbladet sin förstanyhet hur användarna rasar mot facebooks nya design. SNACKA om att ni är gamla och inte kan ta en förändring. Jobba, tagga och jobba lite mer!

P

Sarah, the vindmöla.



Bara så vi klargör det en gång för alla, Sarah är en vindmöla och ingen vill att hon ska fortsätta som hon gör. That's it.
Inga vidare komplikationer.

P

Raggningsrepliker.se




"Hej, jag har stånd och det är ditt fel!"

Den kör vi på nästa gång vi är ute!

P

Wanna be amerikanskt.

17 timmar i sängen i horisontellt viloläge innebär att man är lite sliten, inte utvilad som man borde vara. Det tar på krafterna så att säga.
Kör lite feminism-freestyle och har slängt allt vad gällande bhn att göra.

Jag är så jäkla off idag och Sarah bara distraherar mig så that's it för idag.

Hej

Tydligen måste jag däckat.

ÅÅÅhejvaddetgårmellanpattarochlår.

Nu väntar Sarah, jag och Mr Mouse på våra kebaber i sängen. Still in bed, så att säga.

Funderar på att slå igen den här knarkarkvarten men jag vet inte. Vi vet inte. Eller, förlåt. Jag vet inte.

P

Åååå jag bara är besviken

Det blev ingen vattengympa i morse. När det väl stod klart att vi verkligen skulle ha bad och att vi verkligen var 30 elever så bangade jag. De fick simma aktivt i 25 minuter och sen var det fri lek eller gå upp. Inte en kotte kvar i simhallen efter 30 minuter. Dagens ungdom. De orkar inte ens leka lite i vattnet.

Annars har dagen ändå flutit på. Jag har kommit fram till att det är tråkigt att jobba, oavsett vilket jobb man har men jag ska däremot inte klaga. För jag har två inkomstbringade jobb idag och typ Sarah har inget. Så att så är det. Jag är nöjd, bara jag kunde få sovmorgon ibland... Bara någon gång sådär.

Nej, nu ska jag och min bryscha åka till Maxi och handla mat tills i kväll. Jag börjar jobba 18:15 tillsammans med Sabajna och är nog inte klara förän runt 22 så då hoppas jag maten står på bordet. Vore ju gott i alla fall. Drömma kan man.

Så off and go. Lite stress har ingen dött av.

P

Vattengympa på schemat

SOVA är första prio nu. Jag är dödstrött efter kvällen med Frida. Hon är krävande den där bruden. Skämt. Jag fick träna mina innre magmuskler även idag så nu lever jag ytterliggare några år längre. He.

Nu ska jag stänga igenon burken. Har precis googlat på lite vattengympa. Det ska bli spännande. Jag har aldrig testat vattengympa och det har inte mina elever heller. Jag ska stå på poolkanten och göra alla dessa övningar. Spännande. Jag har inte problem att skämma ut mig i alla fall. Eller så kan jag be dem simma 20 längder och sen är det fri lek, men icke. Här går vi in för det! :)

Peews.

Glass och kolasås!



Nu åker jag till den här Snuffen och hennes nya lägenhet och äter glass och syndar lite till efter mina tre kärleksmums som jag satte igång att baka på förut. Det ska bli kul, gott och trevligt. Hon ska få skåda mitt strandgula skatbo till hår dessutom. Men vaddå? Ett gott skratt förlänger livet!

Ha det bra soo long - kalsong

P

Upp och jogga, Hoppa!

Vänner och familj är det jag värdesätter mest så idag fick träffade vänner ett fint sms av mig. Om jag råkade glömma någon så är det för att jag fick skicka i två omgångar så alla kanske inte kom med. Men ni som känner er träffade, ta åt er. Det är ni som gör att man orkar gå upp på morgonen och göra något vettigt av dagen.

Vaknade brevid min sambo som sov som en lite kanelbulle i morse, helt ihopsnurrad längst ner i fotänden på sängen, men gav inte vika för den sköna madrassen och det varma täcket utan pallrade mig iväg till jobbet. Först på schemat stod nämligen ett idrottspass. Det var spännande men nog också anledningen för min lite smått påträngande huvudvärk.

Nu har jag tre alternativ:
1. Åka till gymmet
2. Gå ut och gå
3. Slappa galet
Så vi får se vad jag väljer, inte riktigt dags att ta tag i det än. He.

P


I'm hos booth-bitch

Efter två prommisar, varav en själv och den andra med Sarag och Fredrik, så har vi efter mat, trevligheter och telefonsamtal gått in för landning i sängen. Dock inte lika dramatiskt som i lördags. . .

De ringde från PM förut och ville att jag skulle hoppa in och jobba för Maria i morgon så visst. Gympalektion första passet i morgon, woooho. He. Vi får väl se hur det blir.

Nu är det nattinatt.

P

Show me how to live again

Nu är det jobbdax, sen åker jag till Motown och går ut med min andra hund, som Fredrik uttryckte det, Sarah. På dojjorna bara. På dem!


P

Mer smoothie åt folket!

Jag är en såndäringa jobbig jävel idag som ingen orkar med, känner jag. Har visserligen inte mött någon ännu men känner att det spritter av vår i hela kroppen så därför bör man hålla sig undan mig om man är på dåligt humör.

Nu har jag snart smoothat en hel liter vaniljyoghurt med hallon och banan och känner liksom hur magen sväller mer och mer. Kanske inte var så klyftigt att äta tre knäckemackor tillsammans med smoothien eftersom jag fått för mig att sånt suger åt sig vätska och kan bli i stort sett dubbelt så stort än vad det var innan. Huu!

Nu är det duschen sen wööörk.

P


Hallon och banan smoothie

Hur är det inte att börja dagen med strålande solsken och en smoothie i handen redo för en promenad på den Östgötska slätten? Awwh! Nu mår man allt jämt bra ni!

Pappa väckte mig 11:30-something så det var bara upp och hoppa. Känner mig utvilad och rätt fräsch, dock fortfarande förkyld. Idag skippar jag gymmet och tar dubbla prommisar i stället. En kompromiss förkylning och kropp emellan.

Väntar på att Sarah ska vakna... Tänkte att hon kunde får sova ut idag. He.

Nu är det gympabyxor på, ut i solen marsch!

P

Ännu lever jag!

Det börjar bli dags att dra sig mot sängen. Innan det ska jag göra något jag tjatat om hela dagen och bara Sarah vet exakt vad.

Fick äran att prata med både Malin och Beate idag. Det är alla tiders, minsan. Beate ringde mig och det är verkligen så mycket som man måste komma ifatt varandra för att vara på samma plan igen känns det som men på lördag får jag krama om henne ordentligt och fika med henne. Underbara Beate. Jag minns inte när vi såg varandra sist!
Malin kommer hem söndag eller måndag också, då blir det kramkalas även där. Nästan tre veckor har gått då hon varit borta och det känns verkligen i hela kroppen. Tur att det inte är dyrt att ringa till Säter i alla fall.

Ta hand om er och speciellt om varandra och lova att alltid försöka göra ert bästa.

P

Livsfarligt!

Mmm, det gör nästan lite ont i magen. Hm...

P

Rosa kyckling

Och jag bara kom på precis att rå kyckling är typ LIVSFARLIGT.
Pappa hojtade om att nu skulle jag få salmonella och hela baletten, så nu får vi vänta och se. Spännande. Jag kan nästan inte hålla mig riktigt. Upp till bevis!

P

S:t P's day!

Förra inlägget hade visst inte publicerats när jag skrev det utan kom inte förän nu. He.

På stan hittade vi det vi sökte, jag fann min kalender precis innan vi for dit dessutom så jag slapp lägga onödiga pengar på det. Vi hittade bland annat hårspray, hudkräm, lite piller och gips. Vi fann även Sofie, Linda, Evelina, Matilda och Lotten på stan och antigen är det Sarah och jag som är där väldigt ofta eller så prickar vi in exakt samma tillfället varje gång. Lustigt är det i alla fall.

Nu har jag ätit rå kyckling och annanas. Det satt mitt i prick.

P

Orka rubrik!!!

Gymmet, wook och fruktsallad är vad jag har hunnit med hittills. Nu flätar Sarah håret på mig men snart är vi på väg ner till stan. Vet ni, förresten, jag sprang hela 20 minuter på bandet i förmiddags. Jag trodde aldrig att jag skulle orka det efter mitt lilla uppehåll men jag lurade mig själv. :)

Nej, nu gör vi slag i saken.

P

Cravings




När solen skiner som den gör idag och jag vet att mamma och Henke precis har landat i Egypten så kan man ju inte annat än att sakna sen sträva stranden i Karoon där solen näst intill alltid skiner och värmer. Ta mig tillbaka! Jag kan inte ens själv förstå hur man kan sakna en plats, en kultur och en känsla så mycket som jag gör när jag saknar Thailand. Har man varit där fyra gånger borde man väl vara mätt? Men icke, jag blir bara mer och mer fascinerad varje gång. Nästa gång jag återvänder till mitt sommarland ska jag upptäcka det mer och gräva i dess kultur. Ta mig tillbaka!!


Ge mig i alla fall lite vår?


P

Dagsplanering

Åhsåvar det en ny dag som väckte mig. Strålarna liksom letade sig fram till rullgardinen och ner genom springan och rakt ner i min säng. Jag gick upp och åt frukost i hopp om att komma iväg till gymmet lite skapligt så jag har det gjort och kan njuta av dagen i största allmänhet sen.

Jag ska som sagt till gymmet inom en snar framtid, sen är tanken att Sarah och jag ska dra en repa på stan för att inhandla en almanacka och gips. (Sug på den!) Sen har jag lovat henne att göra henne sällskap på hennes dagliga promenad. Jag skulle nog behöva åka en sväng förbi ÖB också, men vi får se. Dagen är lång!

Nu blir det lite fix och packning innan gymmet.

Peews!

Frångå en viss normal

Jag har aldrig påstått att jag inte frångår normalen. Just idag kan jag med en vild gissning säga att ni inte tycker jag tillhör Svensson-Svensson-folket.
Är det normalt att tugga sig själv på armen bara för att huden där är så mjuk och len, och tillsammans med allt underhudsfett blir som en liten bakelse som inte går att äta upp? Jo, jag skulle inte tro det. Att det är normalt alltså.

Kom jag i säng? Ja
Somnade jag? Nej
Stängde jag ens av datorn? Nej
Är jag trött nu? Nja

P

Så kan det gå.

Att komma in för ladning i sängen kan innebära många olika oförutsagda händelser. Just nu idag innebar det inte så mycket mer än att jag fick resa på mig igen för att jag glömde brickan till datorn men i helgen var det desto smärtsammare för både säng och själ. Fredrik bestämde sig för att knacka på granndörren och påbörjade  sen inflygningen mot dubbelsängen. Bokstavligt talat. Med fotbollsstrumporna i luften, närmare taket än golvet och en snygg saxning a la Michael Sweeneys på närmare 1,70 cm så lyckades plankan i säng gå av. Ett väldigt brutalt brak följt av ännu ett skratt satte punkt för denna händelse. Dock inte skratten.

Fredrik lovade dock att köpa en ny planka men när vi kom fram till att samtalet på byggaffären skulle låta något i stil med:
"Jag behöver en planka till en säng för... Jag var hos en tjej i helgen... Och plankan liksom gick av... Och nu när jag ändå är här så kan du ta två..."
så tror jag helt enkelt att jag förlät honom och han slapp köpa en ny planka i hopp om att några fysiska aktiviteter aldrig mer skulle ske på den vänstra delen av sängen. Det märks ju, som sagt.

Annars så är jag rätt trött nu och funderar på att dra åt kranen som någon lättat på inne i handfatsrummet och sen slumra en blund. I natt åker nämligen mamma och Henke till Egypten, tänkte säga hej då och så...

Pews.

Visdomsord.

Citerat från Sofie Anderssons blogg:

"Vilken tur att det förhoppningsvis finns en morgondag!"

Det är lustigt att man tar livet för givet. Nu ska jag åka till gymmet!!!

P

Sängen är mitt harem.

Jag borde verkligen tagga till lite nu, som Sarah säger. Tagga med alla taggar utåt. Men att vakna halv ett, gå upp och äta frukost och sen somna om vid två och sova en timme till känns sådär alltså. Den här dagen kommer inte bli vidare värst lång. Jag åt korv med bröd till frukost och kommer inte kunna göra något anstädnigt på gymmet med så mycket mat i magen så jag väntar en stund till. Efter gymmet ska jag fan ta en promenad med Sarah och se till att hon kommer ut och rör på sig. Det är nog nyttigt. Får även se om jag kan ta mig ut till Nykyrka och kolla på Sofie och Martina som ska rida Emelies två hästar Bobben och Kvillan.

Pratar med Sarah på msn och för tredje gången loggades hon ut nu pga av arbetare i hennes lägenhet som gjort att proppen gått tre gånger. Hähä. Somliga är mer roade än jag, så att säga.

Pews.

Tufft idag.

Vaknade för en timme sedan och är fortfarande sängliggande. Jag får helt enkelt återkomma under dagen med vad som hända skall. Min hals gör lite ont så jag vet inte hur det blir med gymmet, egentligen är det väl bara att ta sig i kragen?

Simma lugnt
P

Män som veeeeeeeeerkligen hatar kvinnor

Får mig att hata män!

Sarah, jag och Jaoo (Fredrik) bestämde oss att åka på bio även denna söndag och så fick det bli. De tre muskutörerna är inte till fullo utan sin fjärde medelm, Robin, som på trettio minuter från det att vi sa att bio var i görningen befann sig på biografen. Snyggt jobbat där, alltså.

Filmen var verkligen gripande, fruktansvärt hemsk och revanchlysten. Om man jämför Benjamin Button som vi såg förra helgen och denna tyckte jag helt klart att denna var betydligt mycket bättre, dock två helt olika typer av filmer.

Eftersom det bara blev 3,5 timmes orolig sömn i natt så förtjänar jag en lång sovmorgon i morgon. Dessa helger tär verkligen på kroppen och det känns som jag aldrig blir riktigt frisk. Om jag vaknar utan halsont i morgon är det jag som åker till gymmet, annars blir det en prommis med Sarah i hennes nya walking shoes! Lite avis är jag faktiskt.

Sen har vi ju lite att stå i, så att säga. Mycket att planera och skriva ner i kalendern inför helgen men det ordnar sig.

Beate ringde förresten förut! När jag såg hennes välkända namn på displayen skrek jag rätt ut. Det var verkligen helt sjukt länge sedan jag träffade henne nu och vi bestämde att hon skulle flytta in hos mig på fredag så det lutar väl åt en lugn fredag i hennes sällskap tillsammans med min sambo Sarah. Mysigt, mysigt, mysigt.

Nu är ögonlocken väldigt tunga och hjärnan skriker efter vila så dags att slänga ihop burken.

P



Walkie with Sarki.

Bärsäkregång.

Aa, men dagen efter mår man ju alltid kanon, det vet vi ju alla, liksom jag. När magen inte klarar av mer onyttigheter beger man sig i stället ut på en promenad och springer av sig överflödet. Enligt Sarahs PT ska hon bara gå raskt 5-10 min 2 ggr / veckan så vi får väl ta ett varv runt huset eller två.

Annars hade jag trevligt som alltid i goda grabbars sällskap igår. Det är sjukt hur det alltid kan både spåra ur samtidigt som det blir så himla rätt. Kul hade jag i alla fall. Sex timmars sömn på två dygn dock känns sådär.

P

Linda, Baditude och CCR.

Vem kunde lista ut att det skulle bli såhär? Inte jag i alla fall. Sitter ensam på kontoret nu i alla fall med fyra grabbar Å SÅ Sarah inne i vardagsrummet med musikvideon påslagen. Jag har druckit två rejäla klunkar av en 7.0:a nu och känner redan av det. Jag gissar på att det här inte kommer sluta speciellt bra om jag fortsätter i samma takt.

Tooo Slow!

P


Nu ringde det från Stavlösa, ingen svara.

"Lever verkligen Linnea?" - tänker ni kanske men det ska jag med besked få be att tala om. Det känns i varenda liten muskel och fiber i hela kroppen att jag minsan är vid liv.

Efter gårdagen har jag i alla fall lärt mig att "spel & film-kväll" inte är något annat än att slentriandra på stan med ett pack killar, några fulla brudar och en bästis eller två. Att vi sen i 20 minuter stod på parkeringen och inte visste vart eller hur vi skulle ta vägen så är ju en annan femma och en helt annan tia var att vi hamnade i Stavlösa efter många if's and but's. Jag gick och la mig nästan, observera mitt nästan, direkt men de övriga tre muskitörerna satt uppe och levde rövare ett tag till.

Nu har jag kommit hem efter en städning på Folkets Hus. Sovit ett antal timmar och nu kom mamma precis in genom dörren och sa att det var mat. Det var ungefär exakt det som fattades idag. Underbart. Helt underbart.

Får se vart kosan styr i kväll. Det är många som vill hänga med mig i kväll. Äntligen! :)

P

Mhm?

Sarah säger: Är det här en digital film?
Linnea säger: En animerad menar du?
Sarah: Ahjuste. Så heter det!

Sarah säger: Han ser så verklig ut!
Linnea lyfter blicken.
Sarah säger: Ahme, titta då. Är den verkligen animerad? Det ser så verkligt ut!
Linnea säger: Har du någonsin sett en dinosaurie, ELLER?
Sarah säger: Ahme, okej! Men du fattar ju hur jag menar!


Mmm, barnfilm.

P




Snuskig barnfilm!

"Ta mig innan jag kallnar!"
Juste, barnfilm var det - ja.

P

Dä va nintett.

"Hur svårt ska det vara?" säger Sarah när hon vill få igång filmen som hon och Ville ska titta på. Jag får lov att roa mig med datorn så länge.

Men annars då. Fikan med 1,5 blåbärspaj på Ströget. Hähä. Ingen semla idag heller minsann och nu är vi lite barnvakt under tiden Henke och Moa är och handlar. Sarah börjar bli lite väl upphetsad när det gäller småbarn så nu får jag nog ta och hålla ett extra öga på henne så att hon inte, som hon hela tiden säger att hon vill, äter upp Ville-mannen.

P

Fyra lager mjukgörnade salva.

Hanna var en mes till att banga fikat så nu åker jag ner och möter Sarah. Antar att det blir Lilla Hem eftersom de antagligen är de enda som säljer semlor så här på året.

Hare.

P

Inte sängliggande

Fy bubblan vad tråkkigt och krävande det är att städa, dock får Jason, James, Johnossi, Jack och Jonna mig på bättre tankar. Konstigt att alla mina favoritartister börjar på J? Lite faktiskt.
Nu har jag bara nedervåningen kvar.

Sen blir det någon slags soppa till lunch och sen en fika med Hanna och Sarah. Mysigt!

P

Fortfarande sängliggande.

Good fredagsmorgon.

Eller jag vet inte. Att vakna med huvudvärk precis som att jag inte fått tillräckligt med syre på natten känns sådär, ärligt talat. Däremot har jag en liten lista med saker jag ska hinna med idag och i vilke ordning de ska genomföras vet jag inte riktigt.
Jag ska träna (lätt självklart eftersom det är första passet efter att jag varit lite sjuk), städa mitt rum, städa nedervåningen (dammsuga och dammtorka), träffa Sarah och Hanna för en fika och. . . Ja. Kommer säkert hinna med att vara lite barnvakt också. Kvällen ser lite dimmig ut än men den hinner säkert lätta innan kvällen. Jag vet vad jag vill göra i alla fall. Bland annat titta på premiären av En shopaholics bekännelser och träffa de bästa, men filmen får nog vänta lite.

Efter frukosten, som jag precis ätit, ska jag nog börja med rummet. Alla kläder ska förpassas tillbaka till garderoben eller ner till tvättstugan, inte ska de behöva ligga på golvet inte. De är värda något bättre. : )
Sen får vi se när den där Sarah har bestämt sig för att vakna.

P


Sarah är skön med stora brön...?

Sarah och jag snicksnacar på msn. . .

Bild 1.



Bild 2
.

Bild 3.



Bild 4.




Nu är mina läppar supermjuka och återfuktade. Lagom till läggdags.
(I alla fall psykiskt sett..?)

P



Slitsam kväll . . . . . .



Aaa, men slå den ni! King-barn är jag. King-kungs-barn!


P


Fuuud.

Nu ska jag värma på lite köttfärssås, är riktigt, riktigt, riktigt, riktigt hungrig nu faktiskt, sen blir det leta efter Hannas cykelbyxor som kommit på villovägar. Hittar alla andra saker men inte just de där byxorna.
Sen blir det Folkets Hus och Robban i kväll. Pappa ska dit och titta också. Weeeho.

Nu fick jag sms. Woooho, på det också alltså.

P

Off and sleap.

Hemma med halmen, ej bokstavligt, och hur trött som helst.
Ringde Sarah efter att jag kört in i en stor snöhög och bara skrattade. Jag vet inte varför men antagligen för att jag är helt sluttjatad i huvudet.

Alla lektioner har gått kanon, fram tills sista lektionen när någon elev snodde min nyckel. Vi gick ut i krismöte på högtalarna och samlade alla i biblioteket. Ingen hade ju självklart sett nyckeln men den återfanns i ett ihopvikt papper på katedern i C3, ingenting jag känner till i alla fall.

Nu ska jag sova en stund och sen åker jag till nästa jobb. Gött med pengar!
P

There is only two types of people in the world

Nu kom jag precis ur duschen och ska föna håret. Lite brådis har jag dock allt eftersom jag behöver åka vid hel ungefär. Annars så är jag feberfri idag och känner mig lite bättre. Däremot där en ganska stor förkylning på gång, jag hostar, snörvlar och gråter konstant.

Sarah påstod att hon skulle vara den som skickade tidiga morgon-sms eftersom hon skulle träffa Maria hudlöst tiigt idag men icke, 07:-- någonting så skickade jag iväg ett upp-och-hoppa-sms men fick ingen respons förän 08:30 då hon äntligen hade pallrat sig upp. Min sovmorgon satt där den skulle, kan man säga men att vakna en halvtimme innan man går upp är inget kul.

Nu ska jag alltså snart iväg och ha pedagogisk lunch med mina små kids och sen blir det lite eget arbete i eftermiddag. Kvällen tillbringas på Folkets Hus. Guuuud så skoj.
Cash, Johnny Cash!

P

Snygga brudar i snygga förpackningar

Kommentar från klockren kollega:

"Jag skiter i vad ni gör, jag får betalt bara jag är här." (därefter ta en klunk kaffe/te och luta sig tillbaka med fötterna på katedern.)

Nu ska jag efter det lufta huvudet mot kudden och avnjuta några minuter av SATC. Sen ska jag sova. Länge. Jag har ju sovmorgon i morgon. Weeei.

P

Ett uppskattat MMS



Det är ju tur att man har vänner som muntrar upp en när det inte fungerar
med teleportering längre.

P

Oväntat samtalsämne

Vid middagsbordet:

Henke säger: Träffade Honken idag, brukar inte se honom så ofta eftersom han jobbar i Kvarn...
Mamma och jag med mat i mun: Mmmm?
Henke: Så jag frågade honom "Hur är läget?"
Mamma och jag med mat i munnen: Mhmm..?
Henke: Aaa, så svarade han att joo, det var väl bra men att han hade träffat en tjej..! Genom nätdejting!
Mamma och jag tittar upp med mat i munnen: Aha?
Henke säger: Så de träffades igår...
Mamma och jag: Jasså?
Henke säger: Aaa, så sa han "ja, så nu hade jag sex första gången på 13 år!"
Mamma och jag tittar på varandra och sväljer.
Henke säger medans han går iväg och hämtar mer mat: Aaaa, sen är han en sån där 140 kgs klump!
Mamma och jag tappade matlusten.

P

Sovit en himla bra stund nu

Snälla, snälla, snälla (precis som i Ugglas låt) så ber jag någon, ingen nämd och ingen klämd, komma hit med en stoooor påse godis och göra mig sällskap.
1. För att jag har tråkigt
2. För att jag ska ta det lugnt - jag är sjuk
3. För att jag är sugen på godis?

Annars gick sista timmarna på skolan himla bra. Den sista klassen påminde mycket om min klass när jag gick där. En liten kille, stor i mun som man kunde säga precis vad som helst till utan att det egentligen hände någonting. En kille som levde allan men trots allt hjälpte mig att hänga upp alla skyltar och en tjej som stod i centrum hela tiden.

I morgon börjar jag inte förän 11:35, så himla jätteskönt med sovmorgon! Då ska jag ha b-engelska med pedagogisk lunch i mellan. Sen kommer vi på eftermiddagen ha något som är nytt för mig. Det är ett pass där eleverna får chans att förbättra sina betyg och det gäller i stort sett vilket ämne som helst så det ska bli spännande. Jobbar till 15.30 i morgon sen börjar jag på Folkets Hus 18:15.

Nu ska jag fortsätta kurera min sargade kropp och hoppas på en teleportering till mamma att köpa choklad till mig. Ååååh, mitt huvud gör ont - så mycket som jag försökt teleportera idag!

P

Håltimme

Glömde jag naturligtvis inte mobiltelefonen hemma och var tvungen att åka hem på min håltimme, jojomen. Men vad gör det? Liksom att sitta i skolan 1,5 timme än att åka hem, dricka en kopp te och göra om alla frågorna till frågesporten? Jaa, då sitter jag hellre här hemma.

Annars gick första timmen ruskigt bra. Det enda som var lite konstigt var när jag kom in i aulan för att titta till dem och barnen hade öppnat ett hål i scengolvet 1 gånger 1 meter stort. Hur eller varför har jag ingen aning om men när inga barn fanns PÅ scen  utan UNDER scenen kändes det ju sådär. Bra koll jag har. Nästa timme blir det ordning på torpet. Nu måste jag göra om mina frågor.

Adios.

P


Morgontupp

Uppe med tuppen idag! Jag vaknade självmant 06:45 och klockan stod på 07:00 så det var likabra att pallra sig upp. Sängen var inte jätteskön idag ändå. Jag vaknade i natt av att det kändes som att jag låg i en pöl av svett, jag tror jag fick en jobbig febertopp och det är antagligen därför jag sovit så fruktansvärt dåligt i natt.

Tog tempen nu på morgonen och jag hade 37,9 grader så lite feber har jag allt. Jag tog en ipren och åt lite frukost och hoppas på att jag mår bättre under dagen. Funderar bara på vad min öppningsfras ska vara på lektionerna för att få dem att vara snälla som lamm. Något i stil med "jag är sjuk, jag är här för er skull"? Eller "sitt ner ungjävlar, annars får ni stryk"? Dock en lite mer krävande metod... Jag tror jag kör på "ni hade inte kommit hit om ni var sjuka, jag gör det här för er skull så visa lite förbannad uppskattning!".
Nu ska jag ta min taco-paj och åka iväg till skolan.

P

Rundgång och ackord.

Jag hade 37,7 i temperatur alltså yttepyttelite feber, knappt märkbart så jag hoppas att iprenen jag glufsade i mig förut gör verkan på kroppen. Det märks faktiskt redan nu att jag mår lite bättre men det är nog bara för att jag får äta choklad och obegränsat många halstabletter. Då mår jag bra.

Nu har jag, med hjälp av Sarah, suttit och knåpat ihop en musikfrågesport till mina elever i morgon som jag ska praktisera på dem och se i fall det funkar. Jag tror inte de kommer förstå ens hälften av frågorna. Men vad gör det om hundra år?

Det blev inget House för mig i kväll eftersom jag missade början. Tråkigt för mig men bättre för Sarah som slipper sitta ensam vid datorn.
Nu kommer mina ögon snart börja blöda eftersom pappa satte sig vid trummorna igen. Typiskt. Precis när de har läkt efter de skrikiga barnen i 7A.

P

"Jag har sjukt dålig mottagning här!"

Det ringer på mobiltelefonen:

Jag: Hej, det är Linnea
Han: Hej, det är blablabla
Jag: Hej (väldigt förvånat!)
Han: Hur är det?
Jag: Jooo, det är bra. Lite krasslig just för stunden men annars är det bra. Hur är det med dig?
Han: Det låter inte som Linnea..?
Jag: Jo, det är jag. Jag är lite hes bara men... Vad... Gör du nu för tiden?
Han: Aha, okej. Jag är på väg hem.
Jag: Jasså, till Stockholm?
Han: Eh, ne. Eller asså, jag har varit på skolan. Är på väg hem nu. Vad... Hur mår du?
Jag: Eh... Jo, som sagt..
Han: Ja, juste. Det har jag redan frågat och du har redan svarat... Hur...
Jag: Vad gör du nu för tiden? Lever du?
Han: Asså, jag har sjukt dålig mottagning här...  Klick.

Kom senare fram till att det var en annan Linnea han sökte, skrev ett sms:
"Det gick upp ett ljus för mig att det var en annan Linnea du sökte. Hoppas det är bra med dig!"
Jag fick som svar:
"Galet bra tänkt ;) Var det inte ganska snyggt undanstyrt av mig ;)"
Jag svarade:
"Nja, kände mig rätt dissad. :) Men det är lungt nu."
Han svarade:
"Jassåå, okej. Hehe. Hälsa Motala från mig!"

Kul kille det där, alltså. Bara drog värsta vita lögnen.

P

Elaka hagga

Pyton, pyton, pyton. Det är så jag mår just nu, riktigt pyton alltså.

Barnen sög liksom musten ur mig. I morgon ska jag börja varje lektion med att säga "idag är ni snälla, annars skriver jag upp er alla på skolk oavsett om ni är här eller inte", då kanske de håller sig i skinnet minsan.
7A idag gick total bananas på musiktimmen. De visste inte vad de höll på med och hade inte lärt sig spela instrument än så det fick bli någon form av så ska det låta. När baarnen hade rabblat upp alla svenska sånger de någonsin kunde komma på fick de gå när de hade suttit tysta i 30 sekunder.
Jag säger:
När ni suttit tysta i 30 sekunder får ni gå härifrån.
Alla slöt sina läppar och tittade på klockan.
Jag säger:
Ni förvånar mig, bara 10 sekunder kvar. Spring gärna härifrån så fort ni bara kan... (Lite tystare) Så jag slipper se er...
En tjej drar upp ögonlocken och skriker:
- FYFAN vad du är taskig.
Jag svarar:
Jahopp, och där blev det plötsligt ytterliggare 30 sekunder. Var så goda och sitt.

Jag ligger nog inte på plus hos dem.

Vad hör jag nu? Introt till SATC, off and go!

P

Olja, i wanna feeel.

Nu drar jag iväg och spelar lite Shoreline och Dosed med mina barn.

Baaaaaaaaaaaaarn!

P

Dosed för 9G

I morse vid 09:40 ringde de, som jag igår bad om, och jag skulle vara inne till 10:00. Jag har inte tvättat håret sedan i lördags, duschade dock igår kväll, men han knappt sminka mig men verkligen inte äta frukost. Jag var inne 10:10 och skulle ha 9C i musik. Aa, men det var en rätt lätt uppgift. De spelade lite gitarr, lite trummor och lite paino. Lät mest som högljytt bankande på diverse instrument så huvuvärken kommer nog vara påtaglig i kväll.
Ska vicka för samma lärare även i morgon och på torsdag ska jag vicka för någon helt annant. Tror det blir lite samhällskunskap eller liknande, kände inte igen namnet nämligen.
Men jobb alltså tis-tors denna vecka, plus torsdag kväll och lördag  på folkets hus. Denna månad kommer jag få så jäkla mycket pengar! Om man jämför alltså . . .

Nu ska jag åka tillbaka till mina kära nior på Petrus Magni och lära dem spela lite gitarr. Tänkte kanske lära dem Dosed? Aaa, det är ett alternativ!

P

Finishing this game

Jag minns när jag låg hemma i någon slags influensa i januari med hög feber och halsont. Så ont i halsen att jag inte ens kunde sova på natten. Det var en riktig pina. Man lovade sig själv att klä på sig mer och inte springa omkring i strumplästen när man gick på galaj.
Nu har jag ont i halsen igen och jag tror det är eftersom min kropp inte orkar med allt det jag utsätter den för. Den behöver sin skönhetssömn, ca 8 timmar om dygnet, den behöver bli gödd på rätt sätt och motioneras regelbundet. När jag då fuskar så är det ingen annan än jag som blir lidande. Och Sarah som får höra mitt eviga gnäll. Ledsen alltså. . .

Berättade just för Sarah att jag inte kände mig på topp. Jag är trött, hängig och rätt depp. Inte för att jag egentligen har något deppa över alls (en familj som ställer upp, fritid som räcker till och ett jobb att gå till, men just framförallt helt kopiöst vackra, fantastiska, gudomliga vänner som jag vet alltid finns där!) men jag känner mig bara inte på det humör jag brukar vara på. Alla har sina ups and downs och efter en kväll som denna brukar jag vakna på bättre humör än någonsin. I morgon, dock, kommer det nog vara svårt att gå upp, svårt att ta tag i livet och svårt att vara ambitiös. Jag har ju ont i halsen!

Jag som skulle träna skiten ur mig denna vecka eftersom jag hade ganska lätt vecka förra veckan insåg att det sprack. Har inte varit på gymmet sedan. . . Jag kommer inte ihåg. Skämmes, ta mig fan. Skämmes.

Nu är det kudden.

P


P.s Varför luktar det så gott på mitt rum?


Nirvana

Tillslut kom i alla fall jag och Sarah ut på vår promenad tillsammans med Robin. Vi spankulerade i ganska exakt en timme runt, ja, vad det nu hette, och upp via Robins systers hus, som han förövrigt aldrig pekade ut och tillbaka till ChalleB.

Jag hoppas på något sätt att de ringer från skolan i morgon och ber mig jobba. Jag måste gå dagarna att gå isär lite eftersom vi la märket till idag att de började flyta ihop en aning. Känns ju sådär. Men jag klagar inte. Jag det var länge sedan jag hade så roligt som jag har nu förtiden.

Nu ska jag prata hemligheter en stund innan mitt favorit-tv-program och sen blir det att sussa kudden. I morgon ska jag umgås med Sarah. Blir ni förvånade?

P


Nervara, hällsa, hämskt, och andständigt.

Och så blev det så att vi landade i soffan framför SATC som inte ska gå kl fem en vardag. Men detta betyder också att jag inte behöver sitta uppe till mitt i natten för att se ett ynka litet avsnitt.

Egentligen var meningen att vi skulle gå ut och gå, inte sitta här. Men... Som ni märker blev det inte så heller! Men vi väntar på att Blobbins mamma ska skeppa iväg några båtar till Afrika seeeen är vi på G igen. En kärleksmums på det här också, vi måste ju ha något att vandra bort också. : )

P


Dålig bloggkoll.

Sofie, JAG LEVER. Jag lovar.

Nu ska vi laga mat, ni vet vem jag pratar om, och sen ska vi åka in till stan och gå ut och gå en promenad. Innan det var det maten som vi fokuserade på, men tappade lätt den när vi blev sittande här.

Nu fick hon något slags konstigt ryck och sprang ut i köket. Hoppas det står en fet stek på bordet när jag kommer ut.
P

Det är så svårt att vara en Don Juan

Med en liten tår i ögat är vi nu på väg hem från Eskilstuna, ellet E-town som Sarah skulle sagt, och mular i oss rätt bra med godis. Martina tog med sig sin bärbara dator så nu är det jag som snott den ifrån henne.

Det var bara nådigt kämpigt att gå upp i morse när ögonen liksom nklibbat ihop och hjärnan antagit näst in till en svampliknande konsistens.
Men med Martina nynnande på Östgötalåten i örat ska jag fortsätta njuta av min dubbelnougat och mitt aldeles för underbara liv.

Puss på er!

En road kväll

Kul att komma hem mitt i natten till ett rum mer likt ett stridsfält och en katt som slagit sig till ro i min säng. Skitkul. Verkligen. Men förövrigt tycker jag ändå att vår vita helg resulterade i en rätt rolig helg. Igår tittade vi på film med grabbarna grus och jag skrattade så jag låg dubbelvikt i alla fall mer än tre gånger. I dag hamnade vi hos Evelina med mat och hela baletten och Vätternmagasinet med alla 50+ och några gamla sam-eko elever.
Efter en sjuhelvetes omväg från Mossen till Borenshult via Kolmertorp (?) så är jag hemma i mitt stridsfält.

I morgon ska jag upp tidigt för att lämna Elbsen i Eskilstuna så ingen blogg och ingen sömn.

Simma lugnt!
P

Lördagseftermiddag

Sofie påpekade för mig att när Sarah och jag gick och la oss hade hon varit på jobbet i en kvar. Vad hon ville med det vet jag inte, men jag kan inte mer än understryka att jag är rätt trött nu. Man kan ju hoppas på att skolan inte ringer måndag morgon och ber mig hoppa in. Då vet jag en som har kort stubin.

Var med Martina i stallet nyss och red. Elba var finare än någonsin, dagen innan hon ska åka. Tråkigt, men kul att ha ett fint minne av henne i alla fall. Vilket jobb den kvinnan har gjort med den hästen. Första gången jag satt på henne betedde hon sig mer som en planka än en häst. Idag är hon näst intill överrörlig i stället. Underbar häst.

Nu blir det duschen nästa eftersom jag ska befinna mig hos Eveflinet klockan 7 för middag, som skulle blivit med tjejerna, men i stället bara Sarah, jag och Eve. Men vaddå, det funkar väl ändå?

Ha det bra, simma lugnt och så vidare.

P

"Jag låter som ett Kolmårdstroll"

Vi vaknade nyss, Sara och jag alltså. Sarah drog igång Östgöte-låten på högsta volym och brände av några falska toner. Underbar, känner den där människan.

Nu blir det frukost, alltså lite knäckemackor, ett glas vatten och lite Ben and Jerrys på det. Det skulle inte sitta fel i alla fall! : )

P

Skål?

Det blev ju en dag av denna med!

Näe, Maria. Vi simmade lugnt även idag. Dock kommer vi inte i säng förän nu. Så tack och hej för idag, hörs i morgon, sockertoppar!

P

Den som inte lyssnar är GAY!



Sarah fick den här låten av Maria.

Maria, du är underbar.

"
Men inte fasen spelar det någon roll om man låter som ett Kolmårdstroll!"

P



Värre i natt

Men se på... Det blev ju en dag av den här med.
Energin inte riktigt strömmade över mig men jag fick som sagt ett litet "jag-orkar-inte-ligga-kvar-i-sängen-ryck" förut satte på mig alldeles för fina kläder för en oduschad tjej. Sen hoppade jag in duschen och nu har jag gjort mig iordning. Det som fick mig ur sängen var:


Man kan väl säga att Sarahs och min låt gjorde att jag orkade dra mig upp ur sängen, för om det är illa redan nu så kommer det ju bli förjävligt i natt. Aaa, och det ska det inte. Det får det inte. Det löser jag, vet ni.

Snart åker jag och hämtar Sarah så åker vi till Med eller Utan och vår efterlängtade baugette. Sen styr vi nosen mot Stavlösa. Myskväll!

P

Uppklädd till öronen

Fick ett litet ryck och bestämde mig för att prova min balklänning och studenklänning. Jag minns att stora bekymmer infan sig när klänning plötsligt blivit förliten. Idag åker båda ner och hänger sig på höfterna. Det bevisar bara hur mycket lite mat kan göra. Kul att jag har en gräddvit bakelsekläninng jag antagligen inte kommer kunna anväda igen. Men den är i alla fall fin att titta på!

P

Energin flödar!

Jag skulle vilka skriva "underbar morgon" idag igen men den här morgonen har varit den segaste av alla morgnar någosin. Jag vaknade utan ambiton till att ens gå upp. Jag låg och drog mig hur länge som helst i sänge innan jag ens orkar öppna ögonen ordentligt.
Efter det har jag ätit frukost och festat till det med en kärleksmums och en bulle till lunch. Planen att rida och städa idag sprack eftersom jag känner mig så himla hängig. Det kanske egentligen då man ska ta tag i livet och göra någonting. Men eftersom jag känner mig nästan sjuk, utan någon större symtom mer än halsont, så åker jag inte till gymmet idag. I stället ligger jag tätt intill täcket i sängen med laptopen i knät och väntar på att energin ska komma forsande över mig.
Jag har också målat naglara. Det är ungefär det jag har presterat idag, det är alltid något? Eller?

Men energi, jag är redo att du börjar forsa över mig nu. Jag har lust att hoppa in i duschen men orkar inte. Forsa då, för helvete, jag är beredd. FORSA!

Ha det bra. Det ska jag försöka i alla fall.

P

Nattinatt min skatt

Vilken underbar dag!

Jag gick upp hudlöst tidigt och klarade av två pass på skolan. Sen åkte jag hem och myste lite i badkaret för att sedan äta lunch och åka in till skolan igen för sista passet med en underbar klass som inte retade mig någonting alls. Sen åkte jag tillbaka in till Motala, åt en bulle (eller tre) och somnade på soffan. Det förtjänade jag efter den dagen.
Sen åkte jag och mötte upp Sarah för en promenad, landade i soffan ytterliggare en stund hemma. Sen bar det av till McDonalds för att träffa Sofie och Christopher och äta kvällsmat.
Eftersom godishuset envisades med att stänga tidigare idag åkte jag och Sofie till Östenssons och köpte en stor godispåse. Eller, Sofie köpte.
Efter det så myste vi hemma hos henne som bara två riktigt goda vänner kan göra. Vi satte på en film men tittade sammalagt kanske tre minuter på den. I stället hade vi tv:n på i bakgrunden och pratade bort hela kvällen. När jag märke, Sofie - hör och häpna, att hon gäspade sömningt tog jag min vante och åkte hem. Det var läskigt som sjutton dock. Tycker inte, understruket, inte om att åka på de små vägarna mitt i natten. Alltid lika pirrigt.

Nu sitter/ligger jag i min egna varma säng och ögonlocken hänger tungt över ögonen och påvisar bristen av energi. Jag ska sova snart, försöker jag intala mig. Jag försöker - sa jag.

Men jag antar att vi hörs igen i morgon! Då är det ytterliggare en underbar dag att se fram emot. Jag har planerat in tre, dock stora, saker att göra.
1. Rida med Martina en sista gång (eftersom Elbsöten åker på söndag!)
2. Städa
3. Titta på Troja och SATC-filmen med Sarah och grabbarna grus.

Tre mycket viktiga saker. Mycket!

Nattinatt


Idag blir det ett stort P

Hemma, hemma, hemma. Nu landade jag som en tung sten i soffan. Boff sa det bara så satt jag där. Ahopp. Vadan denna trötthet? Jo, en långpromenad med Sarah runt hela Knäppaviken är självaste orsaken. I en timme och 20 minuter var vi ute och spatserade i snön. Vi stannade till vid Knäppavikens brygga och, ursäkta låg humor, knäppte några bilder. H ä h ä.




Jag kände mig såklart som barn på nytt och
slängde mig på bryggan för att göra årets
pose.



Sarah tog ett kort på sig själv. Eller, ja, på hennes promenadriktiga
skor.



Mina skor var inte riktigt ändamålsriktga heller. Visst
att de blev blöta och mina stumpor nu är dyngsura
men aldrig mer beiga skor i leran.



Som barn på nytt! Ser ni vad ljust klädd jag är? Det är våår!

'

"Kom igen då Sarah, ta ett kort, jag lyfter. Ett, två,
TRE!"



Det var rätt vackert i Knäppaviken ändå.


P


"Skicka lite grus och mackadam via mailen, tack!"

Jag hatar bloggen idag alltså.


Här skulle det varit en mailad semla från Sarah, men i stället blir det ingenting!




Nu åker jag och jobbar, ha det så himla kul då. Glosförhör nästa!

P

Nr 1 och sen nr 2?

Aah, gör killar alltid så? Först ettan och sen gör om allting och gör tvåan?

I alla fall, anyway, så att säga, så ska jag hoppa ner i plurret nu. Jag fryser fruktansvärt mycket och skakar likt en förbannelse. Det är väl vardagslyx när man kan hoppa upp på morgonen, jobba två timmar för att sedan kunna åka hem igen, dricka en kopp te och hoppa ner i plurret? Jag funderade seriöst på att dra en semla på Gamla Kondis förut, men så mycket vardagslyx ska vi inte lyxa till det med idag.

Nu är klockan ungefär elva, jag har varit uppe sedan 06:45, fyra timmar och lite drygt tjugo minuter. Alltså ganska många fler timmar än vad Sarah, exempelvis alltså, har varit uppe. Antar att hon inte vaknar inom den närmsta timmen heller. Suprajsad hon kommer bli när hon har ett sms och ett mms från mig. God morgon, liksom!

Ner i karet, vare.

P


P.S
Jag sitter vid vår stationära dator på kontoret och pappa sitter i det mobila kontoret i köket. Han "jobbar hemifrån" som han säger. "Jobbar" genom att skicka kedjebrev via mail till mig. Nämnde jag att han satt i köket?

"När slutar vi?"

Två av tre lektioner är avklarade nu och jag börjar inte igen förän 13 ungefär så nu sitter jag hemma i Stavlösa, äter nötter och dricker te. Annars känns det rätt lugnt. Klart eleverna försöker spela Allan när det kommer en vikarie, så är det ju, men jag försökte stå på mig så gott jag kunde. Jag kommer ihåg de vikarier vi hade som var som jag. Jag hatade dem, verkligen. Men ännu värre var de vikarier som lät vissa komma fram, prata om allt från väder och vind till vad för underkläder hon hade på sig. Sån är inte jag, även om jag vet att vissa av dem bra gärna skulle vilja.

En elev frågade mig:
När slutar vi?
Jag svarade:
Tids nog..?
Eleven svarade:
Aha, men... När är det då?
Jag svarade:
Om en stund, ungefär.

Han var måttligt road av min nonchalans. Sen fick han reda på att en stund innebar 30 minuter och då var han inte lika hipp längre då han insåg att Harry Potter-boken som han precis lånat var alldeles för svårläst för honom.

Jag får komma åter med rapporteringar i eftermiddag.

P

Ännu mer vick!

Nu är det min tur att hoppa ner i badkaret. Jag försöker vända tillbaka dygnet lite nu och somna i tid. Jag tror det kommer ta på mina krafter i morgon med 9:orna så bäst att vakna utvilad.
Jag fick nyss två mail från vikariebanken. Den 17:e och 20:e april ska jag vicka i textilslöjden. Säg så här, tur att det inte var trä och metallslöjden! Men det går nog bra. Jag var ändå rätt duktig på att sy och ser mig själv som rätt händig. H  ä  h  ä. Aa, men i alla fall. Badkaret nu.

Nattinatt på er, speciellt Beate & Tove i Norgelandet.

P

Tankeställare

Jag kan inte fatta hur lyckligt lottad jag egentligen är. Det finns vänner i min omgivning som har det hundra gånger jobbigare eller tuffare än mig idag och så sitter jag och klagar över en uppsvälld mage? Så mycket att göra finns det dock inte, jag lyssnar, finns till och bryr mig men även ibland kan det vara alldeles för mycket. Ibland vill man bara vara ensam. Det får man förstå.

Jag drog rätt lott när jag kan vakna på morgonen, se möjligheterna, vara lycklig och mestadels gå på moln. Givetvis går det upp och ner för alla men för min del ligger jag på topp just nu. Om ni unnar mig det så kommer jag unna er den lyckan när det väl är er tur. För det kommer en tid i livet när allt bara flyter, det är jag övertygad om!

Ta hand om er men framför allt, ta hand om varandra!
P

Vilket ståhej!

Äntligen har jag kommit hem efter några långa timmar på fritids. Nästan inga barn från förra gången var där, men däremot fick jag stifta bekantskap med de nya lärarlaget. Sara och Adde jobbade jag tillsammans med idag. Sara är 87:a och jag har vetat vem det är väldigt länge och Adde, trodde Sara, skulle flylla 23. Man vet ju aldrig riktigt. . .

Men under dagen han jag med att skälla ut tre killar efter noter. Jag blev riktigt förbannad rent ut sagt. Den sista av dem var värst. Jag stod och pratade med Vilma? Maya? Ja, någon av dem så kom en kille fram och lyssnade. När jag började småbusa kände sig killen nog lite utanför och busade tillbaka genom att dra till mig på rumpan en gång. När jag och flckebarnet stillat oss en sekund märker jag hur någon håller på mig rumpa, klämmer den lätt i sin hand. Jag vänder mig om och ser killen dra bort sin hand. Man märker hans genans och jag drar upp mitt pekfinger (som jag förövrigt fått anväda mycket idag), hytter åt honom och säger "Det däär gör du  inte om, ska jag be att få tala om för dig! Uppfattat?". Killen blir så generad att han springer därifrån. Men vad gör man inte?

Nu ska jag städa sen blir det nog lite matlagning på det. I morgon ska jag tampas med 9:orna i 9C-D, de kan man inte hytta med näven åt. Jag måste komma på någon riktigt bra utskällningsmetod känner jag.

P

En underbar dag till!

Jag vakade halv elva i morse av att de ringde från skolan, igen. Denna gång var det inte för att fråga om jag kunde jobba utan för att informera om när jag skulle jobba. Men jag studsade upp, struntade i frullen och åkte till gymmet. Kom hem nyss och har vräkt i mig ett mål med korvstroganoff. Nu ska jag duscha, packa väskan och göra mig i ordning för att åka in till Vadstena och busa ihjäl mina små kids.

Solen är framme så jag ska vara ute på skolgården och hoppa hage hela dagen! Att vara barn på nytt är något jag ser fram emot.

P, ut i solen nu!

Nu hoppar hon på mig, barra!

Maria om Eftermiddagsmys!:
Du, hur går det med den kuperade terrängen då?

Suug, att min fot ens klarar av att springa rakt fram i nedförsbacke är oroligt. Blanda in in kullar och stenar i det här, då blir det genast svårare. :)

Men annars då? Sen sist jag uppdaterade så har jag sovit en skvätt. Jag somnade under mitt favoritprogram, då förstår ni hur trött jag var. Detta, plus att jag stoppat i mig en godispåse, kommer resultera i att jag inte kommer somna i kväll. Just för tillfället är jag ganska trött men vänta en halvtimme eller två och jag lär inte komma upp ur sängen. Jag ska ställa klockan på 11:30 i morgon om det skulle vara så att jag inte kan somna i kväll, men vaknar jag innan dess så ska jag jobba bort till gymmet. Annars får jag vara med och leka i morgon med barnen. De ska antagligen köra Tiger-ta i gympasalen i morgon. Får man flashbacks eller vad?

Nu ska jag snart titta på SATC och försöka sova.

Puss och god natt!


Jag känner dem, underbara människor.

Nu steker Henke falukorv i köket och det osar upp till mitt rum. Underbart, äntligen mat. Det var ju många timmar nu sedan sist. Jag är glad att jag har det som jag har och att allting löste sig tillslut. Tänk om det hade etsat sig fast i huvudet på mig, legat och gnagt ännu ett tag. Undra hur det hade varit idag, undra vem jag hade varit idag?

Glad som sagt. Väldigt glad.
Jag är också glad att jag har er!

Juste, det Evelina ville var just att höra hur jag och min tumme mådde. Jag fick förklara för flickebarnet att det inte var så allvarligt som det lät. Sen spikade vi en vin- och ostkväll på torsdag. Hon föreslog i morgon men eftersom jag ska jobba på torsdag klockan 8 så kändes ju det sådär halvkul kanske. He he. :)

P

Eftermiddagsmys!

Nu väntar jag på kvällen, så känns det. Men jag depp-väntar inte som jag skulle gjort för månader sedan utan känner att jag förtjänar kvällen som komma skall.
Jag åkte till gymmet och sprang 22 minuter,alltså tre km (känn på den Maria, nu är jag snart i fatt!) på löpbandet, rodde en km och gick typ tre minuter på step-upmaskinen. Anledningen att det inte blev en kvart som jag ställde in den på var att det:
1. Var sjukt jobbigt
2. Alldeles för svårt för mig

Nu är jag i alla fall hemma. Glömde telefonen när jag åkte så jag hade tre meddelande på den där jag kom tillbaka. Suprise liksom. Eve hade frågat vad jag gjorde, jag svarade men fick tillbaka att hon ätit lunch hos sin mormor. Ville inte kvinnan något mer än att tala om det? Återstår att se.

P

Min att-göra-lista uppdateras

För de som inte hängt med i bloggen sen den startades i september, av anledningen till att hålla mina vänner Sofie, Hanna, Beate, Malin och Tove uppdaterade om livet i Mullsjö, så kommer nu en uppdatering om mina kall i livet.
Jag har alltså en lista som fylls på titt som tätt. Nu har jag inte uppdaterat den på väldigt länge och ska nu se i fall jag kan stryka ännu några punkter eller fylla på med några nya kommande livserfarenheter.


O Flytta till Manhattan
O Ö-luffa i Grekland
O Åka till Gothland
O Flytta ihop med Tove och Beate (och Hanna?)
O Flytta hemifrån, på riktigt
O Få ett riktigt jobb med riktig lön
O Adoptera minst ett barn
O Göra X och X innan jag dör (Denna punkten förändras dock lite allt eftersom)
O Resa jorden runt
O Ta truckkörkort
O Få en anständig inkomst
O Ta BE-kort
O Bli lite mer vuxen

O Skaffa ett sommarjobb
O Sätta upp ett mål med sommaren
O Ansöka till Kolmården
O Kolla efter sommarjobb i Linköping
O Ta hand om mina vänner
O Träna mer målmedvetet
O Besöka Spanska ridskolan
O Överleva vikariatet onsdagen den 4:e och torsdagen den 5:e mars
O Skriva högskoleprovet
O Söka utbildning och komma fram till vad jag vill bli



Några punkter har jag kryssat av i alla fall!

Ø Jobba i tävlingsstall som hästskötare/groom
Ø Åka på skåneresan
Ø  Lova mamma att städa rummet & tvätta och genomföra det
Ø  Sluta skämmas för mig själv, jag är vacker!
Ø Åka till Thailand igen
Ø Skaffa gym-kort och börja träna

Om man ser det svart på vitt så är jag rätt nöjd med mitt liv nu. Jag känner ingen stress när jag ser listan heller, som jag gjorde förr. Jag har absolut ingen tidspress att hinna med allt, jag har hela livet framför mig. Jag kommer hinna även om jag tar det lugnt!

P

Motion, källan till lycka

Okej, även om solen precis gick i moln och det ser rätt igentäppt ut så är det en strålande morgon. För bara någon månad sedan hade jag till och med svårt att stiga upp ur sängen när jag vaknade. Jag såg ingen anledning till det. Allt var bara nersmutsat av arbetslöshet och jag hade ingen energi till att ens orka försöka längre.
Jag tog mig dock upp ur sängen, sökte fler jobb och försökte aktivera mig. Mitt mål var att göra en sak om dagen. Oavsett vilken syssla det var. Rida, städa, träffa någon, gå en promenad eller göra några ärenden. Huvudsaken var att ha någonting att kliva upp till på morgonen.
Det fungerade. Mitt motto samt att mina vänner hjälpte mig att komma hemifrån då och då gjorde att jag bättrade på mitt humör och energin ökade i takt som jag hittade på saker att göra.
Här sitter jag idag och jag tror inte jag har mått bättre, så väl fysiskt som psykiskt. Jag har också hört att man blir mer positiv och får mer energi när man tränar regelbundet och det är jag benägen att hålla med om. Man får kroppen att vakna till liv.
Och som ni ser på bilden är våren snart på väg, då kan man ge dig ut i naturen igen utan att frysa. Ibland vitsippor och fågelsång kan man spatsera runt och låta våren fylla upp lungorna och bereda ut ett leende på läpparna!

Så Sarah, ut och rör på dig! : )

P

Goda förhoppningar

Kan man vakna på ett bättre sätt? Klart man kan. Man kan vakna genom att ha en riktig go-bit brevid en, genom att få reda på ett riktigt positivt besked eller bara genom att solen lyser.
Jag vaknade idag av att jag var utvilad, bara det är helt underbar, men jag vaknade också av att jag fick ett meddelande från vikariebanken i Vadstena.
Nu är jag bokad för jobb i morgon, onsdag, på S:t Persskolan för Thommy Wedberg. Det är alltså på fritidset jag ska vicka. Men idag fick jag ett vick på Petrus Magniskolan på torsdag mellan 8:15 - 13:45. Jag ska alltså jobba på min näst senaste skola. Jag kommer ha elever som känner igen mig. Det blir ju lite både pinsamt och roligt. Vad fräckt!



Ge mig jobb. Ge mig pengar!

God morgon på er, hoppas ni får en underbar dag!

P

Hank Moody



Men jag menar det. Det finns inte ord att beskriva denna karaktärs sex-appeal! Kom inte och jämför mannen med Brad Pitt, för jag bryr mig inte! Jag suktar. Waaaargh!


P

Since you've been gone



Helfestligt var det när Sarah och jag klev utanör dörren i mo... Eftermiddags och möttes av denna uppe på min bil. Jag måste tillägga att min pappa hittat mycket konstiga saker nu på sista tiden. Dels denna Smirnoff-flaska som Sarah lovade att hon inte slängt i trädgården men dessutom mina trosor förra veckan. Det som göms i snö kommer upp i tö, sa fågeln som hittade ett gamalt frö!

Annars då. Efter att denna, egentligen rätt hemska bild, togs åkte vi in till stan. Jag var duktig och åkte och gymmade medans Sarah åkte hem och åt en chokladbar. Sen drog vi till Hugo där vi träffade Hank och Marrelito. Även Sofie Andersson kom förbi efter ett tag. Den kvinnan alltså. Jag skrattade nästan så att jag grät stundvis.

Skönt att hamna i sängen idag med tillslut. Det blev ju en dag av denna också, som man säger när man heter Linnea eller Sarah.

P

Den drucknes tal är den nyktres tankar.

Åh herregud.

I morse ringde telefonen, väligt tidigt skall tilläggas, och det var någon Lena från S:t Persskolan. Hon frågade om jag kunde hoppa in och jobba idag. Snurrig och yrvaken som jag var insåg jag dock att sarah låg och snusade brevid mig samt att min bror låg på nedervåningen. Jag hade alltså ingen bil eftersom Kim var tvungen att kunna ta sig in till Linköping idag. Jag var tvungen att tacka nej, vilket jag ibland ångrar bittert. Meen, det kommer nya chanser, typ på onsdag. Det är bra. Mycket bra! Då ska jag mysa sönder Tuvalu och alla hennes kompisar.

Nu kanske man skulle röra på sig, vad sägs som ett gympass efter frukosten?

P

Bakisdagen

Pizzan, godiset och snart chipsen. Beck i kväll och mitt stadiga sällskap kommer nog däcka före mig.

Sarah har hittat mannen i sitt liv. Hon älskar min katt.

P

Första mars

Men tjaa. En ny dag har grytt och vi har precis ätit frukost.

Asså, säg så här. Det är första mars idag och därför får ni ursäkta vårt mer eller mindre oanstädiga beteende. Mars, mars måne, vi kan lura er enda till skåne. Jag har såklart inte dragit tummen ur led och Sarah har spenderat hela natten med mig. That's it och inga hard feelings för det, va?

Ja, men så att så är det. Ni får som sagt ursäkta. Det hade nästan varit lättare att sätta ett gips på tummen och påstått att vi spenderat hela natten på akuten, precis som vi tuttat i folk. Men nej, i stället går vi ut med sanningen här i bloggen. Som sagt, inga hard feelings. Känn er bara lite lurade. : )

P

Alldeles för tidigt en söndagsmorgon

Jag känner Fredrik, underbar människa. Skjutsar oss överallt. Vi är hans tjejer. Jag och Sarah liksom. Bah.

Hemma för en stund sedan i Stavlösa (Fråga mig fan inte vad vi gör i Stavlösa, Sarahs idé jag bara hänger på!). Vi fick ju skjuts av Fredrik, den där underbara människan jag berättade om förut, u rem?, så nu sitter vi här strandsatta här utan bil. Nyckeln lämnade vi hemma innan vi åkte. Smarta människor.

Vi har ätit bollpotatis, eller som Sarah säger kroketter, och b-sås. Sarah älskar mina ko-strumpor som jag inte ens orkat ta på mig ordentligt.
Förövrigft hade jag ändå relativt trevligt dag. Sarah följde Ivana hem eftersom hon inte mådde fina fisken. Sen kom Sarah efter en stund och då blev det andra semlor.
Som sagt, Fredrik körde hem oss tillsammans med Andreas, hans bror, och Torbjörn som jag lovade att publicera en och en annan bild på. Så var så goda, njut av utsikten!



Jag skulle själv vilja säga att han ser ut som ett äkta litet mysmongo. Klockrent!

Nu är klockan alldeles för mycket och det  vet ni med. Nu ska ni ligga i sängen och inte läsa min blogg. Det vet ni med! Eller hur?

Hooppp i säng för söppepeng.

:)

P