Det är inlägget är till Backsell

Bara för att hon verkar vara den ende som fortfarande kikar in på denna blogg då och då. Men jag förstår er. Jag skulle inte heller följa denna meningslösa blogg. Men då ska ni också veta, att jag skriver inte för er, jag skriver för min skull. Låter fingrarna svepa över tangenterna och få utlopp över det jag känner. Sådär som bara jag kan.

I kväll kommer det hit några fina Norrköpingsjäntor på Julklapssmys. Det blir julklappsspelet och eftersom vissa har tävlingsnerver liknande strömföringskablar så kommer det bli kul att se hur det slutar. Jag har gjort cheesecake för 10 personer också så bäst för dem att de är sugna.

Jag har ju egentligen lite att stå i. Borde börja packa, fundera på vad jag måste ha med mig hem osv. Det kommer bli en helvetesresa med Östgtatrafiken i morgon, det känner jag på mig. Bara en kasse med julklappar ska med hem, plus sommarkläder och allt annat jag inte kan leva utan.

Bäst att sätta igång omedelbums.
Puss

Julismys på Maris



Snart är det jul, ni! Och på onsdag har jag styrt ihop julklappsmys hemma på Drottninggatan. Det kan bli grymt. Tänkte baka lite och köpa lite glögg och det sen är det bara att vänta på gästerna. Så i kväll, i stället för stepdance som var tanken först, så ska jag baka en liten pepparkakscheescake och köpa ytterligare några julisar. Det blir finfint. Känner mig inte 100% kry, med lite rethosta och sådär så det är bättre att ligga lite lågt fram till Dubbis.

Men, snart är det jul!

Nyår också för den delen, vilket får mig att tänka på min bättre hälft - mitt ligg. Han svarar inte och varit okontaktbar sedan igår. Det har säkert inte hänt någonting men visst blir man orolig?

Puss


Pirre på Kungsgatan.

Den här och jag har precis varit och dragit en pirre på Kungskebaben. Det är ju sådär efteråt och till och med denna gång ångrar jag det 10 gånger ultra, för fyllningen på den liksom rann av i farten. Mjäkligt.

Annars har det ju varit ett jäkla resande denna helg. Stockholm, Jönköping, Mjölby och nu Norrpan. Hemma igen. Skönt. Som Indianerna säger; they dont travle by plan cause their soul hinner inte med. Lite så känner jag med. Tappar liksom andan lite på vägen. Funderar på att ringa Marret nu och prata med henne. Feedback:a lite, klämma lite på min onda axel och skriva så jag håller fingrarna igång. Jävla jävlingsfringrar.

En vecka kvar idag innan jag är i Dubba, som vi säger här i Norrköping.

Krams.

Klar med hemtentisch



Klar med hemtentan 12:10 och inser att jag får använda 1000 ord. Varken mer eller mindre. Kolla, återigen slår jag huvudet på spiken:


Tuusen ord i svaret och 1134 ord tillsammans med frågan. Hur nöjd? Görnöjd!
Nu blir det lite granskning, ihopklippning och inskickning (gulp..?) sen ska jag dra en repa till Östermalmstorg och Åhlens för att leta julis till pappis.

Pussis.

Glömde skriva i inlägget så - jag åker till Sthlm idag.

Mycket nu ni!
Pappa och jag bokade en resa till Dubai om två veckor. Snabba puckar. Sen skriver jag ju hemtentan nu och helvete vad det går. På två dagar är jag klar med 3/4 frågor och har tre dagar har jag på mig att göra den omöjliga 4:e frågan. Jag kommer behöva sova med böckerna under kudden i natt för att få in allt om socialkonstruktivism som behövs.
Annars är jag en rätt schiiiiiilllllet brud som klarar det där med 800 ord rätt bra. Check this out:

Juste. 800 svarsord och 861 ord med frågan. Grym. G to the R to... Äsh. Ville bara poängtera min extrema intellegäns.

Pyss

Chillar med Prinsen av Egypten.

Hemma en stund innan jag drar iväg med Bettisch till stallet. Evet bjöd in på adventsfika idag också så där ska man befinna sig innan reprisen av Så mycket bättre på fyran runt halv fyra. Missar alltid det på lördagar, tur att det går på söndagar så man kan känna sig slängd i soffan med gott samvete.
Funderade på att baka en kaka, göra pannkakor eller nått annat nyttigt innan jag drog till stallet men hamnade ju här i stället sådä...
I morgon får vi hemtentan klockan 8, prick. Ska man då ta sovmorgon till 10 och köra järnet efter det eller ska man gå upp sådär 7,30, dricka kaffe och bli trött till tolv när man borde vara som mest effektiv. Kan inte det där. Åh. Stört.

Jag kommer självklart inte ha den disciplinen heller att sitta med den 9 timmar om dagen. Why hemtenta?!

Kramsi!

Åså var man där igen

Har junget att säga när det blir tyst här. Same old, skola, hem, skola, hem, skola, Stockholm, skola, hem. Så känns det ungefär. Är aldrig kvar i Norrköping ensam en hel helg. Det funkar liksom inte. Orka gå här och vara ensam. Det är jag tillräckligt på veckorna. Känns lite som att jag är en veckopendlare. Haha, som papi. Har en övernattningslägenhet någonstans men bor mil bort på helgen. Ja, det är jag det.
En kopp kaffe, lite träning och sängen på det, sen är jag nöjd.
Gissa vad? I morgon åker jag hem och är hemma en vecka! Hemtenta is the shit. Hade ju varit skoj om mitt hjärta varit hemma så kunde jag pluggat där men nixpix, vakt och övning. Det är bara att gilla försvarsmakten.

Puuss hörrni!