Wild and bananas.

Förlåt alla mina stammisar att jag uppdaterat så galet dåligt idag. Jag kom precis i säng och har sedan klockan 10 i morse snurrat runt utan en lugn stund.
Nyrk med Martina, hem, åt och duschade, plockade upp Tove och åkte till Stavlösa för att bränna några skivor, åkte till Malin, tröstade henne lite och åkte förbi Martina för att lämna en "present" och sen hem. Nu har Malin min bil, jag hoppas verkligen att den är hel när jag får tillbaka den.

Tove och jag gick bananas när vi skulle åka hem till Motala från Stavlösa förut. Helt totalbanans blev det och det slutade med att fyra snöpinnar gjorde oss sällskap i bilen. Tänk er, i min lilla Skoda hade vi fyra oranga snöpinnar med reflexer på mellan sätena, och fullt med jordiga avtryck i taket. Det var inte min idé vilket gör att jag bara är medhjäpare till dådet. Antar dock att det är min registeringsskylt grannarna snappat upp och det är väl därför jag som åker dit i vilket fall.

De fyra pinnarna befinner sig nu hos tre olika ägare. Mr Poop fick en, likaså Malin eftersom hon var tvungen att muntras upp. De andra två fick Martina. Undra om hon blev glad?

Nu är det verkligen läggdags, förlåt Sofie. . .

Jag kommer inte uppdatera något i morgon, vad jag tror just nu, så vi hörs igen torsdag kväll, vilket betyder GOTT NYTT ÅR allihop.
Puss!


Näst sista dagen på det gamla året.

Helt seriöst undrar jag lika väl som ni vad jag gör uppe nu? Jag vaknade straxt innan nio och låg och viftade på tårna en stund, sen fick jag ett sms och då kunde jag inte somna om. Vad är det för fel på mig? Min kropp verkar ha tagit ordspråket "Sova kan man göra i graven" på allvar, den enda som får lida av det är ju jag! Det här är ingen sjysst deal.

Planerade nyår lite med Sofie nu på sms och det kommer nog bli bra. Jag är ju inte direkt tät nu och hela nyår kommer gå på rätt bra med pengar, sen kommer kryssningen, mamma fyller, pappa fyller och så ville brudarna gå ut på fredag. Det kommer kräva en viss planering och prioritering det här, känner jag. Men det får helt enkelt lösa sig. Har inte lust att prioritera bort något. Kom just på vad jag kan önska sig av brorsan om han ska med på kryssningen. Wöhooo.

Funderar på lite frukost, kanske ska åka och ta kort till träningskortet och sen ska jag köra runt på Martina hela dagen idag igen. Kul.

Men nu får ha en fin dag på slutet av året!
Puss

"Du får fan inte dubbeldippa om du slickat på'n!"

Efter chokladfondue med frukt, Malin, Tove och Mr Poop så spelades det lite sällskapsspel. Först på tur stod Alias, där man med ord ska förklara andra ord. Tove och jag mot Lasse och Malin utgjorde två extremt starka och tävlingsinriktade lag. Tove och jag kämpade på som tusan men lät oss bli besegrade precis framför mållinjen av ännu starkare Lasse och Malin. Jag tror vi föll när jag skulle förklara ett, riktigt tragiskt nog, väldigt svårt ord för Tove. Det lät ungefär såhär:
- Men... Alltså... Aaa, men så här: United states of...?
- JAG KAN INTE!
- Men... Hallå? Är du blåst eller? United states, U - S - A, med ett annat ord?
- ?
- Men... Tove, för helvete! A:et i USA?
- Men säg något annat?
- Stora personer?
- Fetton?

Denna dialog, tro det eller ej, ledde till stor osämja i Wallinder-Sjöberg-lägret och ledde till förlusten. Det är min analys, i alla fall.

Nu ska jag ge vika för några timmars sömn. Det kommer bli en helt upptagen dag i morgon, igen . . .

Puss!

Someone completly took my breath away.

Nu är jag nedslagen som en tickande bomb i soffan. Duschde rekordsnabbt, borstat igenom hårhelvetet igen och väntar nu på mat. Sen blir det att hämta Tove, kanske Martina, kanske Hanna (om hon inte jobbar, träffar A eller pillar i naveln) för att spela lite sällskapsspel hos Malin. Sofie åkte till Linköping för att hitta sin nyårsblåsa i stället så henne fick vi klara oss utan. Likaså Maria som ligger hemma med ett nytt hål i huvudet.

Jag förstår inte hur jag kan vara trött efter denna natten som jag verkligen använde varenda sekund av. Jag somnade i samma sekund som jag släckte lampan och vaknade nästa gång när Martina ringde. Jag sov verkligen jättetungt och förmodligen väldigt djupt.

Det är någontin jag går och tänker på, hela tiden. Det är något som fastnat på näthinnan och behöver mycket spolarvätska för att suddas bort ordentligt. Jag vet inte om det är bra eller om det kommer leda till en katastrof. Jag känner att jag behöver ventilera detta med mina vänner. Hur kan det ske på så kort tid? Det fungerar ju inte om det ska bli såhär varje gång. Ventilera, vänner, sällskapsspel, chokladfondue och goda vänners moral.
Så får det bli.

Puss

Off and go för idag.

Martina väckte mig för en halvtimme sedan, precis som planerat. Det var dock inte planerat att mitt huvud skulle göra så ont som det gör nu. Det känns som jag fått en baksmälla som skickat på posten. En dag försent liksom. Meen, livet går vidare och i det här fallet ska jag ut i det kalla vädret, som min kropp inte hunnit vänja sig vid ännu, men anyway, det ska jag.

I kväll blir det nog sällspaksspel med ett gäng härliga brudar. Det är väl sånt man ska göra på mellandagarna? Umgås?

Nu i alla fall är jag hemskt försenad till frukostbordet, kläderna och allt som inte har med sängen, varma sköna sängen!, täcket och dator att göra. Skulle vara hos Martina vid halv.

Tjilivippen!

Puss

En prutt

Ville säger: Äj Benny en tille?
Henke säger: Ja..?
Ville säger: Vajföh sej man ingen snopp då?

Djuup filosofi runt middagstid innebär stora frågor för små killar. : )

Nu har jag landat i min alldeles egna, underbara säng. Den är precis lagom mjuk med nya bäddkläder och dubbla täcken. Skönt. Jag är så trött att mina ögon börjat skela och mina fingrar inte riktigt lyder mina order.
Tove, Sofie och jag hade lite julklappsutdelning förut (jag fick ett bad plus gymkort av mamma och Henke, spinningkläder och 500 kr i kontanter, plus 300 kr av Solveig. Fick också en alldeles utmärkt julklapp av Sofie, nämligen en HEL sjuttis!) och efter det spelade vi lite filmspel med Moa and the Villie. Alltid förlorar jag men denna gång såg jag mig som största segraren efter att ha kränkt Moa i "Vad händer sen?" och Emil i Lönneberga. King ärja.

Det finns massor saker att tala och skriva om men mina ögon börjar sloka riktigt tungt nu.

Tack för en fin kväll.

Puss!


Härlig kväll

Nu ska jag snart plocka upp Sofie så ska vi åka och hämta lite klappar jag glömde i stressen igår. Sen blir det mat och någon slags miniminitinywiny-julafton hos mamma med lite kappar (3 st!) och sen ska jag träffa Sofie och förhoppningsvis Tove. Jag får inte tag i henne, men det brukar lösa sig. Jag kommer nog somna i deras sällskap idag, inte för att de tråkar ut mig, tvärt om, utan för att jag håller på att somna redan nu. Tre timmar på två dygn! Jisses.

Som Fialotta kommenterade i förra inlägget så måste vi ju tacka henne som gjorde kvällen möjlig igårkväll. Hon körde både hem och till Linköping med fyra glada brudar i bilen, plus något slags hemsläp på vägen hem. Ja, så kan det bli.

Nu blir det lite hårföning på det hår jag slitit med att få ut i 50 minuter nu, helt otroligt hur lite fest kan göra en kaluffs så rufsig?

Puss!

Malou och Lillian

Fybubblan. Somnade halv 7 i morse efter en sjudundrandes utekväll med Frida, Tove, Hanna och Anna. Landade som planerat 16:30 på Arlanda och hemma var vi inte förrän 21, 21:30 tog jag Bettan in till Motala och 23:30 hämtade vi Frida i Linköping för en utekväll på Platens i goda vänners sällskap. Träffade några andra välkända anleten där, från Motala så det blev mycket skratt och skoj.

Pa lite drygt två dygn har jag sovit tre timmar och känner en viss ångest inför den kommande veckan eftersom jag är så himla sliten efter flygresan och utekvällen. Meeeen, det som inte dödar det härdar.

Sköt om er, nu ska jag ta hand om mig själv lite.

Puss

Sista inlagget.

Sista inlagget innan jag aker vilket betydera att skulle vi krascha i morgon eller att jag skulle bli bortrovad sa ar det har mitt sista inlagg i bloggen, nagonsin. (Visst fick jag er att kanna lite angest, eller...)
Nu finns det ingen frageteckensknapp pa det har tangentbordet, och kom inte med nagon dum kommentar att det gor det visst det, for jag har redan kollar. Triice!

Har i Thailand, bara for allmanbildningens skull, ar det nu ar 2551. Det ni!

Men, forovrigt. Det blev inget sott och sliskigt, inte heller nagon ol for papo. Pengarna tog slut pa marknaden sa han fick klara sig utan, precis som jag. Eller hur man sager.
Jag kanner att det ar dalig med fantasi for tillfallet sa tanke faktiskt avsluta mitt bloggande fran Thailand nu. I morgon vid 4-5 snaret landar jag pa Arlanda och kommer da att hora av mig till alla er darhemma. Hoppas att allt gar som det ska, jag orkar verkligen inte med en massa forseningar.

Ni far ha det bra sa hors vi igen om ca ett dygn!

Puss!

Surplande granne

Back in the hotel, och pappa skulle mott skraddaren i lobbyn for 10 minuter sedan men han star i duschen efter en valdigt oljig thaimassage.
Nu ar jag sugen pa ngt riktigt sott, sliskigt och gott. Vi far se vad som gar att hitta pa livsbutiken.

Off anf go!

Puss

Bildspecial dag 7

Nu ar vaskan packad och jag ar sa nar som klar for hemresa, innan ska jag ata, masseras och sova nagra timmar. Det blev inte sa manga langder i poolen, in fact, det blev inga alls. Jag gick ner, hoppade i, satt och dinglade med benen och sen gick jag upp. Meeen det ar ju tanken som raknas, kanske inte i detta fallet... Jag gick ju faktiskt en promenad idag sa jag ska nog vara nojd anda.

Vi har lite bekymmer med overvikt har i familjen Sjoberg. Vi kommer nog dra pa oss nagra kilo, kanns det som. Pappa har 11 skjortor, saker 5-6 kortarmade skjortor, blota handdukar och badklader och massvis med solkram kvar. Sa vi far se hur vi gor, de brukar inte saga nagot men pinsamt om de gor det.

I morgon ar jag alltsa hemma igen och jag forvantar mig varldens holabalo, ska ni veta. Att fa traffa alla igen (sure, det later som jag varit borta en manad!) kommer bli sa himla skont! Speciellt Tove och Bettan!

Nu vankas det massage, vi kommer inte ata forn vid 10-snaret idag igen!




Det ar viktigt att dricka LOADS av vatten. En liter per 10:e grad, alltsa runt tre liter om dagen.



Disigt och darfor ar man en tupplur, jaaa, jag brukar sova pa mage med benen i vadret.



Massage med knan i ryggen och harda nypor, thats the way I like it.



Solnedgangen i Thailand ar bland det vackraste jag sett.



Snygga, roda kraftor. Gillar min look, det ar sa jag kommer se ut pa nyar. Ungefar.



Puss


I have the key!

Dagen pa stranden borjade bra, lite latt vatskebrist men sen gick solen i moln. Da fick det bli en liten promenad i stallet. Nu sitter jag pa hotellet for sista eftermiddagen den har gangen i mina simklader och ska hoppa ner i poolen och ta nagra sista langder. Jag snodde dessutom en liten karamell i lobbyn men den fick jag jatteont i magen av sa det blir bara nagra langder och sen lite bubbel pa det. Jag har lite naglar och lgonbryn att fixa till i eftermiddag innan vi gar ut ocksa sa jag har att sysselsatta mig med ett tag i alla fall.

Som Malin kommenterade sa ar det fjarde steget till en lyckad utekvall genom att inte supa sig for full:
4. Du far mycket fler chanser att tappa bort dina nycklar, planbok eller andra vasantliga saker som antagligen kommer behova pa ett eller annat satt senare under kvallen.

Sa att sa ar det med det.
Vi far se hur manga langder jag orkar, jag tippar pa tva...

Nu flagar jag i pannan ocksa! Aaaattans!

Puss

Off and go, dag 7.

One night only var val att ta i eftersom det vantar en dag pa stranden foljt av sista natten.

Fick precis sms av Sofia som hittat mannen i sitt liv och ska hem och gora valdigt detaljerade saker med denne man, ni vill inte veta.
Forsokte fa kontakt med Sofie pa sms ocksa men det ar liksom en aning svarare eftersom smsen inte verkar vilja komma tillbaka nar hon har svarat. Skumt det dar, men nar jag kommer hem ska jag skicka stora mangder sms, hela tiden, jamt.

Nu, som sagt, blir det stranden for sista dagen. Har 12 pa hela kroppen forrutom kna och ansikte, samt brostet, dar jag alltid har en formaga att branna mig.
Men serdar! Mycket mer intressanta grejer an hur jag smorjer in mig innan en dag far ni inte!

Puss!

One night only

Dag 7 men en fortsattning pa dag 6. Typ.

Alla mina vanner, tror jag, forrutom Hanna ska typ ut i kvall och har sitter jag ensam, vid en dator, med andra fyllon efter att ha varit pa Easy Rider (pappas favorithak i Kata). I morgon ar sista dagen pa stranden och jag hoppas med alla knutna fingrar och tar att det ar sol i morgon och inte samma forbenta disvader for i morgon ska jag pressa. Dock har jag en liiiiten bekannelse. Jag flagar redan. Okej, om det varit lite pa vaden, magen eller brostet men nu faller hela mitt ansikte av, som jag inte ens har brant! Det ar nagon som valsignat mig med fel formel, kanner jag.

Pa tal om att alla ska ut i kvall tipsade jag Frida om att inte bli for full en kvall som denna eftersom det ar ganska mycket folk i rorelse. Detta av tre enkla anledningar:
1. Man kan bli antastad, avkladd och slangd i en buske mycket lattare om man har lite formanga shots i kroppen.
2. Man glommer bort att ta (snygga) killars mobilnummer
3. Man glommer sitt egna mobilnummer och maste fraga nagon kompis, under den tiden har det sa kallade ragget flytt faltet.
Sa, med dessa latta 1-2-3-steg ska klarar ni nog av kvallen lattare.

Pa lordag kommer jag hem, da ar det fest!

Puss!

Dag 6

Efter en disig dag pa stranden ska vi nu snart in till Kata for att slanga i oss lite mat. Skynda, skynda.

Hors i kvall!

Puss

Dag 6

Nu har en frukost precis landat i magen, jag har smorjt in mig, 12 pa baksidan och magen och 15 pa insida armar, framsida ben och brostkorgen. Det ar disigt ute i dag sa det kandes som jag tog i lite nar jag smorjde mig, meeen man blir brun anda, det tar bara lite langre tid!
Annars inget nytt har fran Karoon. Jag sov ganska daligt idag sa jag var som en stenad mask nar jag vaknade for ca en timme sedan. Vi, eller jag tror det i alla fall, ska nu ta en tuktuk till Kata och ligga pa den stranden idag. Jag hoppas vi ligger soderut eftersom det ar ett stort, vad ska man kalla det egentligen, avlopp som rinner ut dar. Mysigt. Men vad gor man inte for lite miljoombyte.

Ni som ska festa i kvall far val ha det sa himla roligt da... Ni andra far roar bast ni kan. Denna kvall och i morgon kvall (som vi maste lagga oss ganska skapligt) kvar i Karoon. Det har snart gatt e n vecka fran dess att jag satt pa planet i 11 timmar och jag fruktar hemresan annu mer. Men det ska nog ga bra. Man kan ju hoppas pa att det ar farre folk pa planet nar vi aker hem, da kanske man kan sno en tresitsare i bak och sova lite. Skont!

Vi hors i kvall, de som inte ska ut alltsa. Vi andra far roa oss bast vi kan.

Puss!

Felice Navidad

(Och det stavas? Palla research!)

Juste, det var ju julafton idag. Jag maste ju medge att den varit lite annorlundare jamfort med foregaende ar. Idag at vi pa samma restaurang, annan stad, som igar. Det var meningen att det skulle bli en jultallrik men den fanns inte kvar. I stallet blev det en biff med Eriks specialsas och potatisgratang, den satt dar den skulle - i kistan.

Vi gick en svang pa stan ocksa och hittade tillslut en halvbra julklapp till mamma, pappa kopte ytterliggare en pike. Vi har sa bra fantasi tillsammans, han och jag.

Kanner mig trott, dasig och har fatt lite halsont (med vagrar erkanna det for mig sjalv, forstas!) sa det blir lugnt idag med lite nyinhandlade cashewnotter och kanske en cola pa det. Ni vet ju vad min kropp ar bygd pa.

Hoppas ni haft en underbar dag, for mig ar det bara tva dagar kvar i Thailand, samt en natt. Vi aker hem lordag morgon, beraknad ankomst till Sverige runt 16-17 tiden pa lordag. Ar inte hemma foran sent pa kvallen antar jag. Men den som kanner sig manad (Tove, Sofie, Hanna, Beate och Malin) far garna komma forbi Stavlosa pa kvallen sa far jag chansen att traffa er allihop. Eller, forresten. Om jag orkar kanske jag tar med mig Bettan in till Motala, jag vill ju se granen innan den aker ut!  Vi far se, vi far se. Tva underbara dagar kvar i solen i alla fall. I morgon blir det grannstranden Kata med forhoppningsvis lite snorkling, jag har nastan fatt krupp av att ligga pa stranden de sista dagarna. Det liksom kliar i benen. Dert kan vara myggbetten PA benen som kliar iofs, men det ska vi bli varse om i kvall. Nu langtar jag efter sangen!

Jag saknar att inte ha nagan att prata med sa har dags pa dygnet. Inte en kotte forrutom min bror som sitter ensam i Kalmar. Vi far noja oss med varandra.

Puss

Julafton fortsattning pa fortsattningen

Heliga Magdalena! Pratade med bro r som pratat med mamma p[recis, de kom tydligen IDAG pa att de inte hade nagon gran. Vad menar de med det? Jag bir bra bitter om det inte finns nagon nar jag kommer hem for da har jag bara sett en jul, miniatyrgran i plast det har aret. Skit.

Annars sa har jag dragit 10 langder i poolen, sminkat mig och gjort mig klar for en julafton med thailands ovriga befolkning. Idag har jag, dagen i ara, pa mig min pennkjol, rosa tshirt och klackskor. Jobbade lite pa sminket med genom att faktiskt anvanda lite mer an bara mascara idag. Ocksa det dagen till ara.

Annars, ngt nytt? Ja, fran igar sett sa har jag fatt ytterliggare 8 myggbet. Jag orkar knappt halla rakningen langre och pa tal om myggbett... Eller natt... Sa tog jag mig en cola och satte mig pa stranden forrut, da kommer en man fram till mig och fagar: Are you drinking cola?
Eftersom jag gor det sa nickar jag med ett litet leende. Da far jag som svar:
Why dont you eat fruit, or drink a shake instead? Its much more healtier. Merry Christmas!
Lite till historian hor ocksa att han var 50+ med varldens olmage. Jag undrar om han sa det med ironi eller var helt serios. Han kanske bara var ensam pa julafton och det kaaanske var hans enda ord som han fick vaxla idag. Han kaaaanske ocksa var socialt handikappad?

Personalen pa hotellet knackade pa forrut och gav oss en liten julklapp i form av tva kakor. Mysigt!

Nu ar det jul har i vart hus sa nu ska vi dra vidare.

Puss!

Julafton fortsattning

Sex timmar senare sitter jag vid datorn igen, Kalle skulle ga forfullt har nu, om de hade haft svensk tv pa thailandsk tid. Klockan ar runt fyra nu.

Stamningen pa stranden var samma som igar, dage innan och antagligen precis som i morgon. No diffrence, sa att saga. Jag hade pa ett satt hellre suttit hemma, uppkrupen i soffan med lite glogg och pepparkakor nu, men samtidigt ar stranden sa lockande. Svart val det dar. Jag fortsatter att fira min julafton i poolen, da jag ska forsoka mig pa 12 langder idag. Pappa skulle ta... Tre.

Jag antar att jag inte kommer ha sa manga lasare idag, men de som laser - en riktigt god jul pa er fran ett soligt Thailand!



Puss!


Julafton!

Jag rakade fa till en installning med thaitecken pa datorn. Helfestligt!
Nu ska jag fosoka hitta min strandhandduk som nagan snodde med sig nar de stadade igar pa vart rum, sen blir det - guess what - stranden!!

God julaftonsmorgon pa er, jag firade det med farsk annanas!

Puss!


Dagen innan dopparedagen.

Jag har nog borjat inse att 1. Hur mycket nagra av er dar hemma saknar mig, vilket jag uppskattar STORT. Da vet man att man betyder nagot och att man ar omtyckt. 2. Att ni ar sjukt avundsjuka pa solen i detta varma, underbara land. Det forstar jag ocksa, och ni vet inte vad ni gar miste om. 3. Att jul narmar sig... Med stormsteg. Pratiskt sett sa at det faktiskt julafton har nu, klockan ar ju over 12. Herregud, God jul da, vafan.

Jag har fatt tag i en helt anstandig dator som inte har sega tangenter eller overspeedad mus sa nu tanke jag faktiskt skriva av mig lite, det enda som bekymrar mig ar att datorn star lite for hogt upp (sa min axel borjar krampa) och att myggen bokstavligen talat tappar upp mitt blod i stor buteljer och dricker med sugror. Skal hor jag ibland och sa fnittrar de. Mygg alltsa, de finns ingen fuktion i deras tillvaro. Vad ar de till for? Sprida konstiga blodsjukdomar och utrota vissa befolkningar? Sjysst deal han dar uppe har skapat. . . Undra vad han tjingar in pa den varje dag..?

Jag har dessutom hittat idealmannen i mitt liv, hor och hapna. (Precis som min idealtillvaro, har med alla mina vanner. Varje dag vore som en enda stor fest, dagarna skulle flyta ihop och man skulle till... Nu borjade det spara ut...) Mannen i mitt liv har beiga knalanga shorts, vitt ribbstickat linne, en Singha i handen och ett par sjyssta ladersandaler, ganska slitna. En liten, kort toffs i nacken och 2 dagars skaggstubb. Pa huvudet sitter en lite omtycknad halmhatt for att skydda fran den varsta solen. Killen i fraga ar ocksa lite latt solbrun. Var finner jag denna man? Joo, i rummet mitt emot, tva steg at hoger. Skamt at sidan. (Men det finns faktiskt en ganska lik, utan haret och skaggstubben, pa hotellet...)
Han gick forbi har nyss... Snacka om stapals.
Men idealman, i och for sig, det finns det ju inga. Ingen har ju allt som kravs. Skulle jag mot formodan hitta den jag soker (se ovan, inte sa stora krav, va?) sa skulle han sakert aga, misshandla, ha konstiga fantasier i sangen eller nagot annat helt rubbat. Det ar den oturen jag brukar fa leva med, bortsett att jag befinner mig i Thailand nu da, peppar, peppar, ta i tra.

Dessutom, nu ska jag vara HELT arlig, rakade jag ragga upp en kille idag. Det var spannande, det var inte sa att vi vaxlade nagra ord men en och en annan het blick. Mannen (eller forlat, killen... Pa 35 ar...) i fraga stannde till en microsekund och tittade pa mig, for att sedan vanda sig om om ropa pa sina tva barn. Hejhopp, sa roligt var det. Anyway, vad ska jag med en lang, valtranad, solbrun kille i shorts och ribbstickat linne till? Vad vet jag, vad vet jag... Han kanske hade kunnat sova i mellan mig och pappa, pa plankan som ligger dar..?

Idag stog igen shopping pa schemat what so ever men an skraddaren, som for ovrigt inte var klar med pappas skjortor, men hem kom PAPPA med tre LaCoste skjortor i kort modell, tva band-tshirts och utan klocka. Den enda han egentligen skulle kopt. I morgon har han lovat, da blir det definitivt ingen shoppning... Sad me. Hittade klanningen med paljetter pa idag igen, men jag tror 1. den kommer sitta astaskigt pa mig (tanke krangt den till Sofie om den inte passade mig...) 2. De skulle ha 2000 bath for den, i runda slangar . . . Mycket pengen och det ville jag inte ge.



Kanner ni gladjen att fa sta vid julgranen och undra vad som ligger i alla paket? Bara undra hur manga av dem som ar till mig! Jag kan nastan saga att det gar att ta pa julkanslan har. Den ar riktigt... Obefintlig.



Hong Kongfashion, det ar grejer det. Har ingen aning om vad Herr Skraddare heter, men saker nagor indiskt... Typ.



Sugar Palm, O:et i Karoon hade slocknat sa posen var extremt viktig!



Pappa var sugen pa en ol och forsokte fa mig att ta en Breezer, men sa roligt ska vi inte ha det!

Nu blir det snart hopp i sang, hade ju hoppats pa att nagon var inne pa MSN samtidigt som mig, dagen innan julis och allt, men nehej.

Sofie, jag undrar  liksom lite nar du ska svara pa mitt sms, det kanske du har gjort i och for sig men jag har inte fatt nagot. Pappa klunkade hem 29 sms idag, jag... Ett....

I morgon ska vi lyxa till det med en thaimassage, hoppas inte papo har glomt det i morgon bara. God jul pa er, for nu ar det julafton har!


Puss!


Dag 4, bildspecial

Kan ni gissa vad jag ar nu? Trott, dasig och precis hemkommen fran stranden. Klockan ar snart halv 7 sa jag ska val forpassa mig till duschen snart. Jag rakade ut for lite entragen vatskebrist idag pa stranden och gick hem redan vid 5. Det var snurrigt i det lilla huvudet och svartnade for ogonen nar jag reste mig men nu ar det battre.

Jag skulle egentligen dragit nagra langder i 50-meterspoolen men jag insag ratt snabbt att jag kanske skulle ma battre om jag struntade i det och sov lite, vilket jag gjorde. Pappa daremot drog hela TVA langder i poolen. Jag tror inte han inser att det ar normala fyra langder. Han var i alla fall valdigt stolt.

I kvall blir det skraddaren for att fixa det sista med skjortorna. Jag blev ratt nojd med klanningen i alla fall sa jag ska bara sy upp den lite nar jag kommer hem och lagga in ett resarband, sa blir det nog bra.


Thailand bjuder nog pa den finaste solnedgand, nagonsin.




God jul pa er, for ni ser val julstamningen? Den gar nastan att ta pa!




Denna kropp ar uppbyggd av Coca Cola.

Nu ar det duschen

Puss!

P.s

GOD JUL!

Dag 4

Forbannat vad myggbett man far i det har landet. De kliar sa jag haller pa att bli tokig.

Hade fatt ett sms av Sofie i natt, det lod:
Linnea?

Undra vad hon ville. Som ni forstar annars sa ar jag pa vag till stranden nu. Uppdatering kommer i kvall.

See you later, krockodil.

Puss

Dag tre!

Efter bara 5,5 timmars somn i natt och utan tupplur och en langpromenad nu pa kvallen sa ar jag lite mor i bade kropp och huvud. Jag tror det ar dags att vila huvudet mot kudden snart och den har gangen menar jag det verkligen.

Idag tog vi en tuktuk till Patong (All nice guys goes to heaven, all the bad guys goes to Patong) och gjorde stan dar. Det ar vidrigt att komma sa nara inpa prostitutionen som har sitt faste dar. Bangla Rd ar nog den vidrigaste plats pa denna jord men det inser man nog inte om man inte varit dar.
Vi satte oss i alla fall pa Murphys och farmin tog en ol (jag lattjade till det med en Cola!) och sa satt vi och tittade pa folk. Just nu kom det in en kille i 25 arsaldern som ser helt okej ut med en thailandska. Ar det prostitution eller hans livs karlek? Jag har svart att avgora.

Jag forklarade ocksa for min pappa idag att jag har lite hemlangtan, inte sa att jag kanner att jag vill boka om biljett, for det ar inte pa nagor satt daligt har i Thailand (och det vore oforskamt att saga att det vore det sa mycket jag tjatat om att fa atervanda till detta fantastiska land!) men jag ser sa mycket fram emot det som hander nar jag kommer hem! Jag ska fira nyar med den basta och tror att det kommer bli riktigt, riktigt bra (cause I bought new sunglasses yesterday!) och for att Frida kanske flyttar hem redan i januari. Da vet jag vem jag kommer hanga hos och sallskapa eftersom hon kanner sig lite ensam. Jag ser ocksa fram emot att forsoka hitta ett jobb, da jag kommit fram till att det ar i Motala jag hor hemma (i alla fall ett tag till, typ i var...) for att tjana pengar sa att Frida och jag kan ta en sista minuten i sommar igen. Jag saknar henne pa den har semestern, speciellt eftersom hon nu ar nybakad singel och for att vi har sa fantastiskt roligt tillsammans!
Jag far helt enkelt vanta pa nagot gott, for det blir det nar jag kommer hem igen, pa lordag!

Hittade en nyarsblasa idag men ar inte riktigt nojd, sa darfor ska jag fortsatta leta vidare. Om jag kan fa ner priset pa paljettstassen sa ska jag kopa den ocksa, om jag inte vill ha dem kan jag saker kranga dem for femtio spann styck, det ar ungefar vad jag kopt dem for. Jag kopte ocksa en tishirt idag, visserligen alldeles for stor men jag ska parta ten lite sa ska jag ha den nar jag och Sofie gar ut nasta gang. U will see why. Fin ar den i alla fall.
Kopte ocksa en julklapp till, sa nu har jag bara en julklapp kvar till mamo och en nyarsklanning. Forresten har jag inte testat den jag kopte idag sa det ska jag gora innan jag bestammer nagat. Vi har ju nagra dagar pa oss.

Jag hoppas pa att pappa far en tristessattack snart for det borjar bli lite trottsamt att BARA ligga pa stranden. Jag vill snorkla, mata apor och fargglada fiskar! Samtidigt som jag solar, givetvis... Jag far val lagga fram det lite fint, helt enkelt. I morgon kanske vi skulle till Kata beach eftersom pappa ska hamta skjortorna pa kvallen. I Kata kan man namligen snorkla lite, men inte om det blaser. Da vagar jag inte. :)

Hor av er alla mina vanner. Det ar bara Brallan som skriver till mig pa facebook. Saknar ju er!

Tove, om du laser det har sa ta hand om dig och din familj. Jag hoppas det blir sa fint som det mojligt kan bli.

Pussar!

P.s
Inga bilder idag eftersom kamerajaveln har dott, maste laddas i ett dygn - tjofaderittan lambo!

Off anf go!

Dag tre pa stranden, forresten alltsa, bjod pa EN riktig tiopoangare. Urfina armar, en jattefin tatuering, foll mig direkt i smaken som annars inte gillar tatuteringar och ja, pa en hoft sadar, 30 ar aldre. ; )

Nu ska det kilas ivag. Mat pa gang!

Puss

Dag tre pa stranden

Kan ni gissa vad min dag har handlat om idag? Sol, bad, solning, sololja, vatten, resorb och en langpromenad. Dagen borjade dock inte foran halv 11 da pappa och jag blev forsenade till frukosten.
Traffade pa den dar hellylliga tjommen fran igar, han sag inte ut att ma lika bra idag. (Jag vet att du laser det har!)

Men annars ar jag och min far precis hemkomna fran stranden som var lika blasig, vit och med sitt turkosbla vatten som jag mindes den fran igar. Solen gav mig kansliga solkyssar nar jag tog en promenad i dess solnedgang, helt underbart.

Bilder fran stranden idag blev det daligt med, ska forsoka ta nagra val valda pics i kvall, sa de kommer val runt 12-snaret (kl. 6 for er).

Nu ar det off and go,
ville ju bara beratta att jag lever. :)

Puss!

God Thai-natt

Still awake - but not for so much longer.

Puss!

En nyfunnen van!

Nu ar klockan mycket och jag borde verkligen ga och lagga mig. Min far gick precis till rummet och jag borde val foljt med, men Frida ar mycket roligare att prata med, just nu. Skulle tillagga att jag traffat "en valdigt snall kille".

Off and go. Nu ar klockan 02:38, och klockan ringer mycket tidigt och jag kommer vara mycket trott.

Puss pa er.


Bildspecial tva

(Varfor borjar jag alla inlagg med nu?)

WHAT'S NEW?
Har satte precis en gravmaskin igang. Observera att klockan ar runt halv tva, pa natten!!


Nu sitter jag vid datorn efter en och en halv timme pa rockklubben, tva timmar inne i Phukets lokala marknad, en skumpig bilfard, lite mat (fried chicken with cashewnuts) och stranden.
Blev inga langder i poolen idag eftersom vi ville komma ivag till marknaden tidigare.
Pa stranden sag jag en riktig femtioplussare med svarta supersexiga latexstring. Jag tror jag kom pa att femtioplussare i latexsstring nog ar det sexigaste jag vet, utan ens en viss gnutta overdrift. Helt seriost.
(Ni som kanner mig vet ju hur serios jag ar, aven om jag sager att jag ar serios!)
Sen finns det ocksa alldeles for manga icke valtrande killar i min alder har. Jag skulle hellre se att det fanns en dros snygga, valtrande, bruna killar i surfsaltat har hangande utanfor min balkongdorr, tror dock inte att min pappa skulle uppskatta det... Men vad vet jag?

En kille (skaning) pa stranden utbrast idag pa tillgjort (ratta mig om jag har fel, men hur skulle ni kunna ta reda pa det?) goteborgska "Lugna ner dig nu, lugna ner dig nu. Det ar varldens holabalo dar borta" och vad kommer det ifran? Ar inte det sallskapsresan anda?

I morgon blir det stranden till solnedgangen, hem och sova en middagslur som vi inte han idag, och sen en bit mat pa kvallen. Det ar ett sakta, lugna mak jag lever i. Skont are.

Nu sitter det en kille och... RAPAR brevid mig. Ackligt are ocksa! Och juste, det ar ngt lurt med telefonerna har nere. Vill ni skicka sms sa maste ni skriva +46 innan, om det ens kmr fram da...


Kopt massa fina saker idag pa marknaden, julklapp till mamma, Henke, Moa, Ville och Kim. Tva, understryk, tva julklappar till Sofie (Ar hon vard det?) och nagra sma julklappar till mig sjalv. Tva armband, tre par orhangen, en tshirt med en giraff pa och ... That's it.







"Ser ut som tretton ar, precis fattmustach, satt kepsen bak och fram... Liksom"
"ACDC... De har jag hort ett par latar av dem... De ar ratt kanda, faktiskt... Jag gillar folk med humor, faktiskt..."
"Nykoping... Det ar ganska nara er?" (Typ 15 mil i fran...)









Dagens outfit, mossan satt dar den skulle i solnedgangen!



Mina snygga glasogon jag ska ha pa nyar. 30 pix, som hittat!


Nu blir det off and go!

Puss!


Morgonstund har SOL i mun!

Hej alla mina morgontrotta lasare. :)

Pappa och jag vaknade for en timme sedan av att klockan ringde. Jag dromde att det var varsta ovadret utanfor, men givetvis ar himlen klarbla och solen steker. Nu ar vi pa vag ner till stranden!

Dagens strand: Karron, i morgon kanske vi testar nagon annan...
Dagens frukost: Omelett, stekt bacoon och massvis med frukt!
Dagens ovrigt: Malins bikini sitter pa och nu borjar vi pa vara 50 meter ner till stranden. Hoppas ni har det lika bra som jag for snart ar det jul!

Puss!


Bildspecial 1

Nu ar vi tillbaka efter en svang hos skraddaren, pappas nya elva skjortor alltsa, sen at vi en bit mat, fried rice with shicken (det sag mycket franare ut att stava det med s i stallet for c, haha) and cashewnuts, min standigt aterkommande favoritratt och efter det blev det en svang pa den lokala marknaden.

Nu ar jag sa sjukligt trott att jag snart somnar sittande, forst har jag lovat er alla att uppdatera med lite bilder, och jag haller val vad jag lovar anda...
Hittade forovrigt en jattefin tshirt till Sofie idag, vi far se om det blir den i morgon pa marknaden eller inte. Om du har tur alltsa, vit eller rosa...



Mossan satt dar den skulle, ute var det ju -64 grader C
(Frida, mitt har ser pissgult ut, vad gora!!)




- Pappa, pappa. Ta kort da. Forsta doppet!




Att skvatta vatten pa kameramannen ar alltid lika roligt.
Cool ar jag i Mallans bikini!




Simma - DET kan jag, som en liten groda.





Sahar glad kan man vara i Thaiet!

Nu blir det sova-sova sang, ska upp tidigt till stranden i morgon sa att man hinner bli lite brun!

Puss, saknar er - ni vet vilka ni ar!



Forresten

Juuuste, sen ska jag ta med kameran och sladden eftersom det finns en USB (UBS, BSU WHATEVER!)-uttag pa datorn som star pa golvet. Far se om ni far nagra smaskiga "forstadoppet"-bilder.
Juste, nu var det sminket, ja...


TOVE, jag saknar dig!

P

Varmt, klibbigt, keltigt, myggigt men alldeles underbart

OCH vet ni vad jag upptackte? Joo, att hotellet har gratis internet, vi far varsin morgonrock, varsina morgontofflor, gratis vatten, utsikt fran toan in i vardagsrummet, varsina paraplyn. . . Jag skulle kunna fortsatta sahar for evigt men varfor?

Vi ladade, efter tva timmars somn pa planet, i Phuket runt 10-snaret eftersom planet blev tio minuter forsenat, vi var ocksa tvugna att flyga runt nagra bengaliska eldar som hargade naganstans... Vid bergen... Pa vagen ner sa det tog lite extra tid. Runt 12 var vi pa hotellet och bytte snabbt om till badklader och smorjde in oss och bara en kort stund darefter lag vi pa stranden. Den var precis lika mjuk, vit och fin som jag kom i hag den.
Nu, nar vi sovit nagra timmar i solnedgangen, har jag dragit 10 langder i 50 m poolen, duschat och klamt en chokladkaka. Smarrigt.
Nu ska jag nog forsoka dra mig tillbaka till hotellrummet snart, da jag tror att pappa undrar var jag ar och jag behover sminka mig for kvallen, for vet ni..?
Stallet kryllar av snygga killar - SKANINGAR!
Meeeen det ar ju inte fest utan fest  - sa pappa och jag tar det lugnt med skraddaren i kvall, blir nog en redig promenad eftersom han haller hus i andra anden av Karoon.

Hors igen i kvall, for min del, eftermiddag for er del.

Ha det bra nu, cause I har....

Nu är hon på planet

Nu sitter Linnea på planet på väg till Thailand i värmen. O vad gör vi andra? Sitter här hemma o fryser, fyfan!
Fick några, eller väldigt många sms av Linnea förut där hon beskriv vad hon gjorde på väntan på planet.
Tex hade hon som vanligt otur skrev hon, planet var ju heeeela 10 min sen. Herregud. Hon ska bara sluta gnälla anser jag o vara glad att hon ska åka :)
Sen skrev hon i ett annat sms att hennes pappa hade visat en bild på sin senaste tjej o sagt att hon skulle väl passa bra i huset? 
Jag tror dedär 2 kommer få skoj ihop. Men om en vecka är hon hemma hos mig igen. Saknar henne redan lite.


Snygga är vi :)

Mitt sista inlägg

Nu ligger jag och degar i sängen igen, jag råkade faktiskt somna en stund till, vilket verkligen inte var meningen. Jag har massvis att göra innan vi måste checka ut klockan 12, så nu blir det nog sista blogginlägget innan vi åker. Jag måste sminka mig och föna håret, jag ska se riktigt ressnygg ut när jag kliver på planet, eftersom jag inte lyckats någon annan gång.
Pappa rådde mig också att fixa till fejat lite med kostisonsalvan eftersom det blivit snäppet värre under natten, men nej! Jag har svurit så jag tänker inte utsätta mig för solen med kortison i ansiktet, det var nog säkert så allting började någon gång för länge sedan.
Juste, hade inte jag bråttom?
Feel free to call whenever you want today, innan klockan 15:40, cirka, för då sitter jag på planet.
Ha det gutt.

Kommer sakna er! Verkligen!
Puss & Kram
Så låter vi  gästbloggaren ta över...

Illamående, lite snurrig och loj - kallas det resfeber?

TjofaderittanLambo.

Pappa kom hem straxt innan läggdags med hela fickorna fulla med kola. Han och chefen hade plöjt igenom Wallmans som två busungar i hoppet om att samla så mycket godis och kola som möjligt. Jag kan inte annat än att tippa på att papo vann. Nu behöver vi inte köpa något resegodis i alla fall.
Pappa känner sig dock febrig, har ont i öronen och allmänt sjukkänslig, vilket inte får drabba mig för då kommer det bli en Thailandsresa på hotellrummet, vilket jag verkligen inte vill. Nu när jag känner efter så dunkar huvudet lite och nacken stramar. Det kanske är en sjukdom på gång? Nej, nej, nej. Det är nog kanske bara lite vätskebrist. Det får bli Sleven innan vi åker och en stor fet looka.

Frukostbuffén satt där den skulle i kistan, med allt från bacon och ägg, till yoghurt med linfrön och mackor. Det är alltid lika spännande att gå på frukostbuffé tycker jag, alltid nya saker och det bästa på slutet - all färks frukt. Jag satt kvar länge, länge och knaprade på vattenmelonen och apelsinskivorna. Det pirrade dock lite i magen när jag satt där, nej, inte på grund at resan utan på grund av att tunnelbanan löpte precis under frukostmatsalen så när tåget gick skallrade det i den djupa tallriken, precis som en litet jordskalv. Spännande, men lite nervpirrande. Tänk om man bara helt plötsligt åkt rakt igenom golvet och ner i perrongen? Uhh...

Lite hårföning, smink och lite vätska på det här så är vi snart off and go för en vecka. Om jag inte hinner blogga igen, vilket jag absolut tror jag gör, så får ni ha en god jul.

P

Meneee, äsch,

Nyss ringde Sofie en pling och vi pratade i 31 minuter. Jag förstår att räkningarna blir höga när vi håller på som vi gör, fast det är väl det bästa vänner är till för? Hihi.
Eftersom jag pratade med henne missade jag i stort sett hela filmen som nu går in på slutversen här och Ben, den alltid så kamerasnygga Afleck, han inte i tid till sitt egna bröllop, så mycket är jag med.
Pappa har inte kommit hem än, han som bara skulle ta några öl. Mitt ansikte håller REDAN på att flagna bort, och jag vägrar använda kortison-krämen eftersom jag hört att man ska undvika att ha det i solen. Jag vägrar helt enkelt, då får jag väl se ut som en skållad råtta när jag kommer hem. . . Eller nått.


Det är lite svårt att inse att man snart kommer stå i det turkosblå vattnet med fiskarna som biter en i tårna och med plaktonen som bränner på låren. Jag har dessutom pyntat till det hela med ett nytt armband från H&M idag. Det matchar både vattnet och bikinin på bilden som jag nog tror jag kommer köra på, om jag inte ska ha randiga trosor och turkos överdel för snyggast bränna. Sånt märks. : )

Nu ringde Brallan så nu ska jag ägna tiden åt henne...

P

Törstig, seg och trött

Nu tittar jag på filmen som går på 5:an och försöker trycka i mig godiset jag precis köpte. Seriöst, världens sämsta påse. Bara skit i påsen, liksom.

Men nu måste jag jobba mig in i filmen om jag ska lyckas fatta på slutet. En looka skulle ju inte sitta fel, kan det finns någon rumsbetjäningsknapp här någon stans?
Better get looking.
P

P.s
Okej, filmen börjar bra. Planet som precis skulle lyfta - kraschade....

Turisten i stan

Kebabhaket låg bara precis runt hörnet och H&M tre minuter bort så stan för mig gjorde jag på cirkus fem minuter. Nu har jag dessutom mulat i mig hela kebabtalriken, en looka och ska snart gå till 7 eleven som låg i samma byggnad som hotellet och införskaffa mig lite gottigottgott tills kvällens Bonde söker fru. Säsongsfinal i kväll ju, det måste man ju se.

Jag är till och med så dålig på att hänga med i det här tempot att jag idag på mina fem minuter krockade med typ sjuttio personer. Som en liten extra krydda i vardagen så fastnade något äckligt papper/emballage runt foten väldigt amatörsmässigt och vägrade släppa taget runt mina slitna Le Coq skor som bara skrek "vi är föööör gamla för den här stan!!". Att jag ens gav mig ut, nu vid närmare eftertanke, och inte tog den där smörsteka oxfilé-baletten här på hotellet för 255 kr i stället ångrar jag nästa nu.
När jag går till 7 eleven så slänger jag på mig ett par sjyssta sandaler och shorts i stället, då finns det ju i alla fall en ursäkt till att jag beter mig som jag gör. En riktig turist.

Jag förväntar mig samtal från tre personer idag. Ni vet vilka ni är, *host, Sofie, Malin och Frida host* så ingen nämd och ingen klämd.

Puss på er från Storstan

Centralstationen

När jag blickar ut mot Centralstationens huvudentre som ligger precis rakt över gatan står det några personer från någon slags organisation och fångar in stressade stockholmssjälar för några frågor. Man ser liksom på människorna att de tar sats från svängdörrarna för att trestegstegsfinta organisationsmänniskorna för att slippa ägna två minuter av sitt liv för att förändra världen. Nu ska jag gå ut och föra min enda riktiga konversation på hela dagen och dessutom göra lite nytta.
Kebabhaket nästa.

P

Linnea tillbaka en väldigt kort snabbis

Här märker jag att ställningarna hålls, och det är bra! Jag har lånat min pappas dator och kommer nog blogga någon mer gång under kväll.
Snart ska jag bege mig ut på Stockholms mörka gator i jakten på föda. Jag röstade på Donken medans pappa tipsade om ett väldigt bra kebabhak här i närheten, magen har ju liksom kurrat sedan 9 i morse så snart får det faktiskt ta att bli.
Nu drar pappa iväg på Wallmans på julfest och här sitter jag i min night in - dress, med telefonen i högsta hugg och mascara som kletat ut sig i hela ansiktet. Kul äre!
Japp, duschat har jag redan gjort så nu kirrar jag kläderna  och lite smink sen får jag nog ta och bege mig. En liten parantes är dock att jag vet ungefär inte vart jag är.ak

Gästbloggarn glömde nämna att stå på fel sida, med min resväska, i rulltrappan kan medföra stora konsekvenser. Dock har ingen ramlat och dött - vilket var ganska nära - men i morgon ska jag ta mig till bilen igen.

Nu kom pappa tillbaka, anfådd. Telefonen hade han glömt på nattduksbordet. Han är ungefär som jag, vad kan det ber på?

Off and go, nurå. Om jag orkar ta mig upp ur min varma säng...

P

Gästbloggar'n tar över

Nu är Linnea i Sthlm för att imorgon åka till varmare stället, nämligen Thailand. Men jag antar att ingen har missat de?!
Fick förut sms av Linnea så jag kan rapportera vad som händer henne.

Kl 5 imorse, (ca 7h tidigare än vad Linnea brukar gå upp vanligtvis) ringde kl och efter två knäcken så satte hon sig bakom ratten. 55 minuter före beräknad ankomsttid anlände de till Sthlm och Centralstationen. Och Linnea var nöjd, för att inte säga extremt nöjd för att kört Heeeeela vägen till sthlm. (De jag då undrar är, hur fan kan man räkna fel på tiden 55 min på 25 mil?Men ok, så kan de väl tydligen bli :P) Efter några minuter i bilkö funderade hon på att istället köra i vänsterfilen men kom på sig själv, som tur var, att där åker man bara om man har bråttom och kör fort vilket Linnea inte alls gör eller har! Linnea menar också att direkt när man anländer till sthlm börjar man genast gå 10km fortare än i Motala. Helt omedvetet. Jag tror inte Linnea skulle klara av den stressen medans jag som är lite av ett sthlmfans älskar just tempot o alla människor.
När jag fick sms med rapporten av henne hade hon för 5min sedan kommit till hotellet och hade fruktansvärt tråkigt, och som om de inte räckte hade nageln dessutom gått av. OMG!! Fast de är väl ganska barnsliga problem, för hon ska till Thailand och de ska inte VI! :(

Än hade hon bara hunnit spana in menyn inför kvällens middag. Vad sägs om Oxfile på en bädd av smörstekta kantareller eller bläbärssky för ynga 225kr eller vit choklad Mousse för 75? Men hennes check på 100kr räcker dock inte långt!
Radion är hennes enda sällskap så hon vill bestämt att alla hennes vänner ska höra av sig med jämna mellanrum så hon slipper vara så uttråkad. Hoppas även att hennes, för mig, okända vänn Sandra ska höra av sig så de kan träffas!
Denhär dagen kommer nog minst sagt bli en....annorlunda dag för Mrs Sjöberg!

/Gästbloggar'n

Tack för att jag har er!

  

Hanna                   Malin                     Frida
   

Beate                            Sofie
  
Tove                           Marre


FÖRSTÅR NI HÄNDELSEVIS HUR MYCKET JAG KOMMER SAKNA ER?!
Antagligen inte, jag tänker på er alla på ett speciellt sätt.
You go girl, allting kommer lösa sig, mister du en så står det tusenfaldigt åter,
det blir din tur någon gång den också, tänk inte så mycket - bara gör, jag önskar dig den finaste julen någonsin och
Maria - simma lungt (förfan!)

Jag ska ha're bra i Thailand, om ni är snälla kanske ni får ett julkort?

P

Thailando, Thailando. Amigos Adios!

Jag veeet så väl av vilken anledning jag får migrän - när jag väl får det. Min trigger är starkt ljus, solljus eller att bli bländad. Varför ska jag då envisas med att alltid titta rakt in i strålkastarna på bilen som jag möter? Alltid? Och tji får väl jag när jag upptäckt att den inte stängt av helljusen. Då strålar värken från tinningen upp i huvudet och skriker "aj!". Att jag aldrig lär mig. Tur dock att det för mig är omöjligt att möta mig själv på vägen. Jag som är väldigt dålig på den där helljussaken...

Nu sitter jag hemma hos pappa och res-laddar lite. I morgon klockan F E M åker vi till Stockholm, jag slaggar vidare på hotellet - pappa går på möten - jag slaggar lite till - pappa går på kickoff - jag tar något att äta - pappa går på Wallmans salonger - jag somnar efter Bonde söker fru - pappa väcker mig i instamplandet (full?).
Det ser jag fram emot. Eventuellt också en fika med världens snällaste Sandra T, från Vättershall och... Eller ska jag strunta i att köpa bikini nu när jag fick låna en av Malin och hittade min gamla bondeau-bikini från Thailand -04. Då kan jag spara de 200 kr till Sälen i stället när jag kommer hem. Mucho bättre idé.

Snart kommer nog en liten tribute till mina vänner men först ska jag uppdatera iputten med lite The Script från Brallan.

Pussens!

Eftermiddagsfika

Tror ni jag han med att sola? Tror ni att jag han med att packa? Jag tror inte att jag han med häflten av det planerade, men nu har jag kommit hem från promenaden och ska hoppa in duschen. Ska fika på Hugo i goda vänners sällskap om en halvtimme så det bästa är att jag skyndar på lite nu.

Hörs i kväll!
Jag tror dessutom att jag har fått lite resnoja...

P

Detta fält måste fyllas i.

Rida var inte lika roligt som det brukar vara så Elba fick springa lite som hon ville, hon fick faktiskt riktigt mycket fart i benen!

Åkte efter det till Corenlia och tittade på hennes nya häst som kom i morse, den var jättesöt och hette Seattle. Hur söt som hellst och kommer nog passa Cornelia perfekt. Det tror jag det.

Nu ska jag ge mig ut på en promenad sen funderar jag på att åka till simhallen och sola en sista gång innan jag drar till Thaiet. Jag måste försöka få tag i Brallan också, fika med Sofie, Elin och Lina. Det är mycket på min agenda idag. Hoppas allt löser sig. Vill prata lite strunt också.

Nu ska jag ut och spankulera. Puss!

Den ljuva morgonstuden

Nu har jag snoozat för första gången i mitt liv och det var inte illa ändå. Men i Thailand ska jag ställa klockan vareviga morgon så att jag kommer upp i tid.

Klockan är runt halv 12 och jag ska precis äta frukost. En kär vän fick något annat till frukost, nämligen ett mail från en 30:årig VD på ett företag. Jag fick inte veta hur innehållet löd, men det var tydligen inte rumsrent. Nasty!

Nu ska jag ut till Elba sista gången innan jag åker och rida med Martina. Sen är det bara hem och försöka packa allting och sen blir det fika på det i kväll. Jag hoppas jag får se Bonde söker fru i kväll, eller, jag måååste få se det.

Nu är det frulle.
P

Titanic

Jack blir fastfängslad vid ett stålrör långt ner i båtens innre, Rose springer efter hjälp, Jack säger:
And I'll just whait here....

God natt.

P

Nattinatt

Nu börjar det läskiga i filmen. Rose och Jack har precis ångat till det lite i bilen och nu ha de kolliderat med isberget. Jahopp, tror jag ska gå och lägga mig nu. Vågar inte titta mer i ren skräck att inte kunna somna.
Jag har nog insett jag inte kommer hinna med att rida två hästar i morgon. Då får jag prioritera. Jag måste rida skapligt tidigt vilket innebär att Bollta vore lättast. Däremot är ridhuset upptaget... Elba är smidig, ingen jobbig mockning och tar inte så lång tid. Jag får helt enkelt se vad magen säger i morgonbitti.

Och så var det just det där med att trycka på off-knappen. Vi får se hur lång tid det tar idag innan jag är i säng.

P

Rutschkana

Nu ska jag titta på Titanic med min familj. Skoj äre. Jag planerar också att gå upp JÄTTETIDIGT i morgon, mindre skoj äre.

Men nu blir det filmen, lite sms, lite kaka, lite choklad, lite chill. Så att säga.


(Jag får lite, men bara lite, dåligt samvete när jag lägger upp den här bilden!)


PUSS

Lustiga dofter

Idag när jag och Malin stegade in på Lindex berättade hon om en drös lustiga parfymer som gick att hitta på Lindex. Vi fann dem och började sniffa med våra små näsor och dofter som:
Regn
Jord
Mellan lakarnen
Sex på stranden
Tvättstuga
Kanelbulle
Gurka

Men jag menar, vem vill klä sig i dessa konstiga dofter? Vem vill gå runt och lukta som ett helt växthus? Eller som en nygräddad kanelbulle?
Dofterna hittar ni här.

P

You work all night, all day to pay the bills you have to pay.

 
Här kommer jag och min far tillbringa en vecka. Jag är inte avundssjuk på det äckliga Sverige-vädret. Inte det minsta, minsta.

Hoppas ni är lite avis på mig i alla all. : )

I morgon har jag nog massvis att göra. Tror jag. Jag måste försöka hitta mina gröna shorts, som jag nu hoppas att jag kan få på mig utan att de sitter som ett korvskinn. Jag måste tvätta, stryka lite och packa allting. På torsdag åker vi nämligen till Stockholm eftersom pappa har en kickoff med jobbet så jag får väl hänga lite på hotellet. Jag har eventuellt planerat in en fika med Sandra T från Vättershall denna sommar annars ska jag bara leta bikini, äta hotellfrukost och slappa på rummet i bubbelpoolen. Soft - äre.

Mamma och Henke pratar om Polisen i Mjölbys cafiteria:
Mamma säger: Men ska DE göra både och?!
Henke säger: Ja, de kan väl både städa och göra mackor?
Mamma säger: Det här är diskriminering!
Henke säger: ?
Mamma säger: Jaa, bara för att de är kvinnor kan de väl inte gör allt?

P

Undra vad det blir för mat..?

Adele blev jätteglad när jag kom för att ta in de små liven. Lillebror och Widde de hade nog gärna stannat ute en stund till. Kissen som kom gående jamade konstant men jag hittade ingen mat så han (eller den?) fick vara utan.

Jag hade tänkt att åka och sola idag men ingen pengen jag har. Jag måste spara nu så att jag hittar mig en bikini i Stockholm. Jag längtar efter hotellfrukosten också, det är nog den jag ser fram emot mest. Bortsett från att ligga på stranden och solens strålar som gör mig till en pepparkaka. Det enda jag ska ha på nyår är lite i kristyr i fogarna, det får bli min nyårs-outfit. : )

Jag längtar efter värmen men kommer sakna alla här hemma. Jag kommer hem den 27:e, då ska jag träffa Tove både söndag och måndag. Jag gissar väl på att om vi ska till Sälen att vi åker den 28:e eller 29:e? Måste tala några ord med Sofie, men det blir ju inte så lätt eftersom hennes telefon bestämde sig för att kolavippen igår.

P

Jordskalv!

Nu är jag hemma men ska snart bege mig igen. Jag lovade min vän Sofie att ta in hennes hästar idag eftersom det verkade strula ihop sig lite.

Malin och jag hittade enbart en julklapp (faktum var att jag höll på att "förskriva" mig...) till Stina. När vi var på designhouse berättade hon att hon hörde på nyheterna i morse att det varit jordskalv i Skåne. Lite glad i hågen slänge jag iväg ett sms till MrLund och frågade om Skåne ÄNTLIGEN flutit iväg till Danmark, men icke.  "You wish!" Stod det först i meddelandet tillbaka, och jaaaaa - jag bara önskar! Däremot hade han väl nästan studsat ur sängen i morse, han tyckte det var fräänt.

Jag fick också en skriva som Malin bränt åt mig som jag ska lägga in på iPoden, men jag måste lyssna på den först eftersom de inte funkade i bilen. Skumt det dära. Nu måste jag pysa så hästarna kommer in i tid.

Puss

Off and go!

Bara tio minuter sen spurtar jag iväg till Motala nu.
Hörs i kväll!

P

Linköping, förhoppningsvis.

Jag haaar fått pooost! Lalallaalala....
FORDONSSKATT? 1129 KR?!
Varför kan man aldrig få rolig post?

Jag är egentligen lite sen. Jag hade lovat Malin att åka härifrån mellan 10:40-10:50 men just nu äter jag frukot och har blött hår och är osminkad. Förlåt, Malin . .
Sen måste jag klura ut hur jag ska få soppa i bilen eftersom tanken snart ekar tom. Måste nog ta ett snack med pappa om det där, synd bara att skatten kom nu, annars hade jag nog kunnar lirka till mig ett litet stödbidrag från fonden. . .
Off and go nu, mitt hår droppar blött.

P

Meningslöst och hjälplös

Här sitter jag med mina fruktansvärt betydelselösa problem när det finns personer i min omgivning som har det så mycket sämre, tyngre och jobbigare. Det gäller enbart för mig att få komma ut och röra på mig så slutar jag tänka och fundera. Jag blir också piggare och kan lägga mer energi på att vara mina vänners vän!

Beate & Tove:
Ring mig precis när ni vill. På onsdag kväll är jag hos pappa och kan ringa upp er. Jag bryr mig om er!

Nu, tredje gången gillt, så ska jag dra mig till sängen. Jag ska bara lyssna klart på min vän.

P

Måndagsfunderingar.



Jag önskar att dagarna kunde vara som denna.
Jag minns att jag låg i soffan i vårt nya hus, jag hade en skola att gå till med vänner att umgås med. Att ligga på soffan var ingenting jag brukade göra. Jag hade en häst att ta hand om och åkte dit vareviga eftermiddag och varje gång var jag lika glad. I stallet mådde jag bra, likaså hemma, med familjen, vännerna och pojkvännen.
Ibland undrar jag vad jag har kvar.
Jag har inget stall att må bra i, och mina vänner där. Jag har ingen skola att gå till för att sysselsätta både hjärna och kropp, för att slippa tänka på allt annat. Inte heller har jag samma familj och inte heller någon att sova brevid.
Vad har jag som gör att jag mår bra? Vad håller mig på banan? De enda jag kan tacka är mina vänner som får mig att hålla ut och inte tappa greppet helt. Vänner är det bästa man kan ha.

Förresten så har det kommit in dåligt med motiveringar på vem bloggaren ska bli. Liksom enbart en, som förövrigt har satt ribban högt. Men fler motiveringar önskas!

Nu smakar min mun usch så den ska få en dusch. Vi hörs i morgon igen. I bet on it.

P


With or without you, we always have eachother.

If you need me, let me know.

Det är alltid jobbigt på något sätt eller vis när förhållanden, speciellt lite längre, energiska och fantastiska, tar slut. Därför har jag nu pratat länge med min lilla Frida som trots allt inte var speciellt deppig. Jag hoppas innerligt att det löser sig till det som känns bäst för henne. Jag är rädd om mina vänner, de är det bästa jag har.

Det pirrar lite i kroppen samtidigt som jag inser att min jul inte kommer bli någon jul. Det känns annorlunda men samtidigt, såklart, väldigt spännande. Min förra jul var väldigt perfekt på alla sätt. Hela min släkt var samlad, mer eller mindre, min bror, mina låtsasyskon och allt var jättetrevligt med lång jullunch och allting. Detta år så kommer allt bli på thailändskt vis. Jag hoppas det blir bra ändå. Jag undrar förresten om de ens firar jul där nere?

I morgon hoppas jag att Malin och jag tar en tripp till Linköping för att jag ska hitta en bikini och hon ska få hitta lite julklappar. Jag är jättebra smakråd, tycker jag. Vet inte vad Malin tyckte om min förra insats, dock, men hon blev nöjd med klänningen och leggingsen så! : )


Jag ska fundera på refrängen och se om jag kan gå och bli lite trött, det känns inte så nu.

Puss

Thailand på fredag!

Lör 20 Dec 08 - Lör 27 Dec 08:
Resmål: Phuket
Inkvartering: SUGAR PALM RESORT KARON/KARON
Rumstyp: SUPERIORRUM
BALKONG POOLUTSIKT
Måltider: FRUKOST
Antal enheter: 1

Avgång: Fre 19 Dec 08 - NVR827 (NOVAIR)
Avgångtid: 15:50 Från: Stockholm/Arlanda
Ankomsttid: 08:40 Till: Phuket
Avgång: Lör 27 Dec 08 - NVR828 (NOVAIR)
Avgångtid: 10:50 Från: Phuket
Ankomsttid: 16:25 Till: Stockholm/Arlanda


Så nu är det bokat och klart. Billigt blev det inte men som pappa sa "Man lever bara en gång och ibland måste man unna sig..." och jag är med så lägen inte jag håller i plånkan.
Nu ska jag försöka ragga lite med Malin så att hon kan följa med mig ner på stan en sväng, måste försöka hitta en bikini...

Kommer hem den 27:e och då är det bara ladda för nyår. Jag ser fram emot det här nyåret, för jag får chansen att tillbringa det med en av de bästa. Skidåkning är inte heller fyskam.

På fredag åker jag alltså. : ) Wei!

P

Att det ska vara så svårt?

Nu har jag nog ringt fjorton gånger till Sveriges alla resebyråer. Pappa har nog också ringt några gånger. Vi letar, vänder, vrider och försöker verkligen hitta något. Alla resor till Thailand ligger över 10 000 :- / pers och sen finns det bara typ till Hurghada, Marocko eller Grand Canaria, vilket inte känns så lockande.
Till Gambia får man bara åka om man har malariamedecin, vilket vi inte är vaccinerade emot, och till Vietnamn måste man ha hepatit A, och vi har bara B.
Det lutar åt att vi reser, vi vet bara inte var och när. Jag kommer hem igen den 25-26 någonstans, men vill ju självklart vara hemma den 25:e för att kunna gå på Exposed-reunionen.
Knivigt är det.

Singeltjej_14, du får bli min bloggare.

P

Min ständiga jävla otur.

Arg och ledsen är jag. Riktigt, riktigt ledsen.

Hur kunde det bli såhär?

Jag trodde den här morgonen skulle bli som julaftonsmorgon. Pappa sitter nu på Fritidsresors ekonomiavdelning i Stockholm för att reda ut ett FETT misstag. Vi har fått biljetter - det har inte fått några pengar. Vi fick alltså en bekräftelse på att vi var bokade men nu har de annulerat hela resan och den verkar inte finnas kvar.

Vi får väl se vart jag hamnar på julafton då. Gambia den 18:e låter också intressant.

Åt fanders med allt.


Tung filosofi

Hon säger:

Första gången var han där me sin tjej och jag märkte hur han råglodde , alltså hela tiden när han packade i kassarna och hela vägen uppför trappen på väg ut ur affären vände han sig om.

Hon säger:

Och i början kände jag lite obehag inför sättet han stirrade på mig

Hon säger:

Så kom han tillbaka SJÄLV en eftermiddag när jag jobbade

Hon säger:

Och han gick runt, runt för att min kassa skulle bli ledig

Hon säger:

Så har han gjort så ngra gånder .

Hon säger:
Och som han glor. . .
Hon säger:
Han liksom klär av mig med blicken!

L i n n e a - säger:

Kan man inte stå i kö?

Jag antar att jag är för trött, egentligen, för den här sortens konversation nu eftersom jag fann det här i efterhand väldigt nöjesfyllt. Efter att jag nu har skrivit en lång lista på vad jag ska packa, ta med från mamma och lägga i plånboken så ska jag ta en dusch (vill inte lukta usch!) och sen ska jag läsa lite i min booooook för att förhoppningsvis kunna lugna ner mig lite för att senare kunna somna. Mitt liv är så upphetsande att jag blir full av beundran att jag reder ut det.

Jag hoppas i alla fall att ni är lite avis på mig (trots att ingen kommenterat det!) så jag lovar att posta ett vykort i bloggen. Eftersom jag också har en drös med goda vänner så funderar jag på vem som ska få gästblogga.

Gör såhär:
Skriv namn och smeknamn följt av en kort motivation till varför du ska få gästblogga i min blogg i en kommentar. Dragning sker i morgon innan jag åker.

Sov gott!


Avissjukan luktar ända hit!



Klockan 23:55 på natten till onsdag går planet från Arlanda till Phuket, Thailand. Det var bara ett litet tillkännagivande jag ville göra. Min pappa och jag ska ha några få lata dagar i solen. I morgon måste jag köpa en ny bikini. Ja, så... Så att... Så är det. : )

Nu laddar jag igenom att ladda ner lite musik att proppa iPoden full med. Ha det så mysigt och tänk inte på mig och min resa, inte.

P

Man ska inte ropa "Hej!" i glashus

Jag och Malin håller precis på att baka julgodis och väntar på att skiten ska stelna. Jag har magknip efter litervis med glögg och pipparkakor.

Min far och jag hittade en billig resa till Thailand och när oddsen var 30/70 med fördel till Thailand så var resan slut. Skit äre. Vi skulle åkt på onsdag, men jag fortsätter att leta resor för iväg ska jag, i vilket fall. Frågan är bara när..?

Nu ska kolan vara kall, det har jag bestämt.

P

Äre fest så äre.

Nu ska vi inte vara sådanna!

Efter ett sjuhelvetes barnkalas med hembakade brownies så är jag hos min far nu där jag upptäckte att jag gömt undan en extranyckel till bilen så glad blev jag, eftersom jag fortfarande inte har hittat min nyckelknippa.
Nu är jag också glad över att jag inte heter Tove Wallinder, har skrivit mitt namn och telefonnummer på en liter läderlapp och fäst den i min nyckelknippa. Jag känner inte för att få oväntat sällskap en natt, ensam i Stavlösa. Men lyllos Tove om hon tappar bort sin. . .

Meningen var att jag skulle in och bränna nåra kilometer fett i simbassängen men tur var det väl att jag åkte förbi simhallen på vägen hit och upptäckte att det var igenbommat. Undra varför? Jag trodde verkligen att Vadstena simhall hade högprio på öppettiderna, men icke ville Nicke.

Jag hittade också vimmelbilderna från Exposed i fredags. Jag känner inte igen många anleten, förutom Sofia och Ida, som är med på ungefär vartannat ; ). Jag kände igen en rackabajsare men inte den andre Tjommen. Undra om det är han som gjort att det gör ont i nacken idag?
Lustig var han i alla fall.


Rikstäckande:
Känner ni igen killen? Kommentera detta inlägg då jag är i stort behov av att få tag i honom. Mjölby bor han tydligen i. Han har något som är mitt!

Töväder - skit äre.

Jag fick ta och dra mig i kragen idag och gå upp lite skapligt. Allt detta eftersom min väska blev kvar på Maxi igår så jag måste åka och hämta den med Henke som ska dit nu eftersom jag inte har någon bil. Gött äre.

Vet ni att jag har träningsvärk ta mig tusan överallt. Jag har dessutom ont i nacken, känns som någon har bitit mig, och revbenen klämmer och skaver mot mig själv. Jag förstår ärligt talat inte vad jag gör som ingen annan gör när de är ute. Jag ska sätta en kamera på huvudet nästa gång så att man lätt dagen efter kan se vad man gjorde - och inte gjorde!

Nu blir det off till Maxshit och sen är det födelsedagskalas för Ville-Pille.

P

"Blodpudding är precis som spenat!"

Jag somnade i fotöljen i vardagsrummet förut, då kan jag lätt säga att jag var helt stenad. Faddergalan griper liksom tag i hjärtat om en, vrider och pressar så det knappt finns något kvar. Konstig känsla att veta hur det egentligen är. It's a wild world.

Här skulle jag ju hitta något kul att skriva. Det enda roliga är att min vän har blivit en riktig Sex and the City-inspirerad tjej. Det hade tydligen gått vilt till i taxin på väg hem igår med en 74:a. Kul äre och roligare ändå att höra det med den entusiasm och fulla glädje som hon berättade det idag. King är du!

Nu bygger Moa något slags torn med dvd-fodral. Vi får väl se när skiten rasar...

P

"Sluta sug i strutn nu"



Jag har inte sett ett endaste Luciatåg idag, därför tittar jag på farbror Barbrors.

P

Knäpp äru.

Pepparkakashuset blev väl som jag förväntade mig. Trasigt. Jag är trasig. Så känns det nu ungefär Jag kan skriva så mycket om så lite, det har jag tydligen en talang för. Jag har också hört att det blir schnitzel med ugnsbakad potatis till middag i kväll. Det blir fina grejer det ska ni se. Hemlagad schnitzel.

Jag har också hört det ryktas om att jag ska ut i kväll? Hur är denna kropp funtad, undrar jag. Min kropp is made of steal and stone.

"Malin, Malin. Jag har ramlat. Jag har ramlat triiiceee!"

Pussunge.

Moa har tappat en tand

Jag tar tillbaka allt om att dela ut choklad är en rolig fritidssysselsättning. Efter en stund, utan mat i kroppen och stressat som en get så blir man rätt trött på det.

En tjej köpte 14 st paket med bomullsrondeller, jag hade 64 st ögon som iaktog mig och varenda steg jag tog, jag och en man kom fram till att "De är inte dumma, de inte." vilket han inte trott, eftersom de inte hoppade på honom när han kom.

Nu ska jag baka pepparkakshus med mina småsyskon. Vi får se vem som ger upp först. Jag tippar på att jag ger upp först, nämligen.

P


Försten dusch - vill inte lukta usch!

Det var väl inte konstigt ändå att Helen-snutten blev lite kalas om hon svepte en hel vinare själv? Nej, det var det inte. Men konstigare var det att jag drack två cider och några centiliter sprit på det men ändå klarade mig upp för trappen själv. Hem kom jag inte i natt heller, riktigt, men Brallen kom med TaxiStina så nu är jag hemma på Lustigkurrevägen och ska ta en dusch innan jag åker till jobbet. Dela ut choklad är ett stort fritidsintresse jag har. . .



Karaoke!



Jag har precis svalt microfonen men Brallan envisades med att dra upp den. Jag tyckte den satt bra där den satt . . .



I StinaTaxin på väg in. Kastrull?



Ja . . . Det finns inte ord.

King är jag och det håller jag med om. Dusch vare - ja. (Vill inte lukta usch!)

Hörs efter jobbet (om jag överlever)

P

Idol, fest, tatueringar och vin.






Nu sitter jag, Mallan och Helen och tittar på Idol, är sofistikerade och dricker vin. Skämt åt sidan. Mallan och jag är lite mer ungdonmliga och dricker cider. Jag vet redan nu att jag kommer radera detta inlägg i morgon, men det är morgondagens bekymmer, det dä.

Fick ett MMS från Lassdemannen nyss och det såg ut ungefär såhär:

Lassemannen skulle komma förbi här senare sen om man hinner. Då ska vi få se en nytatuerad Lasseman.

Vill ni veta en sak? Efter en Graevendalcider och en grogg så är jag kalas. Tur att jag har Malin och Helen vid min sida som korrigerar alla stavfel.

Puss på er så ses vi i dimman.


Party pooper

Jag hoppas inte Martinas kille, som ev. skulle vara med oss i kväll, är någon party pooper för då åker han ut på dirren. I kväll ska bara roliga människor samlas och ha trevligt tillsammans. Jag ser frame mot trevligt sällskap och en trevlig kväll.

P

Redo för en utekväll?

Nu har jag varit och fått 25 minuter elektrisk sol mot min panna och gått ett varv på stan för att köpa en ny bok till min pappa, eftersom den han fick i farsdagpresent inte passade. Då träffade jag på Sanna Andersson som gav mig och Sofie en liten julklapp i form av en Harrysbiljett för två. Eftersom jag redan hade en och verkligen vill att Sofie ska följa med i kväll gav jag den till henne och Morgan så de verkligen har en anledning att följa med. Nu har hon allt för en lyckad utekväll, allt inklusive mig. : )

Varför älskar jag lukten av solbrun hy? Det luktar egentligen inte gott men på något sätt påminner de mig om okomplicerade dagar i solen.

P

Världens snällaste Elin



Hon tänkte på mig när hon fick ner en fribiljett till Harrys i kväll i postlådan och skulle posta den till mig men visste inte vart jag bodde riktigt så nu ringde hon och frågade om jag ville ha den. Ytterliggare en billig kväll för min del. Sånt gillar jag. Nu bliev det alltså bara en hundring lite drygt för spriten sen blir det nog ingenting inne på Harrys då jag kanske tänkte ha min ballongkjol. Bara Sofie, Emma och Frida vet vad jag menar.

Nästa vecka ska jag dessutom få träffa Skrutten Lina som varit i Oslo huuur länge som hellst och nu vankar sig hemåt mot jul. Elin och Lina på en kopp påste är inte dumt dä'nt.

Jag hoppas vi ses i dimman. Nu ska jag åka till ett skönare, varmare ställe nämligen solariet i sporthallen. Me like.

P

Juhu?

Nu ska jag ta en promenad i snön. Jul till mig.

L i n n e a - säger:

BABBELIBUBA?!

hanky. säger:

HIAHOAYES

L i n n e a - säger:

yadiyadiya...

hanky. säger:

YIHHHOOO

L i n n e a - säger:

Thaikwandhoo?

hanky. säger:

SCHOOOBBBIGT

Givande konversation.

P


Preems julskiva i högtalarna

Och medans julstämninge innfinner sig går jag fram till Benny, vår katt. Stryker honom lätt över pälsen, visar hur mycket jag tycker om honom genom att säga:
Benny, du skulle bli en fin päls. Du skulle passa bra till min väska...

God förtidigt jul på er.

Söt bebbe.



Humor eller dålig humor? Det här är det första klippet som kommer upp om man söker på dålig humor på youtube, jag tyckte det var kul. Vad har jag? Dålig humor?

P

True Colors - Cyndi Lauper



Denna låt är med i Björn Borgs nya reklam om två präster som gifter sig. Jag tycker låten är fantastisk.

But I see your true colors
Shinin' through
I see your true colors
And that's why I love you
So don't be afraid to let them show
Your true colors
True colors are beautiful,
Like a rainbow.

"It's basically about to squeeze the heck out of the breast"

Jag vaknade självmant klockan tio idag. Inte för att jag blev väckt av några av mina tre sms som jag hade, utan helt självmant öppnade sig ögonen och jag kände mig utvilad utan pulserande huvuvärk. Nu fattas det bara att solen skiner utanför, det är fest i kväll och jag ska jobba i morgon. Men nej, ingen sol. Men så vitt jag vet är det fest i kväll och jag ska jobba i morgon.

När jag skulle sova igår så kom jag på när jag var hos Bollta i onsdags hur mycket jag fick kämpa med hennes jävla box. Gödselstacken i Nyckelby är dessutom stor som ett hus och det är en rejäl kraftansträngning att komma enda upp med kärran. Då kan ni tänka er hur jobbigt det är att gå med sex kärror upp och ner?
När jag kommit upp på toppen sista gången så tänker jag ta sats från plankan till kanten några meter bort. Sats tar jag och sen ligger jag platt på gödselstacken med en skottkärra mellan benen. Det tog stopp ganska abrupt och där låg jag och sprattlade. Tur att ingen såg, mer än de 20 ridskolebarn som gick förbi. Skämt åt sidan.

Nu ska jag snart dra på min promenadskorna och gå en sväng i snöyran. Först måste jag ladda iPoden.

Hare!

P

Vi tjejer, vi bjuder på't.

Nu ska ni få se hur mycket sjå det är för en tjej gentemot en kille att svänga sina lurviga en fredagskväll:

Båda:
- Måste fixa något att bli lite dimmig av. För vissa fungerar det med 2 stycken 2,25 (mig) och vissa behöver lite mer (killarna)
- Båda duschar oftast innan de gör i ordning sig, tvättar håret och vissa killar har även de balsam i, cred till er.
- Båda måste välja en partyoutfit, men jag tror dock inte killar är lika nogranna som tjejer. De byter nog inte heller kläder med varadra.
- Båda måste försöka fixa skor som matchar till kläderna. Killarna har att välja på färg och form, tjejer måste välja på färg, form, höjd, spetsigt, peeptoe, stövel, flat, snörning, platå, stilett osv, osv.

Killar:
-

  eller   ?



Tjejer:
- Kjol (kort eller lång?), byxor (ljusa eller mörka?), leggings (svarta eller vita?), strumpbyxor (nylon eller svarta?), jeans (Wrangler eller Killah?) 
-  Linne, klänning, tisha, tubelinne, bandlöst? Svarta underkläder? Vita? Svårt val kräver många förslag, minst 7 till varje fest.
- Väska? Inte väska? Kuvertväska? Axelremsväska? Matchar de skorna? Sticker den ut tillräckligt mycket? Sticker den inte ut alls? Ska jag få plats med plånboken i? Men... VILKEN FÄRG?
- Är strumbyxorna hela? Har jag bara ett par nylonstrumpor som är trasiga och sen bara svarta? Är de för tjocka? Passar de? Sitter de för löst?
- Ska jag ha uppsatt hår? Ska det vara strikt eller lite mer lössläppt? Lockigt eller rakt? Tupperat eller plattat? Saltvattenspray eller volummousse? Ska jag passa på att färga det?
- Skuggade ögon eller sotade? Ögonskugga eller plain white? Ska jag måla mycket eller hålla mig diskret? Kajal eller eyeliner? Highlighter eller glitter?
- Ett halsband eller örängen? Det blir för mycket om man har båda. Eller ska jag ta armbandet? Vilket passar bäst till mina sminkade ögon? Det långa - men det har mässingsspännen som inte går ihop med spännet på väskan. Pärlor i öronen eller långa örhängen?
- Genomskinligt lack eller färgat? Fransk manikyr eller akrylnaglar?

Som ni förstår kan vi tjejer hålla på såhär hur länge som hellst. Vill ni att jag ska fortsätta? Didn't think so...
Varför är vi så fåfänga? I morgon ska jag fokusera på hur Malin ser ut. Japp. Så får vi helt enkelt se hur det blir med min look i morgon kväll. Kanske till och med ska struna i att raka benen?
Men neeeej, hur skulle väl ändå det se ut? Pfft! : )

Nu ska jag snart hoppa i säng. I morgon väntar inget kul förutom kanske en lite promenad och att jag ska plocka i ordning på mitt rum. Pussen på er.


Uga uga booga.

Och vad jag har cyklat långt idag. Jag har nog aldrig cyklat varken så långt eller så snabbt. King är jag. Men kul var det inte förän efteråt när jag glömt både underkläder och strumpor. Bara Malin och jag vet hur vi löste det problemet. ; )

Annars så har kvällen flutit förbi i sakta mak. Malin lovade mig att hålla i mig i morgon eftersom jag redan nu har 7 blåmärken och inte vill dra på mig några fler. Kan det vara så att jag har någon slags brist som gör att jag lättasre får blåmärken eller har jag bara oturen att vara så klumpig hela tiden? Skulle jag gå till polisen idag och säga att det finns någon som slår mig skulle de inte tveka på att ta in mig. Stackars mig.

Jobbig blogginspiration idag. Det finns ingen alls.

I morgon ska jag i alla fall ha kul med mina vänner. Malin, Sofie och Helen än så länge. Vi får se om det blir någon mer. Jag har dessutom hört att Malin har ett badkar och att Sofie och jag ska till Sälen på nyår. Jippi.

P

Varför alltid jag?

I morse skrev jag att det inte fanns någon anledning att gå upp idag. Efter ytterliggare några timmar känner jag fortfarande samma sak. Varför gick jag upp i morse? Varför låg jag inte bara kvar och åt upp alla Ferrero Rocher och viftade på tårna? Varför?

Skjutsade Martina och Elba till Nyrk efter att jag växlat några ord hos Hanna. Sen körde vi även iväg med Beatrice till Nyrk och allt gick som det skulle tills vi efter träningen kom ut och märkte att bilen var låst. Bilen hade självmant låst in sin egna nyckel i sig själv. Resten kan ni ju räkna ut själva.

Nu har jag ätit en clementin och ska äta ett kokt ägg snart. Efter det blir det bara att packa väskan och ge mig iväg till spinningen som Malin håller. Måste växla några ord med henne också.

Hörs i kväll.

P

En kort observation:






Sofie Karlsson har tagit bort "Det mesta" från sin favoritmusik.

Sofie Karlsson har tagit bort "Pretty Woman" från sina favoritfilmer.

Sofie Karlsson har tagit bort "Hästar" från sina intressen.

Facebook är nog för de observanta. Jag vet inte varför jag tyckte det här var roligt, men det är det.

Pussunge.

Bara en till...

Vet ni? Nu har jag ätit frukost och nu sitter jag och äter upp all min samplingschoklad tills på lördag. Sorry, guys.




Somliga straffar Gud med detsamma. Nu har jag fått värsta hostan. Tack! Det var väl min tur nu!

P

Morgonstund har fortfarande inte guld i mun, mer sandliknande känsla.

Idag finns det för skjortan ingen anledning att gå upp. Jag finner verkligen ingen. Det är kallt. Jag kan inte tvätta bilen eftersom det är snö ute (kallt med andra ord). Vädret är skit. Jag mår skit. Jag känner verkligen inte för någonting idag. Men i kväll är det spinning, och det ser jag fram emot. Jag ska åka och låna Hannas spinningbyxor för att se om jag SKA eller INTE SKA önska mig ett par i julklapp.

Jag förstår inte denna huvudvärk. När, var och hur kom den?
Nu ska jag försöka äta frukost. Jag mår faktiskt väldigt illa.

Hörs... Någon gång.

P

Det är försent att tänka "'om" nu!

I'm still breathing but we have been dead for a while.

 

När klockan blir ungefär en tio minuter över en timme innan midnatt ska man ligga till sängs och slippa tänka. Nu ska jag jobba vidare mot sängen. Vi hörs i morgon om jag orkar stiga upp.
Sofie, du vet vad jag behöver för att komma upp.
"Wake me up before you go, go."

We are going from bar to bar.

Nu börjar det rycka i "jag börjar bli trött" - ögonlocket så jag ska nog ta en dusch och sen ska jag smörja in min rygg med någon muskelavslappnande salva för att sen blir helt försjunken i bokens värld igen. Nu har jag kommit så långt i boken att man vet hur han har dött och på vilket sätt hon har skadat sig. Det var ju på tiden. In på del två i boken. Annorlunda böcker som är indelade i... Delar...

Maria - när du läser det här - du ska väl med ut på fredag? Klart du ska!

Annars saknar jag er:



P

You're singing a song

Relaterat till mitt förra inlägg om Womanizer så kom jag på en text till jag inte kunde även om jag tror det, det är Amy McDonalds ketchup-låt.
"You're singing a song, thinking this is the life, and you wake up in the morning and your hips they were a size"
För mig är det klockrent men när folk tittade på mig när jag nynnade den i gallerian häromdagen så kom jag nog på att det var fel.

Skjutsade Martina till träningen idag och fick träffa hennes Dear Beloved Lillasyster Julia. Eftersom ni vet hur mycket jag älskar barn så tog jag tag i det hela och puss-stormade henne och kramade ihjäl henne. För det fick jag en naken rumpa mitt i ansiktet när Julia bestämde sig för att moona för typ hela läktaren. Gud, jag bara älskar barn. Falskt sjunger de också.
Hon skulle berätta vilka låtar de skulle sjunga på Luciatåget i morgon på dagis. Efter det så minns jag bara att jag hellre hade velat sjunka igenom soffan. Sofia berättade senare att hon lagt värsta brakaren och skrattat högt. Nämnde jag att jag ÄLSKAR barn?

P


Jag ska aldrig bära pellets igen!

52 säckar, fram och tillvaba 104 gånger. Haha, nej... jag använde skottkärra och hade fyra säckar på varje kärra, gick alltså 26 gånger fram och tillbaka, men jag gick 104 gånger i trappan eftersom det bara gick att bära en säck i taget. Jag började straxt innan tre och slutade för en lite stund sen. Det tog alltsdå drygt en timma. Nu, redan efter fem minuter och stretching är jag helt stel i kroppen. Ont gör det. . . Men det kan ha varit de sex kärrorna jag fick mocka ur Bolltas box också, och att hon var lite svårriden idag. Nu har jag gjort ungefär så mycket på en dag som jag annars skulle gjort på en vecka. Jag säger ju att jag har blivit alldeles förslappad. Precis som Hanna. ; )

- Gå upp i tid (?)
- Bära in säckarna med pellets i källaren
- Göra i ordning mina naglar - seriöst
- Gå ut och gå minst 40 minuter (Red ju Bollta i stället)
- Köra Martina med häst till Nyrk
- Plocka i ordning på rummet
- Se till att hitta flygbiljetter till Thailand och kolla upp klimatet där nu
- Rensa min alldeles överfulla inkorg i mobilen

Nu ska jag gå och duscha eftersom mitt underställ dryper av svett.


P

Womanizer.

För tredje morgonen i rad har jag vaknat med samma låt på huvudet. Jag kan inte texten men när jag sjunger högt och tydligt låter det ungefär:
Boy, you tried to find uh-uh, it's just what you are, uh-uh. Boy, you tried to find uh-uh, it's just what you are, uh-uh. Uhhh, tuddiefruttie, ohuuh tuddiefruttie. Womanizer, womanizer, womanizer, womanizer. BOOY You tried to find...
Sen kör jag det gång på gång på gång.
Rolig ärja.

Nu ska jag, efter att ha varit i stallet och ridit, ätit potatisgratäng och smällt i mig resten av godispåsen, ut och jobba på mina pelettssäckar. Det blir nog bra, och starkt blir jag med. Förbannat vad bowling kan ge träningsvärk ändå...

P

Knäppa ärni.

Fick 4 sms i natt:

Från Sofie:
Nu är jag påväg hem. Känns bra.
Skickat runt 5-snåret

Från Adam:
Upp och hoppa!
Skickat runt halv 9-snåret

Från Maria:
Åhh, vad kul. Synd att jag ska städa hos farmor idag, annars hade jag följt med. Säg till nästa gång. Kram!
Skickat runt 9-snåret

Från Chrille:
Är du vaken än? / Martina
Skickat runt halv 10-snåret

Något fel är det ju seriöst på er. Vad gör ni uppe så tidigt? Ävem om jag sa att mitt mål var att gå upp i tid innebär ju inte det att ni ska väcka mig! Jag fattar inte grejen.

Nu är jag vaken i alla fall. Jag drömde hemska drömmar i natt igen. Ska egentligen pallra mig upp och äta en bit frukost för jag kom på att jag lovat att rida Bollta idag så det ska jag göra innan Chrille och Martina hjälper mig med mina pelletssäckar. : )
Se you soon.

P


Måste städa, måste damma, måste putsa naglarna. . . Måste, måste, måste.

Attgöralista i morgon:

- Gå upp i tid (hårda krav, va? Det är verkligen något som jag måste skriva på min lista)
- Bära in säckarna med pellets i källaren (540 spänn, katschiiing!)
- Göra i ordning mina naglar - seriöst (Med lack, fil och nagelbandsnedpetning)
- Gå ut och gå minst 40 minuter (Minst, gärna direkt när jag vaknat)
- Köra Martina med häst till Nyrk (Bara för att jag är så snäll. Men för det ska hon få hjälpa mig med säckarna)
- Plocka i ordning på rummet (som lyckades bli stökigt idag)
- Se till att hitta flygbiljetter till Thailand och kolla upp klimatet där nu (För nu har jag blivit jättetaggad på resan!)
- Rensa min alldeles överfulla inkorg i mobilen (Jag har alltid dåliga ursäkter för att inte radera alla samtidigt...)

I morgon ska jag ta tag i mitt förslappade liv lite. Jag ska också googla lite på finanskrisen eftersom jag idag kände att jag har lagt ner två timmar i veckan i (hjälp mig nu, forna klasskompisar) i ett år på Internationell Ekonomi men TROTS det inte kan förklara för en kille på tolv år som frågar:
"Toffe, Toffe?! Asså, vad är det som händer egentligen? Folk snackar så dant. Man kan inte köpa hus, inte bilar och ingeting längre... Vad är det som händer?"
Jag vill kunna svara något annat än "Roten till all ondska kommer från USA" och hoppas på att ungen går på det. Bättring på det här ska det bli. Ska också kolla upp när Lilla Aktuellt sänds, ungefär rätt svårighetsgrad. Jobbbbbbbigt!

Nu ska jag titta på Scrubs, 2,5 men och chilla lite.
Gött äre.

P

P.s
GO träningsvärk jag kommer ha i min högerarm i morgon. . . Skit äre.

Her perfect life

Ahmeeen! Victoria Silvstedt har en asgrym lillebror. Vem kunde ana att det fanns en stor, snygg man bakom Victorias framgång? Noll handikapp har han också... I golf alltså.

Tittar på My perfect life med Vickan herselfe och det är fascinerande när de är i Sverige på hembesök och låter alla i familjen prata engelska och bete sig helkostigt enbart för programmets skull. Hennes manager eller hjälpreda som hon mer verkar vara tappade bort sin kundvagn på Maxi. Hm..?

"Nu ska vi baka pepparkakor, sen ska jag hem och försöka gå ut och gå en sväng. Sen blir det nog en promenad." King är jag. : )

P

Full rulle - Hela dagen!

Efter att ha kommit tvåa två gånger i bowlingen och öppnat allting med en strike (ytterliggare cred till mig) så landade jag med lite mat och godis i magen nu i sängen. Skönt äre.
Christopher började kasst och avslutade riktigt dåligt, men där i mellan så gjorde han väl ca 6 strikes och Sofie och jag dalade lite. Gick ut stenhårt men sen blev vi ungefär så oseriösa som vi alltid blir. Axel, Christophers lillebror på 12 år (min dejt för kvällen) var ungefär lika jämn hela tiden. Typ. . .
Efter bowlingen blev det mycket skratt, lite gråt och Max på det. Dåligt att varken glass- eller milkshakemaskinen fungerade. Då blev jag ledsen.

I morgon börjar mitt nya liv (som det alltid gör en gång i veckan) och så har jag fått en sjysst deal av min mamma. De har 54 pelletssäckar som ska bäras in och ner i källaren i morgon. Jag får 10 kr / säck, snabbt uträknat 540 spänn. Det skulle ta mig ca en timme att bära ner dem, de står nämligen i grannens trädgård och för det får jag alltså både julklappspengar och en utekväll. Sjysst deal tyckte jag, eftersom mitt nya liv börjar i morgon då det blir promenad på morgonen och sen just säckarna. På torsdag är det spinning med Malin. Nice att komma igång lite igen.

Nu blir det lite tv.
Tack för en helt prickfri dag - Malin, Sofie, Christopher, Hanna & Axel

P

Always better when we are together





Hanna och jag var grymma på att baka peppisar. : ) Nu måste jag skynda vidare halvvägs till Borensberg för nu ska jag äga på bowlingen också. Grym är jag.

Hejpa!

P

Alla landar hos Hankan.

Nu landade jag i Hankans soffa efter lite mer än två timmar på stan med Malin. Jobbigt äre. Nu ska vi baka pepparkakor, sen ska jag hem och försöka gå ut och gå en sväng. Sen blir det nog en promenad.
Nu blir det peppisar.

P


Nu är jag vaken!

Jag undrar var jag är länkad någonstans eftersom jag är 10 nya unika läsare. Men kul äre!  :)

Nu ska jag ner till stan och träffa Malin för lite simpelt julklapssletande (utan pengar) och så får vi se om man kanske kan hitta ett par skor att sätta på önskelistan. Jag är lite sen, eftersom jag skulle möta henne på stan vid 12 men har inte ätit frukost än. Jag tror det får bli en fika ganska tidigt i stället. Hade ju tänkt att smälla i mig en stor portion potatisgratäng från igår men... Nu hinns det inte.

Hörs senare, ska ju då till Hank och baka peppisar idag igen. Sen blir det kanske bowling (Men Sofie snackade om jobb helt plötsligt?) men det märks.

Ha det gott. Puss

Varför slutar jag aldrig att bli förvånad?

Vän nr 2 säger:
Har du planerat nån utgång den 25e , om jag säger det så då?

L i n n e a - säger:

Haha, nej...

Vän nr 2 säger:
Okej då vet jag ^^

L i n n e a - säger:

Men tanken har inte slagit mig, liksom...

Vän nr 2 säger:
Okeej

Vän nr 2 säger:
Jag vet vad jag ska göra iaf !
Vän nr 2 säger:

Get laaaaaaid!
Linnea säger:
Haha
Linnea säger:
Pucko


Vad har mina vänner för behov egentligen? Diskussionen känns inte främmande, dock. Men ibland blir jag faktiskt rädd. Lite i alla fall.

Sov gott nu, allihop.


 


Dålig fantasi.

Att baka pepparkakor med Malin är ett sant nöje. Jag ska be henne skicka över bilderna i morgon. Både hon och syster Stina var lite tagna och ville gå och lägga sig. Vi han inte med glöggen som Stina åkte och köpte så den ska vi ta på fredag, minsan. Både våra pepparkakor och pipparkakor blev väldigt fina, det lovar jag att Sofie kan intyga.

Nu har jag tvättat ansiktet med mammas ansiktsrengöring och alltid efter att man gjort det känns det som man har snor i ögonen (också kallat dimma i ögonen eller hudlotion i ögonen). Känns ungefär som att man är förkyld men enbart i ögonen, liksom... Hm...
I morgon har jag fullt upp så att jag nästan känner mig utbränd. : ) (Dagens skämt?) Klockan tolv ska jag möta El Brallo på stan då hon ska handla julklappar. Jag får väl titta på, antar jag. Sen ska jag baka pepparkakor med Hanna på eftermiddagen och sen frågade Sofie om jag ville bowla med henne och hennes "kompis" och hans lillebror. Vi får se om jag hinner tagga på det eller inte. Känns väl sådär? Tredje benet lite. . . Vet ni? Det märks. Nu blir det lite Scrubs och sen ska jag lägga mig "tidigt".

Nattinatt och pusselilpuss.

Pipparkakor

Nu är jag hos Brallan och vi ska baka pipparkakor. Det är årets nya sorts pepparkaka. Thats it!
Bäst att sätta igång om vi inte ska vara uppe hela natten.

Hare!
P

Min egna bloggkoll

Kom på en sak! Jag tänkte avslöja en djup hemlighet om mig själv. Ni som inte vill veta slutar läsa NU.
Jag läser, enligt mig själv, ganska mycket bloggar och de varierar alltid vilka som får äran att bli lästa. När jag nu satte mig vid datorn avverkade jag mina standardbloggar i denna ordning:

1 Tottetitio.blogg.se
2 Egoinas.se
3 HannaEvaErikaNilsson.blogg.se
4 JohnValencia.blogg.se
5 Blondinbella.se
6 Kenzas.se
7 Soooofija.blogg.se
8 Linneat.blogg.se
9 Storstadspojken.se
10 Hejaabbe.com
11 Seaa.devote.se

Vad kan man tyda av detta? Hanna har åkt ner ett snäpp (bara för att du är så j*vla dålig på att uppdatera!!), Sofia har åkt ner många snäpp (av samma anledning). Sofie är först eftersom... Hon är min bästa kompis? Varför John ligger som nummer fyra är för mig oklart. BB och Kenza har båda två åkt ner väldigt många snäpp, men jag konstaterar att jag alltid läser Bellas blogg före Kenzas, tyvärr. Linnea T uppdaterar lika ofta som hennes kompis Sofie, och idag fick inte ens Sofie visa i fall hon hade uppdaterat eller inte. Storstadspojken är den blogg som jag finner mest nöje i att läsa och jag glömmer alltid bort den. Igår visade Egoina (som förövrigt är de knäppaste människa på denna planet?) mig Abbes blogg och jag blev så tagen så nu läser jag den vareviga dag. Jag älskar att Abbe pratar likadant som Ville gjorde bara för ett halvår sedan.

Gick precis in på Sofie Anderssons blogg för att checka läget - men nej. När jag däremot ska kolla statistiken i min egen blogg så har människan skrivit en kommententar. Men är hon inte söt, så säg.  : )

Skånska drömkillar.

Challe-B (Charlottenborg enligt Brallan) bygdes ju inte på en dag och det byggdes absolut inte den 8 december 2009 så det får vänta. Jag orkar inte åka och köpa florsocker och nonstops för att göra fönster. Det blir en annan dag. I helgen hoppas jag på att göra ett riktigt pepparkaksslott med Moset och Villeboy.

Vet ni vem som ringde mig förut? En sofistikerad gissning var får ni. Ja, nu måste ni ha gissat klart. Joakim från Goodwill ringde och ville göra en ut värdering. Men herregud. Jag får ståpäls på hela ryggen av den människan. Sofie frågade också om jag någonsin kommer få träffa denna mystiske skåning, men nej. Äsh, det gick ju skit förra gången så nu får han vara min drömman. Sånna måste man ju få ha. Skåningar alltså.

Nu har jag städat mitt rum (därav cred till mig) och plockat iordning i min gabberob (som Villeboy skulle sagt) och nu sitter jag i min fotölj, lyssnar på James Morrison och njuter av mitt nystädade samvete. Till och med sängen är bäddad! Det luktar potatisgratäng från köket och snart ska jag åka till El Brallo och baka peppisar. (Malin, jag hoppas du värmer glöggen?) Myspys hela kvällen.

P

Chris Brown håller mig sällskap

Nu åker jag till Ze Mozala. Jag hade tänkt svänga förbi Maxi och köpa en sprits och lite nonstop och florsocker - men Malin - jag skiter it. ChalleB får vi bygga någon annan dag. : ) I kväll blir det pepparkakor.  (Jag ogillar pepparkakor starkt)

Mysigt är det. Nu ska jag plugga in iPoden som är laddad och åka. Hörs senare.

Puss&hej

Förklara det här för mig:

Jag har ett stort blåmärke på vänster fot, liknar ett antal stämplingar. Jag har ytterliggare ett stort blåmärke på höger knä och smalben, ett på bröstkorgen - under höger arm och ett på axeln.
Frågan lyder:
Vad har jag gjort?! 


Change of plans

Ändrade planer.
Hinner inte tvätta bilen om jag ska träffa Sofie på stan vid fyra så nu blir det duschen och stan med Sofie. En fika kanske? Sofie han inte med stan eftersom hon var tvungen att vara hundvakt så jag funderade på att åka och simma men kom på att "nej, vad onödigt. Jag står i duschen nu, orka duscha två gånger!" så jag struntade i det. Jag åker väl hem och lägger mig framför That 70's show eller nått liknande. Men sen, i kväll, ska jag och Malin baka pepparkakor! Nu är det bestämt så nu får hon inte dra sig ur! Jag vill inte sitta görolös ÄNNU en kväll, då spyr jag upp mina inälvor.

Nu till dagens fråga:
Göra egen deg eller köra på köpedeg?
Smidigt eller gott?



P

Listen to zhe music.

Uppe med tuppen idag igen! Klockan nio ringde alarmet så det var bara att studsa upp och ringa till Joakim och säga upp mig (på jobbet jag inte han börja) sen däckade jag i sängen igen. Vaknade klockan elva av att Sofie skriver:
"Somnade du om?" Klart som fan jag gjorde. Klockan kvart i ett så ringer Sofie och väcker mig. Tur det. . .

Sen kvart i ett har jag alltså inte gjort så mycket. Jag har pratat i telefon med Sofie i ungefär 30 minuter och nu Brallan i ytterliggare 30 minuter. Mitt liv kretsar inte runt så himla mycket. Det är lite roligt.

Nu ska jag äta frulle, tvätta bilen, duscha och sen kanske möta Sofie på stan runt 16 för det verkar som Martina har bestämt sig för att inte ta med Beatrice till Mantorpskliniken. Julklappsmys utan pengar  -  apkul.



Lite Abba livar upp stämningen. Funderar att göra en Volym #2 till El Proppo, men vi får väl se om det blir en julklapp eller liknande?

Thailandåterblick!


 

 















































Nu är det telefonen och Sofie sen ska jag läsa min goda bok, ställa klockan och sova. Halv tio i morgon ringer jag och säger upp mig från ett jobb jag inte ens har börjat på, haha.

Sov gott, mina homies.

P



Kort och konsist.

L i n n e a - säger:

Hallå? Hallå? Hallå?

Vännen säger:

jaaaa hej älskling!!

Vännen säger:

vet du inatt fick ja knulla !

L i n n e a - säger:

haha

L i n n e a - säger:

idiot

P


They are just to happy to care tonight.

Pappa stormar in:
Kolla om du hittar en restresa till dagarna innan julafton.

Wei-wei-wei-wei-wei. Hoppas jag slipper det här skitstället!

Så hittar ni en billig flygstol till Thailand 22-29 december så säger ni till mig. Pappa och jag ska resa runt i Thailand en vecka. Det... Blir spännande.

Den här söndagen höll på att bli en skitsöndag men nu ska jag leta flygbiljetter - right back in your face. Ska leta en stund sen är det sova-sova-sängen för mig. I morgon hoppas jag på att få köra lite häst, för det är KUUUUL.

Fick nyss ett sms av en vän. Det lustiga är att vännen kan göra just denna sak som det stod på sms:et att hon gjorde samtidigt som hon skrev till mig... Att hon gjorde det. Hänger ni med? Lustig är väännen!




Vissa saker saknar man mer än andra. Just nu saknar jag andra saker mer än vissa.

P

Hybris rätta betydelse

L i n n e a - säger:

Nej. Jag begår snart hybris på nyår. Varför har man aldrig ngt att göra?!

Adam] säger:

Säker på att du förstått rätt innebörd av vad hybris betyder?

Nej, jag vet! Det suger undrar om det är mycket folk ute då eller om de flesta är på privatfester?

L i n n e a - säger:

Ja, jag sliter mitt hår och dansar runt naken?

Adam] säger:

Jo, det skulle ju vara att begå hybris iof

L i n n e a - säger:

Haha. Precis!

L i n n e a - säger:

Och snart så! (jag ska borsta håret och gå och duscha... jag brukar sjunga i duschen och i bland händer det att jag svänger med armen lite i sidan...)

P


31 läsare!


Bara för att jag har fått EN ny läsare.
  Martina, känd dig värvar till bloggvärlden.

   P










Hur jag än gör är jag alltid ful

Marre säger: Hur fan ser du ut?!
Linnea säger: Vaddå?! Vad är det som är fel?
Martina skrattar
Marre säger: Men hur fan ser du egentligen ut?
Martina skrattar ännu mer
Linnea säger: Men vad är det för fel?!

På mig har jag:
Jodphurs, jeans, lång stickad tröja, svart jacka , svarta vantar och scarf. Inte helkonstigt?

Linnea säger: Marre är dum!
Sofie säger: Vaddå?
Linnea säger: De säger att jag är ful. . .
Sofie säger: Varför?
Linnea säger: För att jag har på mig fula saker. . .
Sofie säger: Men det har du väl inte?
Sofies mamma Susanne säger: Du ser väl ut som vanligt?
Martina och Marre viker sig av skratt
Linnea säger: Tack... Jag är väl alltid ful.


P

There is no use in trying.



Jag vet, jag vet, jag vet. Jag äääärrrr glad för er skull och jag veeeet att världen är
underbar men det skulle vara kul att få vara med på ett hörn eller två. : )

Jag jobbar på't.

P

No one make it real for me.

Studs bums ner i stolen vid datorn. Hemkommen från Segorpar'n och släppt av Märta och lite ditt&datt. Just nu suger det att vara bonne och det är väldigt ensamt som vanligt utan att någon kliar en på ryggen. Jag får be pappa... Idag igen.

Lite uttryck som jag med anledning av min övertrötthet kört idag är "in the house of bamboo" som kommre från Filippa Bark, även "varva neeeer", myntat av Daniel och Fredrik, har körts flitigt den sista timman. Sen kom jag på att om man kör på 3:an växel är det som att ha en automat. Jag körde hela vägen från Motala till Vadstena på 3:an. Jag tyckte det var skitkul tills det började lukta bränt så då fick jag faktiskt växla upp. Bettan led, det hördes.

Jag har så jävla tråkigt. Idag igen. Me and my candie bag.

P

Crille presterade en riktig luftfärd

Hemma med halmen, det som jobbat fast sig på strumporna i alla fall. En livad dag i stallet med Martina och The Crill. Han blev lite våghalsig med glada tillrop från mig på slutet så Elba la benen på ryggen och drog iväg och då började Elba bocka och greja. Crille satt kvar förvånadsvärt länge men tillslut kastade han sig av, med lite hjälp från Elba. Nu tänker han aldrig rida igen - det förstår jag.
Jag red Bea en sväng eftersom Martina ville sätta sig på Elba som blivit lite bångstyrig. Jag förstår att Martina blir svettig av att rida den hästen. 5 minuter i skritt och trav och jag var nära på att ramla ihop. Annars en fin häst.

Pappa ringde förut och frågade om vi skulle äta något tillsammans i kväll men det blir pizza eller liknande här i stan eftersom Martina och jag ska titta på Sofie som tränar för Klaus sen. Det blir nog bra, ska ni se. RallyBettan kommer inte orka ända till Segorp men vi får väl se.

Lite dusch och smink på det här, vetni, så är jag snart igång igen.

P

Skidstafett

Deet är underhållande om något. Sverige låg tvåa nyss, etta för en stund sedan men har nu gått ner till tvåa igen. Frukost och skidstafett är väl inte dumt.

Nu ska jag, bara för att jag är den snällaste ever, skjutsa Martina och Crille till stallet för CrilleBoy ska rida för första gången. Bäst att skynda mig. Bara tänderna och kläderna kvar.
Hörs i eftermiddag.

P

I'm a crazyness surrounding me

Nu är alla hemma igen. I morgon ska jag vara hemma så lite som möjligt. Borta bra och alltid bäst. Jag vill träffa Malin i morgon och krama på henne, det bara känns så i magen nu. Linnet och Brallan, liksom.



Så taggar jag inför klassfest nästa helg också. Vi får väl se om det blir något. Saknar alla!

Nu ska jag gå och tvätta tänderna och borsta ansiktet. Vi hörs i morgon, as usual.
Förresten, i morgon ska jag säga upp mig på jobbet. *BoMb!*

P


I want to hang myselfe

Det var ännu en kväll som gått åt helvete - typ. Ännu en lät väl lite tragiskt men ungefär så känns det. Inte bara på grund av att man inte hade något att göra men även att onödigt gnabb. Godishuset var inte öppet heller... Skit äre.

I morgon har jag nästintill inget planerat. Kanske fika med Anna och Sofie. Kanske stallet med Martina och Crille som ska rida för första gången. Kanske Sofies träning på kvällen. Det är mycket kanske och ingenting bestämt.

Snart ska jag nog hoppa i säng så blir det andra bullar tills i morgon.


Bullar......

P

I want to have someone who helps me rise when I fall.

Vet ni hur trött jag är på Motala? Det finns inte ord att övertyga er tillräckligt. Speciellt när inte Malin är i stan och alla andra har hittat på så himla braiga saker. Första gången på länge som det blir en hemmakväll med Henke och mamma, när det inte ens är deras helg.
Jag har så lågt blodsocker också så jag börjar väl lipa vilket sekund som hellst.


Dessutom har jag drömt en massa konstigt de senaste nätterna. I natt drömde jag att jag var tillbaka i din famn, faktiskt så saknar jag dig. Jättemycket, ibland.

P

Död åt lördagar. DÖD.

Hanna - upptagen
Sofie - upptagen
Tove - utflyttad
Beate - utflyttad
Malin - semester
Maria - fotboll?
Sara - fotboll...
Martina - Crille
Anna - ute

Meneeeeee. Nu sitter jag här ensam. Igen. Jag hatar ensamhet, jättemycket.

P

Ho-ho-ho!

Nu åker jag till stallet för här finns inget vettigt att göra ändå.

Sofie - ring mig.

Lasse och jag ska tydligen ut och svänga våra lurviga idag till något dansband, jag är bra på't. Men Lasse då?

P

Laambo.

Martina väckte mig kvart i tolv med ett telefonsamtal och var också lyrisk över att det inte regnade. Sjysst, Betta, riktigt sjysst. Jag kände mig däckad i morse och väldigt nere, men efter lite frukost i magen så känns det liite bättre i alla fall. Synd att man inte var rik, liksom.

Åååh. Jag får magknip på den här helgen. Seriöst. Jag längtar alltid efter helgerna men denna helg känns som den bara kommer rinna iväg! "Lev varje dag som den vore din sista" - det funkar ju inte när man vaknar klockan tolv en lördag. Tuuuuuusan!

P

30 mil på en dag - inte illa.

Dum i huvudet - tänker ni.
Ett måste - tänker jag.

Nu har jag preeecis kommit innaför dörren efter att ha hämtat pappa med bihang i Linköping i en dimma som var att likna med att köra in i en vägg. Det tog 1. lång tid, 2. mycket tid, 3 och var väldigt tråkigt för min iPod dog.

Fulla vuxna är inget annorlunda jämfört med fulla ungdomar. Det har jag konstaterat. Trevlig mysiskväll hos Maria med Sarah och Sofie som valde att åka hem när man borde åka hem, men jag stannade en stund till och snackade karriär med kvinnorna och lite annat därtill.

I morgon ska jag sova mucho länge och hoppas på att inte vakna sjuttioelva gånger i natt. Hörs i morgon, alles vänner.

P

Varv Lönebostället, Motala, Sverige

"Helvete, Marre, vad spel ni har!?"
"Japp, vi är medlemmar i svenska spel!"

Nu är jag, Sarah, Maria och Sofie samlade för att spela lite hederligt sällskapsspel. Först var det ett redigt slagsmål om vilket spel och nu är det lite middle-talk innan jag kan återgå till spelande.
Sarah pratade just om att hennes citat: Röv dallrade så jag kände hur den studsade upp på ryggen, slut citat.

Åter till vännerna, hororna även kallat. Och, juste.

Lägesrapport kolon
Min pappa är påväg till Harrys Linköping, klockan är : 21:56

P

Back but in a hurry.

Jaha, då var man inte unemploid längre. Kul. Helvete......

Jag saknar ju mitt liv redan nu men på måndag ska jag på ubildning och lära mig ALLT om datorer. Fan, så spännande. Det enda jag ser fram emot är gratis sprit på julfesten den 20:e, Sofie - då jävlar.

Nu är det dags att köra nästa lass till Nykyrka. Det är också sååå spännande.

P

Hurry, alltid hurry

Hemma från första vändan till stallet nu blir det bara att svida om och sen ska jag på anställningsintervju. Lite dusch också. Bäst att hurry up!

Kvällen då? Kom med förslag! :)

P

Tidig morgon, tror ni mig inte?

Uppe med tuppjäveln idag. Joo, men faktiskt. Jag har aldrig varit uppe såhär tidigt den senaste månaden... Två månaderna! Skjutsade pappa till Linköping i morse och nu har jag kommit hem igen. Jag är snell idag och ska hjälpa Martina. Jag ska skjutsa henne och Elba så de kan träna i ridhus idag. Det behöver hon

Jag tycker synd om de som möter mig på vägarna. Idag när jag åkte hem till pappa och hämtade iPoden så mötte jag en riktig nöt som körde mitt i vägen. Det är rätt halt och moddigt ute och det var inte kul när vägen har en lutning på... Ja vet inte vad. Brant var det i alla fall. Jag lät ungefär:
Idiot! Jävla... Jävla.... Jävla idoitjävel!
Ja, så håll er undan om ni inte vill åka i diket. Jag kommer åka till Nykyrka och tillbaka, håll er inne mellan 10-13 och mellan 15-17, då kör vi den andra hästen.

Snell är jag.
Nu ska jag byta om och hoppa iväg. Hopphopp.

P

Jag fullkomligt HATAR barn.

Hatar är ett starkt ord. Ett riktigt starkt ord med stor innebörd. Det går nästan inte att hata någonting, men det finns någonting jag hatar just nu, det är barn. För jag vet, jag fullkomligt jättevet att jag kommer få konstiga barn.
Antingen fula:


Och missbildade ungar:



Eller arga ungar:




Vet ni den där reklamen för Polarn och Pyret när typ en 7-årig unge springer omkring och sabbar sina föräldrars vardag genom att hälla ut alla möjliga konstiga saker på sin klänning? Henne hatar jag. Hon är nog den största anledningen till att jag inte kommer skaffa barn, bara för att jag vet att mina barn kommer bli som henne. Jag bara känner det i magen. Aldrig, aldrig, aldrig att jag föder ut en unge så att jag håller på att dö för att sedan tvingas leva med den lilla sabotören i hela mitt liv! ALDRIG!


Jag vet inte, jag kanske bara är lite trött nu, men aldrig en sjusitsig soffgrupp ur den änden! ALDRIG.
P


Det är jobbigt att jobba.

Vilket krävande jobb jag precis utsatt mig för. Det är helt otroligt vad jobbigt det är att stå och vara trevlig mot gamla gubbar som pratar om deras senaste Afrika-resa. Vansinnigt vad det ger mycket och vad man får ut mycket av det. Speciellt när de ställer mig mitt i mellan två frysdiskar med kött, men ändå inte tillräckligt långt ifrån fiskdisken där skrattmåsarna ljuder högt. Vad har jag utsatt mig själv för?

En man kom fram och ville smaka Ferrero Roches choklad och precis när han stoppat godbiten i mun var han tvungen att kommentera mina vackra ögon. Hans hästbett var inte lika vackert med brun dynga som gurglade sig när han pratade. En anna man såg mig inte bakom alla kartonger och blev väldigt förvånad när jag sa att han fick provsmaka en chokladbit. Nej, inte förvånad. Han blev helt paralyserad. Han sa:
"Får du betalt för att stå här och vara så jädra trevlig? Nu får jag ju gå tillbaka också eftersom jag glömde osten då jag blev så tagen av dig och ditt leende."
Så nu var det mitt fel att gubben blev senil inpå småtimmarna?
En annan man köpte en hel karta med choklad som kostade 95:- bara för att jag hade lyckats charma honom. Värst vad jag måste sett bra ut i min Ferrero tisha. Jag kan också säga att det är inte uppskattat från min sida när gubbarna står och "läser på tröjan" medans allt de gör, egentligen (det vet ju alla) är att de står och spanar in mina enorma bröst. Ha   Ha.

Nu ska jag ta ett stärkande bad eftersom frysdiskarna gjorde mig en aning nedkyld sen blir det nog hopp i säng eftersom jag ska skjutsa papo till Linköping i morgon tiiiiidigt.

Den 13:e blir det Maxi och förhoppningsvis kan jag kallprata om lite roligare saker då eftersom jag förhoppningsvis känner lite fler människor. Jag ska också nämna att de på Citygross var ena jävlar till att snatta. 1000 praliner hade jag med mig, säkert 100 gick oavkortat till personalen och 500 till personalmatsalen eftersom det blev så mycket över. Skit äre. (Min vänstra ficka är FULLPROPPAD!)

P

Iväg är jag!


Hanna lyckas alltid komma med dåliga bortförklaringar till att hon ibland inte får med sig huvudet i tänkandet. Men, men. : ) Nu är jag snart på G till Mantorp. Önska mig lycka till - det kommer behövas. Ja är två minuter sen.


OFF ANG GO.

P

Yadiyadiyad.

Meningen var att jag skulle lägga in en bild på Benny i det vintriga landskapet men eftersom... (lång historia väldigt kort)... jag körde över sladden med skrivbordsstolen och yadiyadiyad så funkar inte telefonen. Det får bli någon annan gång.

En mycket spännande man vid namn Joakim ringde mig i morse fem minuter efter att min klocka ringde. Då var det minsan arbetsintervju i morgon igen. Denna gången i stan. Vi får se om jag taggar eller inte, koden upp har jag redan glömt. Det löser vi. Pratade också med Sofie för en stund sedan som lurade mig att jag skulle vara på CityGross (då) om 1,5 timma. Då fick jag lite smått panik och var nära på att slänga mig i dörren till duschen eftersom jag inte han märka att den var stängd men det var ju 2,5 timma kvar. Så nu chillar jag lite innan jag ska göra mig lite lunch och sen duscha och dra iväg.

Chilla har jag förövrigt blivit trött på. Upp och aktivera mig! Dock ingen promenad till V-mon som Hank föreslog. Hur tänker hjärtat? Där lär det ju inte vara snöröjt i alla fall. Pfft.

Off and go med lite lunch nu så här till frukost. Mums.

P

Hjälp andra att hjälpa mig... Nej, hjälp oss att hjälpa andra.


Först ska jag vara lite seriös att be er alla bara klicka på denna länk. Företaget heter "hjälp oss hjälpa andra" och de tjänar pengar på reklam. Genom varje besök får de in pengar som de skänker till välgörenheten. De tipsar också om att ange denna sida som startsida vilket är en fantastisk idé. Tack för hjälpen att hjälpa andra.

Nu får jag lov att vara lite oseriös. Var ska jag börja? Jag har massor oseriöst bladder att tala om. Exempel på det är att jag funderar på att tina mig en kärleksmums, det vore gott. Något annat är att jag och Helen ska till Linköping på fredag och handla julklappar. Jag har kommit på till Henke och mamma, nu är det bara pappa och Kim kvar. Kim är inte så svår. Det löser sig alltid, men den där pappan. Han kan vara lite lurig. Kul att ge bort fyra julklappar... Det blir nog bra. Tror jag.

Hade varit roligt att gå ut i helgen, såklart. Men nu blir det nog en vit helg, skönt att inte vara bakis för en gångs skull. Det blir förhoppningsvis klassfest nästa helg så då kanske det blir lite jobbigt igen på söndagen. We'll see.

Nu blir det nog lite godnatt på det här så ska jag ställa klockan tills i morgon, för en gångs skull. Försöka hinna äta, och orka, innan jag åker dit i morgon också. Jag blir stressad redan nu!

P

Potatisknölen


Det här har jag längtat efter. BSF för hela slanten. Fredrik i mitt hjärta. Synd att han inte fann sin kärlek (jag väntar här!).

P


Jag är så jävla trött på jag.

Jag har, av någon anledning, mig själv på MSN. Det går tråkigt nog inte att skriva till sig på MSN. Skulle man kunna göra det skulle jag troligen ha en väldigt givande konversation med mig själv. Först och främst skulle jag nog lura mig själv att jag inte var där genom att vara inne men visa mig som offline. Sen skulle de ena jag skriva till den andra jag och vibba mig. Eftersom jag hatar vibbar skulle den andra jag givetvis bli jätteirriterad och vibba tillbaka minst tre gånger, gärna sjuttiotre men det går nog inte? Sen skulle en dödlig konversation om vem som irriterar vem mest starta. Det skulle låta ungefär:
Jag:
Men fandå, ge dig!
Jag:
Men ge dig själv. Du kan vara ge dig.
Jag:
Men det var ju jag som började!
Jag:
Nej, det var jag. Såklart. Jag är så jävla jobbig!
Jag:
Klart jag är! Jag har alltid irriterat mig på jag.

Ni ser ju bara hur ARG jag är på JAG som hånskrattar mig rakt i ansiktet!





Vänta nu... Har jag seriöst för mycket fritid?

P

Boom, boom, boom, boom.



Sa jag inte att jag har dååålig humor?

Åh. Fy.

P

Jag har kommit in i klimakteriet...

Tre kärleksmums senare och ett kommande illamående så har det inte hänt speciellt mycket, inte många knop, liksom. Jag somnade en stund på soffan. Men säg såhär, jag laddar inför Martinas stundande luftfärd i kväll och fika på det. Det ska bli skoj.

Mrs Forman i That 70's show har precis kommit in i klimakteriet. Det var då tanken slog mig. Tänk om det är det jag går igenom?! Typ 40 år förtidigt? Det finns väl en möjlighet? Jag tror inte på teroin att jag har järnbrist som mamma föreslog. Jag tror mer på klimakterie-grejen. Nu måste jag läsa på om symtomer för klimakteriet...

Man kan också få humörsvängningar och sömnproblem.

Mhm?! Didn't I say so?!

P

Kringelmaja

Vilken tur att jag satte upp lite mål för min dag, att kolla upp mina två arbetstider osv eftersom jag nu upptäckte att jag ska stå på Citygross och inte Maxi, på torsdag och inte på fredag. Vilken koll jag har, helt sinnesjukt. Sofie fick till och med påminna mig om att jag inte kunde åka till Linköping på fredag eftersom jag jobbade och Martina fick påminna mig om att gå på toaletten igår innan vi åkte till stallet. Ska jag börja bli orolig nu?

Det löser sig.




Råkar ni ha 250 000 på fickan som ni inte vet vad ni vill göra med så är Lime Suprise till salu. Han är ju rätt fin.

P

Sötnos?!

Uppe med tuppen som vanligt - så att säga. Det var ju menat att Hanna skulle ringa och väcka mig, vilket hon gjorde, men när hon väl ringde kändes det hela lite överilat, liksom som vi tagit vatten över huvudet och jag var ju stenad även i morse så det blev inget med det. Vädret är ju rena katastrofen även idag, tyvärr.

Idag har jag lite att göra. Jag ska ta reda på när jag ska jobba på fredag, bli av med mitt irriterande ryckande i vänster ögonlock, ringa posten och makulera min räkning... Ja, jag antar att det var allt. Kanske planerar in en promenad och sen ska jag titta på Martina i kväll också med den nya hästen. Jag hade ju hoppats på fika med nu verkar det som att någon håller på att dra sig ur. Tråkigt. : (

Better get going, jag menar. Ska jag hinna med allt det här så måste jag ju sätta fart. Frukost först, sen ögonlockryckandet och 2 panodil.

P

P.s Have I told you att jag mår jätteilla?



Nu ska jag köra arbetsförmedlingsstuket med mig själv:

Du ska söka minst tre jobb innan kvällen är slut, gör du inte det måste du åka på en "lära-känna-dig-själv-kurs" i skogen i tre dagar.

Better get going.

Ett jobb

(En kvart senare, jag trodde det här skulle vara enkelt... Jag hittar bara en annons jag är berättigad att söka till...!)



Okej, vinka åt mig när ni kör förbi Godegårdskogarna, för det är väl där jag kommer hänga.
Nu ska jag duscha och sova.

P

Det är inte lätt när det är svårt.

"Det är inte förän man har mycket att göra som man uppskattar att vara ledig."

Ge mig ett jobb, för sjutton.

Annars så åkte vi hem med benskydd, väst, träns, förbygel och Equline-strumpor som Martina lyckades tjata till sig. Och lite godis förstås. Jag blev hela 13 kr fattigare medans Martina pungade ut närmare 2500 kr på de sakerna. Det är dyrt att skaffa häst, minsan.

Rätt illamående och ganska deppig nu. Jag orkar inte med att vara arbetslös längre. Tänk att få stiga upp på morgonen och veta att man ska göra något under dagen. Ni är riktiga lyckostar, ni.

P

Upp, upp och iväg.



Jag vet att jag har en fast rumpa men att katten sätter klorna i den måste ju ändå betyda att han är fruktansvärt avundsjuk? Ont gjorde det i alla fall.

Kom precis in efter att ha tagit tag i biltvättandet. Det slutade regna en sekund och då passade jag på. Dock blev den itne riktigt ren men inuti ser den bättre ut än aldrig förr. Dammade, plockade iordning och gjorde iordning i skuffen där jag har alla vinterjackor och ridskor. Haha, det är som en rullande garderob.
Nu ska jag slänga mig i duschen för sen åker jag och hämtar Martina vid Platengymnasiet för sen ska vi till Sharpman. Skoj! Gratis fika!


Hörs, ni!

P

Hjälp mig glömma, någon?!

"Vem är det där?"
"Nej, det är ingen."
"Men jag har ju sett!"
"Men det är ingen!"
"Nehe... Säker?"
"Nej, det är ingen... En tjej... Bara..."

Eftertanke och det svider. Ja, faktum är att det svider så in i helvete. Jag måste glömma.

P

Corren tänker till

"Under världens största datorfestival Dreamhack i Norrköping slog ett lag välrdsrekord i överklockning. Detta innebär att man trycker ut så mycket prestanda ur en dator som möjligt. Det är som dragrace fast med datorer, säger Fredrik Nyström, presskontakt för Dreamhack"

Är det som att klämma ut det sista ur tandkrämstuben? Eller när någon trycker mitt på kaviartuben? Eller när räkosten liksom klibbat ihop och sen sprutar allt ut på samma gång så mackan blir helt överdoserad på räkost?

P


We can pray for sunny weather, but that wont stop the rain.

Birgitta i stallet igår sa att nu får vi vara glada de få dagar det inte regnar och i stället för att vara glada de dagar det är sol. Det känns passé. När såg vi solen senast? Nu förstår jag varför så många blir så deppiga på höstkanten innan snön faller. Jag är på ljusterapi - i Thailand...

Jag har sovit som en riktig granstock hela natten och som vanligt vaknar jag och det känns som jag dragit huvudet i något hårt. Kanske en gran? Jag drömde om att jag skulle köpa Marabou Nogat och kom på det för några millisekunder sedan och vilka begär jag fick. Jag kommer absolut åka förbi affären innan jag hämtar Martina sen. ATT jag ska ha choklad och mycket ska det vara. Vi får se hur hurtig jag är med biltvättandet och promenaden idag. Känns segt och konstigt nu. Vet inte vad det beror på.
Saknar flera personer också, jättemycket. Det finns de som inte är värda att nämnas (humpf!) och självklart Tove, Beate och Lina som alla är i Norge-landet och blir rika på deras olja. Om man skulle försöka ta tag i sitt liv och gå och klippa av håret eller något annat vettigt.
Hörs'ni!
P

Kvällsfunderingar.

Till du Linnea som kommenterade mitt föregående inlägg.
Gjorde en printscreen på den mail som är registrerad till min blogg men det går inte att ladda upp bilder i bloggen nu *grr* och det är den mail som jag använder vid inlogg, alltså [email protected]
Om du kan uppge vilken mail du använder, då jag har fler, kanske jag kan lokalisera felet.


Till något roligare.

Eller mindre roligt? För första gången i mitt liv laddade jag ner ett avsnitt ur en serie som jag tittat lite på. Såklart fungerade ju ingeting eftersom jag inte vet hur man gör men när jag öppnar filen spelas soundtracket för serien upp och gåshuden sprider sig på hela kroppen. Jag fick stänga ner allting. Nu ligger det i papperskorgen och väntar på att tömmas. Det här går inte. Jag måste börja tänka på något annat. Jag måste glömma dig.

Nu är det verkligen god natt.

P

Soppatorsk

Att på riktig sladdrig, löst hängande skånska bli frågad "hur är läget?" måste vara det bästa som finns (just nu!). Det har jag nog levt på hela dagen. Omedvetet liksom. Just när frasen kom var det väl inget speciellt men tanken har slagit mig några gånger nu, att vad hett det är.

Ja, går livet inte som planerat så kanske man blir skåning? Jag hamnar säkert i något tävlingsstall i Flyingetrakten efter jul i alla fall, även om jag inte kan tänka mig det idag. Jag vill ha ett jobb!

Nu är det definitivt off and go. I morgon ska jag tvätta bilen. Före och efterbilder utlovas.
(Sofie, ring och väck mig!)

P

Det är ett underbart liv.

När man på en dag loggar in på facbook ungefär 20 gånger har man:
1. inget liv
2. mycket fritid
3. väldigt tråkigt

Där fick ni en inblick i mitt nuvarande liv. Jag fyller det med hästar, fester, kompisar och en jävla massa konstsamt bilåkande. Bäst egentligen att gå och lägga sig. Det kostar ingenting i alla fall.

P

Alla mina ambitioner!

Jag hörde en sak på... Jag hörde tvåå saker på radion idag när jag åkte in till Motala. Det första var att en kille i Motala, vid namn (ungefär?) Freddy Carlgren blivit vald till Södra skolans Lucia men att rektorn nu gick inoch stoppade allting. Det som radio var uppröra på var att han fick vara nominerad men kunde i slutändan inte bli själva Lucia. De tyckte skolan hade begått ett riktigt diskriminieringsbrott, vilket jag är benägen att hålla med om.

Jag kom på att jag hörde tre saker, men till den andra saken.
Gry Forsell satt och pratade med hon den där supertränade Bosson? Blossom? Brosson? (Den mörkhyade, supertränade, dreadlockstokiga, över-överenergiska tjejen) om hur mycket man skulle "göra ifrån sig" på en dag. Ca 50 cm skulle komma ut ifrån motsatta ända till munnen varje dag, fast utportionerat på två omgångar. Jag tror det är bäst att jag sätter igång.

Och den tredje saken var att Wallander nu börjat sändas i England och kommer enligt svenska filmkritiker öka turismen till Skåne i sommar. Detta, som radioprataren själv sa, måste vara ett sjukt stort steg tillbaka för Gräv bort Skåne-rörelsen som varje år åker ner till Skånes kust och spettar lite längst stranden för att skänka Skåne till Danmark. Allt de har jobbat på nu måste vara som bortspolat. Surt för dem.

Och sen:

Sofie säger:

Jag har ju ALLTID sagt att jag ska gifta mig rikt.

L i n n e a - säger:

Och vart kommer JAG in i bilden?

Sofie säger:

Du kommer vara min tärna.

Tack!



P

It's a shame!

Det finns många saker jag vill nu, hemskt många. Några av dessa saker är:

1.  
Mina bästa vänner, precis som dubbel-japp eller i någon anna slags chokladbit i duoförpackning, vid mitt köksbord med pepparkakor och glögg.

2.
Ha tillbaka mitt underbara Thailand med värme, fruktiga drinkar och INGET annat att göra.

3.
En flötig hamburgare med massor sallad!

4.
Ett middassällskap eller två.


5. Och obegränsat med godis på det.

Här hittar ni evenemanget
6. Ha obegränsat med pengar och ett sällskap till ett evenemang jag har längtat efter hela hösten som går av stapeln på fredag då jag för första gången på 2 månader JOBBAR!

Nu blir det i alla fall mat.
P

Kallare inomhus än utomhus.

Vet ni på en skala 1-10 hur kallt det är ute?! 12! Inte riktigt, men det är inte samma värme som i Tahiland inte. Jag drar mig för att ta av mig ridjackan och mössan. De är fortfarande kvar på kroppen eftersom det är så fruktansvärt kallt även inomhus!

Pappa handlar mat åt mig nu så snart blir det köket. Kan inte duscha innan eftersom pappa ska köpa en hårkur åt mig så jag får ut mitt trasselsudd till hår.

Kallt!

P

I know it's gonna be a wonderful year.



Hanna, när åker vi? Jag är så sjukt pepp på att fira nyår någon helt annan stans. En liten pusselbit i dramat är just vart man ska få pengarna från. Jag får 600 kr för ett hästtäcke som jag ska sälja, då blir jag rikrikrik igen.
Hanna, seriöst, när åker vi?

Stallet nu. Regnar...
P

Gooodmorron, Gooodmorron.

Tove fick inte upp mig med sitt samtal 09:41, inte heller Martina som ringde 10:01. Det var i stället Sofie som ringde 12:15 som fick upp mig ur sängen. Nu har jag mailat Goodwill mina anställningsavtal och så har jag också ring min bank och tagit reda på SWIFT och IBAN-nummer. Så vuxen är jag. Joakim ringde idag igen och han har så gryyymt härlig röst. Honom skulle man inte blyga på.

Snart ska jag ta Bettan till Motala så ska Martina och jag rida. I kväll händer inte ett skit. Som vanligt.
Nu blir det lite James Morrison innan jag sätter min i El Betto och brummar iväg.

P