Snaaabbbt

Okej, för alla som kanske har missat det... Men nu drar jag och Evelina till Landvetter och vidare mot Kreta. Juste. Glömde maila mamma. Bäst att göra.
Hej dårå.

P

Jag är taggad!

Peppar, peppar, peppa!

Nu är det bara en liten dusch, en tandborste i packningen och en luftmadrass sen är jag ready, steady, go! Då blir det alltså en, hel, underbar, varm, skön vecka på Kreta! Kan ni förstå? Knappt så det har gått in i huvudet än.

Fick betala teleonräkningen nu innan också - dock inte lika kul, men nu kanske jag lyckas hålla nere sms-antalet lite utomlands också, nu när jag får betala skiten själv. Bröl.

Men annars så är jag enbart glad. Vaknade halv sex i morse och skulle vända på mig i sängen. Från höger till väster, det var bara det att jag låg så nära väggen redan innan så jag drog huvudet i väggen, men en himla kraft. Efter det har jag inte kunnat sova ordentligt.

Juste. Ska packa ner en extra bok också, better get going!

Nu hörs vi inte på ett tag då!

P

Off and go

En dag kvar. EN dag kvar. En DAG kvar!

Jag har liksom packat klart så när som på en stråhatt och en luftmadrass men annars är allt kirrat. Något som också fattas är skor så nu drar jag och Eve in till Linköping, växlar pengen och kirrar nya shoes.

e v e l i n a säger:

Har du packat ner långbrallor?

L i n n e a - säger:

LÅNGBYXOR?

Vart tror hon att vi ska?

P


Kreta 2009

 

I år blev det ingen favorit i repris, i stället åker jag med Eve!






NaAaAaAaAjS!

P

Packat å klart

Det är så det känns nu. Jag har packat alla mina saker som jag ska ha med mig, de ligger i fina högar mitt i rummet. Precis så som jag alltid gör när jag ska åka utomlands.
Evelina beskrev att hon var väldigt nervös och pirrig. Jag minns förr när jag var mindre och man fick pirr-känslor från den dagen man beställde resan tills dess att man var hemma igen. Det är synd att ingenting känns som när man var liten, mer än lördagar och man faktiskt som vuxen också får gå lös i godisaffären.

Men hur som hellst.
I morgon har jag väldigt många grejer jag måste försöka fixa och komma ihåg.
- Betala räkningar
- Köpa brevpapper
- Fixa halsbandet
- Tvätta
- Växla pengar
- Rida
- Träffa pappa
- Packa ner allting i väskan
- Måla naglarna
- Packa handbagaget
- Fixa en present

Ja, allt måste kirras innan jag åker, vissa saker är ju baggisar men andra kräver lite mer energi. Som den sista. Jag måste försöka hitta ett noshörningsbarn, sockervadd och fluffiga moln. Silke krävs också. Men vi får se. Det kanske funkar.

Nu är det nattinatt, tidigt för en gångs skull!
P

Minnesluckor

En liten anteckning på min telefon sedan igår:

FAN vad ont det gjorde, ditt jävla kötthuvud.

Någon som kommer ihåg?

P

Streeesss

Jag har som små loppor i hela kroppen.
Min garderob bara spydde ut allt innehåll på mitt golv och det resulterade i en stor hög med grejer som måste sorteras. För tillfället kan man hitta allt från smutsiga underkläder, pesto, varma koppen, handkräm, 5 sorters nagellack, våtservetter, öronproppar, nya strumpor och nagelfilar på mitt golv. Allt i en salig röra.
Egentligen är inte skillnaden så stor från innan, bara det att det är lite mer grejer.

Jag behöver hjälp dessutom.
I mitt brev idag fick jag med en liten, liten sten. Stenen ser ut som ett hjärta och jag vill alltid bära med mig mitt hjärta. Jag skulle vilja göra ett hål i den och ha den på en kedja runt halsen och då kommer frågan -
Vart kan jag få hjälp med att göra ett hål i en sten?
Har ni några bra förslag var vänlig kom med dem.

Nu åker jag till Flinet och planerar. Överlämnar biljetten så den är i "säkra händer" fram till resan.

P

ÄNTLIGEN!

Jag är så skakis. Jag vet knappt vad jag heter. Jag vet inte hur jag ska komma upp ur den här stolen.

Allt bara löste sig! Lönen, passet, parkering. Allt. Bokningen är klar! Jag kan knappt förstå själv! På torsdag 19:20 åker jag och Evelina från ett, förhoppningsvis, regnigt Sverige mot ett soligare Kreta! Det är helt fantastiskt! Under en timme har jag suttit med världens anspänning i kroppen och nu när allt bara är bokat och klart, resan är vår och jag har biljetten så känns det så jäkla bra! Förstår ni?
SJUKT!

P

Bara idel väntan!

God morgon!

Det är första gången nu på riktigt länge som jag faktiskt kan säga det, just att det är en god morgon. Jag har sovit bra, känner mig utvilad och blev inte väckt i onödan. Underbart!
Nu ska jag egentligen stå i duschen och göra mig i ordning för att åka in till stan. Jag har liksom ett ärende. Jag vet, det låter så vuxet. Jag har nog aldrig haft ett ärende i hela mitt liv! Sen funderade jag på att hälsa på lilla Karin på hemmet också men jag vet inte om jag hinner det.
Beroende på vad de säger hos banken så ska Evelina och jag boka en resa idag, och i så fall åker vi på torsdag. Kan ni förstå? På fredag ligger jag på en varm strand på Kreta, precis samma tid som för ett år sedan. Hur underbart på en skala?

Men som sagt, om det ska hända någonting här så måste jag jobba på lite. Jag kommer ägna lunch och eftermiddag åt att vänta på posten. Jag gillar att vänta på posten.

P

Living next door to..?

Klockan är 00:21
Ett sms rammlar in
Från: Frida
Jaha. Här ligger jag och lyssnar på när grannarna har sex, KUL!

En parantes i sammanhanget är att VI vet vilka grannarna är. He.

Nu är det natt-i-natt och puss-i-puss.
Kom ihåg bara att min favoritpolitiker är Gudrun Skön-man

P

Hjälp mig söka!

Efter att ha varit i stallet och blivit smygen på av Srilankeser så kom jag hem, åt lite björnbär och började mitt sökande efter internetbanksdosan. Hittills är det ingen lycka med letandet. Det har gått riktigt, riktigt dåligt faktiskt.
Sist jag hade den var hos Sarah när jag skulle betala 60-årsfesten och sen är det bara ett stort svart hål.

Har du sett min internetbanksdosa, var vänlig kontakta mig.

I kväll, förövrigt, är det några jäntor som ska in till M-klubben. Dock inte jag. Jag är väl med en stund där sen skjutsar jag in dem och åker till pappa. För i morgon vill jag vara hemma när posten kommer för i morgon tror jag allt att ett brev till mig kommer dimpa ner i brevlådan. Mysigt!

P

Snigelposten i sitt esse

Nu har jag suttit sedan klockan 12 och väntat på posten för att jag ville ha min lönespec idag, men nä. Den ville inte komma idag heller. Vadan detta? Jag behöver ju veta hur mycket pengar jag får så att jag kan boka resan i kväll. Ja, ni läste rätt. Resa! Woho.

Nu åker jag till Mazarinne och suger lite energi ur henne.

P

Sanning eller konsekvens

O:
den 15 juni kl. 17:51 Öööh döhh! Nu är jag inte singel längre, känn på den du :)

Puss

Nu får det banne mig vara slut!

Aaa, alltså. Såhär ligger det till.

Två av mina riktigt nära vänner har dumpat sina boyfriends inom en väldigt short amount of time. Två "bekanta" har också blivit dumpade/dumpats under den sista veckan. Alltså fyra stycken i min omgivning har blivit singlar, ellet åtta stycken - beroende på hur man ser det.
Nu har Egoina också blivit dumpad.

Vart är vi påväg?!

Oskar svarade sin mormor:
- Nae, vi är tillsammans fortfarande och är rätt lyckliga ändå. Och du, förresten. Vi väntar vårt andra barn!

Nu får det alltså vara slut på't. Att göra slut alltså. Tvivalen.

Nu ska jag göra mig i ordning för att åka in till tandis (som jag inte riktigt pallade trycket för förra tisdagen, hehe) och sen åker jag hem och väntar på att posten ska komma och sen blir det en sväng till Mazarinne innan jag åker till Motala. Jag ska inte rida idag utan tänkte faktiskt longera. Det behöver Skruttan.

Hörs då - och inga mer brejkups.

P

"Du vet... Den där bruden... Hemma... Eh... He."

2000 spänn, det är ungefär det jag kan betala nu för att slippa vara ensam. Ensam med dig!

Annars så är det väl jämna plågor. Idag är jag bara väldigt trött och har en liten jobbig känsla i magen. Känslan är ömsesidig men det betyder bara att man saknar. Och att sakna - är bra. Bra skit.

Var och tittade på Martina och Sofie idag som tävlade. Blandade resultat med ett himla grattis till Martinas tredjeplats i 110-klassen idag. Dessutom hade hon en fin tid i 120-hoppningen men ett pet. Skulle man kunna göra om och göra att inte Bobben rev så hade hon dessutom vunnit. Bästa tiden totalt alltså. Men, det finns bara men och om.

Sofia Gustafsson var med mig på Nykyrka idag och när jag berättade för henne att jag hade rammlat av Mazarinne häromdagen så skrattade hon bara. Det gör i och för sig alla som jag berättar det för, men det var inte det som var grejen.
När jag också berättade att jag låg på backen och hade en häst som seglade över mig, likt en poster från ett häsmagasin (bortsett att det inte var någon poster och faktumet att det var jag som låg där), så sa jag:
- Jag bara låg och väntade på att livet skulle passera i revy för jag tänkte verkligen "Nu dör jag!".
Sofia svarar:
-Jaha, så du bara "Hallå? När börjar filmen? Var är popcornen?"

Nu är jag så trött och ganska hängig så jag ska faktiskt börja röra mig mot sängen. Jag ska ta med min bok (Dagens puckon) och dagens Aftonbladet och verkligen kura ner mig. Jag ska nog ta med mig lite sällskap också. Kissen får nog sova next to me i natt. Då kanske man kan känna sig liite mindre ensam.

Hörs då.

P

 

En sånhär dag vill man inte vara själv!

Jag har en såndär jobbig känsla i magen som inte går att beskriva.

Jag vet inte varför men det känns bara pannkaka av allting. Har varit med Martina i stallet hela dagen och hurrat på henne eftersom hon kom tvåa i den klassen hon red. Direkt efter det åkte jag till Mazarinne och red, vilket var sjukt jobbigt idag. Nu är jag hemma och har ätit, duschat och gjort mig i ordning men känner noll lust för att hitta på något. Mest av allt vill jag vara ligga kvar i sängen och lägga kuddarna sådär bra som bara jag kan och känna doften från någon som jag saknar.

I morgon ska jag dessutom upp tidigt eftersom Martina rider den första klassen i morgon, antagligen kommer det bli Nykyrka hela dagen eftersom även Sofie tävlar och rider de sista klasserna.

Jag är tudelad! Jag vet inte vad jag ska göra. Är jag kvar hemma kommer jag bara somna vid nio och det kommer kännas som att jag sovit bort hela helgen, åker jag iväg kommer jag inte vara något roligt sällskap.
Usch.

P

Kvällsnotis

Klockan är mycket och det är nattinatt för länge sen. I morgon ska jag upp tidigt, tror jag, och titta på Martina som ska tävla på Nykyrka RK så det är väl dags att avrunda helt enkelt. Avrunda innan man ens har börjat - den är bra.

Hörs i morgon igen då.

Om jag ändå vore trött så jag kunde sova...
Puss!

Hopp i full galopp

Idag fick Mazarinne smaka på pisken. Som vanligt. Hon slutar aldrig att bete sig. Hon bara unghästar runt och tror att livet är som en pannkaka. Men trots det, mellan alla spontana galoppinslag så gick hon faktiskt lite i form. Ja, ni läste rätt. I form. Inte den bästa men helt okej faktiskt.

Fick ett sms av en pojkvän nyss.
Blä!
Aaha. Aja, det finns säkert någon bra anledning... Typ?

I kväll åker jag ut till papo och käkar sen så ska jag krama om Frida och säga att allt ordnar sig. Det kommer bli bra, det där med. Det blev det för mig!

Hörs då.
P

Cyber five - katching - sending

Nu är jag tillbaka och jag bara vet ju hur glada ni blev nu. Hela bunten. Alla 26 stycken läsare som det i genomsnitt ligger på per dag.

Igår kom ju som sagt en pojkvän hem tidigt från Karlskrona. Han överraskade (överrumplade?) med att komma hem och lägga sig nära i sängen. Jag vaknade av att bli omkramad - finns det något bättre?
Dagen igår gick ganska lugnt och obemärkt förbi. Ett litet sammanbrott från min sida igår kväll som faktiskt var rätt skönt trots att jag var oförstående i vad som egentligen hände var det enda som hände på hela dagen.
Idag var vi uppe en sväng i Karlsby och badade, hälsade på Oskars släkt och fikade lite. Så idag tror jag faktiskt det blev årets sista bad på Svensk mark.

Kvällen tillbringades med Sarah efter att ha släppt av en förkyld soldat vid tåget. Vi bestämde att börja bantninge på måndag (igen....) och delade på en pizza i hamnparken. Bara med Sarah kommer man på konstiga idéer som att exempelvis skriva små, korta "må-bra"-meddelanden på lappar, åka runt hela stan och lämna dem i vännernas brevlådor. Jag skulle i alla fall bli glad om någon kom på den idén och gav mig en liten omtanke i lapp-form. Jag sitter fortfarande och väntar på svaret på brevet jag skickade förra veckan. Det märks ju om jag får något tillbaka, men det har utlovats i alla fall.

Nu, Anschon, är det läggdags för mig med. Nu har du dock något roligt att läsa (eller du har ju redan läst det...). Roligt och roligt... Jaja. Whatever.

P

Resultatet av en helt vanlig måndagskväll...


Dräggdrottningarna



Sofia BAcksells sko- fullt normalt



Sen är det lite svart...



Ghostwritha pews

Jag bara bor i en innerficka på en uniform!

Sommar med Göran!

Nu har jag varit på en spontan söndagsbio på en tisdag tillsammans med Sarah-Lara och Sofia. Det blev ju den länge omtalade Sommaren med Göran som vi egentligen skulle sett när den släpptes men... Eftersom tiden inte räckte till så att säga så fick det bli nu. Bättre sent än aldrig.

Sen ringde en pojkvän förut och berättade att han inte var i Stockholm. Det skulle ju leda till att det var rätt onödigt för mig att åka dit i morgon för att hälsa på honom. Om han inte är där alltså. Men under samtalets ungefärliga 1 timme och 40 minuter så han allting ändra sig. I stället fick han permission som ledde till att han kommer hem i morgonbitti! Kan det bli bättre? Så är han hemma till torsdag eftermiddag.
Bara Sarah och Sofia vet ungefär hur glad jag blev när jag fick smset om den där tjejen som han visste skulle få träffa de där killen i morgon eftersom han lämnade "Kalle" tidigt i morgonbitti (eller väääldigt sent i natt?) och styrde kosan mot Motala.
Glad är det minsta jag kan säga.
Lycklig är inte heller för att överdriva!

Hörs om några dagar igen då. He. Alltså. Det är ju bättre att säga som det är  -  jag kommer ju inte ha dit att uppdatera här! Hörs!

P

Middagsmums

Åhhh. Jag bara la in ett matförslag till middags-teamet här för en stund sedan och det blev mitt förslag! Stekt fläsk med löksås. Heeelt awesome.

P

"Den är så ful. Den där hästen alltså... Ful."

Det enda jag hör är lite mummel från den där svart-klädda dräggdrottningen i fotöljen bredvid. Hon mår inte så bra idag men jag känner ändå att jag är på topp! Min kropp kommer aldrig kunna uppleva det som hände förra helgen i Varv eftersom jag har en må-bra-buffert i kroppen nu.

Annars var det väldigt kul igår fast att Sofie och Maria åkte hem klockan 12, inte klockan 1 som Maria påstod. Hon var ju ute och fetcyklade! Men däremot känner jag att det kommer dröja länge innan jag går ut igen Känner inget sug alls och så roligt är det faktiskt inte att dansa längre.

Nu ska jag kurera den svarta dunderklumpen och kanske laga lite mat. Kvinnan påstår att hon mår illa..?

P


hej

Jag ville bara hälsa!


P.s Sofie är ful

Förfesten är igång för fullt, John dricker slush och vi dricker cigtronvin. Känn på den!

Annars då? "Jag vill bli djurskyddsagronom!" - det är partymusic och partytalk ääääääääääwryvwhär.

Klockan 22:40 ska vi ta taxin in till Vadstena och vi är ett härligt gäng med konstig blandning av folk. Hörs igen i morgon - ELLLLLLEEEER INTE.

P

God morgon innan frukost?!

Men tja.

I dag bjuder jag in till fest. Eh. Jag ska hinna med att rida, åka till systemet och äta innan jag börjar ordentligt och det ska jag nog hinna även om jag inte vaknade förän nu.
Jag hittade också ett par bilder som jag snodde hederligt, men ärligt, från Julia från festen förra helgen.





Vi framför vår egenskrivna låt. Sofie jobbar som notställ.



Jag vet inte var, när eller hur den här bilden togs. Glada verkar vi vara i alla fall. Lite för glada?

Hörs igen sen. Nu har jag en smoothie att jobba på!

P

Awesome




Upptäckte precis att jag har väldigt, för att inte understryka, snygga vänner! Måste dock kategorisera lite och säga att killen längst till vänster är snyggast av dem alla!




Nu ska jag sova. Hörs igen i morgon efter skolan allihop!



P





Ynkling

Jag upptäckte att det inte bara var rumpan jag slog i när jag föll av. Även vänsterfoten gör ju ont och då är det inte lite sådär på en höft ont utan jätteont!

Men i alla fall.
Sarah och Frida har varit här och vi myste till det med lite mat och chirre. Frida åkte till sin loverboy i Linkan och Sarah åkte hem för en stund sedan. Nu är det bara jag och Filippa kvar. He. Vi har nämligen en hund här på besök. Hon skäller och jag säger "Tyyyyyyst!" för resten sover.

Jag tror, för att kunna bota min sargade kropp, att jag ska hoppa i säng snart. Är inte speciellt trött men det blir man väl i och för sig aldrig längre.
I morgon är det fest igen men enbart eftersom det verkar bli sista måndagsklubben för vår del. Hör av dig om du ska med. Jao!

P

Första gången på fyra år!

Det här är en såndär jobbig dag när allt bara går fel.

Började med att sova förskräckligt länge i förmiddags. Upp och hoppa - ingen frukost.
Jag blev arg och sur, men fortfarande mest hungrig och trotsade magen och åkte iväg till stallet - regn. I regnet bestämde jag mig trotsallt att inte sitta på ridbanan idag igen utan bege mig ut på en runda i skogen. Trodde jag. I stället for jag i backen så in i fanders och Mazarinne, innan hon i vild galopp på asfaltsvägen drar hem, trampar på mig. Mitt lår är numera obrukbart.
Kommer hem och inser att Moa när hon lekte modevisning med alla mina kläder igår har slitit sönder mitt mest värdefulla armband. Det var redan trasigt och låg och väntade på att bli reparetat. Det låg i tusen bitar på vardagsrumsbordet och ingen verkade ha något engagemang i vart bitarna tog vägen. Nu vet jag inte vart det är men jag tydligt förklarat att "Nä, det är inget dyrt armband. Kanske en tia eller två. Men det är från Kreta. Det är för mitt stjärntecken och det ska ge mig styrka.". Det viktigaste var att det gav mig styrka, i alla fall inbillade jag ju mig det, när det var så jobbigt efter utlandssemestern. Jag tog inte av mig det på ett halvår och nu är det trasigt.

Jag ha redan sovit en stund och i stället för att det förhoppningsvis skulle kännas lite bättre så känner jag att jag drog i armen i fallet och har ont i vänsterfoten dessutom. Livet är väl underbart ändå? Idag känns det inte riktigt så.

Hörs senare för jag ska snart hämta upp Sarah så åker vi och handlar mat. Den kvinnan kan inte få mig på annat än bättre humör. Hörs då.

P

Nöjd kille

Så himla joooobbigt.
När man ska gå och lägga sig vill man väl inte stöta på:
1. Ett helt ingenstökat rum. Lillasyster har lekt modevisning. Rivit ut varenda låda, hylla, galge och fack med grejer. Allt nu omplacerat på golvet.
2. Lillebror har lekt Star Wars-skepp i min säng. Sängen, om dock väldigt dåligt, bäddad men full med svärd! Lite jobbigt att försöka sova på.

Ni får en större statusuppdatering i morgon för nu är jag trött. Också en bild på en nöjd kille med sin present kommer i morgon.

P

Edward Pussy-hand?

Att ligga i sängen efter en lång dag är skönt. Inte lika skönt är att man har klippt collage i den också så den är full med små, små, små pappersbitar som liksom inte går att borsta bort. Det bästa är att mitt collage åker iväg på posten snart och landar i lite bättre händer typ tisdag kväll eller natt. Jag gillar!

Annars har kvällen bestått i kräftfiske, jag som är en kräfta men inte ser charmen i de äckliga små asen. Sarah eller även kallad Hippien idag kom förbi en sväng och dansade de lurviga med Ville. Ville och Sarah har verkligen hittat varandra. Precis som Axel och Sarah. Ungefär på samma nivå. Funkar.

I morgon, 06:45, åker vi mot Varv och vidare med Maria mot Göteborg och Lise-fucking-berg. Jag har, tydligen, lovat att köpa Axels kärlek så jag har redan klurat ut den ultimata presenten. Axel - checka din brevlåda i morgon kväll, eller söndag. Näääääääääääää. Jag tänker inte komma in och lämna den.
Horts gillar Axel.

Hörs i morgon då!

Puss

Det här kan vara bajs, Ville. Kolla! Bajs!

Lite tankar och funderingar angående att åka ospecificerat:

Spar pengar genom att åka ospecificerat. (GREEEJT!)
Ospecificerat innebär att du får reda på vart du skall bo först efter det att du landat på resmålet (Snacka om att man måste våga chansa, tänka att hamna i Turkiet men får boende på Kreta. Najs!). Normalt kan max 3 personer som delar lägenhet/hotellrum, vara säkra på att få bo på samma hotell (Jag, mig och Linnea... Aaa... Funkar...). Ospecificerat är alltså inte att rekommendera när två familjer reser tillsammans (I familjer finns barn, alltså ingen risk...). Du riskerar också att semestern inte blir vad du hoppats på (Dansa, sola, bada, äta, umgås?), då du hamnat på ett ställe som inte passar dig (ALLA passar mig... Fashion bor ju i mina skor, ju.), eller att du tvingas byta hotell under semesterns gång (JA! Nya ställen, nya upplevelser och nya människor!)

Punkt.

P

Tummen ljuger, lillfingret suger och handen duger.

Nu har Frida kommit hem! Woho! Kanske ska flirta in mig där och åka och våldgästa lite i kväll. Bra idé.

Annars då. Jag kom hem från stallet för en stund sedan, tänkte precis slänga mig på soffan en kvart eller två men tror faktiskt att Henke och barnen kom hem nu, då blir det ingen lugn stund.
I morgon drar brudarna till Liseberg och leker av sig lite och det ska bli skoj. Hittade 500 kr i mina ridbyxor idag som jag hade glömt bort så det kändes kanon!

P så länge

Sorry

IVANA SKA MED OCKSÅ.

P

Zach and Miri makes a porno.

God morgon, men faktum är att jag varit vaken sedan tio. Jag är rätt stolt att jag kan vakna självmant så tidigt. Eller... "tidigt".
Efter att ha tittat på världens konstigaste film som både Sarah och Oskar skulle uppskattat nu på förmiddagen så ska jag bege mig till stallet nu med Martina och Maria. Innan ska jag försöka hinna in en sväng på solfaktor.se och kolla om några nya resor kommit upp.
Vi hörs i eftermiddag då.

P

Sjöbergssons trafikskola

Jasså, här sitter jag tio över två en torsdagsnatt och samlar saliv  ett glas. Mycker mer lajbans kan man knappt ha, eller? Eftersom min hals alltid, verkar det som i alla fall, blir värre "fraaammåt natten", likaså nackontet, så står det ett äckligt glas på nattduksbordet. Orka svälja liksom.

Hemma hos Sofia i Varv så var det film som gällde. Film, natchos, chips och kinapuffar (som jag tackar Viccan för att hon köpte, cravings...). Innan själva filmen och innan själva ankomsten till Sofia så valde Sarah och jag att ha lite körskola. Det är väl ingen som märker mitt ute på Östgötaslätten?
Vi hittade dragläge, växlade till tvåan (!), lärde oss motorbromsa och tuta-ruta-fläkt. Nu är hon snart fullärd. Det är alltså mig hon ska tacka när körkortet trillar in om två veckor. He.

Annars då. Ingenting. I morgon blir det såååå slappt fram tills eftermiddagen då Martina, Maria och jag åker och rider Mazarinne. Inte alla, inte samtidigt. Maria ville följa med och Martina tvingade jag att följa med. Alltid roligare med sällskap och Mazarinne är ju inte nådigt bortskämd med uppmärksamhet så det blir att pyssla ordentligt i morgon.
På lördag blir det Liseberg med Viccan, Nina, Sofia, Sarah, Maria, Evelina och kanske Hanna och Becca. Vore ju trevligt om inte annat. Har inte halsen gett sig är det värre.

Hörs mer i morgon då.

Nattinatt och p

Mat, mat, mat.

Nu lagar jag mat och helvete vad gott det kommer bli. Muuuums.


P

Jag ville inte vara den som blev kvar.

Kors i taket, plattan i mattan och . . . Ja.

Sarah har anmält sig till körskolan! Dra åt fanders! Jag trodde jag skulle börja gråta när hon sa det.

Jag letar i alla fall fortfarande resa. Går sådär. Hittade biljetter till Kreta i morgon 600 kr, inget sällis dock.

P

Love is too hard to break



Två månader idag!

För jag tror att jag har världens bästa pojkvän!

P


Bakis eller sjuk?

TA MIG HÄR I FRÅN!

Men en annan sak som är ganska bra, tycker jag, är att jag ska till Götet i helgen och Stockholm nästa vecka då min skrutt har permis. Åker med Henke upp & ner så får jag nääästan en hel dag med honom innan han drar ut på sjön igen. Känn på den!

Annars då? Ingen bra idé att sitta i ett kallt ridhus och vara förkyld. Nu ska jag ta ett varmt bad och sen läsa min tidning som jag fortfarande inte plöjt igenom.
I morgon är det två månader tillsammans med pojkvännen. Två månader!

Sov gott!

P


Shukling

Igår bestämde sig visst mitt internet för att lägga av. Om sanningen ska fram så blev jag riktigt frustrerad. Svordomar flödade ut ur mitt annars ganska välsorterade ordförråd. He.
Jag skulle ju ha myskväll med mig själv eftersom jag igår höll på att bli sjuk (och idag är sjuk) så när jag hade bunkrat upp med macademia(stavas?)nötter, physalis, kinapuffar och ramlösa och skulle slå på tv:n så funkar inte ljudet och bilden skiftar i rött. Jag löste problemet, det visade sig bara vara lite förstoppning i ljudkabeln, lite dåligt ljud som hade fastnat, men datorn fick jag däremot inte bukt på.
Nu när jag startade den fungerar den utan problem. Det är tacken.

Men, i vilket fall så är jag som sagt en liten sjukling idag. Vaknade vid elva, åt frukost och gick och la mig igen. Vaknade halv två, helt genomsvett så det var bara att hoppa in i duschen. En panodil på det här och det känns faktiskt helt okej. I kväll ska jag titta på Martina när hon tränar, hoppas på att det inte regnar. Sen åker jag till pappa. I morgon har jag, som vanligt känns det som, inga planer mer än att jag ska laga mat hemma åt mamma och Henke. På fredag kanske vi åker till Göteborg - men det är sånt som märks. Vore kul att träffa vännerna och få komma bort och låta tiden flyta förbi obemärkt för en stund.
Blev lite låg igår när O berättade att han hade permission onsdag, torsdag men var tvungen att gå vakt, han hade alltså fått komma hem annars.

Nu ska jag ta tag i mitt liv igen. Tvättar gör jag för fullt men det sura är att man kan bara ha tvätt- eller torktumlare igång inte båda två. Proppen gick två gånger igår, he.

Hörs då.

P

När mamma är glad - är jag glad.

Se på faen. Idag mår jag ju rätt okej ändå. Kan bero på att jag sov till halv ett och att jag faktiskt kommit igång lite idag. Hade ju lovat min mamma att diska (eftersom det var stort, långsamt strömavbrott här igår) (och nej, vi kan inte diska när det är strömavbrott, jag visste att du skulle reagera på det. Förresten kan vi inte ens köra bil, inte koka vatten och inte föna håret) så nu har jag kirrat det. Jag hade också lovat att jag skulle dammsuga hela huset, sagt och gjort. Kirrat och klart. Check.
Nu har jag "bara" mitt rum kvar. He. Det är inte så bara. Det är ungefär sju maskiner tvätt och tre påsar skräp kan jag tro.

Meen. Man ska inte hänga läpp för det, för det finns alltid de som har det värre.
Igår postade jag mitt brev, i natt när vi åkte förbi stationen så hämtade posten mitt brev och nu är det på väg till adressenten. Fest!

Hörs sen då. Jag funderade faktiskt en snabbis på att åka och rida idag. He. Nu ska jag inte ta vatten över huvudet.

P


Uppdatera aldrig bloggen efter 00:00

Jag har hört att man inte ska uppdatera bloggen efter en utekväll, det är ju liksom tur att man lär sig av sina misstag, annars hade man ju varit rätt dum. Så nu ska jag inte göra det. Så mycket.
Och nej, Marie. Oskar är inte här i natt. :)

P

Whaiting up for you all night




Vakna till den här låten är bara helt okej alltså. Hemma hos pappa finns det alltid frukost, till skillnad från Brinken, så nu är jag vaken. På riktigt. Men jag funderade faktiskt på att hoppa in i duschen eftersom mitt hår ser ut som en rejäl naturkatastrof, flötigt och dant och sen vidare mot Vadstena för att åka till jobbet. Eller. Gamla jobbet. Hälsa på alla pensionärer igen. Jag lovade ju liksom.

Sen har jag ingenting mer på schemat idag, känns lite off faktiskt. Helt okej känns det inte i kroppen om jag ska vara riktigt ärlig men jag kan inte göra mycket åt det. Jag kan inte trolla så det får visst vara så här fram tills nästa gång. Jobbigt. Jag kom på att jag har en sak till att göra idag. Jag ska skriva ett brev!

Hörs då!

P

Det är inte lätt att vara på topp, oftast inte.

Fick reda på av Sarah hur det hade gått till på festen igår.

- Någon (några?) har lämnat ett antal använda kondomer på utvalda platser hos Maria. Typ på Ivanas bil?
- Någon har gjort "stora A" (med andra ord skött magen) PÅ en gravsten
- Någon (Hm?) red på Marias typ 1 m höga skettis
- Vi hittade aldrig Conny
- Fick Conny ens dricka sprit?
- Det var "liggmärken" på Holmers bil, äckliga sådanna
- Christopher sjönk ner i gödselstacken, fick åka hem och byta skor och byxor (hoppas bara han tvättade rent sig med?)

Det var en helgalen kväll men den bästa på väldigt, väldigt länge.

Nu ska jag fixa en grej innan jag går och lägger mig, läser min tidning och sover.

P

Love is a history and it's here to stay

Med en kebab som är nylandad i magen och en huvudvärk på intågande ska jag sätta mig i bilen (igen) och köra iväg mot Stavlösa. Har inte varit där på två veckor - om inte mer.
Det ska bli roligt att träffa pappsen.

Fick just ett sms av en pojkvän:
Du är mitt enda riktnummer
Amen hallå liksom. Söt eller vad?
Jag är hellre bakfull med honom en nykter ensam.

Hörs då?

P


Jag hade i alla fall ingen aning om att Elton var gay. . .

Joo, bättre har man mått men så småningom börjar jag må lite bättre, blir lite starkare.
Gick upp halv tio i morse och mådde väl som jag förtjänade. Undrar faktiskt om jag inte var full fortfarande. Jag mådde så illa så jag fick prioritera lite vad jag skulle göra. Spy eller gå på toa, det gick inte göra båda.

Nu väntar jag på Sofia som ska komma med bilen om 20 minuer, sen skjutsar vi upp en soldat till bussen och sen blir det att köra hem Sofia. I kväll är jag hos papochulu i Stavlösa. Funderar på att kanske städa bilen - men jag lovar ingeting.

Hörsrå.
P

Elton är tydligen the new gay!?



Hörs i moron.
Nu är jag tydligen hemkommen efter helgens bravader. O äter knäckebröd och jag mår mest bara allmänt bra. Långt bort i fjärran i kallingar hör man hur det knaprar.
Det tog tjugo helvetes minuter att skriva det här meddelandet men nu landade i Oskar i poolen. Haha.
 
Hörs i morgon.

P

Elton John tycker om att få den i prutten.

Efter att jag lämnat broren i Linköping, gått ett varv på stan med Sarah-Lara, hämtat upp O så åkte vi hem, vidare mot Varamon med kycklingcurryröra och baugetter och en Ivana. Trevligt att tösen hade kommit tillbaka, brun som en kanelbulle.
Nu är det frukost på gång tillsammans med en eftersaknad pojkvän och sen ska jag vidare mot systemet. I kväll är det ju nämligen 60-årsfesten Allan ute i Varv.

Vi hörs då!

P

Hard work, work.

Nyss hemkommen från slitgörat (som för övrigt varit ganska okej idag). Nu ska jag dra med min bror som anlände till Motala sent igår kväll ner på stan en sväng. Rasta honom lite så att han inte går en på nerverna i kväll i stället.
Sen tror jag allt att jag drar mig mot gymmet. Känns som att jag kan behöva det idag, har knappt npgon träningsvärk kvar alls. Jag gick väl bort den igår? Det - eller en kvällspromenad senare.

Förresten är Sarah A Staaf på akuten, om ni inte redan visste. Bara sådär.


P

Å sa va ja her igen.

"Jaha?" Tänkte ni, det vet jag. "Är det här det enda hon tänker informera om idag?" men seeerrri, nä.

Precis hemma från jobbet som förövrigt var:
1. Tråkigt
2. Varmt
3. Slitsamt
Jag har ingen lust att åka tillbaka dit i morgon men jag får tänka att det bara är två dagar kvar. Sen är det lite ledigt sen börjar ju skolan igen och jag hoppas de behöver många vikarier i år igen. När jag tänker efter så är det ju många som faktiskt slutar på Wallerska så man kanske har en chans? Aaa, kanske.

På rasten gick jag ner och tog ett dopp i världens bästa sjö. Helt klart. Jag blir förvånad varje gång jag badar i Vättern. Varje gång luktar man sådär friskt efteråt och känner sig fräsch igen. Underbart. Klart vatten. Det påminner mig om när jag var liten och var med Wallerska där och badade, hade med stora cykelkorgen och massvis med fika. Som sagt. Underbart.

Nu ska jag bädda ner mig i sängen, ta på mig en röd dumletröja och försöka sova gott.
Förresten hade tjurarna i hagen vid jobbet rymt idag. Blir inga äppelpajer i höst alltså, de åt upp varenda en.

P

Snabbis

Igår dansade Oskar omkring framför kamerorna på allsång på skansen och jag satt hemma ensam i min soffa.

Nu försöker jag få i mig lunch, blogga och diska samtidigt. Stressigt. Hörs kanske i kväll igen.

P

Snabbis

Igår dansade Oskar omkring framför kamerorna på allsång på skansen och jag satt hemma ensam i min soffa.

Nu försöker jag få i mig lunch, blogga och diska samtidigt. Stressigt. Hörs kanske i kväll igen.

P

Allsången är väldigt långt bort.

Bara för att tv:n står på fyran och fjärrkontrollen ligger tre meter i min arms förlägning så funderar jag på att kolla om det går live på SVT:s hemsida... Funkar det?


P

Citat



"Du är min bästa acossear!"

Nattinatt.

Fortfarande aj-aj, fast mer aj-aj-aj



Idag fyllde dessutom den här tjejen år! En av världens bästa tjejer för övrigt. En riktig goding! Maria, grattis!




Men annars då? Jo, åkte hem från jobbet och skulle tanka. Då åkte jag förbi Hanna och blickade upp mot hennes balkong och såg tre välbekanta nunor och bestämde mig för att svänga förbi dem.
Hanna, Tove-Tott och Berk hade samlats för lite chill hemma hos Hanna och allt kändes som för ett år sedan. Ingenting nytt, bara minnen och underbara människor! Tänk att det har gått så lång tid, helt i onödan!

Men nu är det så att jag har tagit min aj-aj-kropp till sängen och förbereder mig på att inte kunna stiga upp i morgon. Sängliggande och horisontellt viloläge tills jobb-tid i morgon. Gött.

Hörs då!

P

Det gör aj-aj

Om det gör ont i kroppen nu efter båda passen så kan jag bara inbilla mig hur ont det kommer göra i kväll eller i morgon. Allt i kroppen ömmar, huvud, fötter, tår, armar, muskler, senor och leder. Det märks om jag ens kommer upp ur sängen i morgon. Uhä.

Nu ska jag ta en quicki-nap innan jag bilar iväg till jobbet. I kväll ska jag ta hand om min kropp, ringa världens bästa pojkvän och sova.

P

Måndag idag men jag är inte bitter!

Jag ska bli bättre, jag lovar. Men först ska jag gå en promenad, träna på Nautilus för första gången sedan sommaruppehållet med G och sen är det jobb. Sen så får vi helt enkelt se när nästa tillfälle att uppdatera blir. Wöö.

Nu beger jag mig.

P


Back in blogg

Nu när mannen har åkt tillbaka kanske det kan bli lite ändring på din blogg? Det kanske kan finnas något att läsa!

Det var ungefär så det löd hemma hos Christopher när jag en gång råkade föra min så kallade blogg på tal. Det har varit lite semester här också - vilket inte är helt fel - och jag vet faktiskt inte riktigt hur mycket mer som kommer hinnas skrivas här även fast Oskar har åkt tillbaka till båten och jag nästa vecka slutar jobba. Sånt märks ju!

Men kul i alla fall att märka att någon kanske saknar den! Eller hur?

Hänt massvis med spännande saker de senaste dagarna och det innefattar bland annat Oskars cocktailparty, paintball och lite aj - aj. Jag är nöjd och belåten för tillfället, rätt bakis dessutom. Huvudet segade rätt ordentligt idag. He.

Nu är det nattinatt och i morgon är det power-walk på morgonen, träning med G vid lunch och jobb på kvällen. Mys.

P


Pussbild



Släppte av söten vid bussen förut, nu är man ensam en vecka igen. Bah.

Äta nu, sen Sofie och Christopher i Borensberg. Hörs då. He.


P