Så kan det gå.

Att komma in för ladning i sängen kan innebära många olika oförutsagda händelser. Just nu idag innebar det inte så mycket mer än att jag fick resa på mig igen för att jag glömde brickan till datorn men i helgen var det desto smärtsammare för både säng och själ. Fredrik bestämde sig för att knacka på granndörren och påbörjade  sen inflygningen mot dubbelsängen. Bokstavligt talat. Med fotbollsstrumporna i luften, närmare taket än golvet och en snygg saxning a la Michael Sweeneys på närmare 1,70 cm så lyckades plankan i säng gå av. Ett väldigt brutalt brak följt av ännu ett skratt satte punkt för denna händelse. Dock inte skratten.

Fredrik lovade dock att köpa en ny planka men när vi kom fram till att samtalet på byggaffären skulle låta något i stil med:
"Jag behöver en planka till en säng för... Jag var hos en tjej i helgen... Och plankan liksom gick av... Och nu när jag ändå är här så kan du ta två..."
så tror jag helt enkelt att jag förlät honom och han slapp köpa en ny planka i hopp om att några fysiska aktiviteter aldrig mer skulle ske på den vänstra delen av sängen. Det märks ju, som sagt.

Annars så är jag rätt trött nu och funderar på att dra åt kranen som någon lättat på inne i handfatsrummet och sen slumra en blund. I natt åker nämligen mamma och Henke till Egypten, tänkte säga hej då och så...

Pews.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback