Who is Shorty?

Jag vaknade precis. Inte riktigt men det är en lättare bortförklaring än att säga att... Ja, skitsamma. Jag var i alla fall på sjukan i morse, jättetidigt, men allt var bra, sa de. Fast jag förstod inte riktigt allt. Anledningen till att det small när jag föll var att jag drog av en benbit, eller ett ligament som de också sa. Men en benbit och ett ligament för mig är inte riktigt samma sak. Men inga vidare komplikationer skulle inträffa om jag balanstränade 2*5 min per dag, och det kommer jag. Jag lovar. För det här vill jag inte vara med om igen!

Nu har jag slängt i mig lite pyttipanna med wook och pinjenötter så ska jag så småningom ta mig till Vadstena för att byta bil med pappa. Men ett nytt litet problem är att jag måste ha bensin tills i morgon och eftersom jag bara har 50 kr på kortet så vet jag inte hur jag ska göra. Jag kommer få be mamma åka och tanka min bil. : ) Pappa ska justera lamporna idag eftersom vi fick en prick på besiktnigen och så skulle han fixa en lampa som var kaputt.

I kväll tar jag därför papos bil och kör in till Motala och tittar på Martinas träning. Jag bad dessutom henne hämta ut den där väskan som Martin påstod var min. En svart Everest-väska som innehåller min pärm, mitt pennskrin men inte mina gympakläder. Väskan är inte heller min. Så, saknar du en svart Everest-väska så kontakta mig. Saknar du dina gympakläder - kontakta mig.

Nu ska jag titta på Ellen.

P

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback